-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
μα γιατι δεν ρίχνουμε μια 'πιστολια' στους δανειστες μας και να πανε να φακιωθουν?
Μηδενιζουμε το κοντερ και δεν χρωστάμε σε κανέναν!!
Σαμπως υπάρχει αντίκρυσμα σε χρυσό των ποσων που υπάρχουν στα χαρτια στο παγκόσμιο ταμειακό σύστημα? μπα... μηδενιστε το κοντερ και πάμε απο την αρχή!Καλη ιδεα ΑΛΛΑ...μηπως απο Αλογοσκουφη εποχη και μετα οι εγχωριες τραπεζες και τα ασφαλιστικα ταμεια αγορασαν μανιωδως κρατικα ομολογα;
-
ο τέως διοικητής του Ταχ. Ταμιευτηρίου, τέως σύμβουλος του Δον-μπουχέ, τέως πρόεδρος ΠΑΕ κλπ κλπ αγόραζε ομόλογα του δημοσίου και παράλληλα σόρταρε ως άλλος Σόρος στην πτώχευση της χώρας του....(δημοσίευμα της Καθημερινής) από τον περασμένο αύγουστο...
μετά μας φταίνε οι ξένοι...όταν ο κος Φιλιππίδης είχε το θράσος και βγήκε στο mega το πρωί του σαββάτου και υποστήριζε ότι με τις ενέργειές του κέρδισε το ΤΤ 40 εκ. €...πόσα κέρδισε αυτός και η παρέα του τσιμουδιά.... -
38 ετών, μόλις τέλειωσε το ταμείο ανεργείας του (το έπαιρνε για 6 μήνες). Ήλθε ζητώντας 5 ένσημα κ καταγγελία, για να 'πέσει' για άλλους 6. Είχε πάει στον ΟΑΕΔ, όπου του είπαν να το κάνει έτσι.
Του πρότεινα να μείνει για μια 15αριά μέρες για δουλειά, αρνήθηκε. Μόνο να 'πέσει ταμείο' ήθελε, 'κάπου αλλού δουλεύει'.
Αρνήθηκα να 'του κάνω την χάρη', ευγενικά. Αλλά αν πάρω κανα κοντομάτσουκο κ σάξω πέρα στον ΟΑΕΔ, θα φταίω??? -
όλοι οι ΕΕ έχουμε αντιμετωπίσει αμέτρητες εμπειρίες κρατικής παράνοιας...
όλοι οι ΔΥ δημιούργησαν αμέτρητες πατέντες για να διατηρούν την παράνοια άλλοτε για ίδιον όφελος άλλοτε για να γλυτώνουν ευθύνες και πάρα πολλές φορές από ανοησία και μόνο. -
Βλέπω φως στον ορίζοντα. Σύντομα θα μπει στην πολιτική ένα πρόσωπο που αφήνει πολλές ευχάριστες υποσχέσεις για το μέλλον αυτού του τόπου:
Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010
Να η επιστολή της Τζούλιας στον πρωθυπουργό
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ!«Αξιότιμοι κύριοι,
Βιώνοντας κι εγώ, όπως όλοι οι Έλληνες τις δραματικές εξελίξεις με την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αλλά και τις αγωνιώδεις προσπάθειές σας για την καλύτερη δυνατή στήριξη και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε από την Ε.Ε., αλλά και το ΔΝΤ, έκπληκτη παρακολούθησα την ομιλία ενώπιον του ελληνικού κοινοβουλίου του βουλευτή του Σύριζα, κου Δ. Παπαδημούλη...
Ο κ. Παπαδημούλης με τον οποίο ουδέποτε είχα προσωπική ή με οποιοδήποτε τρόπο επαφή, από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων αναφέρθηκε στο όνομά μου με χαρακτηρισμούς απαξιωτικούς και προσβλητικούς για μένα ως άνθρωπο όσο και ως επαγγελματία.Προφανώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ελλείψει πολιτικού λόγου και επιχειρημάτων, επιδιώκοντας μόνο τον εντυπωσιασμό και την αναμετάδοση του ανύπαρκτου πολιτικά λόγου του από τα ΜΜΕ, χρησιμοποίησε το όνομά μου με υβριστικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τη βουλευτική του ασυλία για μια αήθη και άνανδρη επίθεση σε βάρος ενός απροστάτευτου στη συγκεκριμένη περίπτωση πολίτη, διασύροντάς με από τον ύψιστο και ανώτερο ναό της δημοκρατίας, το κοινοβούλιο.
