-
Έβαψα με σπρέυ μια επιφάνεια στο αυτοκίνητο με καλούτσικα αποτελέσματα. Μετά πήρα το βερνίκι και ψέκασα πάνω στο βαμμένο για να γυαλίσει (αφού το χρώμα αφήνει ελαφρώς τραχειά-ματ επιφάνεια).
Αντί όμως να γυαλίσει, έμεινε ματ. Σκέφτηκα να περάσω και δεύτερο χέρι, αλλά φοβήθηκα τα χειρότερα. Μήπως τελικά το γυαλιστικό βερνίκι δεν κάνει τη δουλειά του; Ή μήπως χρειάζονται περισσότερα χέρια για να δώσει τη γυαλάδα που ονειρεύομαι; -
Έβαψα με σπρέυ μια επιφάνεια στο αυτοκίνητο με καλούτσικα αποτελέσματα. Μετά πήρα το βερνίκι και ψέκασα πάνω στο βαμμένο για να γυαλίσει (αφού το χρώμα αφήνει ελαφρώς τραχειά-ματ επιφάνεια).
Αντί όμως να γυαλίσει, έμεινε ματ. Σκέφτηκα να περάσω και δεύτερο χέρι, αλλά φοβήθηκα τα χειρότερα. Μήπως τελικά το γυαλιστικό βερνίκι δεν κάνει τη δουλειά του; Ή μήπως χρειάζονται περισσότερα χέρια για να δώσει τη γυαλάδα που ονειρεύομαι; -
Μάλλον θέλει και τρίψιμο με κάποια αλοιφή για να γυαλίσει!!
-
Χμμ, πήγα και τους ρώτησα. Μου είπαν ότι θέλει περισσότερα χέρια.
Ένα ηλεκτρικό σβουράκι για γυάλισμα πόσο κοστίζει περίπου; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ένα ηλεκτρικό σβουράκι για γυάλισμα πόσο κοστίζει περίπου;Περισσότερα απο τα περίπου 200€ που θα έδινες για γυάλισμα όλου του αυτοκινήτου!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Περισσότερα απο τα περίπου 200€ που θα έδινες για γυάλισμα όλου του αυτοκινήτου!!!
Πολλά λες, εμένα για γυάλισμα και κάλυψη γρατζουνιών για την Alfa, μου είχαν ζητήσει 120Ε.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Περισσότερα απο τα περίπου 200€ που θα έδινες για γυάλισμα όλου του αυτοκινήτου!!!
Πολλά λες, εμένα για γυάλισμα και κάλυψη γρατζουνιών για την Alfa, μου είχαν ζητήσει 120Ε.
Καλημέρα cmarin,
Μπορείς να μου πεις αν έμεινες ικανοποιημένος από την κάλυψη γρατζουνιών και αν ναι μπορείς να μου στείλεις με PM τα στοιχεία του μαγαζιού που το πήγες, γιατί σκέφτομαι να φρεσκάρω την alfa μου. Έχει μερικά χτυπηματάκια από τις πέτρες στην Εθνική όχι βαθειά και αναρωτιέμαι αν μπορούν να καλυφθούν από τέτοια καταστήματα η χρειάζεται φανοποιός.
Περιμένω νέα σου.
Φιλικά Γιώργος
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ένα ηλεκτρικό σβουράκι για γυάλισμα πόσο κοστίζει περίπου;20€ στο PRAKTIKER. Όταν περάσεις το σπρει και στεγνωσει μήν το ξαναπερασεις γιατι θα γίνει το χρώμα χάλια.
Οι πολλές στρώσεις σίγουρα θα γυάλιζαν αλλα θα ειχες σίγουρα τρεξίματα
-
Ο χρήστης GEORGE LOGOTHETIS έγραψε:
Καλημέρα cmarin,
Μπορείς να μου πεις αν έμεινες ικανοποιημένος από την κάλυψη γρατζουνιών και αν ναι μπορείς να μου στείλεις με PM τα στοιχεία του μαγαζιού που το πήγες, γιατί σκέφτομαι να φρεσκάρω την alfa μου. Έχει μερικά χτυπηματάκια από τις πέτρες στην Εθνική όχι βαθειά και αναρωτιέμαι αν μπορούν να καλυφθούν από τέτοια καταστήματα η χρειάζεται φανοποιός.
Περιμένω νέα σου.
Φιλικά Γιώργος
Αν εχει φύγει το βερνίκι δεν κανεις τίποτα. Αν δεν τότε praktiker και sonax είναι λύση!
Βερνίκι σε σπρέυ για γυάλισμα βαμμένου αυτοκινήτου