-
Σι-κατά
Η κρίση αγγίζει την θερινή απογευματινή μου διασκέδαση γμτ. Να πληρώσει ο Μπέρνι τη κρίση και να το διανείμει δωρεάν!!!
-
Ο χρήστης ace1774 έγραψε:
Και για οσους πιανουν LTV στα 13Ε Hotbird οι κυπριοι αδερφοι μας μια χαρα μεταδοση κανουν.Και δοκιμαστικα και αγωνα ζωνταναΕπισης τον αγωνα ζωντανα στο RTL και στο DSF τα δοκιμαστικα στα γερμανικα ομως
Αυτο απο Θεσσαλονικη ας πουμε πως μπορουμε να το δουμε??
Γινεται μεσω Nova?? Απο οτι εψαξα λιγο μαλλον λιγο δυσκολο ειναι... -
Ο χρήστης Μιχάλης Φράγκου έγραψε:
Σήμερα κάθισα και το έψαξα με κινητό πιάτο 1,80m.
Πιστεύω ότι και με 1,20m κατεβαίνουν και οι δυο δορυφόροι άνετα Αθηνα.Bahrain Sports
Ελεύθερη λήψη.
Δορυφόρος: Badr 4 στις 26°E
Συχνότητα : 12226 H 27500 3/4
Γλώσσα: ΑγγλικάBBC Interactive
Ελεύθερη λήψη.
Δορυφόρος: Astra 2D 28.2°E
Πιάτο: 120cm
Συχνότητα : 12441 V 27500 2/3
Γλώσσα: ΑγγλικάΑΧ αμαν. Παλι τα ιδια λεμε. Οργανωθειτε ρε παιδια. Μαθετε να διαβαζετε λιγο παραπανω. 1000 φορες τα πα και εδωσα και links. Δειτε τροπους που μπορειτε να δειτε στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ F1 που εξηγω πιο πανω και μπειτε στο msfree.gr που ειναι η καλυτερη και πιο γρηγορη πηγη ενημερωσης. Αφηστε τα blogs και τους δηθεν.
Ελπιζω να μην ξαναβρω στα ποστς ερωτησεις τυπου : αγγλικα ποια καναλια δειχνουν. το RAI ειναι κλειδωμενο στη NOVA ? και ολα αυτα....... Ελπιζω να ειναι δωρεαν ΠΑΝΤΑ η F1 οπως θα πρεπε να ναι ενα τοσο σημαντικο πρωταθλημα
-
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
Σήμερα κάθισα και το έψαξα με κινητό πιάτο 1,80m.
Πιστεύω ότι και με 1,20m κατεβαίνουν και οι δυο δορυφόροι άνετα Αθηνα.Bahrain Sports
Ελεύθερη λήψη.
Δορυφόρος: Badr 4 στις 26°E
Συχνότητα : 12226 H 27500 3/4
Γλώσσα: ΑγγλικάBBC Interactive
Ελεύθερη λήψη.
Δορυφόρος: Astra 2D 28.2°E
Πιάτο: 120cm
Συχνότητα : 12441 V 27500 2/3
Γλώσσα: ΑγγλικάΑΧ αμαν. Παλι τα ιδια λεμε. Οργανωθειτε ρε παιδια. Μαθετε να διαβαζετε λιγο παραπανω. 1000 φορες τα πα και εδωσα και links. Δειτε τροπους που μπορειτε να δειτε στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ F1 που εξηγω πιο πανω και μπειτε στο msfree.gr που ειναι η καλυτερη και πιο γρηγορη πηγη ενημερωσης. Αφηστε τα blogs και τους δηθεν.
Ελπιζω να μην ξαναβρω στα ποστς ερωτησεις τυπου : αγγλικα ποια καναλια δειχνουν. το RAI ειναι κλειδωμενο στη NOVA ? και ολα αυτα....... Ελπιζω να ειναι δωρεαν ΠΑΝΤΑ η F1 οπως θα πρεπε να ναι ενα τοσο σημαντικο πρωταθλημα
Ντάξει ρε radomer, πές μας που έχεις το μαγαζί σου με τα δορυφορικά να ρθούμε να αγοράσουμε να τελειώνουμε...