Δίχως καμία αιτία και κανένα επιχείρημα, πέρα από υβριστικούς χαρακτηρισμούς του, ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ενώπιον της ολομέλειας του κοινοβουλίου ότι φοροδιαφεύγω και εξαπατώ το ελληνικό κράτος, τη στιγμή μάλιστα που υπόκειμαι διαρκώς σε αλλεπάλληλους ελέγχους από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, δίχως να έχει προκύψει από την πλευρά μου η παραμικρή παρατυπία. Κι όλα αυτά τη στιγμή που εγώ εκτίθεμαι, εξαιτίας του επαγγέλματός μου ως καταξιωμένη καλλιτέχνης, καθημερινά στα ΜΜΕ και προσπαθώ να αποτελέσω παράδειγμα για την οικονοÎ! �ική στήριξη της χώρας μας, καταβάλλοντας μέχρι κεραίας και με διαφάνεια κάθε ευρώ που μου αναλογεί από φόρους και υποχρεώσεις.
Την ίδια στιγμή προσωπικά αμφιβάλλω αν ο κ. Παπαδημούλης λειτουργεί με την ίδια διαφάνεια απέναντι στο ελληνικό δημόσιο. Αμφιβάλλω αν ο κ. Παπαδημούλης τη στιγμή που με υβρίζει και με κατηγορεί αβάσιμα, δεν έχει εμπλακεί σε κάποια από τις πολλές υποθέσεις διαφθοράς και σκανδάλων για τα οποία βοά ο πολιτικός κόσμος της χώρας και ταλανίζουν εδώ και χρόνια την ελληνική οικονομία.
Αμφιβάλλω αν ο κ. Παπαδημούλης δεν έχει χαρτοφυλάκιο μετοχών σε «off shore» εταιρίες, δεν έχει χρηματιστεί, δεν έχει «λαδωθεί», δεν έχει συμμετάσχει σε κάθε λογής ρεμούλες και δεν έχει υποκύψει σε πιέσεις οικονομικά ισχυρών με αντάλλαγμα φυσικά το χρήμα.
Επειδή ο κ. Παπαδημούλης καλύπτεται δυστυχώς από τη βουλευτική ασυλία, η κίνησή μου να στραφώ νομικά εναντίον του, μετά την ανήθικη επίθεση που μου εξαπέλυσε και μάλιστα μέσα από το κοινοβούλιο, ήταν καθαρά συμβολική. Όμως μέσω της παρούσης επιστολής, εκτιμώ ότι κάνω κάτι άκρως ουσιαστικό. Ασκώ το δικαίωμα που μου δίνει το σύνταγμα της Ελλάδας να απευθυνθώ σ’ εσάς, τους ανώτερους θεσμούς του κοινοβουλευτικού μας συστήματος και να σας ζητήσω να με προστατεύσετε από τον κ. Παπαδημούλη και τους ομοίους του που προσβάλλουν το κύρος του ελληνικού κοινοβουλίου.
Ως πολίτης της χώρας στην οποία γεννήθηκε η δημοκρατία, πιστεύω ότι θα σκύψετε με ενδιαφέρον και στοργή στην περίπτωση της κατάφορης προσβολής και αδικίας σε βάρος μου και θα με περιβάλλετε με αγάπη, προστατεύοντάς με παράλληλα και ως επαγγελματία που προσπαθώ καθημερινά να προάγω την τέχνη, αλλά και να βοηθήσω αυτή τη δύσκολη στιγμή την Ελλάδα μας, καταβάλλοντας μέχρι κεραίας τις οικονομικές μου υποχρεώσεις, εργαζόμενη σκληρά πολλές φορές και νύχτα κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Στην προσπάθειά σας αυτή να βγούμε από την οικονομική κρίση, διατίθεμαι να συμμετέχω με οποιοδήποτε τρόπο καθώς έρχομαι σε επαφή με τους νέους και τις νέες της χώρας μας αποτελώντας για τους περισσότερους «είδωλο». Κι επειδή ακριβώς είμαι άκρως ευαισθητοποιημένη και θέλω να προσφέρω στην κοινωνία, όχι μόνο δείγματα της καλλιτεχνικής μου φύσης αλλά και του κοινωνικού μου έργου, δε σας κρύβω ότι σκέπτομαι πλέον σοβαρά να εισέλθω ενεργά στο χώρο της πολιτικής, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που σε κάθε μου εμφάνιση με προτρέπουν να συμμετ! έχω στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς της πατρίδας μας.
