Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!
    • 1
    • 2
    • 197
    • 198
    • 199
    • 200
    • 201
    • 1513
    • 1514
    • 199 / 1514
    Αντίλογος
    353
    30262
    64144
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      spiros last edited by

Ο χρήστης italakias έγραψε:
      μην ασχολειστε με τους γερμανους, ειναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

εκτος ...συναγωνισμου, οπως παντα

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Z
        zastava last edited by

στηριξτε την ελληνικη βιομηχανεια

• C
          cruzakias last edited by

Ο χρήστης G60 έγραψε:

http://www.greekpayback.com/
          Στο κλίμα των ημερών

καλοοοοο!!!!!!

• G
            g60 last edited by

τι να μας πουν οι Δανοι απτην ζωη τους μωρε

**Οικονομία

Η Δανία είναι αγροτική χώρα λόγω της μορφολογίας του εδάφους της που ευνοεί τις καλλιέργειες. Το βιοτικό επίπεδο των Δανών είναι αρκετά υψηλό. Το πεδινό έδαφος της χώρας, η αγροτική παράδοση, συνδυασμένη με την δύναμη του συνεταιρισμού και ο σύγχρονος εκμηχανισμός της καλλιέργειας είναι οι βασικοί παράγοντες της μεγάλης ανάπτυξης της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Καλλιεργούνται κυρίως δημητριακά (κριθάρι, βρώμη, σιτάρι) και εκτρέφονται χοίροι, αιγοπρόβατα και άλογα. Η γεωργική απόδοση είναι η μεγαλύτερη της Ευρώπης ενώ και η γεωργική εκπαίδευση είναι πολύ υψηλή. Σημαντικό ρόλο στην εθνική οικονομία παίζει και η αλιεία. Η Δανία βρίσκεται στην κορυφή των τεχνολογικά ανεπτυγμένων χωρών για όγδοη συνεχόμενη χρονιά μαζί με τη Σουηδία σύμφωνα με την Παγκόσμια Έκθεση Τεχνολογιών Πληροφορικής για το 2008 - 2009, που εξέδωσε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Αποτελεί μια καπιταλιστική οικονομία της ελεύθερης αγοράς και ένα μεγάλο κράτος πρόνοιας.
            [Επεξεργασία] Βιομηχανία-Εμπόριο

Ταυτόχρονα με τη γεωργία και την κτηνοτροφία άρχισε να αναπτύσσεται με συστηματικό τρόπο και η βιομηχανία τροφίμων, η χημική βιομηχανία, η υφαντουργία, η βιομηχανία ηλεκτρικών ειδών, η μεταλλουργία και η ναυπηγική. Κυριότερα προϊόντα είναι επίσης η μπίρα, το χαρτί και προϊόντα από ξύλο[16]. Ο ορυκτός πλούτος δεν είναι σημαντικός. Πετρέλαιο εξορύσσεται σε μικρές ποσότητες στη Βόρεια Θάλασσα, ωστόσο δεν είναι αρκετό για να καλύπτει τις ανάγκες της χώρας. Το εμπορικό ισοζύγιο είναι συνήθως παθητικό και αντισταθμίζεται με το ναυτιλιακό συνάλλαγμα. Εξάγονται γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, μηχανήματα και είδη ναυπηγικής και τεχνολογία αιολικών συστημάτων. Η Δανία, στη στρατηγική θέση που βρίσκεται, αποτελεί το σημείο συνάντησης των συγκοινωνιών Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης. Οι εμπορικές συναλλαγές πραγματοποιούνται κυρίως με τη Σουηδία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η ανεργία είναι αρκετά χαμηλή σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη (4,8%).
            [Επεξεργασία] Τουρισμός

Τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός έχει αρχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομία της Δανίας. Το 1999 επισκέφτηκαν τη Δανία 3 εκατομμύρια τουρίστες, από τους οποίους ένα εκατομμύριο Γερμανοί. Έτσι τα έσοδα από τον τουρισμό φτάνουν ως και τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια.**

http://el.wikipedia.org/wiki/Δανία

Μπορείς να αυτοκτονήσεις

• I
              italakias last edited by

καλα ασε ,δε μου απαντησες

εγω σε λιγο θα παω να πιω τα ποτα μου και να ακουσω τις πενιες μου και ο δανος η γερμανος θα παει για νανι νανι.

