-
Την Κυριακή 6 Ιουνίου στο αεροδρόμιο Τυμπακιου θα διοργανωθεί μονοήμερος αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων, παράλληλα θα γίνει και ο 3ος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσικλέτας.
Στους αγωνιζομένους των αυτοκινήτων (εκτός Κρήτης) θα γίνουν οι εξής παροχές……- 50% έκπτωση σε όλα τα εισιτήρια που θα ταξιδέψουν με super fast ferries (ατομικά ,τρέιλερ ,φορτηγά ,κλούβες)
- Μειωμένη συμμετοχή στα 100ε
- Πριμ εκκίνησης 100ε
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να κατέβουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Διακακη Νίκο στα 2810301289-6972872983 για κλείσιμο ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και κρατήσεις ξενοδοχείων.
Να αναφέρουμε ότι τα πλοία από Πειραιά αναχωρούν το Σαββάτο στης 15.00 και από Ηράκλειο την Κυριακή στης 23.00 (άρα όλοι θα βρίσκονται στην Αθήνα την Δευτέρα το πρωί , ξεκούραστοι!!)
Επίσης να πούμε ότι είναι μια ευκαιρία για όσους θέλουν να κάνουν και διακοπουλες να έρθουν μια ημέρα πριν, γιατί τα ξενοδοχεία θα βρίσκονται στην Αγία Γαλήνη κοντά στην θάλασσα και με πισίνα!!
Καλό αγώνα και καλές διακοπές σε όσους κατέβουν….
-
Την Κυριακή 6 Ιουνίου στο αεροδρόμιο Τυμπακιου θα διοργανωθεί μονοήμερος αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων, παράλληλα θα γίνει και ο 3ος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσικλέτας.
Στους αγωνιζομένους των αυτοκινήτων (εκτός Κρήτης) θα γίνουν οι εξής παροχές……- 50% έκπτωση σε όλα τα εισιτήρια που θα ταξιδέψουν με super fast ferries (ατομικά ,τρέιλερ ,φορτηγά ,κλούβες)
- Πριμ εκκίνησης 100ε
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να κατέβουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Διακακη Νίκο στα 2810301289-6972872983 για κλείσιμο ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και κρατήσεις ξενοδοχείων.
Να αναφέρουμε ότι τα πλοία από Πειραιά αναχωρούν το Σαββάτο στης 15.00 και από Ηράκλειο την Κυριακή στης 23.00 (άρα όλοι θα βρίσκονται στην Αθήνα την Δευτέρα το πρωί , ξεκούραστοι!!)
Επίσης να πούμε ότι είναι μια ευκαιρία για όσους θέλουν να κάνουν και διακοπουλες να έρθουν μια ημέρα πριν, γιατί τα ξενοδοχεία θα βρίσκονται στην Αγία Γαλήνη κοντά στην θάλασσα και με πισίνα!!
-
- Πριμ εκκίνησης 100ε
-
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
-
ΨΗΝΩ ΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ Κ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΓΛΕΡΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ....
-
Ο χρήστης siligardakis έγραψε:
ΨΗΝΩ ΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ Κ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΓΛΕΡΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ....Να τους γυριζεις τακτικα να μην καουν στο ψησιμο
Εαν θελουν και μπορουν θα ερθουν στο νησι σας,δεν χρειαζεται να τους κανεις μπριτζολακια για να ερθουν. -
SUZUKAKI προσεχε μην καεις εσυ καμια ωρα, γιατι το παιζεις πολυ μαγκακι....κ μπριτζολακια κ πασετες ,ολα για τα φιλαρακια μου...
-
SUZUKAKI προσεχε μην καεις εσυ καμια ωρα, γιατι το παιζεις πολυ μαγκακι....κ μπριτζολακια κ πασετες ,ολα για τα φιλαρακια μου...Πηρες φορα,ωπα θα βρεις.
Ειναι φιλοι σου και σωστα,αλλα ολα που γραφεις και λες ειναι για να τους ανεβαζεις και δεν το χρειαζονται.
Μονο κακο τους δημιουργεις και αυτο σου μεταφερω ,αλλα.......
