-
Τελικα μηπως πρεπει να παμε να μεινουμε Αμερικη; Γιατι αυτα τα μοντελα εδω δεν προκειται ποτε να τα δουμε
-
Και εγώ έτσι τη βλέπω τη δουλειά. Με το 1.1 δεν πάμε πουθενά...
τουλάχιστον το 1.3 το φουλ εξτρά θέλω για να στανιάρω.
-
ο κυβος ερριφθη!!! πριν λιγο γυρισα απο ταξιδι (μεσσηνια) με atos 1.1!! το εχω σαν δευτερο και το σκεφτομουν καιρο να την κανω την κινηση αυτη. επειδη 'κουρασα' το πρωτο με συνεχη ταξιδια, η αποφαση ηρθε πιο ευκολα.
δεν το μετανιωσα καθολου. το κοντερ δεν επεφτε απο τα 130. στις στροφες δεν ειχα και πολλη εμπιστοσυνη, ουτε και στις ανηφορες βεβαια, αλλα εδω που τα λεμε δεν ειχα και την απαιτηση. υστερα απο 620 km η καταναλωση εκατσε στα 6.3 lt/100km και ετσι πληρωσα 25 ευρω λιγοτερα απο τα συνήθη με το 'πρωτο' 1.6. δεν λεω οτι ειναι το ιδανικο οχημα για ταξιδι αλλα με εξεπληξε η ικανοτητα του. -
Να ρωτήσω μήπως έχει κάποιος απάντηση....
Hyundai Getz , μοντ.2005 , τρίπορτο.
Με τις ηλεκτρομαγνητικές (με το κλειδί δηλαδή στην πόρτα του οδηγού ) ξεκλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού και όχι και η πόρτα του συνοδηγού.
Αντίθετα στο κλείδωμα κλειδώνουν και οι 2...
Έχει κανείς λύση? -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Να ρωτήσω μήπως έχει κάποιος απάντηση....
Hyundai Getz , μοντ.2005 , τρίπορτο.
Με τις ηλεκτρομαγνητικές (με το κλειδί δηλαδή στην πόρτα του οδηγού ) ξεκλειδώνει μόνο η πόρτα του οδηγού και όχι και η πόρτα του συνοδηγού.
Αντίθετα στο κλείδωμα κλειδώνουν και οι 2...
Έχει κανείς λύση?ιδιο προβλημα υπαρχει σε accent ,στην αντιπ/εια ειχαν πει για αλλαγη τις προβληματικης κλειδαριας , κοστος δεν θυμαμαι αλλα δεν το ειχα φτιαξει ,ρωτα ομως μηπως υπαρχει καμια μεταχειρισμενη
-
οργασμο εχουν οι σχεδιαστες στην κορεα η' εμενα μου φαινονται ολα ομορφα;
-
καλησπερα , ειμαι 18 χρ και σιγα σιγα θα βγαλω διπλωμα για αυτοκινητο ... σιγουρα το πρωτο αυτοκινητο θα ειναι μεταχειρισμενο .. και φυσικα κανα hyundai... απο μικρος πορωμενοςςςς ... ο πατερας μου ειχε ενα Hyundai Sonata tou 1992!η ανεσια του αυτοκινητου(τεραστιοι χωροι) με μια ακτινωτη 17-18αρα ζαντα και φιμε τζαμια >> σε τετιο σημειο που το ψευδονημο μου ηταν Sonatas!
στο θεμα μας... σκεφτομαι για κανα Coupe του 2002 και μετα... εχω τρελα με το αμαξακι λογος φυσικα οτι ειναι sport και παρολο οτι ειναι σχετικα παλιο(2002+) εχει ωραιο σχεδιασμο κλπ κλπ .. αν και παραξενευτικα απο τις 'χαμηλες' τιμες που ειδα σε μεταχειρισμενα(οχι οτι με χαλανε!)... δηλαδη ... μοντελα 2002-03 με ουτε 100.000 χιλιομετρα σε τιμες απο 4500 ευρω .... και σε καλη κατασταση ... επισης διαβασα προηγουμενες σελιδες και ειδα οτι λεγατε για το μεγαλο βαρος και τον μικρο σχετικα κινητηρα(1600cc~109 alogA)
γενικα τι λετε με το ολο θεμα... επισης ειδα οτι εχει περιπου 10 λιτρα / 100 καταναλωση ο 1600αρης? τοσο πολυ καιει??
λεει να κανω καμια κινηση αυριο-μεθαυριο για coupe? βγαζει προβληματα κλπ ?sorry αν σας κουρασα...
-
Ο χρήστης futureshock έγραψε:
...
