-
Στο τεύχος του 4TROXOi,2TROXOi Απριλίου 2010 έδειχνε κάποιες μελλοντικές μοτοσυκλέτες(τρίκυκλα βασικά).Εάν τις είδατε,πως σας φάνηκαν;
Εμένα πάντως δεν μου άρεσαν ΚΑΘΟΛΟΥ.
-
Στο τεύχος του 4TROXOi,2TROXOi Απριλίου 2010 έδειχνε κάποιες μελλοντικές μοτοσυκλέτες(τρίκυκλα βασικά).Εάν τις είδατε,πως σας φάνηκαν;
-
-
Για την Honda 3C-R μιλώ.Κανείς δε διάβασε το περιοδικό;
-
Δεν ψωνίζουμε πια περιοδικά, κρίση λέμε!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ψωνίζουμε πια περιοδικά, κρίση λέμε!Χαχαχαχα.Ψάξτε στo google images για honda 3c-r concept και πατήστε στο πρώτο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ψωνίζουμε πια περιοδικά, κρίση λέμε!Ασε που υπάρχει το ebike.gr που είναι και καλύτερο!!!
Οσο για τις μελλοντικές... Υπάρχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια διάφορα concepts με τρίκυκλα, hybrids μοτοσυκλετών / αυτοκινήτων, ηλεκτροκινούμενα και μη, και πολύ αμφιβάλλω εάν τα περισσότερα απ'αυτά περάσουν ποτέ στη μαζική παραγωγή.
Αυτό που προβλέπω να γίνει πολύ πιο δημοφιλές στο κοντινό μέλλον, όμως, είναι ηλεκτροκινούμενα scooters και ποδήλατα. Υπάρχει επίσης στην παραγωγή και το mp3 hybrid που θα είναι αξιόλογο πείραμα για τα επόμενα που θα ακολουθήσουν.
Στις αυτές καθ'αυτές μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού, πάντως, μην περιμένεις πολλά. Μόνο νέες τεχνολογίες που εμφανίζονται σιγά σιγά στα high end μοντέλα. (Traction control κ.λπ.)
Ποια η γνώμη σας για τις μελλοντικές μοτοσυκλέτες;