-
Καλησπερα. Εχω το εξης προβλημα. Εδω και 4 μερες οταν το βαζω μπροστα το πρωι (μονο το πρωι γιατι την υπολοιπη μερα δεν το ξανα - κανει) το ρελαντι κανει μια ασταθεια... ανεβαινουν οι στροφες στις 1100 οπως εκανε παντα ,αλλα μετα κανει σαν να παει να σβησει, σκαει η εξατμιση κανει κατι τρελα ανεβοκατεβασματα και μετα απο 5 δευτερολεπτα σταθεροποιηται και ολα καλα! εν το μεταξυ οι στροφες δεν πεφτουν κατω απο τις 1000 ενω φαινεται οτι πεφτουν σε σημειο που ισα ισα δεν σβηνει... Tι μπορει να φταει? Εχω διαβασει και αλλα φορουμ με παρομοιο προβλημα σε διαφορετικες μαρκες αυτοκινητων αλλα κανενας δεν εχει καταλαβει τι φταιει. Μετρησα με teck2 και ολα φαινονται ΟΚ. και δεν κραταει check o εγκεφαλος...
-
Καλησπερα. Εχω το εξης προβλημα. Εδω και 4 μερες οταν το βαζω μπροστα το πρωι (μονο το πρωι γιατι την υπολοιπη μερα δεν το ξανα - κανει) το ρελαντι κανει μια ασταθεια... ανεβαινουν οι στροφες στις 1100 οπως εκανε παντα ,αλλα μετα κανει σαν να παει να σβησει, σκαει η εξατμιση κανει κατι τρελα ανεβοκατεβασματα και μετα απο 5 δευτερολεπτα σταθεροποιηται και ολα καλα! εν το μεταξυ οι στροφες δεν πεφτουν κατω απο τις 1000 ενω φαινεται οτι πεφτουν σε σημειο που ισα ισα δεν σβηνει... Tι μπορει να φταει? Εχω διαβασει και αλλα φορουμ με παρομοιο προβλημα σε διαφορετικες μαρκες αυτοκινητων αλλα κανενας δεν εχει καταλαβει τι φταιει. Μετρησα με teck2 και ολα φαινονται ΟΚ. και δεν κραταει check o εγκεφαλος...
-
-
Ο χρήστης aesop έγραψε:
Καλησπερα. Εχω το εξης προβλημα. Εδω και 4 μερες οταν το βαζω μπροστα το πρωι (μονο το πρωι γιατι την υπολοιπη μερα δεν το ξανα - κανει) το ρελαντι κανει μια ασταθεια... ανεβαινουν οι στροφες στις 1100 οπως εκανε παντα ,αλλα μετα κανει σαν να παει να σβησει, σκαει η εξατμιση κανει κατι τρελα ανεβοκατεβασματα και μετα απο 5 δευτερολεπτα σταθεροποιηται και ολα καλα! εν το μεταξυ οι στροφες δεν πεφτουν κατω απο τις 1000 ενω φαινεται οτι πεφτουν σε σημειο που ισα ισα δεν σβηνει... Tι μπορει να φταει? Εχω διαβασει και αλλα φορουμ με παρομοιο προβλημα σε διαφορετικες μαρκες αυτοκινητων αλλα κανενας δεν εχει καταλαβει τι φταιει. Μετρησα με teck2 και ολα φαινονται ΟΚ. και δεν κραταει check o εγκεφαλος...Καλώς ήρθες!
Μάπα βενζίνη μήπως?
-
Kαθαρισμο πεταλουδας;
-
Καθαρισμος πεταλουδας η επαναπρογραμματισμος της ειναι πιθανες περιτπωσεις.
Ειχα σχεδον ακριβως τα ιδια σε cz3 και μετα απο περασμα νεου ''firmware'' εστρωσε. -
Την περίπτωση της βενζίνης τη σκέφτηκες; Πότε έβαλες τελευταία φορά;
ΠΡΟΒΛΗΜΑ με κρυα εκκινηση Corsa OPC