-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ρε παιδια μην εχω κανενα 307 RC και δεν το ξερω;Κοιτα να δεις που θα μου βγει και το ονομα.Για να δω κατω απο το καπω μου μηπως ειχαν γενητουρια τα αλογα μου και πληθυνανε.Παντως ρε Μαρκο οι δραμαμινες ηταν ολα τα λεφτα.
Ποιός είχε, γμτ, δραμαμίνες και δεν μου έδωσε για τη γυναίκα μου?
Είχε θάλασσα, ε?
-
Ισα με 7-8 μποφωρ. Αλλα η θαλασα δεν πηγαινε πανω-κατω αλλα δεξια - αριστερα.
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Ισα με 7-8 μποφωρ. Αλλα η θαλασα δεν πηγαινε πανω-κατω αλλα δεξια - αριστερα.Αντιμάμαλο δηλαδή!! Επικίνδυνο Στέλιο...πολύ επικίνδυνο!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
....Πηγαίνοντας πίσω από το Στέλιο; Εγώ μπορώ να το καταφέρω μόνο μέσα σε τρέιλερ δεμένο στην Corolla! Όσο θυμάμαι στην 1η συνάντηση, όταν με πέρασαν 4 αυτοκίνητα (ποιος ήταν άραγε αρχηγός) πριν το χωματόδρομο φτάνοντας στις Δρυάδες και σκέφτομαι ... δεν τους ακολουθώ ... να γλυτώσω το ψάξιμο των σημειώσεων (ήμουν και μόνος). Λοιπόν μετά δεν πρόλαβα να σκεφτώ τίποτα άλλο ... Ευτυχώς είμασταν κοντά στον προορισμό μας.
Αρχηγός ήταν ο Στέλιος,καλά θυμάσαι Θοδωρή!! (Βέβαια ο Μάρκος λέει για τον tsardaklis)!!....Αυτός ηταν που πήγαινε αέρα...αυτός και ο άλλος ο άρρωστος ο gvala!! Οι υπόλοιποι πηγαίναμε σιγά-σιγά!!
Κατά τα άλλα όμως λέτε ότι όταν θέλετε να τρέξετε πάτε στην πίστα, και αυτά τα πράγματα δεν είναι για τους ανοιχτούς δρόμους... Ωπ, σας τσάκωσαν!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
....Πηγαίνοντας πίσω από το Στέλιο; Εγώ μπορώ να το καταφέρω μόνο μέσα σε τρέιλερ δεμένο στην Corolla! Όσο θυμάμαι στην 1η συνάντηση, όταν με πέρασαν 4 αυτοκίνητα (ποιος ήταν άραγε αρχηγός) πριν το χωματόδρομο φτάνοντας στις Δρυάδες και σκέφτομαι ... δεν τους ακολουθώ ... να γλυτώσω το ψάξιμο των σημειώσεων (ήμουν και μόνος). Λοιπόν μετά δεν πρόλαβα να σκεφτώ τίποτα άλλο ... Ευτυχώς είμασταν κοντά στον προορισμό μας.
Αρχηγός ήταν ο Στέλιος,καλά θυμάσαι Θοδωρή!! (Βέβαια ο Μάρκος λέει για τον tsardaklis)!!....Αυτός ηταν που πήγαινε αέρα...αυτός και ο άλλος ο άρρωστος ο gvala!! Οι υπόλοιποι πηγαίναμε σιγά-σιγά!!
Κατά τα άλλα όμως λέτε ότι όταν θέλετε να τρέξετε πάτε στην πίστα, και αυτά τα πράγματα δεν είναι για τους ανοιχτούς δρόμους... Ωπ, σας τσάκωσαν!
Εύκολο είναι?!!
Αν είχες ερθει....(καρφί!)...θα ήξερες οτι ηταν χωματόδρομος πρακτικά κλειστός και με πολλή καλή ορατότητα!!
(Αλλό ενα τέτοιο και θα σε ρίξω στα νύχια του MDVQ!!) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εύκολο είναι?!!
Αν είχες ερθει....(καρφί!)...θα ήξερες οτι ηταν χωματόδρομος πρακτικά κλειστός και με πολλή καλή ορατότητα!!
(Αλλό ενα τέτοιο και θα σε ρίξω στα νύχια του MDVQ!!)Χαχαχα... Αν είναι έτσι (για το χωματόδρομο) τότε πάω πάσο. Εξάλλου δεν είπα ότι διαφοροποιούμαι από αυτή τη λογική (δυστυχώς). &
Οσο για τον PC0G, δε φοβάμαι κανέναν και τίποτα!
