-
Σημερα το προγραμμα ειχε χαλαζι και μετα ήλιο τετρακάγκελο... Ο καιρος εχει τρελαθει
-
Αυριο απο το μεσημερακι και μετα αναμμενονται βροχες! Απο το βραδυ ισως και καταιγιδα αφου δεν μας κανει το χατιρι κανας χιονιας εστω λιγο κρυο ας τα βολεψω με τη βροχη Κατω στη Κρητη πρεπει να την εχουν ακουσει απο την αφρικανικη σκονη!
-
Πως πατε απο την αφρικανικη σκονη? Εδω στο μπαλκονι στα καγκελα ακουμπας με το δακτυλο και γινεται καφε! Το αμαξι δεν το βγαζω σημερα αν και απο τις προηγουμενες λασποβροχες εχει γινει καφε
-
ναι ,πολυ σκονη εχει οξω.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πως πατε απο την αφρικανικη σκονη? Εδω στο μπαλκονι στα καγκελα ακουμπας με το δακτυλο και γινεται καφε! Το αμαξι δεν το βγαζω σημερα αν και απο τις προηγουμενες λασποβροχες εχει γινει καφεΣυνεχίζουμε ακάθεκτοι, έχουμε αυτή την κόκκινη συννεφιά και την ορατότητα περιορισμένη . Αν και από αύριο το απόγευμα θα φυσήξει βοριαδάκι
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Πως πατε απο την αφρικανικη σκονη? Εδω στο μπαλκονι στα καγκελα ακουμπας με το δακτυλο και γινεται καφε! Το αμαξι δεν το βγαζω σημερα αν και απο τις προηγουμενες λασποβροχες εχει γινει καφε
Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, έχουμε αυτή την κόκκινη συννεφιά και την ορατότητα περιορισμένη . Αν και από αύριο το απόγευμα θα φυσήξει βοριαδάκι
Και τωρα ανα αξιζει να παω για καφε ή θα γινω εγω καφες απο τη σκονη? μαλλοην καφεκοκκινος
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πως πατε απο την αφρικανικη σκονη? Εδω στο μπαλκονι στα καγκελα ακουμπας με το δακτυλο και γινεται καφε! Το αμαξι δεν το βγαζω σημερα αν και απο τις προηγουμενες λασποβροχες εχει γινει καφεΚλειδωμένο το αυτοκίνητο στο (υπόγειο) γκαράζ από χθες, κλειστά παράθυρα, ένα μπαλκόνι χάλια από τη σκόνη...δε φαίνεται τίποτα, μόνο τα καρτ της Παλλήνης:
Πριν:
Δε πάμε πουθενά...σπίτι μόνο
-
Μέχρι τώρα είχε 31 βαθμούς με σκόνη σαν ομίχλη που δεν έβλεπες στα 50μ με νοτιά βεβαίως (κρίμα που δεν πήγα θάλασσα). Τώρα άρχισε να βρέχει λάσπη (Χανιά πάντα).
-
Σαχάρα γίναμε, πρώτη φορά τόση άμμος...!
-
- συνάχι και φαγούρα στα μάτια
-
Καθαρή ατμόσφαιρα σήμερα με βοριά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.
-
Εδώ έχει φοβερό αέρα...τι καιρός ρε φούστη μου.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εδώ έχει φοβερό αέρα...τι καιρός ρε φούστη μου.Γμτστα...στο μπαλκόνι γίνεται χαμός...πάει τις καρέκλες βόλτα...ελπίζω να μη τις ρίξει από κάτω...θα με σκίσει ο γείτονας
-
Θα μας σκισει ο καιρος Ανεβοκατεβασματα της θερμοκρασιας. Τουλαχιστον απο Δευτερα θα ξαναπεσει λιγακι η θερμοκρασια.
-
Τη Δευτέρα πάντως είχε πλάκα με τη σκόνη αλλά και το χιόνι που είχε πέσει εδώ Κοζάνη. Είχε ένα κιτρινοκαφέ χρώμαι!
Χθες χιόνιζε ασταμάτητα από το μεσημέρι κι όλο το βράδυ περίπου και σήμερα το έχει λιώσει σχετικά το περισσότερο. Πριν λίγο ψιχάλισε ενω άρχισαν να καθαρίζουν λίγο τα σύννεφα και να φαίνεται το μπλε του ουρανού αλλά πάλι ξαναμαζεύτηκαν.Τρελάθηκε ο καιρός..
-
Καλησπέρα παιδιά
Για οποιοδήποτε θέμα περι καιρού, για θέματα περιβάλλοντος και μετεωρολογικoύς όρους και προγνώσεις για όλο τον κόσμο, το kairos.gr σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που ζητάτε. -
ε ρε spam
ελπίζω να μη ξαναρίξει λάσπη γιατί θέλω να πλύνω τ'αμάξι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ε ρε spamελπίζω να μη ξαναρίξει λάσπη γιατί θέλω να πλύνω τ'αμάξι
Απο χθες επιτρεπονται τα πλυσιματα στα αυτοκινητα . Απο αυριο βροχες παλι
-
-
Μετεωρολογικά