-
ρε παιδεσ εγω μενω θεσσαλονικη κ εχω nova.θελω ν πιασω bbc.τι χρειαζομαι εκτοσ απο πιατο 120cm??απαντηστε λιγο γριγορα ρε παιδια γτ τ σαββατο ξεκιναμε.
-
Eγώ πάντως βρήκα το παρακάτω σχόλιο αναγνώστη σε άρθρο του MS Free για το θέμα:
Σχόλιο από: Koulis
Παιδιά εγώ πάντως που έχω Nova το χω ψάξει το θέμα και βρήκα πως μπορώ να παρακολουθήσω Live κατατακτήριες δοκιμές και αγώνα τόσο μέσω της υπηρεσίας MAJOR NETWORKS που πιάνει το ρουμάνικο TV_ROMANIA (TVRi),αλλά και μέσω των υπηρεσιών HOTBIRD που πιάνουν το γερμανικό RTL CH και το τούρκικο TRT-TURK. Ψάξτε το,τσεκαρισμένο...
-
Ο χρήστης punisher996 έγραψε:
απαντηστε λιγο γριγορα ρε παιδια γτ τ σαββατο ξεκιναμε.Το Σάββατο ΞΕΚΙΝΑΜΕ?????????????????????
Όχι το επόμενο;;;;[Καλά τι vertigo έχω πάθει... τέσπα αλλαγή πλάνων για το ΣΚ πφφφφ!!]
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Eγώ πάντως βρήκα το παρακάτω σχόλιο αναγνώστη σε άρθρο του MS Free για το θέμα:Σχόλιο από: Koulis
Παιδιά εγώ πάντως που έχω Nova το χω ψάξει το θέμα και βρήκα πως μπορώ να παρακολουθήσω Live κατατακτήριες δοκιμές και αγώνα τόσο μέσω της υπηρεσίας MAJOR NETWORKS που πιάνει το ρουμάνικο TV_ROMANIA (TVRi),αλλά και μέσω των υπηρεσιών HOTBIRD που πιάνουν το γερμανικό RTL CH και το τούρκικο TRT-TURK. Ψάξτε το,τσεκαρισμένο...
Οντως λειτουργει κανονικα το ρουμανικο και απ'οτι βλεπω ειναι και στη λιστα με τα καναλια που μεταδιδουν f1 απο τη λιστα της fom, να δουμε το Σαββατο λοιπον και ας ελπισουμε να μην κλειδωνει..
Προσωπικα το rtl στον hotbird της nova μου ειναι κλειδωμενο πανω απο 1,5 χρονο
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
ο ξεκιναμε.
Το Σάββατο ΞΕΚΙΝΑΜΕ?????????????????????
Όχι το επόμενο;;;;Αδικαιολογητος..!!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ντάξει ρε radomer, πές μας που έχεις το μαγαζί σου με τα δορυφορικά να ρθούμε να αγοράσουμε να τελειώνουμε...
δεν εχω μαγαζι. ουτε καν γνωστο σε μαγαζι. απλα σε ενα forum οταν θεσ νας βοηθησεις καποιους και δεν διαβαζουν και κανουν τις ιδιες ερωτησεις ειναι λιγο σπαστικο. Και θα μπορουσαμε αν ημασταν οργανωμενοι οι fans της φ1 να 'φανουμε' , να δειξουμε οτι ειμαστε πολλοι και θα πιεζαμε για καλυτερη μεταδοση
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
δεν εχω μαγαζι. ουτε καν γνωστο σε μαγαζι. απλα σε ενα forum οταν θεσ νας βοηθησεις καποιους και δεν διαβαζουν και κανουν τις ιδιες ερωτησεις ειναι λιγο σπαστικο. Και θα μπορουσαμε αν ημασταν οργανωμενοι οι fans της φ1 να 'φανουμε' , να δειξουμε οτι ειμαστε πολλοι και θα πιεζαμε για καλυτερη μεταδοσηΜπορεί επίσης να είναι σπαστικό να προτείνει κάποιος ξανά και ξανά μια λύση που για κάποιους να φαίνεται υπερβολική μανούρα, όπως να αγοράσει πιάτα, αποκωδικοποιητές, καλώδια, να κάνει εγκαταστάσεις κλπ, μπας και δει BBC. Με καθόλου αμελητέο κόστος όλα αυτά, βεβαίως. Όποιος θέλει BBC, βρίσκει ένα uk based proxy και βλέπει τον αγώνα από το BBC iplayer με ελάχιστο συγκριτικά κόστος.