στο θεμα μας... σκεφτομαι για κανα Coupe του 2002 και μετα... εχω τρελα με το αμαξακι λογος φυσικα οτι ειναι sport και παρολο οτι ειναι σχετικα παλιο(2002+) εχει ωραιο σχεδιασμο κλπ κλπ .. αν και παραξενευτικα απο τις 'χαμηλες' τιμες που ειδα σε μεταχειρισμενα(οχι οτι με χαλανε!)... δηλαδη ... μοντελα 2002-03 με ουτε 100.000 χιλιομετρα σε τιμες απο 4500 ευρω .... και σε καλη κατασταση ... επισης διαβασα προηγουμενες σελιδες και ειδα οτι λεγατε για το μεγαλο βαρος και τον μικρο σχετικα κινητηρα(1600cc~109 alogA)
γενικα τι λετε με το ολο θεμα... επισης ειδα οτι εχει περιπου 10 λιτρα / 100 καταναλωση ο 1600αρης? τοσο πολυ καιει??
λεει να κανω καμια κινηση αυριο-μεθαυριο για coupe? βγαζει προβληματα κλπ ?sorry αν σας κουρασα...
- Προτίμησε μοντέλο 2005/2006 ... Το facelift με τα μαύρα φανάρια, το όμορφο μπροστά προφυλακτήρα και τον ποιο πλούσιο εξοπλισμό. Θα βρεις και με λίγα χιλιόμετρα. Το δικό μου το είχα δώσει με 12500χιλιόμετρα πριν ένα χρόνο.
- Το αυτοκίνητο βγάζει 105 άλογα. Φυσικά δεν βάζει φωτιά στο δρόμο αλλά πάει, πάρα πολύ καλά στην Εθνική και σχετικά είναι σβέλτο. Στην Εθνική εγώ το ευχαριστήθηκα, σε μεγάλα ταξίδια. Φοβερή αίσθηση και καθόλου κουραστικό.
- Η ανάρτηση είναι πολύ καλή και καθόλου σκληρή όπως μερικοί-μερικοί διατυμπανίζουν για να το θάψουν.
- Δες το χρώμα. Οι Κορεάτικες βαφές δεν είναι και οι καλύτερες. Ψάξε να βρεις το ασημί χρώμα γιατί αποδεδειγμένα είναι η καλύτερη βαφή στα Κορεάτικα.
- Άλλα προβλήματα; Το δικό μου και πολλών άλλων δεν είχε βγάλει τίποτα απολύτως.
- Από κατανάλωση μέσα στη πόλη είχε περίπου στα 9lt/100km. Τελικά δεν είναι πολύ αν συγκρίνω με το 207 που έχει σταθεροποιηθεί στα 9,3lt.
- Το κλιματιστικό (AC) αποδίδει πολύ καλά και το πορτμπαγκάζ τεράστιο!... Η ταπετσαρία στο facelift είναι δέρμα-ύφασμα (με κόκκινες ραφές)... Πολύ πιθανό το δέρμα σε κάποια σημεία στις ραφές να έχει ξεφτίσει.
- Απίστευτα βολικός ο διακόπτης πολλαπλών ταχυτήτων για τους καθαριστήρες μπροστά. Άνεση και ευκολία. Όμορφα και τα κόκκινα φωτιστικά στις ταπετσαρίες στις πόρτες που ανοίγουν όταν ανοίγει και η πόρτα.
- Καθόλου βολική η κεραία του ηχοσυστήματος. Βιδωτή μεταλλική τεράστια. Θέλει προσοχή γιατί μπορεί πολύ εύκολα να σπάσει σε σημεία χαμηλοτάβανα. Εγώ την είχα αλλάξει και είχα πάρει μία από καουτσούκ μαύρη πανέμορφη...
Κουπεδιά!...
Αν το πάρεις (με το καλό) και μένεις Αθήνα ... αν θέλεις να βρεθούμε να σου δώσω πολλά και διάφορα καινούρια αξεσουάρ που μου έχουν μείνει... Είναι κρίμα να τα πετάξω...
-
ευχαριστω πολυ storm!
δες για 2005-06 μοντελο λιγο δυσκολο γιατι ειναι λιγο ακριβοτερα και γενικα ξερεις(αν και πετυχα κανα 2-3 με 5700+ ευρω) ... αλλα δεν με καιγεται ... coupe μετα απο 2002 μοντ να παρω και
και οταν ειπα αυριο μεθαυριο ενοουσα σε μερικους μηνες
προς το παρον για το καλοκαιρι θα εχω το Kia Carens(2004) του father το οποιο ειναι λιγο βαρκα αλλα δεν με χαλαει... -
καλησπερα..ειμαι νεο μελος στο forum.θελω να ρωτησω το εξης.εχω ενα χρονο ενα accent .μενω καλλιθεα και πρεπει να κανω το πρωτο service.ξερει κανεις περιπου ποσο ειναι το κοστος?και σε ποιο συνεργειο να πηγαινα?ευχαριστω
-
Ο χρήστης nikolas7 έγραψε:
καλησπερα..ειμαι νεο μελος στο forum.θελω να ρωτησω το εξης.εχω ενα χρονο ενα accent .μενω καλλιθεα και πρεπει να κανω το πρωτο service.ξερει κανεις περιπου ποσο ειναι το κοστος?και σε ποιο συνεργειο να πηγαινα?ευχαριστωΚαλως ηρθες και καλοταξιδο το αυτοκινητο
Μπορεις να παρεις τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια και σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο να σου δωσουν προσφορα . Επεισης μπορεις να κανεις μια εγγραφη στο http://www.hyundaiclub.gr και να βγαλεις καρτα μελους με την οποια εχεις εκπτωσεις σε διαφορα μαγαζια και αντιπροσωπειες της Hyundai.
