-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εμείς θα είμαστε πάνω από την Πέμπτη! Ερώτηση: προβλέπει το πρόγραμμα κάποιες πεζοπορικές διαδρομές ώστε να μην κάνουμε και εμείς τις ίδιες με το που θα ανέβουμε ?Μέχρι την εκάστοτε ταβέρνα maximum!!!
Σοβαρά τώρα,περιμένουμε όλοι από τον Αποστόλη να βγάλει το πρόγραμμα μιας και ξέρει την περιοχή!
Γενικά πάντως,έχουμε ωφέλιμη μόνο μια μέρα (Σάββατο) και λέγαμε να κάνουμε μια βόλτα με αυτοκινητα ώστε να δούμε όσο περισσότερα σημεία της περιοχής μπορούμε!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μέχρι την εκάστοτε ταβέρνα maximum!!!
Τι???? Θα πάμε και σε ταβέρνα?????
Παιδιά ο καθένας το ταπεράκι του, μην πιστευετε ότι θα φάτε έξω!!! Nίκο, μην διαδίδεις ψευτικές πληροφορίες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
15.markvag (4 άτομα)
ΓΜΤ!!! Οι άλλοι δύο μου φαίνεται ότι είναι στα χωρίσματα και δεν θα έρθουνε...
Θα πάρω τηλ. πρωί πρωί στον Αστράκα να του ακυρώσω το ένα δωμάτιο...
Αλήθεια, εμείς οι Σαλονικιοί που θα συναντηθούμε; Στα διόδια στα Μάλγαρα κατά τις 5:15 με 5:30 καλά είναι;
Στέλιο; Κανείς άλλος;;;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εμείς θα είμαστε πάνω από την Πέμπτη! Ερώτηση: προβλέπει το πρόγραμμα κάποιες πεζοπορικές διαδρομές ώστε να μην κάνουμε και εμείς τις ίδιες με το που θα ανέβουμε ?
Μέχρι την εκάστοτε ταβέρνα maximum!!!
Σοβαρά τώρα,περιμένουμε όλοι από τον Αποστόλη να βγάλει το πρόγραμμα μιας και ξέρει την περιοχή!
Γενικά πάντως,έχουμε ωφέλιμη μόνο μια μέρα (Σάββατο) και λέγαμε να κάνουμε μια βόλτα με αυτοκινητα ώστε να δούμε όσο περισσότερα σημεία της περιοχής μπορούμε!!Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για το γεγονός ότι είμαι λίγο
'μακρυά' απο το foroum το τελευταίο χρονικό διάστημα.Ελπίζω , με αυτή τη δημοσίευση , και την υπόσχεση για ....μπουγάτσες να το 'σώσω'
Στο Πάπιγγο ,
η πρόσβαση απο Θεσσαλονίκη , έχει 'μονόδρομο' :
μετά την Κοζάνη , επιλέγουμε Νεάπολη , Τσοτύλι, Πεντάλοφο, Επταχώρι,
Κόνιτσα και μετά , στο δρόμο πρός ΙΩΑΝΝΙΝΑ , στρίβουμε ΑΡΙΣΤΕΡΑ στη
διασταύρωση προς 'ΜΕΣΟΒΟΥΝΙ , ΑΡΙΣΤΗ , ΠΑΠΙΓΓΟ' , με συνολικό χρόνο
4 έως 4,5 ώρες.
Η εναλλακτική διαδρομή Κοζάνη, Γρεβενά, Μηλιά, Μέτσοβο, Γιάννενα, Πάπιγγο θα 'κοστίσει' περίπου μία με μιάμιση ώρα (
να είναι καλά η ...Λειτουργική Εγνατία )ενώ για την πρόσβαση απο Αθήνα η πρόταση μου είναι :
Αθήνα , Κόρινθος , Ρίο , (....υπομονή , έχει ακόμη φέρρυ, αλλά θα δείτε
και την Γέφυρα ......) , Αντίρριο , Γιάννενα ( 6 έως 6 1/2 ώρες ) και μετά,
κατευθυνόμαστε προς ΚΟΝΙΤΣΑ / ΚΟΖΑΝΗ και στρίβουμε ΔΕΞΙΑ στην διασταύρωση προς ' ΜΕΣΟΒΟΥΝΙ , ΑΡΙΣΤΗ , ΠΑΠΙΓΓΟ ' και είμαστε στο
Πάπιγγο σε 1 1/2 ώρα (απο τα Γιάννενα)Την Παρασκευή , απο τις 6 το απόγευμα και μέχρι...αργά το βράδυ, θα υπάρχει κάποιο / α μέλος /η του Foroum στην είσοδο του χωριού , στα δεξιά , απέναντι απο το πάρκινγκ, στο μαγαζί του Ιωαννίδη, για να υποδέχεται τους ταξιδιώτες .
Αποστόλης.
6947-729149 -
Ok, Όλες οι πληροφορίες που χρειαζόμασταν!! 8 ώρες χαλαρά ή κανονικά?
ΥΓ Αποστόλη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τη γιορτή σου!
-
Προς markvag και λοιπους Θεσσαλονικεις. Συναντηση στα διοδια Μαλγαρων κατα τις 5:15 ελπιζω να βολευει ολους.Ελπιζω να ερθουν και ο Αντρεας με το Σακη το Σαββατο.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για το γεγονός ότι είμαι λίγο 'μακρυά' απο το foroum το τελευταίο χρονικό διάστημα.Ελπίζω , με αυτή τη δημοσίευση , και την υπόσχεση για ....μπουγάτσες να το 'σώσω'
Πρόεδρε, η ...................αναβίωση έχει το τίμημά της.
Χρόνια σου πολλά.......
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
.....
