-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οπότε αγαπητέ θα ισχύουν τα χρονικά όρια για σένα.... (κάθε έτος ή 2 έτη κ.λπ.)
Ναι ... καλά.... σιγά μη πάω κάθε χρόνο .... τι θα κάνουν;;;; Λεφτά θα πάρουν!!! Και λεφτά δεν υπάρχουν!! Κάθε 7500 χιλιόμετρα μόνο λάδια και φίλτρο!!!!!!!!!!!!
Και όσον αφορά την εγγύηση..... σιγά μη πάθει τίποτα!!! Θηρίο είναι!!!!!!!!και το αμαξι με τι το πηρες?
αμα ειναι να παρουμε καμια καλη ιδεα...Εδωσα λεφτά και πήρα το αμάξι, να μη δώσω και άλλα λεφτά στο συνεργείο και να πάρω αέρα κοπανιστό!!!!!
Τέτοια λεφτά δεν υπάρχουν!!!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Οπότε αγαπητέ θα ισχύουν τα χρονικά όρια για σένα.... (κάθε έτος ή 2 έτη κ.λπ.)
Ναι ... καλά.... σιγά μη πάω κάθε χρόνο .... τι θα κάνουν;;;; Λεφτά θα πάρουν!!! Και λεφτά δεν υπάρχουν!! Κάθε 7500 χιλιόμετρα μόνο λάδια και φίλτρο!!!!!!!!!!!!
Και όσον αφορά την εγγύηση..... σιγά μη πάθει τίποτα!!! Θηρίο είναι!!!!!!!!και το αμαξι με τι το πηρες?
αμα ειναι να παρουμε καμια καλη ιδεα...Εδωσα λεφτά και πήρα το αμάξι, να μη δώσω και άλλα λεφτά στο συνεργείο και να πάρω αέρα κοπανιστό!!!!!
Τέτοια λεφτά δεν υπάρχουν!!!!!!
η καλυτερη λυση ειναι να μη του βαζεις ουτε βενζινη!
εκει να δεις ποση οικονομια θα κανεις. -
μαλιστα
-
Citroen ZX 1.4 '91
Ανταλακτικα & Αναλωσιμα:
Φλαντζα κεφαλης Spresso 24€
Φλαντζα πολ/πης εξαγωγης 5€
Αντλια νερου 25€
Θερμοστατης 10€
Ιμαντας χρονισμού Gates 20€
Ρουλεμαν τεντωτηρα 20€
Λαδια Castrol Magnatec 10w-40 30€
φιλτρο λαδιου MANN 6€
φιλτρο αερα MANN 7€
φιλτρο βενζινης MANN 8€
μπουζι Eyquem 12€
Bαλβολινες Valvoline DuraBlend GL-4 75W-90 18€
Υγρα φρενων Valvoline DOT4 7€
Παραφλου Valeo 9€
Σινεμπλοκ 20€
Κλειδαρια τιμονιου 50€Συνολο αντ/κων: 271€
Εργασιες:
Οτι αφορα ολα τα παραπανω
+
Πλανισμα κεφαλης
Καθαρισμα βαλβιδων, αλλαγη τσιμουχακια και ρυθμισμα
Καθαρισμος ψυγειου
Ελεγχος, ρυθμιση και καθαρισμα φρενων
Αλλαγη φωτισμου ταμπλω
Επισκευη κλειδαριας οδηγου
Μπαλωμα στο σωληνα της εξατμισης μετα τον καταλυτη
ΕυθυγραμμισηΣυνολο εργασιων: 399€
Συνολο: 670€
-
μισο αμαξι δλδ
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μισο αμαξι δλδΣε τι κατασταση θα εβρισκες αντιστοιχο μοντελο?
-
δεν ξερω ,που να ξερω;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
μισο αμαξι δλδ
Σε τι κατασταση θα εβρισκες αντιστοιχο μοντελο?
Μπορει να μιλαει για το δικο του
-
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
To 7500 χλμ ειναι σχετικο.....εμενα μου ειπαν λαδια - φιλτρο στα 15000 χλμ κι αν θελω και στα 7500 χλμ προαιρετικα...οποτε ακομη καλυτερα...
Το 'μεγαλο' ετησιο παει κοντα στα 180 ευρω και αν εισαι εντος εγγυησης δεν υπολογιζουν αριθμο χιλιομετρων....αν εισαι εκτος εγγυησης απλα δεν το κανεις.....
Για Νισσάν μιλάμε έτσι;;;;;
Ναι....Qashqai....2 λιτρο....
-
δεν ξερω ,που να ξερω;Δε ξερεις αλλα να πετας τη χαζομαρα αρχικα ξερεις..
