-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Ελεος με αυτα τα service,το θεο τους δεν εχουν,πως να μας μαδησουν.Εμενα στο 500 πριν 3 μηνες που ειχα 9.000km εκανα το πρωτο(ετησιο για τη fiat).Απλα λαδια θα του αλλαζαν και φιλτρο.Το τι ακουσα οτι θα κανουν στο αμαξι ως δικαιολογια για να παρουν τα ευρω δεν μπορειτε να φανταστειτε....μεχρι και πρωτη επεμβαση μου ειπαν(πηρα τηλ σε ολες τις επισημες Θεσσαλονικης).Οτι να 'ναι τρεις ζητουσαν 150Ε αν ειναι δυνατον...
Τελικα το εκανα σε εξουσιοδοτημενο με 60Ε....@ Nikos 120i εσεις κανατε το πρωτο στο 500;Αν ναι,ποσο σας βγηκε;
ξεθαψα το ποστ αλλα για να εχουμε μετρο συγκρισης:
fiat 500, ετησιο service με 6600 περιπου χλμ (το ειχα κανει Νοεμβριο 09 εαν θυμαμαι)
Αλλαγη φιλτρο: 9 ευρω
λαδι agip evolution 5/40: 44ευρω (δεν θα επρεπε να μου βαλουν selenia?)
καρτα καυσαεριων: 9,6 ευρω
σερβις λιπανσεως (προφανως τα εργατικα): 37ευρω
Συνολο: 100 ευρωΜεσα σε 1 ωρα περιπου το αμαξι ηταν ετοιμο.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
μπουζί 3άκιδα bosch: 15 euro τα 4. (αυτά που έβγαλα ήταν ngk, πολύ καλά αποδείχτηκαν για 60.000 χλμ που είχαν )
φίλτρο λαδιού: 5 euro
λάδια aral 10w-40: 20 euro τα 4 litres.(είχα τα ίδια, τα είχα ξεχάσει για 18.500χλμ, πολύ καλά αποδείχτηκαν )
αλλαγή όλα τα παραπάνω με 10 euro.
αγόρασα και 1,5λ G12 με 7 euro. Νομίζω με κωλοέπιασαν στο παραφλού.
Με 57 euro άλλαξα λάδια, μπουζί, συμπλήρωσα παραφλού.
καλά θα έλεγα για polo.Που;;
-
Επισκευη μερικου χιλιομετρητη στην μπαρκετα.
Κοστος 0€Απλα ακολουθησα το http://www.fiatbarchetta.com/btech/spz.html
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επισκευη μερικου χιλιομετρητη στην μπαρκετα.Είναι απορίας άξιο γιατί υπήρξαν αυτοκίνητα με ηλεκτρονικό ταχύμετρο αλλά μηχανικό σύστημα χιλιομετρητή. Πόσο πιο απλή και αξιόπιστη θα ήταν μια οθόνη LCD...
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Επισκευη μερικου χιλιομετρητη στην μπαρκετα.
Είναι απορίας άξιο γιατί υπήρξαν αυτοκίνητα με ηλεκτρονικό ταχύμετρο αλλά μηχανικό σύστημα χιλιομετρητή. Πόσο πιο απλή και αξιόπιστη θα ήταν μια οθόνη LCD...
Και τα δυο αναλογικα ειναι.Οχι με ντιζα βεβαια αλλα με μοτερακι.
-
Ηλεκτρονικό ως προς τον έλεγχο εννοώ, δηλαδή χωρίς ντίζα. Το να βάλεις μοτεράκι να γυρίζει καρούλια ενώ έχεις ψηφιακό input στο σύστημα είναι παράλογο, όταν η οθόνη LCD για τους χιλιομετρητές είναι φθηνότερη, πιο αξιόπιστη και δείχνει και πιο μοντέρνα.
ΤΟ ίδιο συνέβαινε και σε κάποια Punto MK1. Αλλά εκεί το δικαιολογούσα γιατί ορισμένες εκδόσεις (όχι κατ' ανάγκη οι φθηνότερες), χρησιμοποιούσαν ντίζα κι έπρεπε να υπάρχει μια ομοιογένεια στους πίνακες οργάνων των μοντέλων.
-
Σε ενα αμαξι που εχει ρετρο στυλ δεν νομιζω οτι θα ταιριαζε ψηφιακο ταμπλο
-
Φίλε κάποια παρανόηση έγινε. Φυσικά δε μιλάω για όλο το ταμπλό. Απλώς οι ενδείξεις των χιλιομετρητών (μερικού και ολικού) θα μπορούσαν να είναι σε μια μικρή οθονούλα LCD, όπως σε όλα τα σύγχρονα αμάξια κι όχι με περιστρεφόμενα καρούλια. Κατά τα άλλα, οι αναλογικοί δείκτες σαφώς και είναι πιο όμορφοι.
Σόρυ και για το -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ολόκληρη η δομή, μηχανικής η ηλεκτρονικής εγγραφής, είναι ένα σύστημα που δεν παίρνει μπασταρδέματα.
Antonis-team.αυτο ειναι το ανεκδοτο του μηνα?