αυτα τα κρατη μου θυμιζουν κατι λεφταδες που δεν ξερουν να ζησουν την ζωη τους παρα μονο να μαζευουν λεφτα λες και θα τα παρουν στον ταφο τους.
              ζωα υπαναπτυκτα ειναι ,προβατα.

σαυτους εγω δεν θελω να μοιασω.

• S
                spartan last edited by

Ο χρήστης zastava έγραψε:
                στηριξτε την ελληνικη βιομηχανεια

Mπα, σοβαρά...; Αυτό μόνο είναι Ελληνική βιομηχανία....;;
                ΕΧει δίκιο ο G60..!! Mια ζωή Ευρωλυγούρια και Αμερικανολυγούρια είμασταν...!! Εχω υποστηρίξει άπειρες φορές εδω μέσα οτι σαν Ελληνες και σαν κάτοικοι αυτού του τόπου, θα επρεπε να στηρίζουμε τα δικά μας προιόντα. Και ξέρεις τί απάντηση πήρα....;; Αυτές είναι μαλακίες και ξεπερασμένα πράγματα! Αυτά τα λέγανε σε διαφημίσεις τη δεκαετία του 80 με τον 'εισαγώμενο'. Kαι πάλι θα φέρω σαν παράδειγμα την ενδυση-υπόδηση που είναι το αντικέιμενό μου. Οταν στο λύκειο φορούσα Ελληνικό τζην ('91), όλοι φορούσαν Levi's 501 γιατί μόνο αυτό τους 'έστρωνε καλά' ...2 X Aσχετα αν αυτό φτιαχνόταν σε Ελληνικό εργοστάσιο, έμπαιναν οι ταμπέλες , πήγαινε στις κεντρικές αποθήκες της εταιρίας στην Ευρώπη και ξαναερχόταν για διανομη στα καταστήματα...Ασχετα αν το εργοστάσιο εβγαζε και τη δική του ετικεττα και το πουλούσε στη μισή τιμή απ΄το Levi's..!! Aυτό δεν 'έστρωνε καλά'..!! Και μη κολλησουμε στο Levi's....Με παρα πολλες εταιρίες γινόταν αυτό και με πολλά προιόντα....!
                Με το ιντερνετ τώρα, πάλι μαλακία δεν γίνεται....;; Πόσοι απο εδω μέσα ψωνίζουν συστηματικά απο Ευρώπη και Αμερική.....;;; Είναι λέει πιο φτηνά....Αφου ρε αδερφέ (για να μην πω τιποτ΄αλλο), δεν την φτάνεις τη 2000αρη TV, στην ουσία δεν φτάνεις και την 1700αρα που βρήκες έξω....!!! Δεν το καταλαβαίνεις...;; Αν ο κώλος σου ηταν μεταξωτός, θα την έπαιρνες απο δω και δε θα υπολογιζες τα 300 της διαφοράς...!
                Στα δε Αμερικάνικα, τα φέρνουμε και στη ζούλα ως giftsssss, να μην μπει και ο δασμός και μας ξεσκίσουν τον πάτο.....! Και μετά γκρινιάζουμε και για τη φοροδιαφυγή αμα λάχει να ουμε...!!
                Σιγουρα, πολλά είναι ακριβοτερα κατα πολύ στη χώρα μας....Αλλα είναι και κατα πολλά περισσότερα τα μαγαζιά που μας αντιστοιχούν πληθυσμιακά....Πώς λοιπόν ο καθε καταστηματάρχης θα πρέπει να ποντάρει στην κατανάλωση, οταν για παράδειγμα σε καθε 5 τετραγωνικά σκοντάφτεις σε grand σουπερμάρκετ...;;;;; Oταν θα έπρεπε να σκονταφτεις μάλιστα, σε μπακάλικο ας πουμε, τοσο συχνά....;;