Αν ενδιαφερεσε σου στελνω Π.Μ για να μην θεωρηθει διαφημηση -
ναι στειλε Pm να τα πουμε
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
- Από κατανάλωση μέσα στη πόλη είχε περίπου στα 9lt/100km. Τελικά δεν είναι πολύ αν συγκρίνω με το 207 που έχει σταθεροποιηθεί στα 9,3lt.
αυτο με τη καταναλωση δε το καταλαβα...
φιλε σονατα καλο ειναι για σενα το κουπε, λογικα θα βρεις και καλη τιμη με λιγα χλμ...χωρους πισω τους ψιλοξεχνας εκτος απο γκομενες πτο, καλο αμαξακι για καποιον που ξεκιναει να οδηγει τωρα..
ισως εχεις ενα μικρο προβλημα με το παρκαρισμα με το πισω παρμπριζ -
αν σκεφτεις οτι εχω παρκαρει απο φορτηγακια μεχρι και καραβαν πιστευω η κουπεδια ειναι παιχνιδακι ...
-
Κανένα πρόβλημα με το πάρκινγκ... Ο 'καρχαρίας' του 1997-2002 ήταν ποιο δύσκολος...
Άλλωστε οι περισσότερες κουπεδιές έρχονται με parking assistance ηχητικό.Φίλε futureshock αν το πάρεις από εμπορία πες τους, να σου βάλουν και την πλακέτα που ανυψώνει αυτόματα τα παράθυρα με το πάτημα του συναγερμού. Αξίζει...
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Στην Αμερική το Sonata έχει ήδη πολύ καλή πορεία (χωρίς να έχει ξεκινήσει το υβριδικό και το 2λιτρο τούρμπο)!
http://www.autoblog.com/2010/05/08/report-hyundai-sonata-demand-could-prompt-suv-manufacturing-shu/
Ενώ υπάρχουν renderings για cabrio και shooting break εκδόσεις!!!
http://www.autoblog.com/2010/05/07/rendered-speculation-ask-and-ye-shall-receive-hyundai-sonata-s/
http://www.autoblog.com/2010/05/07/rendered-speculation-hyundai-sonata-convertible-in-the-works/Πολυ ομορφο το cabrio μακαρι να το βγαζανε
πολυ ομορφο φερνει λιγο προς BMW η ειναι η ιδεα μου
-
Καλημερα .
Εχω ενα Tucson 2.0 και σκεφτομαι να κανω αλλαγη τωρα .
Παιζω αναμεσα στο i30 και στο kia ceed 1.4 .
Με φοβιζει η υποβαθμιση ιππων του κια , αλλα μου αρεσει στο ματι πιο πολυ ,αλλα ειναι και 1000 ευρα πιο ακριβο.
i30 = 15410
ceed = 16365
οι φουλ εκδοσεις με πινακιδα κλπ κλπ κλπ
Θα ηθελα γνωμες απο κατοχους i30 .
Ικανοποιημενοι ?
Να προσεξω κατι ? -
γνωμη μου ειναι να παρεις μολις ερθει το f/l του i30 στα 1,6cc....... δεν θα αργησει να ερθει
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
γνωμη μου ειναι να παρεις μολις ερθει το f/l του i30 στα 1,6cc....... δεν θα αργησει να ερθειΜε τιποτα 1,6 .
εδω 1,4 και με το ζορι ....
Πιο πολυ κοιταγα 1,2 ( polo tsi - clio tce )
Απλα επειδη ειμαι 100% ικανοποιημενος με την hyundai -
Ο χρήστης villasg έγραψε:
γνωμη μου ειναι να παρεις μολις ερθει το f/l του i30 στα 1,6cc....... δεν θα αργησει να ερθει
Με τιποτα 1,6 .
εδω 1,4 και με το ζορι ....
Πιο πολυ κοιταγα 1,2 ( polo tsi - clio tce )
Απλα επειδη ειμαι 100% ικανοποιημενος με την hyundaiσαφως το πορτοφολι ειναι και ο καθοριστικος παραγοντας αλλα το ειπα επειδη εχουν μικρη διαφορα στην τιμη και σχεδον ιδια παγια εξοδα(τελη κτλ)
HYUNDAI FORUM