-
Μήπως έχεις F2G και δεν το ξέρεις;
-
Τσουκ, καρτοκινητη ειμαι
-
Το δοκιμασες ; Σε χρεωνει ;
-
Νταχτιρντίνε:
http://www.myphone.gr/forum/showthread. ... ost3115145Φανταστική προσφορά, αλλά αρχίζεις να νιώθεις και λίγο όταν στο συμβόλαιο έχεις 40ΜΒ δωρεάν και στο καρτοκινητό 1,5GB. Από την άλλη δεν θέλω να φανταστώ καν πως νιώθουν όσοι έχουν κλειδωθεί σε συμβόλαια mobile broadband ανάλογου όγκου και τώρα βλέπουν το ίδιο πράγμα να χαρίζεται...
-
fair enough
άρα μένω στην καρτοκινητή γιατί θέλω τα σμσ προς συμβόλαιο wind
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Με την εγγραφή στη μοναδική προσφορά του WIND F2G θα αποκτήσετε αυτόματα 3.000 λεπτά ομιλίας και 3.000 SMS προς F2G και ακόμα 3 GB mobile internet που ισχύουν έως 30/4/10. Και μην ξεχνάτε! Κάθε μήνα από το Μάιο και για όλο το 2010 το F2G θα σας χαρίζει αυτόματα χωρίς να χρειαστεί να ανανεώσετε ακόμα 1.500 λεπτά ομιλίας και 1.500 SMS προς F2G και 1,5 GB mobile internet που θα έχετε διαθέσιμα για όλο το μήνα.
Έβαλα την προσφορά.
Όλα ΟΚ.
Τσάμπα internet στο κινητό & στο laptop!Για πες και για τις ρυθμίσεις για το Internet να τις έχουμε πρόχειρες (έχω λιώσει στην δουλειά τελευταία και δεν αντέχω να ψάχνω... )
Άψογη προσφορά πάντως, οι γονείς μου θα την βγάλουν πάλι στο τσάμπα! Κι εγώ παραμένω στην καρτούλα μου (και χρεώνω το εταιρικό για τα υπόλοιπα... ).
ΕDIT
Ε, δεν χρειάστηκε και πολύ ψάξιμο τελικά....
gint.b-online.gr και username και pass κενοΤο δοκίμασα και δεν χρεώνει τίποτε! Μιλάμε για την καλύτερη προσφορά που θα μπορούσαν να μου κάνουν!
Μάλλον ήρθε η ώρα και για αγορά iPhone...
(αν ήταν και λίγο πιο λογικοί οι πωλητές τους, μπορεί να το είχα κιόλας, αλλά ζητάνε ελάχιστα λιγότερα από την τιμή που πληρώνεις στο κατάστημα! ) -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
(αν ήταν και λίγο πιο λογικοί οι πωλητές τους, μπορεί να το είχα κιόλας, αλλά ζητάνε ελάχιστα λιγότερα από την τιμή που πληρώνεις στο κατάστημα! )Σε τι τιμή ψάχνεις iphone;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
(αν ήταν και λίγο πιο λογικοί οι πωλητές τους, μπορεί να το είχα κιόλας, αλλά ζητάνε ελάχιστα λιγότερα από την τιμή που πληρώνεις στο κατάστημα! )Σε τι τιμή ψάχνεις iphone;
Σίγουρα δεν ψάχνω σε...600€ που ζητάνε κάποιοι!
Με ενδιαφέρει το 3GS μόνο, τα 16 GB μου περισσεύουν και θέλω να έχει αγοραστεί στο 2010 και να υπάρχει η απόδειξη. Και θεωρώ άνω όριο τα 400€ για ένα αχρησιμοποίητο.Αυτοί που το πουλάνε βέβαια, συνήθως θέλουν καμιά 100στή παραπάνω... Οι πιο λογικοί, αρκούνται σε 50, ήτοι 450€...
Έ, νομίζω πως είναι κάπως πολλά...
Ειδικά αν σκεφτούμε πως οσονούπω έρχεται και το καινούριο...
