-
Σήμερα το πρωί ένα 350Ζ με τα αυτοκόλλητα άλλου περιοδικού που τυχαίνει να είναι γείτονες στη δουλειά μου μπήκε με 'ανάποδα' σε ένα κάθετο δρόμο χωρίς ορατότητα. Ήταν ακριβώς μπροστά μου!! (Έκανε ωραίο ήχο βέβαια και ήταν θεαματικό )
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κι εγώ μικρός τα βράδια έπαιρνα την Elise του μπαμπά και την 360 του μεγάλου αδελφού όταν δεν έπαιρνα την porsche της μαμάςΖηλιάρη...
Νομίζω ότι αντιδρούμε λίγο υπερβολικά στο θέμα. Δεν έβγαλα το συμπέρασμα ότι 'έκαναν αγώνες' - κάθε άλλο.
-
Ειμαι και εγω τακτικος αναγνωστης του περιοδικου που αναφερετε, και μολις ειδα το εξωφυλλο το αφησα πισω στον παγκο του περιπτερου, ημαρτον, ειχε οντως σε καποια φαση βελτιωθει πολυ σαν περιοδικο, αλλα οσο παει χειροτερευει, κριμα. Πρεπει καποια στιγμη να σταματησει αυτη η παρακινηση μερικων περιοδικων για τα 'νυχτερινα αθληματα', πολλοι απο μας πιστευω ηταν ή και ακομα ειναι 'νυχτερινοι αθλητες' αλλα δεν μας παρακινησε κανενα περιοδικο παρα μονο η αγαπη μας για το αυτοκινητο!
P.S. Θα σταματησει ποτε αυτη η 'μοδα' με το αυτοκινητο?
-
Eπειδη διαβασα το εν λογω περιοδικο, και χωρις να θελω να κανω το 'δικηγορο' τους, ΟΛΑ τα περιοδικα που εχετε την εντυπωση οτι δοκιμαζουν τα αυτοκινητα???
Το θεμα αν τα γραφουν ή οχι??
ΟΛΟΙ τα δοκιμαζουν στους δρομους που κινουμαστε καθημερινα. Δεν ειστε λιγο υπερβολικοι? Στο κατω κατω αυτα τα κανανε στις 3 το πρωι... Δεν λεω οτι τα εγκρινω απολυτα, αλλα ολοι λιγο πολυ τα ιδια κανουν...
Οταν διαβαζετε στα περιοδικα οτι στα 230χαω το ταδε αυτοκινητο ειναι σταθερο, που νομιζετε οτι δοκιμασαν, στα Μεγαρα?
-
Δεν το έχετε διαβάσει και στους 4 Τροχούς;
Τελική .....χαω στο πεδίο δοκιμών της Θήβας. -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
...Τελική .....χαω στο πεδίο δοκιμών της Θήβας.και οχι μονο εκει, απλα εκει γινονται οι μετρησεις...
Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν...........