Μετά τιμής
Τζούλια ΑλεξανδράτουShare on Facebook
Αναρτήθηκε από troktiko στις 1:47 μ.μ.
-
Υπουργειο ΤΩΡΑ στην Τζουλια
(Ετσι και αλλιως συντομα δεν θα εχει καμια εξουσια το να εισαι ελληνας υπουργος). -
Στην προσπάθειά σας αυτή να βγούμε από την οικονομική κρίση, διατίθεμαι να συμμετέχω με οποιοδήποτε τρόπο καθώς έρχομαι σε επαφή με τους νέους και τις νέες της χώρας μας αποτελώντας για τους περισσότερους «είδωλο». Κι επειδή ακριβώς είμαι άκρως ευαισθητοποιημένη και θέλω να προσφέρω στην κοινωνία, όχι μόνο δείγματα της καλλιτεχνικής μου φύσης αλλά και του κοινωνικού μου έργου, δε σας κρύβω ότι σκέπτομαι πλέον σοβαρά να εισέλθω ενεργά στο χώρο της πολιτικής, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που σε κάθε μου εμφάνιση με προτρέπουν να συμμετ! έχω στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς της πατρίδας μας.
Μετά τιμής
Μ' αρέσει που θεωρεί τον εαυτό της 'είδωλο' το τιποτένιο τσόκαρο.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
38 ετών, μόλις τέλειωσε το ταμείο ανεργείας του (το έπαιρνε για 6 μήνες). Ήλθε ζητώντας 5 ένσημα κ καταγγελία, για να 'πέσει' για άλλους 6. Είχε πάει στον ΟΑΕΔ, όπου του είπαν να το κάνει έτσι.
Του πρότεινα να μείνει για μια 15αριά μέρες για δουλειά, αρνήθηκε. Μόνο να 'πέσει ταμείο' ήθελε, 'κάπου αλλού δουλεύει'.
Αρνήθηκα να 'του κάνω την χάρη', ευγενικά. Αλλά αν πάρω κανα κοντομάτσουκο κ σάξω πέρα στον ΟΑΕΔ, θα φταίω???Μα καλα εσενα το γεγονος οτι καποιος εχει με 50 ενσημα το χρονο πληρη καλυψη για φαρμακα, γιατρους κλπ. και αυτος και η οικογενεια του δεν σου λεει κατι για αυτη την ερμη την χωρα.... και τις κυβερνησεις της ???? τα υπολοιπα τη χρονια μαυρα!!! και στο τελος που δεν εχουν ενσημα για συνταξεις τους καλυπτουν με το ΕΚΑΣ.... και με εκτατα βοηθηματα..... Τα μαυρα ομως τοσα χρονια μαυρα... και στην απο πισω..... ετσι ξεμενουν τα ταμεια απο λεφτα και με την βουλα του κρατους......
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Στην προσπάθειά σας αυτή να βγούμε από την οικονομική κρίση, διατίθεμαι να συμμετέχω με οποιοδήποτε τρόπο καθώς έρχομαι σε επαφή με τους νέους και τις νέες της χώρας μας αποτελώντας για τους περισσότερους «είδωλο».
Μετά τιμής
Μ' αρέσει που θεωρεί τον εαυτό της 'είδωλο' το τιποτένιο τσόκαρο.
ελλα βρε!!! τι σου φταιει η τζουλια εδω τοσοο και τοσοι νομιζουν οτι ειναι ειδωλα!!! ειδικα δε οι πολιτικοι... της δεκαρας....
Ασε δε τους δημοσιογραφους...... -
Αυτοί οι τελευταίοι είναι που όπου βάλουν το χέρι τους...
-
Στην προσπάθειά σας αυτή να βγούμε από την οικονομική κρίση, διατίθεμαι να συμμετέχω με οποιοδήποτε τρόπο... Κι επειδή ακριβώς είμαι άκρως ευαισθητοποιημένη και θέλω να προσφέρω στην κοινωνία, όχι μόνο δείγματα της καλλιτεχνικής μου φύσης αλλά και του κοινωνικού μου έργου, δε σας κρύβω ότι σκέπτομαι πλέον σοβαρά να εισέλθω ενεργά στο χώρο της πολιτικής, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που σε κάθε μου εμφάνιση με προτρέπουν να συμμετ! έχω στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς της πατρίδας μας.
Μετά τιμής
Τζούλια Αλεξανδράτουπαρτούζες στην βουλή σε απ' ευθείας κάλυψη...