-
Αν σε ενδιαφέρει 32 λευκό σε άριστη κατάσταση 3 μηνών (πάντα μεσα στην θήκη του) με το κουτί του, τα χαρτιά του, την απόδειξη του και καινούρια ακουστικά στα 500€ (100€ παραπάνω για 16 γίγα, δεν είναι πολλά πιστεύω) μου λες
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αν σε ενδιαφέρει 32 λευκό σε άριστη κατάσταση 3 μηνών (πάντα μεσα στην θήκη του) με το κουτί του, τα χαρτιά του, την απόδειξη του και καινούρια ακουστικά στα 500€ (100€ παραπάνω για 16 γίγα, δεν είναι πολλά πιστεύω) μου λεςΕυχαριστώ.
Απλως δεν μου χρειάζονται τα διπλάσια GB, γι' αυτό και δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα. Έχω βάλει το όριό μου στα 400€ για αμεταχείριστο(σφραγισμένο) 16άρι.Θεωρώ πως είναι η λογική και δίκαιη τιμή. Σκέψου το εξής: αν το αγοράσω καινούριο του κουτιού, και αφαιρέσω και τον ΦΠΑ που δεν τον πληρώνω, πηγαίνω λίγο πιο πάνω από τα 400€. Ε, οπότε το λογικό είναι να αγοράσω κάτι αντίστοιχο, το πολύ με 400...
-
Εντάξει, έτσι όπως το έχεις σκεφτεί έχεις δίκιο...
Αν αλλάξεις κάποια στιγμή γνώμη, μου λες. -
Αν σε ενδιαφέρει 32 λευκό σε άριστη κατάσταση 3 μηνών (πάντα μεσα στην θήκη του) με το κουτί του, τα χαρτιά του, την απόδειξη του και καινούρια ακουστικά στα 500€ (100€ παραπάνω για 16 γίγα, δεν είναι πολλά πιστεύω) μου λες
Ευχαριστώ.
Απλως δεν μου χρειάζονται τα διπλάσια GB, γι' αυτό και δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα. Έχω βάλει το όριό μου στα 400€ για αμεταχείριστο(σφραγισμένο) 16άρι.Θεωρώ πως είναι η λογική και δίκαιη τιμή. Σκέψου το εξής: αν το αγοράσω καινούριο του κουτιού, και αφαιρέσω και τον ΦΠΑ που δεν τον πληρώνω, πηγαίνω λίγο πιο πάνω από τα 400€. Ε, οπότε το λογικό είναι να αγοράσω κάτι αντίστοιχο, το πολύ με 400...
Τον πληρώνει κάποιος άλλος τον ΦΠΑ όμως.
Ξέχασε το να βρεις καινούριο σε τέτοια τιμή.
Μόνο όταν ανακοινωθεί το καινούριο iphone. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ευχαριστώ.
Τον πληρώνει κάποιος άλλος τον ΦΠΑ όμως.
Ξέχασε το να βρεις καινούριο σε τέτοια τιμή.
Μόνο όταν ανακοινωθεί το καινούριο iphone.Δεν το έπιασα αυτό με το ΦΠΑ...
Το ότι τον πλήρωσε κάποιος άλλος, δεν είναι δικό μου πρόβλημα έτσι δεν είναι;
Όταν ανακοινωθεί το καινούριο , λογικά θα βρίσκεις και πιο κάτω. Η τιμή που ψάχνω μου φαίνεται λογικότατη και θεωρώ πως θα βρω. Στην τελική και να μην βρω, δεν θα σκάσω κιόλας, τηλέφωνα έχω. -
Το καινούριο θα ανακοινωθεί περίπου Ιούνιο/Ιούλιο. Οπότε το 3gs έχει αρκετό ψωμί ακόμη ως μεταχειρισμένο. Πάντως 16αρι 3gs 2-3 μηνών σίγουρα βρίσκεις και κάτω από 400. Αρκεί να ψάχνεις καθημερινά στις αγγελίες και να είσαι ΠΟΛΥ γρήγορος γιατι φεύγουν σα ζεστό κουλούρι ΚΑΙ να κάνεις και καλό παζάρι. Μέσα σε μια ημέρα απλά δεν υπάρχει. Δεν θα είναι όμως σφραγισμένο στο κουτί του όπως ζητάς αλλά σε πολύ καλή κατάσταση. Το οποίο και το βρίσκω και λογικό. Όταν έχει 570 καινούριο κάποιος που το πήρε π.χ. από επιδότηση και πουλάει ένα ολόφρεσκο κινητό δεν θα το δώσει κάτω από 450+. Και αυτός που το παίρνει ξέρει ότι γλύτωσε 100-120 ευρώ.