-
ποια ειναι μια λογικη τιμη για αλλαγη τακακια μπροστα σε ενα οπελ κορσα ?
τακακια και εργασια μαζι? -
τακακια και εργασια μαζι?***************************************************8
52ε σε BOSS
15ε εργασία
ΑΝΤΩΝΗΣΜετα απο συντομη ερευνα που εκανα,2 τηλεφωνα και μια επισκεψη σε ενα διπλανο συνεργειο
εχουμε
1)Αλλαγη υγρων φρενων,τακακια,καθαρισμος ταμπουρων στην αντιπροσωπεια ολα μαζι με τα εργατικα 110 Ε
2)Αλλαγη τακακια σε καταστημα FIT&GO ,τακακια Μιντεξ(καπως ετσι) μαζι με την εργασια 55Ε
3)Αλλαγη τακακια οτι να ναι,δεν μου ειπε μαρκα και εργασια,συνολικα 40-45 ΕΤο αμαξι ειναι 5ετιας,με 100.000 χιλιομετα,δεν εχω αλλαξει ποτε υγρα φρενων
Αυριο παω για αλλαγη σε ενα απο τα 3,ακουω γνωμες
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Το αμαξι ειναι 5ετιας,με 100.000 χιλιομετα,δεν εχω αλλαξει ποτε υγρα φρενων
Έχω ακούσει και χειρότερα αλλά και πάλι πολύ τα άφησες.
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
τακακια και εργασια μαζι?***************************************************8
52ε σε BOSS
15ε εργασία
ΑΝΤΩΝΗΣΜετα απο συντομη ερευνα που εκανα,2 τηλεφωνα και μια επισκεψη σε ενα διπλανο συνεργειο
εχουμε
1)Αλλαγη υγρων φρενων,τακακια,καθαρισμος ταμπουρων στην αντιπροσωπεια ολα μαζι με τα εργατικα 110 Ε
2)Αλλαγη τακακια σε καταστημα FIT&GO ,τακακια Μιντεξ(καπως ετσι) μαζι με την εργασια 55Ε
3)Αλλαγη τακακια οτι να ναι,δεν μου ειπε μαρκα και εργασια,συνολικα 40-45 ΕΤο αμαξι ειναι 5ετιας,με 100.000 χιλιομετα,δεν εχω αλλαξει ποτε υγρα φρενων
Αυριο παω για αλλαγη σε ενα απο τα 3,ακουω γνωμες
πηγενε fit & go αλλα αλλαξε και τα υγρα οποσδηποτε......
-
Πόσα θέλουν τα fit n go για να κάνουν όλες τις εργασίες της αντιπροσωπείας;
-
Φίλε Αντώνη την ερώτηση την έκανα γιατί είδα οτι οι άλλοι 2 του δώσανε τιμές για εντελώς άλλα πράγματα από αυτά που έδωσε η φαινομενικά πανάκριβη αντιπροσωπεία. Απλά ήθελα να έχω ένα μέτρο σύγκρισης
-
...**Επειδή ο φίλος δεν μπορεί να κρίνει, και δεν είναι εξαίρεση, να πάει στην αντιπρωσοπια που του είπαν 110. Δεν είναι σημαντικά ακριβότεροι. Και βεβαίως τα ανταλλακτικά θα έχουν όνομα, και θα είναι σε κουτιά. **Άσε που την αμέλεια του την λέει και μονός του. 5 χρόνια υγρά!!!!....Φίλε Αντώνη, πως είσαι σίγουρος ότι η αντιπροσωπεία θα του βάλει γνήσια ανταλλακτικά;
-
Καλημέρα,
Ετήσιο μικρό σέρβις (αλλαγή λαδιών+φίλτρου) σε Opel Astra H 1.4 (90HP) σε αντιπροσωπεία Opel:
Λάδια 4l (Ημισυνθετικά Opel 10W40)
Φίλτρο Λαδιού
ΕργασίαΚόστος = 29 €
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα,Ετήσιο μικρό σέρβις (αλλαγή λαδιών+φίλτρου) σε Opel Astra H 1.4 (90HP) σε αντιπροσωπεία Opel:
Λάδια 4l (Ημισυνθετικά Opel 10W40)
Φίλτρο Λαδιού
ΕργασίαΚόστος = 29 €
κάποια 'μαϊμουδιά' παίζει.
τα λάδια ήταν δικά σου και δεν τα υπολόγισες στην τιμή?
Μήπως και το φίλτρο λαδιού επίσης?
Μήπως είσαι και τεχνικός της Opel και χρεώθηκες μόνο το ρεύμα που έκαψες?Μήπως ξέχασαν να σε χρεώσουν τα 'ανάλογα'?
Μήπως...(πιο απλά) έφαγες κάποιο νούμερο στην τιμή?
-
10-14 ευρώ τα 4λ λάδι χρεώνουν αυτοί;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
10-14 ευρώ τα 4λ λάδι χρεώνουν αυτοί;7€ αγορασα 4l, GM 10-40 χονδρικη με ΦΠΑ
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?