Και εγω εχω κανει παρεα μαζι τους και ειναι γνωστοι μου,οχι κολλητοι μου.
Δεν εχω τιποτα μαζι σου ,απλα προσεχε πως τα γραφεις ,οσο για τα μαγκακια κρατατα για αλλου.
Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο. -
επειδη πηρα φορα κ θα βρω ,ελα καλυτερα εσυ να με βρεις . το επιθετο μου το ξερεις δεν γραφω SUZUKAKI H WAGONARAKI ,να ειμαι πισω απο ενα πληκτρολογιο ανωνυμο... ελα ΜΑΛΙΑ κ θα με βρεις ,να δεις τι παιδι ειμαι...κ ομως τους χρειαζομαστε αυτους,γιατι απο αυτους μαθαινουμε κ συνεχιζουμε εμεις οι νεοι να τρεχουμε...αμφιβαλεις οτι κ οι 2 ειναι ΤΟΡ στο ειδος τους?
-
ΟΧΙ ΝΕΥΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΙΩΤΗ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ
-
Ο χρήστης MEGA CARS έγραψε:
ΟΧΙ ΝΕΥΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΙΩΤΗ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕΚΥΡΙΕ ΜΟΥ
ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΟΣΑ ΤΥΜΠΑΚΙΑ?ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ (1).
ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΩΣΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥ.Γ.ΤΑ ΚΟΡΣΑΚΙΑ,ΒΑΓΚΟΝΑΚΙΑ,ΤΑΠΕΡΑΚΙΑ,ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΚΙΑ,ΑΞΑΚΙΑ.....ΝΟΜΙΖΩ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ 'ΣΩΣΤΟΥΣ' ΚΑΙ ' ΑΣΦΑΛΕΙΣ' ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΚΟΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. -
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ Κ ΣΕ ΠΟΣΑ GP TUNING ΕΤΡΕΞΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΙΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ???Κ ΜΑΘΕ ΦΙΛΕ Κ.Κ.Κ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΡΕΧΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ Κ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΕΒΡΗ ΤΟΥ 2009?
-
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ Κ ΣΕ ΠΟΣΑ GP TUNING ΕΤΡΕΞΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΙΝ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ???Κ ΜΑΘΕ ΦΙΛΕ Κ.Κ.Κ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΡΕΧΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ Κ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΕΒΡΗ ΤΟΥ 2009?ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ -ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ-ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΟΧΙ ΝΕΥΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΙΩΤΗ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ
ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ
ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΟΣΑ ΤΥΜΠΑΚΙΑ?ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ (1).
ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΩΣΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥ.Γ.ΤΑ ΚΟΡΣΑΚΙΑ,ΒΑΓΚΟΝΑΚΙΑ,ΤΑΠΕΡΑΚΙΑ,ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΚΙΑ,ΑΞΑΚΙΑ.....ΝΟΜΙΖΩ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ 'ΣΩΣΤΟΥΣ' ΚΑΙ ' ΑΣΦΑΛΕΙΣ' ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΚΟΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ.ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ . ΚΥΡΙΕ Κ.Κ.Κ.
-
Παιδιά καλησπέρα .
Ειλικρινά δεν βλέπω τον λόγο που ερχόσαστε σε αντιπαράθεση . Πρέπει νομίζω να καταλάβουμε ότι για το καλό του σπόρ του αυτοκινήτου πρέπει να είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά . Δεν έχουμε διαφορές να λύσουμε , έχουμε ίδια θέλω να αναπτύξουμε . Ας αντιμετωπίζουμε λοιπόν ο ένας τον άλλο με φιλικότητα και να κατανοήσουμε ότι οι αγωνιζόμενοι στους αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα και όχι μόνο , κάνουν το χόμπυ τους και δεν θα πρέπει να λογοδοτούν πουθενά για το σε πόσους και ποιούς αγώνες συμμετέχουν . Σήμερα μπορούν να συμμετέχουν γιατί και χρόνο έχουν και η οικονομική τους κατάσταση τους το επιτρέπει , αύριο δεν μπορούν να συμμετέχουν γιατί και τα δύο ή ένα από τα δύο δεν τους το επιτρέπει . Δηλαδή γιατί η συμμετοχή τους σε κάποιο αγώνα να τους πιέσει και να τους αγχώσει σε άλλα πράγματα , δεν τους φτάνει το άγχος του ίδιου του αγώνα . ΧΟΜΠΥ !!! κάνουν .