Πάντως κυκλοφορούν διαμάντια με 400+-. Προσωπικά πάντως θα σου πρότεινα να περιμένεις για το νέο και να πάρεις ένα 3gs 16 το καλοκαίρι με 300+-.
-
Δεν το έπιασα αυτό με το ΦΠΑ...
Όταν ανακοινωθεί το καινούριο , λογικά θα βρίσκεις και πιο κάτω. Η τιμή που ψάχνω μου φαίνεται λογικότατη και θεωρώ πως θα βρω. Στην τελική και να μην βρω, δεν θα σκάσω κιόλας, τηλέφωνα έχω.Σφραγισμένο με 400? Προσεξε με --->
Η τιμη που το ζητας ειναι ---> ΠΑΡΑΛΟΓΗ
ψαχνεις για ---> ΚΟΡΟΙΔΟ
Μακαρι να βρεις δλδ θυμα να του το παρεις τοσο... αν και χλωμο σε κοβω!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δεν το έπιασα αυτό με το ΦΠΑ...
Όταν ανακοινωθεί το καινούριο , λογικά θα βρίσκεις και πιο κάτω. Η τιμή που ψάχνω μου φαίνεται λογικότατη και θεωρώ πως θα βρω. Στην τελική και να μην βρω, δεν θα σκάσω κιόλας, τηλέφωνα έχω.Σφραγισμένο με 400? Προσεξε με --->
Η τιμη που το ζητας ειναι ---> ΠΑΡΑΛΟΓΗ
ψαχνεις για ---> ΚΟΡΟΙΔΟ
Μακαρι να βρεις δλδ θυμα να του το παρεις τοσο... αν και χλωμο σε κοβω!
Δεν ψάχνω για κανένα κορόιδο.
http://www.skroutz.gr/s/84052/Apple-iPh ... -16GB.html
Τα καινούρια παίζουν από 520€ μέχρι 600€ (αν είσαι κιμπάρης και χουβαρντάς... ).
Οι τιμές είναι με ΦΠΑ.
Αν αφαιρέσουμε το 21% που θα έχει από Δευτέρα, είναι από 102€ έως 120€.
Άρα, η πραγματική τιμή που το αγοράζω , είναι από 420, έως 480€ (αν διαλέξω το ακριβότερο...). Άρα; Για να προτιμήσω κάποιο μεταχειρισμένο, θα ψάξω με άνω όριο τα 400€.Εσένα σου φαίνεται παράλογο; Θα ήταν παράλογο αν έκανα κάτι άλλο...
Και σαν κι εμένα, υπάρχουν κάμποσοι που μπορούν να μην πληρώσουν ΦΠΑ.... Οπότε, μάλλον δεν είμαι καθόλου παράλογος: αν δεν βρεθεί κάποιος, υπάρχουν και τα καταστήματα. Δεν ψάχνω για κορόιδο, αλλά ούτε θέλω να γίνω τέτοιος...
