Ο χρήστης APR έγραψε:
Αυτοι που δεν γουσταρουν αγωνες κι αγωνιστικα τρισδιαστατε ...... παιρνουν το σουπερ ντουπερ τους και το κρυμενο σουμαχερ τους και πανε με τα αλλα παιδια με τα κλαμπς τους στις Σερρες κι οπου αλλου και κανουν την πραγματικη του καυ@α ....
Οι υπολοιποι που ψωφανε για μουρη και κυπελακια και θελουν να το παιξουν (αλλα δηθεν δεν τους καλυπτει το σπορ ) με πορδες , καθοντε και λενε παπαριες και ταχα εδω μεσα ..............αιντε φωσκολαρες ........νεοελληνες .
Αλλα φυσικα δεν φταιτε εσεις ...... οι την ξεκινησαν την μαλακια για να κανουν ταμειο , αντι να σφιξουν τον πατο τους να ασχοληθουν οπως θα επρεπε με το αθλημα ...........προτιμησαν τις αρπαχτες με τους κατα φαντασια σπορτσμαν ....
δεν ξερω για ποιους μιλας, υπερτατε αγωνιζομενε που δειχνεις την αξια σου στο ανταγωνιστικο, θεαματικο κ δικαιο ελληνικο πρωταθλημα ταχυτητας, που διεπεται πανω απο ολα απο ευγενη αμυλα (βλεπε παρ'ολιγον ξυλο στην Τριπολη πριν 2-3 εβδομαδες) κ αγαπη για το αθλημα, αλλα 'εμεις' (εγω κ οι φιλοι μου δηλαδη), ουτε κυπελακια θελαμε, ουτε μουρη ουτε τιποτα. Να μας αφησουν ησυχους να πηγαινουμε να τα σκαμε χοντρα στις 'πιστες' εδω τριγυρω κ να κανουμε την καυλα μας ΜΟΝΟΙ μας.
Αλλα δεν θελανε, μας βλεπανε ως περπατουμενα 50αρικα κ δεν μας αφηναν να κανουμε κατι μονοι μας (υπο την απειλη συλληψεων παρακαλω) , οποτε τωρα που ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ (ή οποιος πληρωνει γιατι εγω δεν καθομαι να τους κανω την χαρη) εχουμε κ απαιτησεις. Ο πελατης εχει παντα δικιο μεγαλε. Αφου λοιπον κανανε την μλκια τους θα λεμε οτι θελουμε. Ειδικα απο την στιγμη που μονοι μας διοργανωναμε ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ εκδηλωσεις στα Μεγαρα.
Κ σου ξαναλεω γιατι το εχεις κανει καραμελα ενω δεν σημαινει τιποτα. Το μονο που χωριζει εμενα απο εσενα ειναι οτι εσυ εχεις λεφτα να διατηρεις αγωνιστικο κ να κατεχεις λισανς. Κλαιν μαιν δηλαδη. Θελεις να γινω κ εγω αυριο 'αγωνιζομενος'? Το μονο ευκολο. Το θεμα ειναι οτι υπαρχει πολυς περισσοτερος κοσμος που ΔΕΝ θελει ή ΔΕΝ μπορει να κανει το παραπανω, ποιος εισαι εσυ που θα του απαγορεψεις να ασχολειται με τετοιας μορφης ανταγωνισμο.
ΥΓ Κ κατι τελευταιο. Επειδη οι περισσοτεροι αγωνιαρηδες ασχολειστε επαγγελματικα με το αυτοκινητο, αυτοι οι φοσκωλαρες νεοελληνες ειναι που σας βγαζουν το ψωμακι σας με το να τα σκανε για τα αυτοκινητα αυτα κ το χομπυ αυτο που κοροιδευεις. Για να μπορεις εσυ να τρεχεις μετα στο Ελληνικο Υπερπρωταθλημα, αυτη την υπερπαραγωγη που σκιαζει καθε αλλη εκδηλωση μηχανοκινητου στην Ελλαδα. Οποτε ξαλαφρωσε λιγο την ειρωνια μεγαλε...
Πάλι τα ίδια ? Πηγαίνετε στο FORMULA SALOON και (ξανα)πείτε τα, όχι εδώ [Mod]