Λοιπόν στα του αγώνα τώρα .
Η συμμετοχή για όλους τους συμμετέχοντες εντός και εκτός Κρήτης είναι 100€ . Στους εκτός Κρήτης συμμετέχοντες για βοήθεια στα περισσότερα έξοδα που έχουν , εκτός της έκπτωσης του 50% που προσφέρει η Fastferries και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό , δίδονται επί πλέον 100€ σαν πριμ εκκίνησης στον αγώνα . Δηλαδή ουσιαστικά δεν πληρώνουν συμμετοχή . Ο αγώνας είναι μονοήμερος (Κυριακή) ούτως ώστε να γίνει οικονομικότερος . Το πρόγραμμα έχει Τεχνικό Έλεγχο από τις 13.30 έως τις 15.00 . Ελεύθερες δοκιμές από τις 16.00 έως τις 16.30 . Χρονομετρημένες δοκιμές από τις 16.50 έως τις 17.10 και ο αγώνας ξεκινάει στις 18.10 . Απονομές στις 19.00 .
Το Σάββατο στις 5 Ιουνίου και ώρα 18.00 , έχει αγώνα GP που τον λέμε πλέον SUPERLAP .
Πολύ σημαντικό βέβαια , κάτι που πιστεύω ότι όλοι το γνωρίζετε , είναι ότι το Σάββατο 5/6 και την Κυριακή 6/6 στο αεροδρόμιο έχει δοκιμές (11.15-17.45) και αγώνες (11.30-14.50)
Πανελληνίου Πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας αντίστοιχα .
Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους που θα συμμετέχουν και καλή απόλαυση σε αυτούς που θα έλθουν .
Καληνύχτα σας . -
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Κ. ΜΑΝΩΛΗ, ΧΟΜΠΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ... ΑΛΛΑ Ο WAGONR K O K.K.K ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΔΩ... ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ Κ Ο ΠΑΡΘΕΝΙΑΔΗΣ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ Κ Ο ΑΜΑΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΛΟΥΚ...
-
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Κ. ΜΑΝΩΛΗ, ΧΟΜΠΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ... ΑΛΛΑ Ο WAGONR K O K.K.K ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΔΩ... ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ Κ Ο ΠΑΡΘΕΝΙΑΔΗΣ Κ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ Κ Ο ΑΜΑΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΛΟΥΚ...Παραπανω εγραψα οτι δεν εχω κατι μαζι σου,απλα πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε.
Εσυ συνεχιζεις το φαλιρακι vs μαλια και ειναι ματαιο.
Επισης πιστευω οτι δεν εισαι μικροτερος απο 25 που ειμαι εγω.
Κρατηστε τον αγωνα στην κρητη ,που χασαμε εμεις και τα υπολοιπα τα αναφερει παραπανω καποιος αλλος. -
Επανέρχομαι για να σας γνωρίσω τις αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα ταχύτητας αυτοκινήτων της 5ης & 6ης Ιουνίου 2010 .
Σάββατο 5 Ιουνίου : Διοικητικός & Τεχνικός Έλεγχος 17.30-18.30
1ες Ελεύθερες δοκιμές 19.00-19.15
2ες Ελεύθερες δοκιμές 19.30-19.45
Χρονομετρημένες δοκιμές 20.00-20.15
Κυριακή 6 Ιουνίου : Warm up-Αγώνας-Απονομές 16.10-17.10Οι ανωτέρω αλλαγές έγιναν κατά παράκληση αρκετών αγωνιζομένων για να υπάρχει χρόνος αποκατάστασης τυχόν μικρής ζημιάς στο διάστημα μεταξύ δοκιμών και αγώνα .
-
Ο χρήστης Diakakis Manolis έγραψε:
Επανέρχομαι για να σας γνωρίσω τις αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα ταχύτητας αυτοκινήτων της 5ης & 6ης Ιουνίου 2010 .