Στο τέλος, αφου ξοδέψουμε ΤΑ λεφτα (με δανεικά κυρίως), πάμε για ντομάτες στη λαική και βλέπουμε Ελληνική με 2 ευρώ το κιλό πχ, και Τουρκικη με 1....Ο Τουρκος με 15 ευρώ μεροκάματο μας φαινεται φτηνός στη ντομάτα του, ο Ελληνας με 50 ακριβός...!! Α, οι Ελληνικές είναι ακριβές λέμε, θα παρουμε τούρκικες....!! Ε, που να μείνουν λεφτά να πάρεις ελληνικές, οταν αυτά τα εστειλες εξω, αγοράζντας ενα σωρό μαλακίες...;; Μετά λέει, δεν παράγουμε ουτε ντομάτες...!!

• I
                  italakias last edited by

+1.000.000 στον Spartan .

μου φαινεται μονο αυτος καταλαβαινει και κανεις αλλος.

• S
                    spiros last edited by

Ο χρήστης Spartan έγραψε:
                    Με το ιντερνετ τώρα, πάλι μαλακία δεν γίνεται....;; Πόσοι απο εδω μέσα ψωνίζουν συστηματικά απο Ευρώπη και Αμερική.....;;; Είναι λέει πιο φτηνά....Αφου ρε αδερφέ (για να μην πω τιποτ΄αλλο), δεν την φτάνεις τη 2000αρη TV, στην ουσία δεν φτάνεις και την 1700αρα που βρήκες έξω....!!! Δεν το καταλαβαίνεις...;; Αν ο κώλος σου ηταν μεταξωτός, θα την έπαιρνες απο δω και δε θα υπολογιζες τα 300 της διαφοράς...!
                    Στα δε Αμερικάνικα, τα φέρνουμε και στη ζούλα ως giftsssss, να μην μπει και ο δασμός και μας ξεσκίσουν τον πάτο.....! Και μετά γκρινιάζουμε και για τη φοροδιαφυγή αμα λάχει να ουμε...!!
                    Σιγουρα, πολλά είναι ακριβοτερα κατα πολύ στη χώρα μας....Αλλα είναι και κατα πολλά περισσότερα τα μαγαζιά που μας αντιστοιχούν πληθυσμιακά....Πώς λοιπόν ο καθε καταστηματάρχης θα πρέπει να ποντάρει στην κατανάλωση, οταν για παράδειγμα σε καθε 5 τετραγωνικά σκοντάφτεις σε grand σουπερμάρκετ...;;;;; Oταν θα έπρεπε να σκονταφτεις μάλιστα, σε μπακάλικο ας πουμε, τοσο συχνά....;;

δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα το εχουμε αναλυσει πολλες φορες. Και ΝΑΙ εαν ο Ελληνας μου πουλαει ενα προιον 200-300-400% ακριβωτερο, θα το παρω απ'εξω. Στη τελικη, να μειωσει αυτος το κερδος του, οχι να πληρωσω εγω. Και δε μιλαω καν για Αμερικη, το ιδιο γινεται με αγορες απο Ευρωπη.

μια διαφορα 10-30% τη καταλαβαινω, το 200% δε το καταλαβαινω με ΤΙΠΟΤΕ! Και στην τελικη, αν αναγκαζεται να το πουλαει τοσο απλα για να μην κλεισει, τοτε κατι γινεται λαθος... Ας σκεφτει αυτος τροπους να το λυσει, οχι ο καταναλωτης.

• S
                      st-devote last edited by

... δεν έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα το τοπικό αλλά θα ήθελα να ξέρω

1.... εάν έχετε ακούσει μερικούς ιδιαίτερα ανησυχητικούς ψιθύρους για την τράπεζα Πειραιώς ? ( περί ρευστότητας )

2 ... εάν έχετε ακούσει ότι στην Eurobank κλείνουν όπως όπως ( σχετικά ) 'επικινδύνως ανεξόφλητα' καταναλωτικά δάνεια ? ( φέρε 7 χιλιάρικα και κλείσαμε το υπόλοιπο των 10 που είχες )

Thnx mates ...

