-
Οπως λεει κ ο τιτλος ανταλλασεται το Rallye μου μοντελο '97 1.6 8v με 1.3 rallye!
Τα χαρακτηριστικα του:
Ειναι μπλε χρωμα, μαμα μοτερ με εισαγωγη απο 1.3 rallye (κ@@λα!), σκουπα και τελικο.
Φοραει grN αναρτησεις με Apex ελατηρια 285lbs.
Απο ζαντολαστιχα εχω τις ραλλοζαντες ασπρες κ μαυρες με λαστιχα yokohama s drive τελεια κατασταση αλλα τα βρισκουμε γενικα με τα ζαντολαστιχα γιατι μπορει να κρατησω τα δικα μου.
Σαλονι μαμα με μονο τον λεβιε ταχυτητων διαφορετικο.
Εγινε αλλαγη λαδιων και φιλτρων πριν 500 χλμ.
Το σασμαν ειναι σε πολυ καλη κατασταση διοτι εχει γινει προσφατη επισκευη του.
Εχω και προγραμμα ps απλα δεν ειναι πανω στο αυτοκινητο. (καταναλωση)
Το χρωμα ειναι σε πολυ καλη κατασταση (εργοστασιακο!)
Υδραυλικό τιμόνι και A/C!
Ειναι ατρακαριστο πλην ενος χτυπηματος στη μερια του οδηγου που αλλαχτηκαν φαναρι, φτερο κ μετοπη. Καμια επιρροη στο σασι ομως(!). Οχι για να τα λεμε ολα δηλαδη!Τα μειων:
Χρειαζεται τακακια πισω και κουδουνιζει ο καταλυτης!
Αν αναρωτιεστε γιατι το δινω με 1.3 πολυ απλα γιατι προκειτε να αρχισω να φτιαχνω σιγα σιγα το δικο μου trackday car k γουσταρω πιο πολυ (+ budget) το 1.3 rallye!! oldschool 4 life
-Το rallye που ζηταω πρεπει να ειναι παν' απο ολα ατρακαριστο! (Χωρις προβληματα στο σαση δηλαδη!)
-Αυθεντικο! (Μακρια απο μετατροπες!)
-Μαμα κατα προτιμηση
-1.3!!
-Οχι -80mm χαμηλωμα και νεον στις ζαντες (Καγκούρια ουστ)
-Και γενικα θελω να ειναι προσεγμενο
-Διαφορα χρηματων δε μ' ενδιαφερει αρκει να ειναι προσεγμενο**ΔΕΚΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ!
**
Φωτογραφιες θα μπουν αργοτερα -
Οπως λεει κ ο τιτλος ανταλλασεται το Rallye μου μοντελο '97 1.6 8v με 1.3 rallye!
Τα χαρακτηριστικα του:
Ειναι μπλε χρωμα, μαμα μοτερ με εισαγωγη απο 1.3 rallye (κ@@λα!), σκουπα και τελικο.
Απο ζαντολαστιχα εχω τις ραλλοζαντες ασπρες κ μαυρες με λαστιχα yokohama s drive τελεια κατασταση αλλα τα βρισκουμε γενικα με τα ζαντολαστιχα γιατι μπορει να κρατησω τα δικα μου.
Ειναι ατρακαριστο πλην ενος χτυπηματος στη μερια του οδηγου που αλλαχτηκαν φαναρι, φτερο κ μετοπη. Καμια επιρροη στο σασι ομως(!). Οχι για να τα λεμε ολα δηλαδη!Τα μειων:
Αν αναρωτιεστε γιατι το δινω με 1.3 πολυ απλα γιατι προκειτε να αρχισω να φτιαχνω σιγα σιγα το δικο μου trackday car k γουσταρω πιο πολυ (+ budget) το 1.3 rallye!! oldschool 4 life
-Το rallye που ζηταω πρεπει να ειναι παν' απο ολα ατρακαριστο! (Χωρις προβληματα στο σαση δηλαδη!)
-Μαμα κατα προτιμηση
-1.3!!
-Διαφορα χρηματων δε μ' ενδιαφερει αρκει να ειναι προσεγμενο**ΔΕΚΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ!
