-
Ο χρήστης deponakias έγραψε:
ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ Ε.Δ.
ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ,ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ. ΕΧΘΕΣ.
ΙΔΑΝΙΚΗ Η ΑΓΡΙΑ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 ΧΛΜ ΤΗΣ Ε.Δ. ΜΗΛΙΕΣ. ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3-4 ΔΕΞΙΕΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !!! Η (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ) ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 2 ΧΛΜ ΠΙΟ ΜΕΣΑ,ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ,ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.ΑΣ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΡΑ.
ΣΑΦΗΣ Η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΙΧΟΥ-ΧΕΙΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΑΥΤΗ ΩΦΕΙΛΕΤΟ,ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ.
ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΑ-ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ,ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑ 9 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Ε.Δ. (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Ε.Δ.) ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑ 13 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΩΜΑ (ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΧΟΣ-ΧΕΙΡΑΚΗΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ,ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ).
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΟΙ Β.ΖΑΧΟΣ-Β.ΑΣΠΡΟΜΟΥΓΚΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ C2 ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Κυριε el-em συγχαρητηρια για την νικη σας
Εμεινα με την απορια με το παραπανω σχολιο σας αν δεν ειχε λαστιχο ο Μιχος και ηταν μεσα στον αγωνα θα κερδιζατε?ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΗΤΑΝ,ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΤΩΡΑ,22 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Κυριε el-em συγχαρητηρια για την νικη σας
Εμεινα με την απορια με το παραπανω σχολιο σας αν δεν ειχε λαστιχο ο Μιχος και ηταν μεσα στον αγωνα θα κερδιζατε?ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΗΤΑΝ,ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΤΩΡΑ,22 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Κ.Λώρη καταρχήν συγχαρητήρια για την νίκη σας και σας τιμάει αυτό που λέτε .. εξάλλου ουκ ο λίγες φορές έχετε δηλώσει πως αναζητάτε τον συναγωνισμό... κρίμα για τον κ.Μίχο τόσο για μας τους θεατές μιας και θα βλέπαμε μια πολύ ωραία μάχη όσο και για σας που θα έίχατε τον συναγωνισμό που ζητάτε...
ένα βίντεο απο εμένα
-
Ο χρήστης gregorym έγραψε:
Mhpws exoyme to thlefwno apo to melaxroinaki poy htan apo thn pleyra toy k. Arh?
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Mhpws exoyme to thlefwno apo to melaxroinaki poy htan apo thn pleyra toy k. Arh?
ακριβώς στην εκκίνηση υπάρχει το μαγαζί 'diogenis live' που μπορείς να συναντήσεις της εν λόγω κοπέλες αλλά και πολλές φίλες τους ....... εννοείται πως οι κοπέλες ήταν μια ευγενική χορηγία του παραπάνω χώρου διασκεδάσεως .......
-
Ο χρήστης gregorym έγραψε:
ακριβώς στην εκκίνηση υπάρχει το μαγαζί 'diogenis live' που μπορείς να συναντήσεις της εν λόγω κοπέλες αλλά και πολλές φίλες τους ....... εννοείται πως οι κοπέλες ήταν μια ευγενική χορηγία του παραπάνω χώρου διασκεδάσεως .......
Lew na to episkeftw tote, otan er8w Ellada gia diakopoyles......
Alh8eia.... Eksagwges sto Dubai kanoyn? -
Προς Π.Τ του rally.gr.
Που μάθατε κύριε Π.Τ ότι οι Μίχος-Χειράκης εγκατέλειψαν από έξοδο? Πως μπορεί να γράφονται τέτοιες ανακρίβειες?Είναι κιτρινισμός η απλά μια ακόμη.Έλεος ρε παιδιά.Προσέξτε τι γράφετε.Αν δεν είσαστε εκεί ρωτήστε και κανέναν που ήταν. Γιατί αν είσαστε τι ακριβώς προσπαθείτε να κάνετε.Εξηγείστε μας...
-
Ο χρήστης Nikolaos106 έγραψε:
Παιδιά ο Γεροδημος μήπως ξέρετε γιατί εγκατέλειψε? -
Ο χρήστης AND.TZORTZ έγραψε:
Παιδιά ο Γεροδημος μήπως ξέρετε γιατί εγκατέλειψε?
ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ 3η ΕΙΔΙΚΗ.. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ LIVE ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΙΝΗΣΗ..
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -
ΕΧΩ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ?'EL-EM'
-
Ο χρήστης XALI.....JR έγραψε:
Παιδιά ο Γεροδημος μήπως ξέρετε γιατί εγκατέλειψε?
ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ 3η ΕΙΔΙΚΗ.. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ LIVE ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΙΝΗΣΗ..
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣευχαριστώ.
-
Lew na to episkeftw tote, otan er8w Ellada gia diakopoyles......
Alh8eia.... Eksagwges sto Dubai kanoyn?Παιδιά μια διόρθωση το μσγαζι λέγεται 'Διόνυσος' είναι πολύ καλό να πάτε!!!
-
31o Κένταυρος τέλος, πάμε για το επόμενο. Τα πιο πολλά ήδη τα γνωρίζετε, να επισημάνω μόνο λίγα:
Πολλές εγκαταλείψεις, τα μισά σχεδόν πληρώματα (19) δεν κατάφεραν να δουν την καρώ σημαία.
4 με έξοδο, 9 μηχανική βλάβη μέσα στην ειδική, 6 δεν παρουσιάστηκαν στον επόμενο Σ.Ε.Χ. ή παρέδωσαν καρνέ, (προφανώς και αυτοί από μηχανική βλάβη).
Μέσα στην Δράκεια, παρ ότι είχε μετατραπεί ήδη σε απλή διαδρομή, εγκατέλειπαν, είτε από έξοδο είτε από μηχ. Βλάβη, … ( άγχος , εκνευρισμός )Η Δράκεια έβγαλε Μ.Ω.Τ. από 75 έως 85 χλμ/ώρα. Νομίζω ότι είναι από τις πιό χαμηλές των ραλλύ. (θα ήθελα κάποιος φίλος να με πληροφορήσει επ΄αυτού)
Οι Ζάχος Βασ – Ασπρομούγγος Βαγγ., στην απονομή πήραν ένα φόρτωμα Κύπελλα.
2οι Γενικής, 1οι F-2, 1οι F-3, 1οι Α-6, κλπ.Δεν θα πω εγώ αν ήταν καλός οργανωτικά ή όχι ο αγώνας, αλλά ήδη συντάσσεται ένα σχέδιο με παρατηρήσεις, λάθη, βελτιώσεις, ελλείψεις, ούτως ώστε να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά του χρόνου. Ποτέ δεν είναι τέλειο, αλλά χρειάζεται αέναη προσπάθεια από ομάδες με συγκεκριμένο αντικείμενο, π.χ. άλλη ασχολείται με ζητήματα ασφάλειας, άλλη με θέματα προβολής, κλπ
Φέτος π.χ. στον τερματισμό, μας έστησε ο συνεργάτης με την μεγαφωνική, ενώ τον είχαμε κοντά μας το Σάββατο στην πανηγυρική, την άλλη μέρα…άφαντος.Συναντήθηκα στην διάρκεια του διημέρου, με αρκετούς πρωταγωνιστές του χώρου μας, όπως π.χ.
Με τον Λώρη Μελετόπουλο, Πρωταθλητή αγώνων Ράλλυ, στο regrouping, πριν το 2ο σκέλος, όπου με ειλικρίνεια και πίκρα αναγνώριζε την όχι καλή προσαρμογή του αυτοκινήτου στις ειδικές του Πηλίου.
Με την ευκαιρία θέλω να του διαμηνύσω σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται συχνά πυκνά, ότι «Λώρη τις ψηλές καστανιές που κάνουν πολλά κάστανα πετροβολούν και όχι τις μικρές και στέρφες...»Με τον APR, τον Μάστορα, στην γνωστή αθόρυβη και αόρατη (από πολλούς) εργασία του. Δεν σε αποκαλώ με το όνομά σου Χρήστο, διότι ενώ όλοι έχουν ένα όνομα, δεν έχουν όλοι μία ιδιότητα που να τους χαρακτηρίζει, π.χ. του Μάστορα, την οποία μάλιστα να την έχουν κερδίσει μετά από κόπους μιας ζωής…
Με τον Κώστα Χειράκη, (συνοδηγό του Δημ. Μίχου), σεμνό, μετρημένο παιδί, με τρομερή αφοσίωση σε αυτό που κάνει και μάλιστα με τρόπο άκρως επαγγελματικό, παρ΄ ότι είναι καθαρά ερασιτέχνης. Τον οποίο στεναχώρησα και λίγο άθελά μου, διότι μου αποδόθηκε (λανθασμένα) η σύνταξη ενός κειμένου στο forum, το περιεχόμενο του οποίου, τον είχε πικράνει.