εγώ υπογράφω εδώ και καιρό....με γιαούρτια...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μα καλα εσενα το γεγονος οτι καποιος εχει με 50 ενσημα το χρονο πληρη καλυψη για φαρμακα, γιατρους κλπ. και αυτος και η οικογενεια του δεν σου λεει κατι για αυτη την ερμη την χωρα.... και τις κυβερνησεις της ???? τα υπολοιπα τη χρονια μαυρα!!! και στο τελος που δεν εχουν ενσημα για συνταξεις τους καλυπτουν με το ΕΚΑΣ.... και με εκτατα βοηθηματα..... Τα μαυρα ομως τοσα χρονια μαυρα... και στην απο πισω..... ετσι ξεμενουν τα ταμεια απο λεφτα και με την βουλα του κρατους......
Aπο τη μια εχουμε αυτους που με 50 ενσημα εχουν πληρη καλυψη κλπ κλπ και απο την αλλη εχουμε:
1)Την υποχρεωτικη ατοκη καταθεση των αποθεματικων των ταμειων απο το 1950 εως τα μεσα της δεκαετιας του '80 με σκοπο να διατεθουν στις 'δυναμεις της αγορας' για 'επενδυσεις' με τη μορφη χαμηλοτοκων (θαλασσο)δανειων.2)Το φορτωμα των ταμειων με καποιες εκατονταδες χιλιαδες 'παλιννοστουντες πολιτικους προσφυγες απο τις πρωην Αν.χωρες'(=καμμια μεταφορα των εισφορων τους προς τα ταμεια υποδοχης), 'αγωνιστες της Εθ.Αντιστασης', πρασινους αναπηρους, 'κλπ δημοκρατικες δυναμεις',κατα τη δεκαετια του 80
3)Την ανεξελεγκτη εισοδο οικονομικων μεταναστων στο πρωτο μισο της δεκαετιας του '90 οι οποιοι δουλευαν (και δουλευουν) ανασφαλιστη στη συντριπτικοτατη πλειοψηφια τους.
4)Το τζογαρισμα στο Χρηματιστηριο κατα το δευτερο μισο της δεκαετιας του '90
5)Τα δομημενα ομολογα και αλλα χρηματοοικονομικα παραγωγα κατα τη δεκαετια του 2000.
- Τη διαχρονικη και 'διαπαραταξιακη' κακοδιαχειρηση και την ατιμωρησια των Διοικουντων τα Ταμεια.
7)Το μεγαλο φαγοποτι των 'δυναμεων της αγορας' εις βαρος των Ταμειων και του ΕΣΥ με τις υπερτιμολογησεις φαρμακων και υλικου.
Αν βαλουμε σε μια ζυγαρια 60 χρονια ρεμουλας, κακοδιαχειρησης και ατιμωρησιας απο τη μια μερια και απο την αλλη ολους αυτους που 'εχουν με 50 ενσημα το χρονο πληρη καλυψη για φαρμακα, γιατρους κλπ. και αυτοι και η οικογενεια τους' προς τα που λες να γειρει η ζυγαρια??
-
Ολα φταινε..... δειχνουν την νοοτροποια του κρατους να δινει λυσεις του ποδαριου.... οτι τα λογιστικα τσαλιμακια ειναι πιο υπευθυνα για την κατασταση των ταμειων ειναι σωστο αλλα και το χαιδεμα για την αποφυγη των εισφορων... ειναι επισης λαθος νοοτροπια.....που γινεται συνηθεια και την δικαιολογουν ολοι, ας μας πουν τα νουμερα να κρινουμε, αλλα μαλλον δεν ξερουν ...... οπως δεν ξερουν και τον αριθμο των ΔΥ.... και το κοστος τους....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μα καλα εσενα το γεγονος οτι καποιος εχει με 50 ενσημα το χρονο πληρη καλυψη για φαρμακα, γιατρους κλπ. και αυτος και η οικογενεια του δεν σου λεει κατι για αυτη την ερμη την χωρα.... και τις κυβερνησεις της ???? τα υπολοιπα τη χρονια μαυρα!!! και στο τελος που δεν εχουν ενσημα για συνταξεις τους καλυπτουν με το ΕΚΑΣ.... και με εκτατα βοηθηματα..... Τα μαυρα ομως τοσα χρονια μαυρα... και στην απο πισω..... ετσι ξεμενουν τα ταμεια απο λεφτα και με την βουλα του κρατους......
