-
την κυριακή έχει super motard στα Μέγαρα...
-
Την Κυριακή έχει συνάντηση φίλων Toyota Corolla ΑΕ86 στου Λάμπη.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=fast-news
Όσοι πιστοί προσέλθετε. -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Ο Νάζος θα είναι εκεί;;;Σε περιμένει Γιωργάκη μου με 'ανοιχτές αγκάλες'. Η πλάκα είναι που ήταν στενοχωρημένος την άλλη φορά, λόγω του αποτελέσματος. 'Λες κύριε Λάμπη να μην ξαναέρθει πάλι; Συγνώμη, δεν το ξανακάνω!' Η αλήθεια είναι ότι έχει προπονηθεί αρκετά, οπότε.....
Φυσικά και θα ξανάρθω!!!
Κορόιδο είμαι να μην έρθω;;Και να του πεις να πάει ακόμα καλύτερα, προτιμώ να χάσω (σε βαθμό ξεφτιλισμού ) παρά να μου χαρίσουν έστω μια απαλή ήττα!
Ε, ρε κόντρες που έχουν να γίνουν!!!
(είμαι ντεφορμέ... να χάσω 15 κιλά και να κάνω 15 μέρες προπόνηση να κατέβω και 15 δευτερόλεπτα σε κάθε μισό γύρο!!! ) -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Τελικά έκλεισε για το Σάββατο ;;
... γιατί έχουμε και αγώναΝαι για το Σάββατο. Αλλά όχι το απόγευμα ρε παιδιά. Αφενός θα νυχτώσουμε κι αφετέρου η επιστροφή. Πρωί κατά τις 11 θα είναι καλύτερα. Τί λέτε;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
.... Πρωί κατά τις 11 θα είναι καλύτερα. Τί λέτε;Συμφωνώ απόλυτα!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πρωί κατά τις 11 θα είναι καλύτερα. Τί λέτε;Μέσα λοιπόν για τις 11 ..
-
χμ....
κριμα που δε θα μπορεσω να παραβρεθω!!!
Κερναω μπανακι, στη ναυπακτο, ομως! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
χμ....
κριμα που δε θα μπορεσω να παραβρεθω!!!
Κερναω μπανακι, στη ναυπακτο, ομως!Για να φύγουν οι σκόνες ;;
-
και αυτο σωστο!
βασικα να ξεκινησει επισημα το καλοκαιρι! -
Πρωί κατά τις 11 θα είναι καλύτερα. Τί λέτε;
Μέσα λοιπόν για τις 11 ..
Με την τσίμπλα στο μάτι!
-
Αν σας προλάβω στο φαεί μπορεί να κατέβω, έχω δουλειά και ελπίζω να έχω τελειώσει κατα της μία. next time.
-
Καταγράψτε την πρώτη απώλεια από τους δηλωθέντες
Το αυτοκίνητό μου ακινητοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα,λόγω σπασμένου συρματόσχοινου συμπλέκτη
Από το συνεργείο μου είπαν ότι δύσκολα θα το έχω πριν από αύριο το μεσημέρι.
Αν προλάβω θα προσπαθήσω να έρθω.
Να περάσετε καλά! -
Καταγράψτε και την δεύτερη απώλεια. Ενας μικροτραυματισμός στη δουλειά θα μου στερήσει κι εμένα τη χαρά να έρθω. Κρίμα γμτ και το άνοιξα το θέμα εγώ…
-
Λοιπον??? Ακόμη γυρίζετε ή το ρίξατε στο φαϊ πάλι??? Τι λέει η καινούργια διαδρομή? Αναμένουμε λεπτομέρειες από τις νέες περιπέτειές σας
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Λοιπον??? Ακόμη γυρίζετε ή το ρίξατε στο φαϊ πάλι??? Τι λέει η καινούργια διαδρομή? Αναμένουμε λεπτομέρειες από τις νέες περιπέτειές σαςΛοιπόν , *τράφηκα πρώτη φορά με χώμα * , και είναι τελικά νοστιμότατο !!!
Τόσο νόστιμο , που δεν περάσαμε από ταβέρνα ούτε απ' έξω !!!
Λάμπη πολύ το ευχαριστήθηκα !!!ΥΓ 1. Κάποιος ήρθε από την Ελβετία για ανεπίσημες αναγνωρίσεις
ΥΓ 2. Πήγε να γίνει η έκπληξη στους χρόνους ... πάντως οι χρόνοι των συνφορουμάδων , σύμφωνα με τον Λάμπη , είναι εξαιρετικοί !!!! -
και νομίζεις ότι θα την γλυτώσεις με τόσο λίγα σχόλια????? Γελιέσαι φίλτατε συνφορουμά! Ξέρασέ τα όλα γρήγορα!!!!!!
-
Σήμερα ήταν? Το είχα ξεχάσει τελείως...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
και νομίζεις ότι θα την γλυτώσεις με τόσο λίγα σχόλια????? Γελιέσαι φίλτατε συνφορουμά! Ξέρασέ τα όλα γρήγορα!!!!!!Τι να πω άλλο εγώ , θα τα πούνε μόνοι τους.
Καταπληκτικά πάντως αυτά τα Paragapro !!!Σήμερα ήταν? Το είχα ξεχάσει τελείως...
Nίκο , τα ξεχνάνε αυτά ;;
Μέχρι και memo είχα βάλει σε pc , κινητό κλπ. ..... γιατί είμαι κι εγώ ξεχασιάρης -
Σήμερα ήταν? Το είχα ξεχάσει τελείως...
Nίκο , τα ξεχνάνε αυτά ;;
Μέχρι και memo είχα βάλει σε pc , κινητό κλπ. ..... γιατί είμαι κι εγώ ξεχασιάρης -
ΠαραγκαPro.
Ερώτηση:
Ποιος οδηγός είχε υδρόψυκτα λάστιχα;
Ποιος οδηγός είχε σύστημα που ελάφρωνε το αυτοκίνητο ξεφορτώνοντάς το από το 'περιττό' λάδι, μέσω 'τυχαίας' τρύπας στο κάρτερ;Σωστά καταλάβατε πως ήταν αυτός που μου πήρε τη 2η θέση με 2η προσπάθεια!!
Άσε που αυτός που κέρδισε ήταν κουλός με την βούλα, ή μάλλον με... το δάχτυλο!!! (περαστικά... ) Τώρα πως βγήκε πρώτος μην το ψάχνετε!! Είχαν πάει από πρωίας και κάτι μαγείρεψαν, αλλά δεν ήταν κοψίδια!!!
ΤΙ ΜΟΥ΄ΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ.....