-
Ρε σεις ολοκαινουριο ειναι 10 μερες το χω ..
Τις 2 τελευταιες μερες δεν μου το εχει κανει για να δουμε !
-
Ο χρήστης giannakis88 έγραψε:
Ρε σεις ολοκαινουριο ειναι 10 μερες το χω ..Τις 2 τελευταιες μερες δεν μου το εχει κανει για να δουμε !
μπηκε η ανοιξη και ισιωσε τα ξαναλεμε το χειμωνα με τα κρυα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ρε σεις ολοκαινουριο ειναι 10 μερες το χω ..
Τις 2 τελευταιες μερες δεν μου το εχει κανει για να δουμε !
μπηκε η ανοιξη και ισιωσε τα ξαναλεμε το χειμωνα με τα κρυα
και πριν 5 μέρες που το πόσταρε ζέστη είχε.
Γιάννη, κι εγώ το Cuore έχω αλλά τέτοιο πράμα δε μου χει συμβεί, παίρνει αμέσως εκτός από 2 φορές που του χω αδειάσει τη μπαταρία, αλλά το χω και 2μιση χρόνια. Πήγαινέ το αμέσως σε εξουσιοδοτημένο και απαίτησε να το κοιτάξουν. πήγαινε πριν κλείσουν για Πάσχα.
-
Paides exw kai egw DAIHATSU SIRION 1000 eimai polu eyxaristhmenos...kai den mou exei parousiasei pote provlima otan paw na valw mprosta h kati tetoio.....To mono pou mou ebgale EINAI KREMARGIERA.......Exw kanei 90.000 kai einai montelo 2006....H timh tis kremargieras apo 800-1400€ imitasion-original. Sas exei bgalei pote esas kapoio tetoio provlima?????? Mou einai adianohto na dwsw to 10% tis ergostasiakhs aksias enos aytokinhtou gia mia kremargiera..... den kserw ti na kanw to phga k se ena mastorako diko m pou mpanizei k mou eipe oti ama to ftiaksei tou dinw 200€ kai mallon paw pros ayth thn lysh.....
-
Ο χρήστης makmak63 έγραψε:
Paides exw kai egw DAIHATSU SIRION 1000 eimai polu eyxaristhmenos...kai den mou exei parousiasei pote provlima otan paw na valw mprosta h kati tetoio.....To mono pou mou ebgale EINAI KREMARGIERA.......Exw kanei 90.000 kai einai montelo 2006....H timh tis kremargieras apo 800-1400€ imitasion-original. Sas exei bgalei pote esas kapoio tetoio provlima?????? Mou einai adianohto na dwsw to 10% tis ergostasiakhs aksias enos aytokinhtou gia mia kremargiera..... den kserw ti na kanw to phga k se ena mastorako diko m pou mpanizei k mou eipe oti ama to ftiaksei tou dinw 200€ kai mallon paw pros ayth thn lysh.....Kαλως ηλθες στο φορουμ αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish [mod]
-
Σε honda civic 1.6 το προηγουμενης γενιας, οταν ειναι ζεστο δεν παιρνει ευκολα μπρος θελει δευτερη μιζια. Κρυο αρπαει αμεσως.Στο δρομο παει μια χαρα, βενζινη εχειμεσα 100αρα, φιλτρο βενζινης, μπουζι κτλ αλλαγμενα, γενικα συντηρημενο ειναι. καμια ιδεα?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Σε honda civic 1.6 το προηγουμενης γενιας, οταν ειναι ζεστο δεν παιρνει ευκολα μπρος θελει δευτερη μιζια. Κρυο αρπαει αμεσως.Στο δρομο παει μια χαρα, βενζινη εχειμεσα 100αρα, φιλτρο βενζινης, μπουζι κτλ αλλαγμενα, γενικα συντηρημενο ειναι. καμια ιδεα?Καμια ιδεα?
-
Δοκίμασε να διαβάσεις τις οδηγίες που συνήθως προσφέρονται στο εγχειρίδιο του αυτοκινήτου. Εννοώ αυτές που συνήθως λένε ότι για ζεστή εκκίνηση πατάς το γκάζι και το κρατάς πατημένο ή κάτι σε αυτό το στυλ που ισχύει για τα περισσότερα αυτοκίνητα από την εποχή των καρμπυρατέρ. Είναι πολύ πιθανό να ισχύει και για το δικό σου!
Το πρόβλημα οφείλεται στο ότι ο αέρας είναι πολύ ζεστός, άρα αραιός και το καύσιμο μίγμα προκύπτει υπερβολικά πλούσιο. Με πατημένο γκάζι μπαίνει φρέσκος αέρας, η αναλογία βελτιώνεται και ο κινητήρας ξεμπουκώνει και παίρνει μπρος.
Δεν παιρνει μπρος...