-
μισο αμαξι δλδΕχω ένα fiat punto κι επειδή δεν αλλάζουν τα μπαλάκια ψαλιδιών αναγκαστικά θέλω ψαλίδια.
Μήπως ξες πόσο έχουν καινούρια?
Ααααα όχι ισπανικά ή ιταλικά του κ@λου,τα original ή σε lemforder........ -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
μισο αμαξι δλδ
Εχω ένα fiat punto κι επειδή δεν αλλάζουν τα μπαλάκια ψαλιδιών αναγκαστικά θέλω ψαλίδια.
Ααααα όχι ισπανικά ή ιταλικά του κ@λου,τα original ή σε lemforder........Kαι εγω εχω ενα. Ποσο κανουν?
Τα original ε?
Ασε που τα εργοστασιακα δεν ειναι ιδιαιτερα ευπαθη... αλλα λεμε τωρα. -
Εγώ δεν είπα ότι είναι ευπαθή αλλά κάποια στιγμή θέλουν άλλαγμα......ε όχι κνα 300 άρι ρε μάστορα......ferrari είναι?
Δυό κατανεμητές πίσω χρειάστηκα τις προάλλες (ΔΥΟ ) και μου είπαν 120 ευρώ έκαστο το αρχιδάκι και παραγγελία από ΙτΑλια
-
Tα ισπανικα και ιταλικα γιατι ειναι μαπα?
Τα original ποιο εργοστασιο τα κατασκευαζει? -
μισο αμαξι δλδ
Εχω ένα fiat punto κι επειδή δεν αλλάζουν τα μπαλάκια ψαλιδιών αναγκαστικά θέλω ψαλίδια.
Ααααα όχι ισπανικά ή ιταλικά του κ@λου,τα original ή σε lemforder........Kαι εγω εχω ενα.
Δεν έχει σημασία, πρέπει να βρεις σε ποια από τις 2 σχολές θα εγγραφείς για να μάχεσαι δια πληκτρολογίου.
Προς το παρόν το Πανφορούμιο Αγωνιστικό Σιτροενικό Ολοκληρωτικό Κίνημα είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις, λόγω DS3 και ZX (!) που κατορθώνουν και μαζεύουν πλατείες ολόκληρες κόσμο, λαοθάλασσα!
Παλιότερα ήταν η Ιταλικοφρονούσα Δικτατορία του Tipo (!) ένα καιρό που πιστέψαμε ότι ήταν ο Ιησούς εμφυσημένος σε μέταλλα και πλαστικά. Η Μίτο αποκλείστηκε από επίσημη αγαπημένη, δεν κράτησε όσο η 147.
Οι πιο έμπειροι φορουμάδες αναμένουν την Δευτέρα Παρουσία του 309 ως απόλυτου φετίχ του 4TF.
-
Τα original ποιο εργοστασιο τα κατασκευαζει?Η ΕΛΑΙΣ
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν έχει σημασία, πρέπει να βρεις σε ποια από τις 2 σχολές θα εγγραφείς για να μάχεσαι δια πληκτρολογίου.
Προς το παρόν το Πανφορούμιο Αγωνιστικό Σιτροενικό Ολοκληρωτικό Κίνημα είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις, λόγω DS3 και ZX (!) που κατορθώνουν και μαζεύουν πλατείες ολόκληρες κόσμο, λαοθάλασσα!
Παλιότερα ήταν η Ιταλικοφρονούσα Δικτατορία του Tipo (!) ένα καιρό που πιστέψαμε ότι ήταν ο Ιησούς εμφυσημένος σε μέταλλα και πλαστικά.
Οι πιο έμπειροι φορουμάδες αναμένουν την Δευτέρα Παρουσία του 309 ως απόλυτο φετίχ του 4TF.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τα original ποιο εργοστασιο τα κατασκευαζει?Η ΕΛΑΙΣ
Με καλυψες πληρως.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
μισο αμαξι δλδ
Ααααα όχι ισπανικά ή ιταλικά του κ@λου,τα original ή σε lemforder........σιγουρα δεν κανουν οσο η μιση αξια του αυτοκινητου.
δεν υπαρχουν γνησια ανταλλακτικα.προπερσι εψαχνα για πολλαπλη εξαγωγης στην λαντσια και η φιατ ζηταγε 550 ευρω
πηρα σβαρνα την λιοσιων και βρηκα μια παλια με 50ευρω.
εννοειται οτι αν δεν εβρισκα ,δυο πραγματα θα εκανα.
1.θα το αφηνα ετσι.
2.θα το πουλαγα
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?