-
Καλυτερο τραβηγμα δεν σημαινει απαραιτητα περισσοτερα αλογα.Αυτο που κανουν τα βελτιωτικα μπουζι ειναι να ομαλοποιουν τις καμπυλες της ροπης στις χαμηλες στροφες,κατι που σημαινει συνηθως καλυτερο τραβηγμα
-
Δεν διαφωνω μαζι σου lefteris25.Το power εχει παρουσιασει πολλα φιδια,αλλα τα tuning guides σου δινουν μια εικονα για το τι μπορει να γινει(οχι απαραιτητα με τα συγκεκριμενα αποτελεσματα).Οσον αφορα τα μπουζι (και τα μπουζοκαλωδια)συμφωνω απολυτα.Δεν δινουν αλογα,οπως λενε οι κατασκευαστες.Για παραδειγμα στο αυτοκινητο μου,ενα saxo 1.1,εβαλα τα beru powercables και τα ngk και δεν ειδα καμία διαφορα οσον αφορα τις επιδοσεις.Μπορω να πω ομως οτι το αυτοκινητο παιρνει πιο γρηγορα μπρος τα πρωινα με υγρασια και τραβαει καλυτερα στις χαμηλες στροφες με μεγαλο φορτιο.Σε ενα clio 1.4 16v ομως της μανας μου που τοποθετησα μπουζι ιριδιου δεν ειδα καμια διαφορα.Και να φανταστεις οτι φορουσε για 30.000 χλμ τα eyquem που βαζει η renault
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Δεν διαφωνω μαζι σου lefteris25.Το power εχει παρουσιασει πολλα φιδια,αλλα τα tuning guides σου δινουν μια εικονα για το τι μπορει να γινει(οχι απαραιτητα με τα συγκεκριμενα αποτελεσματα).Οσον αφορα τα μπουζι (και τα μπουζοκαλωδια)συμφωνω απολυτα.Δεν δινουν αλογα,οπως λενε οι κατασκευαστες.Για παραδειγμα στο αυτοκινητο μου,ενα saxo 1.1,εβαλα τα beru powercables και τα ngk και δεν ειδα καμία διαφορα οσον αφορα τις επιδοσεις.Μπορω να πω ομως οτι το αυτοκινητο παιρνει πιο γρηγορα μπρος τα πρωινα με υγρασια και τραβαει καλυτερα στις χαμηλες στροφες με μεγαλο φορτιο.Σε ενα clio 1.4 16v ομως της μανας μου που τοποθετησα μπουζι ιριδιου δεν ειδα καμια διαφορα.Και να φανταστεις οτι φορουσε για 30.000 χλμ τα eyquem που βαζει η renaultΑυτο ακριβος!! ελαστικοτητα μπορουν και δεινουν στο μοτερ! αλογα ομως ΟΧΙ! και μαλιστα 8hp!? (SEAT LEON) ΕΕ οχι! δηλαδη τι μπουζι φοραγε πριν το seat?? απο aυτοκινητο του 1900? καλα γιατι δεν τους βουλωνουν εκει στο power techniques? οσοι τα διαβαζουν πως δεν στελνουν κανενα γραμμα? και πως τα γραφουν ολλα αυτα?
-
Δεν ειναι μονο το power φιλε μου που αναφερει τετοια τρελα νουμερα,ειναι ολο το κυκλωμα της βελτιωσης στην Ελλαδα,με βελτιωτες που υποσχονται απιστευτα πραγματα(οχι ολοι φυσικα).Αλλα αυτη ειναι μια πολυ μεγαλη συζητηση που ξεφευγει απο το θεμα του topic.Για ριξε μια ματια σε αυτο site(http://www.gmcmotorsport.co.uk).Ασχολειται με saxo/106.
-
Ο χρήστης Lefteris25 έγραψε:
Åìáèá ïôé ôá Rallye ÏÍÔÏÓ äåí å÷ïõí 122hp óôïí ôñï÷ï! ïðïôå ìáëëïí ôï éäéï éó÷åé êáé ãéá ôï 1.4!!! åéíáé ôñáãéêï áí å÷åé ìïíï 65hp!!!!!!
êáèùò åðéóåéò ôåëéêá ç ÷ùáíç (÷ùñéò ðñïãñáììá) óôåãíùíåé áñêåôá ôï ìïôåñ óôá øçëá! ðñáãìá ðïõ ãéíåôáé óå ðïëëá ìïôåñ âåâáéá! ïìùò åéíáé ôñáãéêï ðïõ ìáëëïí äåí ðñïóöåñåé ôá 8 áëïãá ðïõ êåñäéæåé ôï Rallye
Ïóùí áöïñá ôçí ìåôáôñïðç ìå ôï êáðáêé áðï 1600cc 16v! äåí âñçêá êáôé óôï 206club!Ôï êáðÜêé åßíáé áðï Rallye
Ð-ù-ò ãéíåôáé áõôï? ðïõ ôï åéäåò? óêåøïõ ìïíï ïôé åéíáé ðéï ìåãáëï! ÄÅÍ åéíáé ëïãéêï áõôï ðïõ ëåò
[EÄÙ
-
Ïôáí âÜëù ôá ìðïõæß ëåßæåñ -öÝéæåñ èá ìïõ äþóåé 5.550 éððïõò
ÊáëÜ ìçí âÜëù êáé áõôïêüëëçôï ãéáôß ìåôÜ WARP SPEED êáé ìåôÜ ÄéáêôßíéóÝ ìå êå Óêüô ....-å ñå Óôáñ ôñåê .êáëá áðï ößäéá ôß áëëü èá áêïýóïõìå ??