**
Τα χαρακτηριστικα του:
-Μαμα κατα προτιμηση
-1.3!!
**
Καλησπέρα , σε ενδιαφέρει μονο ανταλλαγή ? εαν ήθελες να έβαζες και μία τιμή γιατι θα με ενδιέφερε.
-
Ο χρήστης vtec έγραψε:
Καλησπέρα , σε ενδιαφέρει μονο ανταλλαγή ? εαν ήθελες να έβαζες και μία τιμή γιατι θα με ενδιέφερε.3000 νομιζω πως ειναι καλη τιμη κ το συζηταμε κι ολας αν κ δεν ηθελα να μπλεξω με πωληση-αγορα.
-
καλησπερα φιλε ριξε μια ματια κι εδω αν θες http://www.car.gr/classifieds/cars/?va= ... =sale&or=a
κατι μπορει να βρεις που να σε ενδιαφερει ειτε για αγορα ειτε για ανταλλαγη -
Ο χρήστης georgelam έγραψε:
καλησπερα φιλε ριξε μια ματια κι εδω αν θες http://www.car.gr/classifieds/cars/?va= ... =sale&or=a
κατι μπορει να βρεις που να σε ενδιαφερει ειτε για αγορα ειτε για ανταλλαγηΝα 'σαι καλα θα το χω στο νου μου
-
Μαλλον θα εισαι απο τους πραγματικα ''τρελους'' 106ακιδες (πραγματικα το 1,3 ειναι πιο hardcore με τριγωνικα ψαλιδια απο 205και καποιες ακομα λεπτομερειες που ουτε τις θυμαμαι )
2 ατομα εχω συναντησει που θελουν να κανουν αυτο που κανεις εσυ!!!Σασι μη ταλαιπωρημενο δυσκολο φιλε μου...να κοιταξεις μην εχει βαλει σλικ λαστιχα ποτε ο προηγουμενος...με σλικ για μια περιοδο ταλαιπωρηθηκε πολυ το σασι των 106 θελει δεσιμο μπροστα.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Μαλλον θα εισαι απο τους πραγματικα ''τρελους'' 106ακιδες (πραγματικα το 1,3 ειναι πιο hardcore με τριγωνικα ψαλιδια απο 205και καποιες ακομα λεπτομερειες που ουτε τις θυμαμαι )
2 ατομα εχω συναντησει που θελουν να κανουν αυτο που κανεις εσυ!!!Σασι μη ταλαιπωρημενο δυσκολο φιλε μου...να κοιταξεις μην εχει βαλει σλικ λαστιχα ποτε ο προηγουμενος...με σλικ για μια περιοδο ταλαιπωρηθηκε πολυ το σασι των 106 θελει δεσιμο μπροστα.
Χαχα
Εχεις δικιο παντως το 1.3αρι ειναι πιο hardcore! Το σασι ταλαιπωρηθηκε τοσο που το καταλαβατε? Απο τα σλικ? Τελως παντων δεν ειναι πολλοι που πανε πιστα στην ελλαδα ετσι κ αλλιως.
Thanks για τις συμβουλες. -
το 1,3 ειναι πιο υπερστροφικο απο τα 16v τα οποιο πανε πιο με τα τεσσερα.
Ενας γνωστος με σεμισλικ για καποιο καιρο παρατηρησε οτι το αυτοκινητο χαλαρωσε μπροστα...το οδηγησα και εγω και οντως κατι δεν πηγαινε καλα μπροστα....ηθελε τουλαχιστον μπαρα θολων....και μετα απο πολυ καιρο σιγουρα ραψιμο! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το 1,3 ειναι πιο υπερστροφικο απο τα 16v τα οποιο πανε πιο με τα τεσσερα.
Ενας γνωστος με σεμισλικ για καποιο καιρο παρατηρησε οτι το αυτοκινητο χαλαρωσε μπροστα...το οδηγησα και εγω και οντως κατι δεν πηγαινε καλα μπροστα....ηθελε τουλαχιστον μπαρα θολων....και μετα απο πολυ καιρο σιγουρα ραψιμο!Ok thanks! Η θολομπαρα σε τετοιου ειδους καταστασεις ειναι must!
Ανταλλασεται Rallye 106 1.6 με 1.3