Κυριακή 6 Ιουνίου : Warm up-Αγώνας-Απονομές 16.10-17.10Οι ανωτέρω αλλαγές έγιναν κατά παράκληση αρκετών αγωνιζομένων για να υπάρχει χρόνος αποκατάστασης τυχόν μικρής ζημιάς στο διάστημα μεταξύ δοκιμών και αγώνα .
ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟΛΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ 2010 ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.
1.ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ???ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 1-2 ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ,ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ?
2.ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ SITE ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΓΙΑΤΙ?
3.Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΛΟΙΩΤΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΑΓΙΔΕΣ???ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
4.ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ???
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΡΙΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ?? ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.......
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ...ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ .
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟΛΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ 2010 ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.
1.ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ???ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 1-2 ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ,ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ?
2.ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ SITE ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΓΙΑΤΙ?
3.Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΛΟΙΩΤΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΑΓΙΔΕΣ???ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
4.ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ???
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΡΙΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ?? ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.......
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ...ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ .
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.Καλησπέρα k.k.k.
Θα απαντήσω με την σειρά των ερωτήσεων για να γίνω κατανοητός .
1.Πιστεύω ότι θα έχουμε αρκετούς αγωνιζόμενους αυτή τη φορά διότι υπάρχουν σημαντικές παροχές και το παράβολο συμμετοχής έχει μειωθεί στα 100€ . Θα δείξει . Πληροφόρηση για όλες τις εξελίξεις θα αρχίσουν 2 εβδομάδες πριν τον αγώνα . Σημειώνω βέβαια ότι παράλληλα με τους αγώνες των αυτοκινήτων γίνονται και αγώνες μοτοσυκλετών Πανελληνίου αλλά και Παγκρητίου Πρωταθλήματος .
2.Στο Site μας ο αγώνας αναφέρεται στο ετήσιο πρόγραμμα το οποίο έχει αναρτηθεί στις αρχές του χρόνου . Για λεπτομέρειες τώρα του κάθε αγώνα αρχίζουμε δημοσιεύσεις συνήθως 2 εβδομάδες πριν απο αυτόν .
3.Ο σχεδιασμός θα είναι ο ίδιος διότι εάν πάμε ανατολικότερα η άσφαλτος της ένωσης των δύο διαδρόμων είναι πολύ χαλασμένη .
4.Τα μέτρα ασφάλειας για τους θεατές ήταν και θα είναι όλο και καλύτερα . Πιστεύω ότι όλοι οι παριστάμενοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν με ασφάλεια τους αγώνες του Σαββατοκύριακου . Όσο αναφορά τις κορίνες μέσα στην αγωνιστική γραμμή σίγουρα πρέπει να μαζεύονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα με γνώμονα την ασφάλεια αυτού που θα τις μαζέψει μιάς και δεν αποτελούν θέμα ασφάλειας για θεατές και αγωνιζόμενους αλλά μόνον εμπόδιο για τους δεύτερους . Όσο για τους κριτές πιστεύω ότι εδώ στην Κρήτη είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και για το περιστατικό που αναφέρεις θέλω να πιστεύω ότι ο κριτής δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα τις κορίνες και όχι ότι αδιαφόρησε . Όσο για το αγοράκι σου να σου ζήσει και θα χαιρόμουνα να το φέρεις και να μου το γνωρίσεις . Ολοκληρώνοντας την απάντησή μου σε διαβεβαιώνω ότι προσπαθούμε πάντα να κάνουμε σωστούς αγώνες , κάτι που επιβεβαιώνεται με την ανάθεση σε εμάς 5 αγώνων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων για εφέτος (2 ταχύτητες μοτο-2 Dragster Auto Moto-1 ταχύτητα Auto) , αλλά προσπαθούμε ακόμα περισσότερο να κάνουμε σίγουρους όπως λές αγώνες . Και εγώ σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία εξηγήσω κάποια πράγματα . Καληνύχτα .
Φιλικά . Διακάκης Μανώλης
Τυμπακι 6 Ιουνιου ταχυτητα αυτ/των με πολλες παροχες!!