-
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΟΚ ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΠΟ JUNIOR, GIULIA,VELOCE,BERLINA.ALFETA BERLINA/GTV,SPIDER,ALFASUD,SPRINT,1750/2000,GIULIETTA,75,155,164,146.
ΜΙΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ SITE ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ Π.Μ. ΚΑΙ 6946688690
-
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΟΚ ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΠΟ JUNIOR, GIULIA,VELOCE,BERLINA.ALFETA BERLINA/GTV,SPIDER,ALFASUD,SPRINT,1750/2000,GIULIETTA,75,155,164,146.
ΜΙΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ SITE ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ Π.Μ. ΚΑΙ 6946688690
-
-
Καλημέρα φίλε μου!
Ενδιαφέρομαι για ανταλλακτικά΄απο 155. Δεν έχω καποια άμεση ανάγκη, αυτό που ίσως θα χρειαστώ πιο σύντομα είναι το δεξί ψαλίδι.
Θα ήθελα όμως να ξέρω τι πράγματα και σε τι τιμές απο το συγκεκριμένο μοντέλο έχεις, γιατί σκοπεύω να το κρατήσω και σαν ιστορικό, αργότερα, οπότε θα με ενδιέφερε να είχα κάποιο στοκ για μελλοντική χρήση.
Αν μου πεις να σου γράψω τι θέλω...δεν ξέρω...απο αυτά που θα μου πεις, θα αξιολογήσω τι θα στοκάρω.
Ευχαριστώ
Αργύρης -
Φιλε πες και για 146 τι εχεις σου εχω στειλει εδω και μερες ΠΜ αλλα δεν εχω παρει απαντηση.
-
ALFA ROMEO 146,145
βαση κλειδαριας εμπρος αριστερα δεξια 40ευρω
κλειδαρια εξω πισω δεξια 40ευρω
μισοφεγγαρο πισω αριστερα 20ευρω
κλειδαρια μυλος αφαλος 20ευρω
κλειδαρια μυλος βαση αριστερα δεξια 30ευρω
κλειδαρια πισω καπω 40ευρω
αντικρισμα πισω καπω 10ευρω
διακοσμητικο ανηχτιρι δεξη αριστερο 10ευρω
κοντρα πορτας 20ευρω
μανδαλο εμπρος καπω 20ευρω
κλειδαρια εμπρος καπω κατω 10ευρω
χερουλι μεσα δεξη 20ευρω
πομποτακι κλειδαριας πισω καπω 80ευρω
τροχαλια υδραυλικου τιμονιου 20ευρω
λαστιχα καπω εμπρος δεξια αριστερα 16ευρω
λαστιχα κολωνας 20ευρω
ταπετσαρια αριστερης πορτας 146 80ευρω
εσωτερικη επενδυση πισω καπω 20ευρω
δοχειο αναθυμιασεων 60ευρωΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Καλημέρα φίλε μου!
Ενδιαφέρομαι για ανταλλακτικά΄απο 155. Δεν έχω καποια άμεση ανάγκη, αυτό που ίσως θα χρειαστώ πιο σύντομα είναι το δεξί ψαλίδι.
Θα ήθελα όμως να ξέρω τι πράγματα και σε τι τιμές απο το συγκεκριμένο μοντέλο έχεις, γιατί σκοπεύω να το κρατήσω και σαν ιστορικό, αργότερα, οπότε θα με ενδιέφερε να είχα κάποιο στοκ για μελλοντική χρήση.
Αν μου πεις να σου γράψω τι θέλω...δεν ξέρω...απο αυτά που θα μου πεις, θα αξιολογήσω τι θα στοκάρω.
Ευχαριστώ
ΑργύρηςΠαρε με ενα τηλεφωνο να στα πω γιατι ειναι πολλα.
-
Μπορεις αν γινεται να μας πεις τι εχεις και για την alfa 75.
-
Ο χρήστης mpolo έγραψε:
Μπορεις αν γινεται να μας πεις τι εχεις και για την alfa 75.Παρε με ενα τηλεφωνο.Βασιλης 6946 688690 ευχαριστω.
-
Υπαρχουν και πραγματα απο giulia sprint του 1960 καινουργια γνησια.
-
Υπαρχουν και αρκετα μεταχειρισμενα πραγματα.
-
μηπως υπαρχουν τα στρογγυλα διακοσμητικα των αεραγωγων στο ταμπλο και πορτες αλφα 146 1999 αυτα με το νικελ γυρω γυρω?
-
Ο χρήστης pleits έγραψε:
μηπως υπαρχουν τα διακοσμητικα των αεραγωγων στο ταμπλο και πορτες αλφα 147 1997 αυτα με το νικελ γυρω γυρω?Oχι.Αυτα ειναι after market νομιζω.
-
Απο παλια μοντελα απο 147 δεν εχω προς το παρον τιποτα.
-
KAI ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ALFA 6 ΚΑΙ 33.
-
Ψαχνω για alfasud πρωτης γεννιας δεξι πλαστικο πλαισιο των διπλων προβολεων, μηπως υπαρχει καινουριο η μεταχ\νο?
-
ΦΑΝΟΣΤΑΤΗ ΕΝΝΟΕΙΣ?
-
Ο χρήστης pleits έγραψε:
μηπως υπαρχουν τα στρογγυλα διακοσμητικα των αεραγωγων στο ταμπλο και πορτες αλφα 146 1999 αυτα με το νικελ γυρω γυρω?το διορθωσα υπαρχουν τα 2 του ταμπλω και 2 στις πορτες?
-
το πλαστικο καλυμα που περικλειει τους προβολεις εξωτερικα,μαυρου χρωματος
-
Σου βάζω καποια ανταλλακτικά που μάλλον θα χρειαστώ στο άμεσο μέλλον. Αν θες στείλε μου τιμές, (με πμ ή εδώ, δεν έχω πρόβλημα)'
Alfa Romeo 155 1,8 129 ιπ. 9/92.- Ψαλίδια μπροστά
- βαλβίδα μέτρησης πίεσης λαδιού
- θερμοστατης
- Αμορτισερ (4)
- Βαση σασμάν (αυτή που είναι στην γέφυρα)
- καπο (μετ/νο ή καινούργιο)
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ALFA ROMEO