• J
                        j-marr last edited by

αυτό που περιγράφει ο Spartan είναι μια οικονομία αδύναμη να προσαρμοστεί στα νεά δεδομένα (intrawebz νεες μορφές marketing και πολλά αλλα)

με αλλα λόγια 'εμπορίσκοι και επιχειρηματίες της πουτσας θα πεινάσετε'

• Z
                          zastava last edited by

Πώς λοιπόν ο καθε καταστηματάρχης θα πρέπει να ποντάρει στην κατανάλωση, οταν για παράδειγμα σε καθε 5 τετραγωνικά σκοντάφτεις σε grand σουπερμάρκετ...;;;;; Oταν θα έπρεπε να σκονταφτεις μάλιστα, σε μπακάλικο ας πουμε, τοσο συχνά....;;

αυτο σε ολο τον κοσμο συμβαινει και δεν φταιει ο ελληνας αλλα το πολιτικοοικονομικο συστημα.
                          εγω παντως αν και ειμαι αντιθετος στις αλυσιδες-εταιριες κολοσσους και οι πρακτικες τους με αηδιαζουν καταληγω να ψωνιζω παντα απο αυτες, καθως γλιτωνεις απο τις απατεωνιες των μικρομαγαζατορων και την κακη συμπεριφορα τους.
                          ο κοσμος καλα κανει και ψωνιζει απο το ιντερνετ(εγω δεν το εχω κανει ποτε γιατι δεν μου αρεσει η αναμονη και θελω να βλεπω αυτο που παιρνω)γιατι στην ελλαδα στα παντα κερδοσκοπουν οι απατεωνες.π.χ οι περισσοτεροι απο τους ελληνες που παιζουν στοιχημα εχουν πλεον στραφει στο διαδικτυακο στοιχημα λογω του απατεωνα ΟΠΑΠ.για οποιο πραγμα και αν ενδιαφερεσαι υπαρχει πιο φθηνα στο ιντερνετ ακομα και μαζι με τα μεταφορικα.

• T
                            tazz last edited by

καλα ασε ,δε μου απαντησες

εγω σε λιγο θα παω να πιω τα ποτα μου και να ακουσω τις πενιες μου και ο δανος η γερμανος θα παει για νανι νανι.

αυτα τα κρατη μου θυμιζουν κατι λεφταδες που δεν ξερουν να ζησουν την ζωη τους παρα μονο να μαζευουν λεφτα λες και θα τα παρουν στον ταφο τους.
                            ζωα υπαναπτυκτα ειναι ,προβατα.

σαυτους εγω δεν θελω να μοιασω.

Youtube Video

Και αν τα πράγματα ζορίσουν, σου έχω και λύση:

http://www.youtube.com/watch?v=35oQMkNa ... re=related

• E
                              eddie_147 last edited by

Χωρίς να θέλω να χαλάσω το κλίμα εθνικής ομοψυχίας και περηφάνιας για τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας, να θυμίσω στο φιλοθεάμον κοινό ότι αυτή τη στιγμή η χώρα είναι σαν ένα παιδάκι που δεν έχει ανοίξει βιβλίο σε όλο το λύκειο και τώρα που φτάσαν οι πανελλήνιες είναι σε κατάσταση πανικού μπροστά στην απειλή του να γράψει κουλούρια.
                              Εσείς αυτή τη στιγμή αναλύετε το ενδεχόμενο ότι ΑΝ διάβαζε τόσο καιρό σωστά, θα μπορούσε τώρα να μπει στην ιατρική ή μήπως θα ήταν καλύτερο να δηλώσει νομική κλπ...

• 8
                                888888 last edited by

Ειδαμε και τα αλλα παιδακια που ανοιξαν το βιβλιο και περασν στην Ιατρικη και στα Πολυτεχνεια.
                                Αν η Ευρωπη δεν αλλαξει πορεια και τα τουβλα και οι αριστουχοι την ιδια καταληξη θα εχουμε...