Τα αποτελέσματα της Δράκειας 2 καθυστέρησαν, διότι δεν έβγαινε στον αέρα ο χρόνος της αφετηρίας (ο δορυφόρος έκανε κολπάκια) και στο σημείο που βρισκόταν ο σταθμός, το VHF δεν βοηθούσε.
Την απονομή των κυπέλλων στα αδερφάκια Ζάχο Βαγγέλη και Ζάχο Σπύρο, την έκανε ο αντιδήμαρχος Αγριάς, που ονομάζεται…. Ζάχος Χαράλαμπος !!!
Τώρα θα ήθελα να μου πείτε μου την γνώμη σας, πως θα σας φαινόταν η ιδέα για ένα Κένταυρος των 114 χλμ. ειδικών διαδρομών και 60 χλμ. απλής (μόνον), 174 χλμ. συνολικά
Υπάρχει ένας ορεινός δρόμος, ο οποίος ασφαλτοστρώθηκε το 2009, είναι 11 χλμ. και ενώνει το χωριό Κισσός με τα Χάνια (χιονοδρομικό).
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον δρόμο δημιουργείται ένα «οχτάρι» με κέντρο τα Χάνια, που θα μπορούσε να φιλοξενήσει το Service Park, πολύ βολικό για τους αγωνιζόμενους.
Όπως επίσης να ενωθούν η Δράκεια με το Καράβωμα, (τα χωρίζει μία απλή των 1,2 χλμ.) σε μία ειδική ασφάλτινη των…35 χλμ. Ευρωπαϊκού μεγέθους !!!
Σκέψεις και σχέδια πάντα υπάρχουν, αρκεί να έχουμε την διάθεση να μην αρκούμαστε στο πολύ καλό, αλλά να στοχεύουμε στο άριστο.Τα κορίτσια της πανηγυρικής, έπρεπε να πλαισιώσουν και την τελετή της απονομής των κυπέλλων, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να ξυπνήσουν έγκαιρα…
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ
Αυτό το λάθος το έχω σημειωμένο πρώτο πρώτο, στη λίστα των παραλείψεων για του χρόνου…, **δεν συμφωνείτε **; -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΧΩ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ?'EL-EM'
Kyrie Lwrh tis ksan8ies tis exw mpoyxtoysei eidhka edw katw sto Dubai poy einai les kai eimai sthn mother Russia....
Gia ayto kai eipa na kanw mia allagh se melaxroinaki.....An kai twra poy blepw thn pic http://img171.imageshack.us/img171/1157/img0180c.jpg einai kastano.....
-
Να μην βγούνε οι Μηλιές κύριε Εφραίμογλου.Α και μια ερώτηση.Από Μηλιές μεχρι Κάτω Λεχώνια μέσω των χωριών Αγ.Γεώργιο, Αγ.Βλάσιο,Βυζίτσα δεν βγαίνει ειδική? Και με όλα αυτά μέσα κάνεις αγώνα 160 χλμ διήμερο και με λίγο νύχτα το Σάββατο ας πούμε.
-
http://www.youtube.com/watch?v=F5ZciYp1xGU
Σποτάκι TRT για τον αγώνα.(τηλεόραση με εμβέλεια σε όλη την θεσσαλία) -
Aνθρωποι σαν τον Μιχαηλ μας λειπουν κυριοι του αθληματος !
Στις δυσκολες ημερες η ιδεα αυτη για την επομενη διοργανωση με κεντρο τα Χανια , νομιζω οτι θα ειναι ιδανικη αγαπητοι μου ........
Αλλωστε τα Χανια εχουν πολλα ξενοδοχεια ωραια με θεα και 40 ευρωπουλακια το δικλινο με χωριστα κρεβατια , οχι σονη και καλα να μας κανουν γκεη(μονον με νυφικα κρεβατια ηταν η προσφορα τους στο βαλις ) για να πληρωσουμε 80 , αντι 120 στην Αγρια .........( φοβερη προσφορα μας εκανε παλι η λεσχη ).
