-
Λοιπόν παιδία προσέξτε τη ανακάλυψα στο λεον μου. Αν πατήσουμε στο κλιματιστικό το κουμπί της ανακύκλωσης και το κουμπί από πάνω που βγάζει τον αέρα πάνω στο μπαμπριζ, προσοχή το δεξιό, βγάζει τον αριθμό ένα. Υπάρχουν αριθμοί από το 1 ως το 78. Κάθε αριθμός είναι και μια ένδειξη ηλεκτρονική του αυτοκινήτου. Βάζουμε τον αριθμό που θέλουμε και πατάμε ανακύκλωση αέρα, το τη ενδείξεις βγαίνουν δεν θα το πιστευτέ. Το 17 ας πούμε είναι το στροφόμετρο, το 27 το ψηφιακό κοντέρ, {η το λέω ανάποδα} . το έχω βρει εδώ και ένα μήνα αλλά λόγο μετακόμισης δεν πρόλαβα να το βγάλω. Όλα τα Γιάννενα το ξέρουν είδη καιρός να το μάθετε και οι υπόλοιποι . Το τρελό είναι ότι πήρα αντιπροσωπείες τηλέφωνο και με άκουγαν σαν χαμένοι. Κανείς δεν ήξερε τίποτα .Κάνει και σε AUDI . Λοιπόν τώρα θέλω την βοήθεια όλων για να βρούμε τη άλλο κάνη το εν λόγο σύστημα . Όποιος βρει τη βγάζει ένας αριθμός παράκληση ας το γράψει να το μάθουμε όλοι. Λειτουργεί και με το κλίμα σε λειτουργία. Αφού σας βρήκα δουλειά για το καλοκαίρι περιμένω νέα σας
-
Λοιπόν παιδία προσέξτε τη ανακάλυψα στο λεον μου. Αν πατήσουμε στο κλιματιστικό το κουμπί της ανακύκλωσης και το κουμπί από πάνω που βγάζει τον αέρα πάνω στο μπαμπριζ, προσοχή το δεξιό, βγάζει τον αριθμό ένα. Υπάρχουν αριθμοί από το 1 ως το 78. Κάθε αριθμός είναι και μια ένδειξη ηλεκτρονική του αυτοκινήτου. Βάζουμε τον αριθμό που θέλουμε και πατάμε ανακύκλωση αέρα, το τη ενδείξεις βγαίνουν δεν θα το πιστευτέ. Το 17 ας πούμε είναι το στροφόμετρο, το 27 το ψηφιακό κοντέρ, {η το λέω ανάποδα} . το έχω βρει εδώ και ένα μήνα αλλά λόγο μετακόμισης δεν πρόλαβα να το βγάλω. Όλα τα Γιάννενα το ξέρουν είδη καιρός να το μάθετε και οι υπόλοιποι . Το τρελό είναι ότι πήρα αντιπροσωπείες τηλέφωνο και με άκουγαν σαν χαμένοι. Κανείς δεν ήξερε τίποτα .Κάνει και σε AUDI . Λοιπόν τώρα θέλω την βοήθεια όλων για να βρούμε τη άλλο κάνη το εν λόγο σύστημα . Όποιος βρει τη βγάζει ένας αριθμός παράκληση ας το γράψει να το μάθουμε όλοι. Λειτουργεί και με το κλίμα σε λειτουργία. Αφού σας βρήκα δουλειά για το καλοκαίρι περιμένω νέα σας
-
-
Το θέμα αυτό είχε συζητηθεί παλιότερα στην ενότητα της Audi στο forum του TFRC.