Ωραιες αποψεις.Να το στειλουμε αμα ειναι στο διαολο το λιγοστο κρατος-προνοιας που απεμεινε.Τι πειραζει αν καποιος ανεργος ψοφισει στο δρομο σαν το σκυλο.Ενας τεμπελης λιγοτερος.
I love america. -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
...... οπως δεν ξερουν και τον αριθμο των ΔΥ.... και το κοστος τους....Μη σε στεναχωρει αυτο.Το ΔΝΤ θα φροντισει να μας στειλει στα απιτια μας και τοτε για την ενδοξη Ελλαδα, θα ξεκινησει μια πορεια αναπτυξης και ευμαρειας απαλλαγμενη απο τον φεουδαρχισμο και την διαφθορα των ΔΥ.
Τουλαχιστον θα γλυτωσω απο την ελεεινολογία των τελευταιων μηνων που φροντιζουν να με λουζουν καθημερινα ,απο την ανετη καρεκλα τους οι σκληρα εργαζομενοι και αδικημενοι του ιδιωτικου τομεα. -
Προς καθε πασχοντα απο Συνδρομο της Στοκχολμης αυτου του φορουμ:
Ειλικρινα πες μου ομως πιστευεις οτι αν απολυθουν οι ΔΥ, μειωθουν οι μισθοι στον ΙΤ, καταργηθουν οι συλλογικες συμβασεις, και 'αξιοποιηθει'(=ξεπουληθει) η δημοσια περιουσια θα μειωθει το χρεος εστω και κατα καποιο ποσοστο??
Παρα το οτι εχω κανει την ερωτηση πολλες φορες ακομα απαντηση δεν εχω λαβει
-
εδω
-
οι 300 πολεμιστες του λεωνιδα στη σύγχρονη εποχη αντικαταστάθηκαν απο τα 300 λαμογια της βουλής!
Περαστικα μας! -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Προς καθε πασχοντα απο Συνδρομο της Στοκχολμης αυτου του φορουμ:Ειλικρινα πες μου ομως πιστευεις οτι αν απολυθουν οι ΔΥ, μειωθουν οι μισθοι στον ΙΤ, καταργηθουν οι συλλογικες συμβασεις, και 'αξιοποιηθει'(=ξεπουληθει) η δημοσια περιουσια θα μειωθει το χρεος εστω και κατα καποιο ποσοστο??
Ίσως δεν μειωθεί το χρέος αλλά θα καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις, θα μειωθούν οι μισθοί και θα απολυθουν και οι δημόσιοι υπάλληλοι. Και θα ξεπουληθεί και η δημόσια περιουσία. Ελπίζω να σε κάλυψα
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Προς καθε πασχοντα απο Συνδρομο της Στοκχολμης αυτου του φορουμ:Ειλικρινα πες μου ομως πιστευεις οτι αν απολυθουν οι ΔΥ, μειωθουν οι μισθοι στον ΙΤ, καταργηθουν οι συλλογικες συμβασεις, και 'αξιοποιηθει'(=ξεπουληθει) η δημοσια περιουσια θα μειωθει το χρεος εστω και κατα καποιο ποσοστο??
Προκειται για μια υπεραπλουστευση που δημιουργει ενοχικα συνδρομα στους πολιτες. Και το αποτελεσμα ειναι να δεχομαστε να δουλευουμε για ψιχουλα επειδη νιωθουμε οτι φταιξαμε κι εμεις σε αυτο το γαιτανακι οικονομικης παρανοιας. ΟΚ δεχομαι οτι ολοι εχουμε μεριδιο ευθυνης αλλα πεστε μου που πηγαν τα 28 δις που δοθηκαν στις τραπεζες, τα λεφτα του χρηματιστηριου, τα ομολογα κλπ κλπ. Βρεθηκε κανεις απ' αυτους στη φυλακη;
Αντ' αυτου εχουν καταφερει να μας βαζουν να σκοτωνομαστε αναμεταξυ μας ,ΔΥ με ΙΥ , σωματεια με υποσωματεια και συναδελφοι για μια αχαρη δουλεια. Η μεγαλυτερη επιτυχια του κεφαλαιου ειναι οτι κατορθωσε να διασκορπισει την ταξικη ενοτητα με ελλεινα δελεαρ. Γι' αυτο αντε γαμησου εργατια, πηρες οτι σου αξιζει, X3 με 2000 δοσεις και μετα τ@#$#κια με δοσεις ο θεοδοσης... Το αμερικανικο ονειρο δεν κραταει για πολυ.....Εγινε εφιαλτης για τους πολλους και σιγα σιγα μας παιρνει ολους η μπαλα.
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;