-
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
31o Κένταυρος τέλος, πάμε για το επόμενο. Τα πιο πολλά ήδη τα γνωρίζετε, να επισημάνω μόνο λίγα:Τώρα θα ήθελα να μου πείτε μου την γνώμη σας, πως θα σας φαινόταν η ιδέα για ένα Κένταυρος των 114 χλμ. ειδικών διαδρομών και 60 χλμ. απλής (μόνον), 174 χλμ. συνολικά
Υπάρχει ένας ορεινός δρόμος, ο οποίος ασφαλτοστρώθηκε το 2009, είναι 11 χλμ. και ενώνει το χωριό Κισσός με τα Χάνια (χιονοδρομικό).
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον δρόμο δημιουργείται ένα «οχτάρι» με κέντρο τα Χάνια, που θα μπορούσε να φιλοξενήσει το Service Park, πολύ βολικό για τους αγωνιζόμενους.
Όπως επίσης να ενωθούν η Δράκεια με το Καράβωμα, (τα χωρίζει μία απλή των 1,2 χλμ.) σε μία ειδική ασφάλτινη των…35 χλμ. Ευρωπαϊκού μεγέθους !!!
Σκέψεις και σχέδια πάντα υπάρχουν, αρκεί να έχουμε την διάθεση να μην αρκούμαστε στο πολύ καλό, αλλά να στοχεύουμε στο άριστο.
:Η διαδρομή που προτείνετε που αν κατάλαβα είναι αυτή που περνά από το χιονοδρομικό είναι απλά θεϊκή, είτε σε ανάβαση είτε σε κατάβαση πολύ γρήγορη πολύ ωραίες στροφές και ασφαλείς + ότι έχει την άπλα από τα παρκινγκ του χιονοδρομικού
-
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
31o Κένταυρος τέλος, πάμε για το επόμενο. Τα πιο πολλά ήδη τα γνωρίζετε, να επισημάνω μόνο λίγα:Πολλές εγκαταλείψεις, τα μισά σχεδόν πληρώματα (19) δεν κατάφεραν να δουν την καρώ σημαία.
4 με έξοδο, 9 μηχανική βλάβη μέσα στην ειδική, 6 δεν παρουσιάστηκαν στον επόμενο Σ.Ε.Χ. ή παρέδωσαν καρνέ, (προφανώς και αυτοί από μηχανική βλάβη).
Μέσα στην Δράκεια, παρ ότι είχε μετατραπεί ήδη σε απλή διαδρομή, εγκατέλειπαν, είτε από έξοδο είτε από μηχ. Βλάβη, … ( άγχος , εκνευρισμός )Η Δράκεια έβγαλε Μ.Ω.Τ. από 75 έως 85 χλμ/ώρα. Νομίζω ότι είναι από τις πιό χαμηλές των ραλλύ. (θα ήθελα κάποιος φίλος να με πληροφορήσει επ΄αυτού)
Οι Ζάχος Βασ – Ασπρομούγγος Βαγγ., στην απονομή πήραν ένα φόρτωμα Κύπελλα.
2οι Γενικής, 1οι F-2, 1οι F-3, 1οι Α-6, κλπ.Δεν θα πω εγώ αν ήταν καλός οργανωτικά ή όχι ο αγώνας, αλλά ήδη συντάσσεται ένα σχέδιο με παρατηρήσεις, λάθη, βελτιώσεις, ελλείψεις, ούτως ώστε να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά του χρόνου. Ποτέ δεν είναι τέλειο, αλλά χρειάζεται αέναη προσπάθεια από ομάδες με συγκεκριμένο αντικείμενο, π.χ. άλλη ασχολείται με ζητήματα ασφάλειας, άλλη με θέματα προβολής, κλπ
Φέτος π.χ. στον τερματισμό, μας έστησε ο συνεργάτης με την μεγαφωνική, ενώ τον είχαμε κοντά μας το Σάββατο στην πανηγυρική, την άλλη μέρα…άφαντος.Συναντήθηκα στην διάρκεια του διημέρου, με αρκετούς πρωταγωνιστές του χώρου μας, όπως π.χ.