ÅðåéäÞ ìå ôïí êïëëçôü êÜôï÷ï 206 1,4 8v íïñìáë,åãþ êÜôï÷ïò 206 1,6 16v ,ìðÞêáìå óôçí äéáäéêáóßá 'öéëéêÞò êüíôñáò' ìå óêïðü íá åíôïðßóïõìå ôá èåôéêÜ êáé áñíçôéêÜ ôùí åðéëïãþí ìáò .
Ç äéáäéêáóßá åß÷å ùò åîÞò Üíïéãìá 1000-1500 óáë åþò 3000óáë ìå 2á ìå áðïôÝëåóìá ôï 1,4 íá öýãåé ìðñïóôÜ êáé Ýìåéíå åêåß ìÝ÷ñé íá îõðíÞóïõí êáé ïé 16 .Íáé åßíáé êáé ôï ñçìÜäé ôï çë.ãêÜæé áëëÜ õðÜñ÷ïõí êáé 200 ê.åê åðéðëÝïíÌéá Áðüøç : Ï Ôu 1,4 åßíáé Ýíáò áñêåôÜ êáëüò êéíçôÞñáò ãéá Þñåìåò êáôáóôÜóåéò êáé áóôéêÞ ìåôáêßíçóç Åßíáé áñêåôÜ åëáóôéêüò éäáßôåñá ÷áìçëÜ ,øçëá ìðïñåß íá ëá÷áíéÜæåé êáé íá ðÝöôåé ç áðüäïóÞ ôïõ.
Ãéáõôï ìéá áêüìá êáëýôåñç åðéëïãÞ ãéá âåëôßùóç !!!
êñÜôá ôá ëåöôÜ ôçò âåëôßùóçò êÜíå ëßãç õðïìïíÞ êáé ðÜñå Ýíá 16âÜëâéäï åßôå 1,4 åßôå 1,6 .Èá éêáíïðïéÞóïõí êáëýôåñá êáé ôçí äßøá ôçò âåëôßùóçò ãéáôß ìðïñïýí ìå ôá ßäéá ÷ñÞìáôá íá äþóïõí ðåñéóóüôåñá áëüãáôá. -
Ok με καλυψατε και δεν ειναι τελικα ιδεα μου
Παντως και με βαση ενα αλλο τοπικ μαλλον πρεπει να δινουν καποια αλογα στις μεσαιες γιαυτο και το καλυτερο τραβηγμα -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ok ìå êáëõøáôå êáé äåí åéíáé ôåëéêá éäåá ìïõ
Ðáíôùò êáé ìå âáóç åíá áëëï ôïðéê ìáëëïí ðñåðåé íá äéíïõí êáðïéá áëïãá óôéò ìåóáéåò ãéáõôï êáé ôï êáëõôåñï ôñáâçãìáÄåí åßðáìå üôé äåí äßíïõí êáé ôßðïôá
Áëëùóôå ç ðïéüôçôá ôùí ðåñéöåñåéáêþí âåëôéþíåé ôçí óõíïëéêÞ áðüäïóç äßíïíôáò ôçí åíôýðùóç üôé êåñäÞèçêáí éððïé ,áí êáé äåí èá Þôáí áôïðï íá âñåèïýí êÜðïéá Üëïãá ðïõ -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Π-ω-ς γινεται αυτο? που το ειδες? σκεψου μονο οτι ειναι πιο μεγαλο! ΔΕΝ ειναι λογικο αυτο που λες
[EΔΩ
-
ÓçìáóéÜ äåí Ý÷åé ðüóïé åêêåíôñïöüñïé õðÜñ÷ïõí ãéá íá ôáéñéÜîåé êõëéíäñïêåöáëÞ -êïñìüò êéíçôÞñá .
Óçìáóßá Ý÷åé ôá óçìåßï åðáöÞò ôïõò ,áí êÜèåôáé óùóôÜ ç ê/êåöáëÞ, áí åßíáé ßäéá ôá óçìåßá ðïõ âéäþíïíôáé êëð ïóï ãéá ôçí äéáöïñÜ ôïõ êõâéóìïý 3÷éëéïóôá åßíáé ç äéáöïñÜ ôçò äéáìÝôñïõ ôùí êõëßíäñùí êáé õðÜñ÷åé ðÜíôá êáé ôï ñåêôéöéÝÏóï ãéá ôï Üí óôÝêåé äåí íïìßæù üôé èá ìðïñÝóù íá óå ðåßóù Üëëùóôå äåí öáßíåôáé íá èÝëåéò íá ðåéóôåßò Þ íá ôï øÜîåéò .
-
Δεν εχω προβλημα πεισεμε!
Εβγαλε κακο ονομα η peugeot με το 1.4?