O fanpapad στις 20/2/2003 είχε δημοσιεύσει τα παρακάτω:
Patwntas prwta to koumpi tis Eswterikis Anakuklwsis kai meta to koumpi mr to Velos pros ta apnw energopoiountai oi akolouthes endeikseis, oi opoies emfanizontai me ta nounera 1C, 2C, 3C...72C
1.Σφάλματα συστήματος
2.Πραγματική τιμή δυναμικού αισθητήρα
3.Πραγματική τιμή αισθητήρα εσωτερικής κονσόλας
4.Πραγματική τιμή εξωτερικής θερμοκρασίας – αισθητήρα δοχείου νερού
5.Πραγματική τιμή εξωτερικής θερμοκρασίας – μετωπικού αισθητήρα
6.Πραγματική αξία αισθητήρα εκτόνωσης καμπίνας
7.Πραγματική αξία αισθητήρα εκτόνωσης πλευράς οδηγού
8.Ένδειξη ελέγχου
9.Πραγματική ψηφιακή τιμή αέρα επιστροφής βαλβίδας θερμοκρασίας
10.Ψηφιακή ονομαστική τιμή βαλβίδας θερμοκρασίας
11.Πραγματική ψηφιακή τιμή αέρα επιστροφής A/C
12.Ονομαστική αξία βαλβίδας A/C
13.Πραγματική τιμή αέρα επιστροφής MAX / απόκλισης βαλβίδας
14.Ονομαστική τιμή αέρα επιστροφής MAX / απόκλισης βαλβίδας
15.Πραγματική τιμή επιστροφής αέρα από βαλβίδα αποξήρανσης
16.Ονομαστική επιστροφής αέρα από βαλβίδα αποξήρανσης
17.Ταχύτητα αυτοκινήτου (χλμ/ώρα)
18.Πραγματική τιμή φάσης φυσητήρα (Volt)
19.Ονομαστική τιμή φάσης φυσητήρα (Volt)
20.Πραγματική τιμή τάσης του υπερσυμπιεστή στο ταμπλό
21.Τιμή ρεύματος χαμηλής τάσης (μη πτητική)
22.Κατάσταση διακόπτη υψηλής τάσης
23.Αριθμός που φτάνει η υψηλή πίεση (πτητική)
24.Αριθμός που φτάνει η υψηλή πίεση (μη πτητική)
25.Τιμή διακόπτη Κick –Down
26.Τιμή προβολέων
27.Στροφές κινητήρα
28.Στροφές υπερσυμπιεστή
29.Κωδικοποίηση
30.Έκδοση προγράμματος
31.Δείκτης προγράμματος
32.Μετρητής σφαλμάτων βαλβίδας θερμοκρασίας
33.Μετρητής σφαλμάτων βαλβίδας A/C
34.Μετρητής σφαλμάτων Μαx / απόκλισης βαλβίδας αέρα επιστροφής
35.Μετρητής σφαλμάτων βαλβίδας αποξήρανσης
36.Βαλβίδα θερμοκρασίας με κρύα απόπειρα
37.Βαλβίδα θερμοκρασίας με ζεστή απόπειρα
38.Βαλβίδα A/C κλειστή
39.Βαλβίδα A/C ανοιχτή
40.Max / Απόκλιση βαλβίδας απόκλισης
41.Max / Απόκλιση βαλβίδας MAX (τέρμα)
42.Βαλβίδα αποξήρανσης ανοικτή
43.Βαλβίδα αποξήρανσης κλειστή
44.Μετρητής κύκλου οδήγησης
45.Εσωτερική θερμοκρασία υπολογιζόμενη ψηφιακά
46.Εξωτερική θερμοκρασία φιλτραρισμένη σε βαθμούς Κελσίου
47.Εξωτερική θερμοκρασία αφιλτράριστη σε βαθμούς Κελσίου
48.ECOR
49.Θερμοκρασία ψυκτικού υγρού
50.Χρόνος παραμονής σε λεπτά
51.Θερμοκρασία κινητήρα σε βαθμούς Κελσίου
52.Όρος που κλείνει ο υπερσυμπιεστής
53.Ένδειξη ενεργών διοδίων: Υπερσυμπιεστή, βαλβίδας βοηθητικής εκροής, βαλβίδας νερού
54.Ρύθμιση ψηφίων
55.Εξωτερική θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου
56.Eσωτερικός δυναμικός αισθητήρας
57.Εσωτερικός αισθητήρας κονσόλας σε βαθμούς Κελσίου
58.Θερμοκρασία δοχείου διαστολής σε βαθμούς Κελσίου
59.Θερμοκρασία μετωπικού αισθητήρα
60.Αισθητήρας εκτόνωσης καμπίνας σε βαθμούς Κελσίου
61.Αισθητήρας εκτόνωσης πλετράς οδηγού σε βαθμούς Κελσίου
62.Ηλιακός αισθητήρας W/m-l
63.Ηλιακός αισθητήρας W/m-I φιλτραρισμένος
64.Τρίγωνο ενεργοποίησης ανεμιστήρα
65.Τρίγωνο μετατόπισης διαφράγματος A/C
66.Σταθερά χρόνου 1,6 δευτερόλεπτα
67.Διόρθωση ψυχρής εκκίνησης
68.Μέγιστες ρυθμίσεις για κομμάτια Ι και Ρ
69.Πραγματική τιμή αισθητήρα εκτόνωσης καμπίνας (cnts)
70.Ονομαστική τιμή αισθητήρα εκτόνωσης καμπίνας (cnts)
71.Απόκλιση (έψιλον)
72.Ρύθμιση (+ θέρμανση/-ψύξη)Πιστεύω να βοήθησα...
-
Ευχαριστώ φίλε μου νόμισα πως ανακάλυψα το αυγό του Κολόμβου.
seat leon audi θα σας τρελάνω.....