Με τον Λώρη Μελετόπουλο, Πρωταθλητή αγώνων Ράλλυ, στο regrouping, πριν το 2ο σκέλος, όπου με ειλικρίνεια και πίκρα αναγνώριζε την όχι καλή προσαρμογή του αυτοκινήτου στις ειδικές του Πηλίου.
Με την ευκαιρία θέλω να του διαμηνύσω σχετικά με τις επιθέσεις που δέχεται συχνά πυκνά, ότι «Λώρη τις ψηλές καστανιές που κάνουν πολλά κάστανα πετροβολούν και όχι τις μικρές και στέρφες...»Με τον APR, τον Μάστορα, στην γνωστή αθόρυβη και αόρατη (από πολλούς) εργασία του. Δεν σε αποκαλώ με το όνομά σου Χρήστο, διότι ενώ όλοι έχουν ένα όνομα, δεν έχουν όλοι μία ιδιότητα που να τους χαρακτηρίζει, π.χ. του Μάστορα, την οποία μάλιστα να την έχουν κερδίσει μετά από κόπους μιας ζωής…
Με τον Κώστα Χειράκη, (συνοδηγό του Δημ. Μίχου), σεμνό, μετρημένο παιδί, με τρομερή αφοσίωση σε αυτό που κάνει και μάλιστα με τρόπο άκρως επαγγελματικό, παρ΄ ότι είναι καθαρά ερασιτέχνης. Τον οποίο στεναχώρησα και λίγο άθελά μου, διότι μου αποδόθηκε (λανθασμένα) η σύνταξη ενός κειμένου στο forum, το περιεχόμενο του οποίου, τον είχε πικράνει.
Τα αποτελέσματα της Δράκειας 2 καθυστέρησαν, διότι δεν έβγαινε στον αέρα ο χρόνος της αφετηρίας (ο δορυφόρος έκανε κολπάκια) και στο σημείο που βρισκόταν ο σταθμός, το VHF δεν βοηθούσε.
Την απονομή των κυπέλλων στα αδερφάκια Ζάχο Βαγγέλη και Ζάχο Σπύρο, την έκανε ο αντιδήμαρχος Αγριάς, που ονομάζεται…. Ζάχος Χαράλαμπος !!!
Τώρα θα ήθελα να μου πείτε μου την γνώμη σας, πως θα σας φαινόταν η ιδέα για ένα Κένταυρος των 114 χλμ. ειδικών διαδρομών και 60 χλμ. απλής (μόνον), 174 χλμ. συνολικά
Σκέψεις και σχέδια πάντα υπάρχουν, αρκεί να έχουμε την διάθεση να μην αρκούμαστε στο πολύ καλό, αλλά να στοχεύουμε στο άριστο.Τα κορίτσια της πανηγυρικής, έπρεπε να πλαισιώσουν και την τελετή της απονομής των κυπέλλων, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να ξυπνήσουν έγκαιρα…
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ
Αυτό το λάθος το έχω σημειωμένο πρώτο πρώτο, στη λίστα των παραλείψεων για του χρόνου…, **δεν συμφωνείτε **;Και το 32 με το καλο.
Πιστευω οτι βλεποντας και συζητωντας με φιλους αγωνιζομενους η δρακεια πρεπει να ξεκινα μετα το χωριο και εαν γινει μαζι με καραβωμα τελεια....
Θα συμφωνησω με το ελ εμ για τα πρωτα 2 χιλιομ.στις μηλιες .(ευτυχως υπαρχουν και βιντεακια).
Φιλος μου ειπε οτι το τοπιο παραμενει σαν κορσικη , χωρις μεγαλα τοιχια παντου και χαιρε βαθος αμετρητο εαν κανεις........
ειναι θεμα ασφαλειας της ζωης των αγωνιζομενων.
ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. -
Ένα βίντεο και από εμάς ελπίζουμε να είναι τα πάντα σωστά διατυπωμένα και να σας αρέσει
(η ποιότητα θα βελτιωθεί σε λίγο) -
ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ FORUM,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΓΑ,ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
-
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΟΙ.
-
ΚΥΠΕΛΛΑ,ΑΦΘΟΝΑ (ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.
-
ΤΕΛΕΙΑ ΩΡΑΡΙΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΕΖΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ.
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 2011.ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗΣ,ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2010.