Ελπίζω , με αυτή τη δημοσίευση , και την υπόσχεση για ....μπουγάτσες να το 'σώσω'
.......Εξαρτάται απο το πόσα...ταψιά θα φέρει ο υποβάλων την αίτηση!!!
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για το γεγονός ότι είμαι λίγο 'μακρυά' απο το foroum το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ελπίζω , με αυτή τη δημοσίευση , και την υπόσχεση για ....μπουγάτσες να το 'σώσω'
Χρόνια σου πολλά.......
Γι'αυτο τα κανονισε ετσι,να τον γιορταζουμε τρεις μερες.
Ειναι τα Αποστολεια 2004. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για το γεγονός ότι είμαι λίγο 'μακρυά' απο το foroum το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Χρόνια σου πολλά.......
Γι'αυτο τα κανονισε ετσι,να τον γιορταζουμε τρεις μερες.
Ειναι τα Αποστολεια 2004.Που είσαι βρε DAP??!! Χάθηκες και το κινητό...κλειστό!!Ανησυχήσαμε!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Που είσαι βρε DAP??!! Χάθηκες και το κινητό...κλειστό!!Ανησυχήσαμε!!
Προεδρε ημουν εξω αποδω και γυρισα θαμπωμενος απο την μαγεια του Goodwood.
Νομιζω οτι ο,τι ειναι η Μεκκα για τους Μουσουλμανους ειναι και το Καλοξυλο για αυτους που αγαπανε τα αυτοκινητα.
Λεπτομεριες ισως και φωτο στο Παπιγκο κατω απο την Γκαμηλα!! -
Λοιπόν...για να οργανωθούμε!!
Το 1ο άγημα θα ξεκινήσει περίπου στις 13:00 μεθαύριο!
Οποιος ενδιαφέρεται ας το γράψει για να δώσουμε σημείο συνάντησης ή να ανταλλάξουμε κινητά!!Καλό σημείο συνάντησης τα McDonalds μετά τον Ισθμό!
Οσοι ξεκινήσουν αργότερα ας το γράψουν εδω ώστε να μπορέσουν να βρούν κι αυτοί παρέα για το ταξίδι!Καλό είναι να ταξιδεύουν μερικά αυτοκίνητα μαζί!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λοιπόν...για να οργανωθούμε!!Το 1ο άγημα θα ξεκινήσει περίπου στις 13:00 μεθαύριο!..............
Καλό είναι να ταξιδεύουν μερικά αυτοκίνητα μαζί!!
ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΗΤΕ ΣΕ ΚΟΜΒΟ.Ι.ΠΟΛΛΑ ΡΑΝΤΑΡ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΙΟ,ΓΑΥΡΟΛΙΜΝΗ,ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ,ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ (ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ),ΡΙΒΙΟ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΤΑ (ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ),ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΤΑ (ΦΙΛΟΘΕΗ)ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΧΩΡΙΑ.ΚΑΡΤΕΡΑΝΕ!!!!ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗΣ ΙΔΙΩΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ.ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΙΟ (ΚΟΛΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΟ FERRY ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΛΑ ΠΡΩΤΟΙ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.ΝΙΚΟ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΝΑ'ΡΘΗΤΕ.ACRO KAI ΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!!)
-
Εγώ ξεκινάω Παρασκευή πρωί 06:00 ....
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εγώ ξεκινάω Παρασκευή πρωί 06:00 ....κανόνισε την παραγγελία Βασίλη!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
κανόνισε την παραγγελία Βασίλη!!!
Αυτό εννοείται .....
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
κανόνισε την παραγγελία Βασίλη!!!
Αυτό εννοείται .....
...απλώς το σημείωσα!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Προεδρε ημουν εξω αποδω και γυρισα θαμπωμενος απο την μαγεια του Goodwood.
Νομιζω οτι ο,τι ειναι η Μεκκα για τους Μουσουλμανους ειναι και το Καλοξυλο για αυτους που αγαπανε τα αυτοκινητα.
Λεπτομεριες ισως και φωτο στο Παπιγκο κατω απο την Γκαμηλα!!Πήγες για προσκύνημα βρε αθεόφοβε?
-
Eγώ είχα μπερδευτεί και είχα κλείσει για τρείς ημέρες αλλα δεν πειράζει θα κοιμηθώ εκει και την κυριακή και θα γυρίσω δευτέρα (θα φαω και τζαμπέ οτι έχει περισέψει, αν θα μείνει και τίποτα )
Ελεγα να ξεκινήσω κατα τις 12:00 το μεσημέρι αλλα αν είναι οτι θα ξεκινήσουν καποιοι μαζί στις 13:00 τοτε γραψτε που θα συναντηθείτε για να βρεθούμε ολοι.
(yaris χρυσαφί ) -
Ο χρήστης portomarko έγραψε:
Eγώ είχα μπερδευτεί και είχα κλείσει για τρείς ημέρες αλλα δεν πειράζει θα κοιμηθώ εκει και την κυριακή και θα γυρίσω δευτέρα (θα φαω και τζαμπέ οτι έχει περισέψει, αν θα μείνει και τίποτα )Ελεγα να ξεκινήσω κατα τις 12:00 το μεσημέρι αλλα αν είναι οτι θα ξεκινήσουν καποιοι μαζί στις 13:00 τοτε γραψτε που θα συναντηθείτε για να βρεθούμε ολοι.
(yaris χρυσαφί )Αν θες να μείνεις κάντο,αλλά δεν νομίζω να σου πουν τίποτα αν θέλεις να φύγεις την Κυριακή!! Τηλεφώνησέ μου να συνενοηθούμε (9109)!
2η Συνάντηση του 4ΤF-Πάπιγκο Σχόλια και Παραλειπόμενα!!