-
Ισα με 7-8 μποφωρ. Αλλα η θαλασα δεν πηγαινε πανω-κατω αλλα δεξια - αριστερα.Άσε που ήταν και πολύχρωμη.........
-
Παντως ρε Μαρκο οι δραμαμινες ηταν ολα τα λεφτα.All the money όντως!!! Μιλάω εκ πείρας...
Βέβαια ο Μάρκος λέει για τον tsardaklis
Όντως... Τον άλλο τον Στέλιο δεν τον πέτυχα ακόμα...
Η Λίλα Ηλία... (πάντως εσύ θα ήθελες φαρμακείο ολόκληρο... )
Γιατί νομίζεις ότι διάλεξα νοσοκόμα;;; Η οποία
σας στέλνει όλους χαιρετίσματα και με πρήζει συνέχεια να κανονίσουμε για Χαλκιδική, γιατί θέλει να σας ξαναδεί ήδη!!! (όχι ότι εγώ πάω πίσω δηλαδή... )Ρε παιδια μην εχω κανενα 307 RC και δεν το ξερω;Κοιτα να δεις που θα μου βγει και το ονομα.Για να δω κατω απο το καπω μου μηπως ειχαν γενητουρια τα αλογα μου και πληθυνανε.
Ε, πάντως δεν πήγαινες και πολύ πιο σιγά...
Αφού βέβαια, το 206 δεν λίκνιζε την ουρά του, σημαίνει ότι θα μπορούσες και πιο γρήγορα... (να το ξέρεις την επόμενη φορά...) -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Η Λίλα Ηλία... (πάντως εσύ θα ήθελες φαρμακείο ολόκληρο... )
Α, έτσι Μάρκο, ε? Γι αυτό δεν μας κέρασες μια δραμαμίνη, φοβήθηκες πως θα σου τις παίρναμε όλες, ε? Καλά, Μάρκο, εντάξει, Μάρκο, εντάξει.
ΥΓ Χαιρετισμούς στη Λίλα κι από εμάς.
-
Α, έτσι Μάρκο, ε? Γι αυτό δεν μας κέρασες μια δραμαμίνη, φοβήθηκες πως θα σου τις παίρναμε όλες, ε? Καλά, Μάρκο, εντάξει, Μάρκο, εντάξει.ΥΓ Χαιρετισμούς στη Λίλα κι από εμάς.
Μμμμμ Κακίες...
Εξ' άλλου δεν ζητήσατε... (και είχε πάρει μόνο τρεις... τις υπόλοιπες τις είχε καταναλώσει σε άλλες εξορμήσεις )
Να σας έχουμε πάντως στα υπόψη την επόμενη φορά!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μμμμμ Κακίες...
Εξ' άλλου δεν ζητήσατε... (και είχε πάρει μόνο τρεις... τις υπόλοιπες τις είχε καταναλώσει σε άλλες εξορμήσεις )
Να σας έχουμε πάντως στα υπόψη την επόμενη φορά!
Μπα, μία θα χρειαζόμαστε - κι αυτή δεν πρόλαβε να την ζητήσει. Και κάτι μου λέει ότι την επόμενη φορά δεν θα χρειαστούμε. Θα πάρει κρυφά κάνα δύο κουτιά και θα τις κατεβάζει δυο δυο, πριν μπεί στο αυτοκίνητο.
-
Μπα, μία θα χρειαζόμαστε - κι αυτή δεν πρόλαβε να την ζητήσει. Και κάτι μου λέει ότι την επόμενη φορά δεν θα χρειαστούμε. Θα πάρει κρυφά κάνα δύο κουτιά και θα τις κατεβάζει δυο δυο, πριν μπεί στο αυτοκίνητο.
Μόνο μία δραμαμίνη!!!!
Τελικά εσύ τους έχεις εκπαιδεύσει πολύ καλά!!!
πρέπει τώρα να προσέχω τι λέω, γιατί παρακολουθεί η Λίλα... 'Αμα γίνει και μέλος του φόρουμ... Ζήτω που καήκαμε...
Όχι καλό μου... δεν μιλάω για εσένα...
2η Συνάντηση του 4ΤF-Πάπιγκο Σχόλια και Παραλειπόμενα!!