• W
                                  wannabe last edited by

spartan πουλάς τζην με 20-25 ευρώ (501 και σε όλα τα μεγέθη), nike μπλουζάκια 5 ευρώ κοκ?
                                  αν ναι πες μου που είσαι να έρθω να ψωνίσω.
                                  πάω στοίχημα όμως οτι παίζεις (όπως και όλοι οι άλλοι) +150%-200% πάνω απο αυτές τις τιμές.
                                  δεν με ενδιαφέρει γιατί (νοίκια-αέρηδες-ασφάλιση-τέλη κλπ δικαιολογίες)

το νέο μου λαπτοπάκι (χάλασε μετά απο 5χρόνια το παλιό)το πήρα απο άσημο συνοικιακό μαγαζί μέσω skroutz-αντικαταβολή.
                                  είχε πολύ καλύτερη τιμή απο τους μεγάλους (εγχώριους κ εισαγόμενους)
                                  έβαλε μικρότερο περιθώριο κερδους, δουλεύει ο ιδιοκτήτης, χαμηλότερο ενοίκιο, προσανατολισμός στο διαδίκτυο= αλλαγή επιχειρηματικού μοντέλου και επιβίωση
                                  το να χτυπάς τα πόδια κάτω γιατί δεν ψωνίζουν απο εσένα τον Έλληνα δεν είναι τίποτα απο τα παραπάνω

50 ευρώ το μεροκάματο του Έλληνα που μαζεύει ντομάτες στα χωράφια..., του ποιου???!
                                  βαρεθήκαμε τα ψέματα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

• I
                                    italakias last edited by

αυτο σου λεει αγορι μου ,αν δεν μπορεις να παρεις 501 και nike (αμφιβαλλω για τις τιμες που εγραψες εκτος αν εχουν ξεφτυλιστει τα προιοντα τους παγκοσμιως αρα οσοι τα αγοραζουν ειναι μαλακες )παρε ενα ελληνικο να βοηθησεις και την χωρα σου.

θα σας πεσει ο κωλος δλδ αν αγορασετε ελληνικο παπουτσι και οχι τιμπερλαντ;

• G
                                      g60 last edited by

αυτο σου λεει αγορι μου ,αν δεν μπορεις να παρεις 501 και nike (αμφιβαλλω για τις τιμες που εγραψες εκτος αν εχουν ξεφτυλιστει τα προιοντα τους παγκοσμιως αρα οσοι τα αγοραζουν ειναι μαλακες )παρε ενα ελληνικο να βοηθησεις και την χωρα σου.

θα σας πεσει ο κωλος δλδ αν αγορασετε ελληνικο παπουτσι και οχι τιμπερλαντ;

ελα ντε

• J
                                        j-marr last edited by

το ερώτημα είναι γιατί ο ελληνας δεν μπορεί να το κάνει όσο θελκτικό είναι ενα του εξωτερικού

• G
                                          g60 last edited by

Ο χρήστης j.marr έγραψε:
                                          το ερώτημα είναι γιατί ο ελληνας δεν μπορεί να το κάνει όσο θελκτικό είναι ενα του εξωτερικού

Πως δε γίνετε,αν ανεβάσεις την τιμή των boxer πχ 300% πάνω σαν τη μύγα στο σκατό θα πάνε τα κομπλεξικά,τότε θα αποκτήσει ίματζ το πατούμενο......άρε βίτσα που θέλουμε.

• 8
                                            888888 last edited by

Η δραματική κατάσταση της ευρωπαϊκής οικονομίας και ειδικά ορισμένων χωρών, προκαλεί πανικό στις διεθνείς αγορές με τα χρηματιστήρια να καταγράφουν σημαντικές απώλειες. Στην Ελλάδα το φράγμα των 1.500 μονάδων έσπασε κάτω από απανωτές αρνητικές ειδήσεις και με το φόβο ότι η χρεοκοπία είναι ante portas.