-
Nα σε ρωτήσω κάτι από απορία. Για ποιο λόγο αφαιρείς το ΦΠΑ? Δεν μιλάμε για επαγγελματική συναλλαγή όπου το ΦΠΑ εκπίπτει (κατά κάποιο τρόπο) . Αυτός που στο πουλάει το αγόρασε 570 ευρώ (πάνω κάτω. Τόσο το πουλάει η Βοντα). Γιατί να στο δώσει χωρίς ΦΠΑ και ακόμη πιο κάτω αφού μιλάμε για σφραγισμένο προιόν? Έχω δει να βγαίνουν 3gs 16αρια σφραγισμένα σε αγγελίες με 500-500παρά και να φεύγουν σε μια μέρα. Μιλάμε για μια συναλλαγή με ιδιώτη άρα η τιμή λιανικής συμπεριλαμβάνει και το ΦΠΑ., τις μέρες που μιλάμε. Από ανάγκη ενδεχομένως αλλά και πάλιπαίζει. Σου έγραψα και παραπάνω ότι το 400αρι για σφραγισμένο ΔΕΝ παίζει με την καμία. Για μεταχειρισμένο με λίγη πίεση (και γρήγορη αντίδραση στην αγγελία ) σίγουρα θα βρεις και λίγο παρακάτω. Αλλά το προιόν παραμένει φρέσκο και έχει μεγάλη ζήτηση. Αν π.χ. έψαχνες Ομνια ή κανένα Xperia θα τα έβρισκες ακόμη και σφραγισμένα σε τιμές και κάτω από 300. Το Iphone το οποίο περιλαμβάνεται σε ένα, δύο ή και περισσότερα αντίτυπα σε ΚΑΘΕ τραπέζι καφετέριας ο άλλος δεν πρόκειται να στο δώσει λιώμα.
Αν και η διαφορά μας όπως το ξανασκέφτομαι τώρα ένα πενηντάρικο είναι, το οποίο και θα 'Εξανεμιστεί'
σε κανένα δίμηνο που θα πλησιάζουμε το καλοκαίρι. -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Nα σε ρωτήσω κάτι από απορία. Για ποιο λόγο αφαιρείς το ΦΠΑ? Δεν μιλάμε για επαγγελματική συναλλαγή όπου το ΦΠΑ εκπίπτει (κατά κάποιο τρόπο) .Όταν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μια χαρά το παίρνεις με τιμολόγιο και το καταχωρείς στα βιβλία σου, οπότε εκπίπτει το ΦΠΑ
-
Σύμφωνοι! Και εγώ έτσι αγόραζα παλιότερα πολλά αγαθά.
Αλλά εδώ μιλάμε για αγορά μεταχειρισμένου από ιδιώτη. Αν το πάμε με ΦΠΑ σε επαγγελματία τότε η 'πραγματική' τιμή του 16αριού είναι 470+-ευρώ (+19-21% φπα) ΑΛΛΑ αγορά από κατάστημα. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Nα σε ρωτήσω κάτι από απορία. Για ποιο λόγο αφαιρείς το ΦΠΑ? Δεν μιλάμε για επαγγελματική συναλλαγή όπου το ΦΠΑ εκπίπτει (κατά κάποιο τρόπο) .
Όταν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μια χαρά το παίρνεις με τιμολόγιο και το καταχωρείς στα βιβλία σου, οπότε εκπίπτει το ΦΠΑ
Σύμφωνοι! Και εγώ έτσι αγόραζα παλιότερα πολλά αγαθά.
Αλλά εδώ μιλάμε για αγορά μεταχειρισμένου από ιδιώτη. Αν το πάμε με ΦΠΑ σε επαγγελματία τότε η 'πραγματική' τιμή του 16αριού είναι 470+-ευρώ (+19-21% φπα) ΑΛΛΑ αγορά από κατάστημα.Μα ακριβώς γι' αυτό το πράγμα μιλώ κι εγώ: εμένα δεν με ενδιαφέρει από πού θα το αγοράσω, από ιδιώτη ή κατάστημα. Με ενδιαφέρει να πάρω ό,τι καλύτερο μπορώ σε προϊόν και τιμή. Οπότε, αν μπορώ να το πάρω από το κατάστημα με τιμολόγιο και να το περάσω στα έξοδά μου , με τον ΦΠΑ να εκπίπτει στο 100%, γιατί να μην το κάνω και να ψάχνω τον ιδιώτη;
Θα προτιμήσω τον ιδιώτη αν πρόκειται να το πάρω φθηνότερα. Οπότε , γι' αυτό και το όριό μου είναι τα 400€ για αγορά από ιδιώτη. Αλλιώς, πάω στο κατάστημα (και δεν είναι μόνον η Vodafone, υπάρχουν και άλλοι που πουλάνε φθηνότερα... ).
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]