Βρε τσι ανεπροκοποι και τσι αχρηστοι Ελληνοι...
                                            Θα γκρεμνισουν την Ευρωπη

Όμως, όπως όλα δείχνουν, η κρίση μετατρέπεται σε ντόμινο και επηρεάζει κι άλλες χώρες. Ούγγρος αξιωματούχος δήλωσε ότι η χώρα του είναι πολύ κοντά στη χρεοκοπία,

Κι αλλοι ανεπροκοποι
                                            Και βγαζουνε και Σουζουκια και Αουντια και πολυ καλες τσοντες και μια τηλεοραση Philips που εχω Μαντε ιν Χουνγκαρι γραφει απο πισω...

προκαλώντας ταραχή στην Ευρώπη καθώς η Ουγγαρία είναι η πρώτη χώρα της ΕΕ που μπήκε στο ΔΝΤ.

Πως το ειπατε αυτο μανδαμ??
                                            Η πρωτη χωρα που κατεφυγε στο ΔΝΤ??
                                            Και δε γιατρευτηκε??
                                            Και δεν χρησιμοποιησε το μπιστολι??

Εκτάκτως, μέλη του ταμείου μεταβαίνουν στη Βουδαπέστη για συνομιλίες με την κυβέρνησης.

Θα πανε να κανονισουνε τα της κηδειας φαινεται Στεφανια παξιμαδακια κονιακ καφε κλπ αξεσουαρ

Όλοι πλέον τρέμουν στην ιδέα της κατάρρευσης της Πορτογαλίας, Ισπανίας και Ιταλίας. Κόκκινος συναγερμός έχει χτυπήσει στις Βρυξέλλες καθώς το ευρώ δέχεται απίστευτες πιέσεις και βρίσκεται στο 1,20 δολάρια.

Τι λετε ωρε??
                                            Γεμισε η Ευρωπη ανεπροκοπους και αχρηστους...
                                            Και οι Ιταλοι που παραγουν τα παντα και δενει το Ζενιθ στο λιμανι της Γενοβας χωρις να το απειλει το ΠΑΜΕ, και οι Ισπανοι που ποσταρουν Υπερηφανα τα τρενα τους στο Ιντερνετ, και εχουν και την Ιμπιθα που εκει εχουν γυριστει μερικες απο τις καλυτυερες τσοντες και καθε χρονο βουλιαζει απο 70αρηδες ροδαλους Γερμανους τουριστες με βαρια πορτοφολια, και οι Πορτογαλοι που εχουν κι αυτοι τα εργοστασιακια τους
                                            εχουνε προμπλεμ??
                                            Συμπεθερα μου πολλοι ανεπροκοποι στας Ευρωπας...
                                            Βρε μπας και οι Ελληνες τους μολυναν ολους αυτους??

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η ΕΤ συνεχίζει και αγοράζει “τοξικά” ομόλογα από γαλλικές τράπεζες, ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Το “μάζεμα” αυτό εκτιμάται από πολλούς ότι η χώρα μας πολύ σύντομα θα κηρύξει στάση πληρωμών.

Εεεετσι...Να σωθουνε οι τραπεζες
                                            Κι ολοι οι υπολοιποι να παν να γ@μηθουνε!!!!
                                            Γεια σου ρε Μητροπουλε του Αιγαλεω!!!!
                                            Σχολη εφτιαξες ρε μπαγασα!!!!

-Το ευρώ υποχώρησε έναντι του δολαρίου στο 1,2017, στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας τετραετίας, ενώ λίγο πριν τις 5 το απόγευμα τα χρηματιστήριο του Μιλάνου και της Μαδρίτης κατέγραφαν απώλειες 3,60%, το Παρίσι 2,73% και το Λονδίνο και Φρανκφούρτη 2%.

Επαθε τετοιο ταρακουλο το ισχυρο ευρω??
                                            Και ποιον ειπαμε οτι βολευει το φτηνο ευρω??

Για τα υπολοιπα η παροιμια του χωριου μου ταιριαζει γαντι.
                                            Βαρανε τα βιολια βαραν κι οι τενεκεδες...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 197
                                            • 198
                                            • 199
                                            • 200
                                            • 201
                                            • 1513
                                            • 1514