-
Παιδιά ρίχτε κανά link για απευθείας από το internet αλλιώς όποιος έχει δορυφορική να κανονίσει κανά meeting... Κερνάμε μπύρες, κοψίδια κλπ...
-
δεν εχω μαγαζι. ουτε καν γνωστο σε μαγαζι. απλα σε ενα forum οταν θεσ νας βοηθησεις καποιους και δεν διαβαζουν και κανουν τις ιδιες ερωτησεις ειναι λιγο σπαστικο. Και θα μπορουσαμε αν ημασταν οργανωμενοι οι fans της φ1 να 'φανουμε' , να δειξουμε οτι ειμαστε πολλοι και θα πιεζαμε για καλυτερη μεταδοση
Μπορεί επίσης να είναι σπαστικό να προτείνει κάποιος ξανά και ξανά μια λύση που για κάποιους να φαίνεται υπερβολική μανούρα, όπως να αγοράσει πιάτα, αποκωδικοποιητές, καλώδια, να κάνει εγκαταστάσεις κλπ, μπας και δει BBC. Με καθόλου αμελητέο κόστος όλα αυτά, βεβαίως. Όποιος θέλει BBC, βρίσκει ένα uk based proxy και βλέπει τον αγώνα από το BBC iplayer με ελάχιστο συγκριτικά κόστος.
Μάνο μη παίρνεις όρκο για τον proxy. Καταρχάς είναι λίγο 'υπόγεια' κατάσταση και κατά δεύτερον είναι 14 ευρώ το μήνα και έχω διαβάσει πολλά παράπονα και προβλήματα με τη ταχύτητα του streaming με σπασίματα κλπ. Δεν είναι τόσο αξιόπιστο.
Άσε που το πιάτο είναι κάτι που σου μένει και δε βλέπεις μόνο BBCi, γιατί θα δεις BBCi με το κατάλληλο πιάτο, αλλά ένα σωρό άλλα κανάλια. Γενικώς το κάνεις απόσβεση. Μανούρα είναι ναι...αλλά αξίζει. Καλά για ΝΟΒΑ δε συζητάμε καν γιατί ΑΝ είναι (πόσο Μ@Λ@Κ€Σ μπορεί να είναι ρε γμτ...ακόμα καμία ανακοίνωση ) θα είναι στο πακέτο sport+ που σημαίνει ένα 50άρι το μήνα...συν πιάτο, αποκωδικοποιητή κλπ για με μετριότατη μετάδοση σε σχέση με το εξωτερικό.
Αύριο θα έρθει ο τεχνικός, θα δούμε τι θα γίνει...ελπίζω να καταφέρω να δω αυτό που θέλω. Θα σας πω.
-
Eγώ πάντως βρήκα το παρακάτω σχόλιο αναγνώστη σε άρθρο του MS Free για το θέμα:Σχόλιο από: Koulis
Απο οτι εψαξα ο αγωνας προβαλεται live στο TVR 1 και στο TVR HD αλλα οχι στον TVR i το οποιο εκπεμπει ο Hotbird! Για το TRT-TURK τωρα το ψαχνω...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μάνο μη παίρνεις όρκο για τον proxy. Καταρχάς είναι λίγο 'υπόγεια' κατάσταση και κατά δεύτερον είναι 14 ευρώ το μήνα και έχω διαβάσει πολλά παράπονα και προβλήματα με τη ταχύτητα του streaming με σπασίματα κλπ. Δεν είναι τόσο αξιόπιστο.
Εχεις διαβασει απο που? Γιατι την περασμενη βδομαδα πηρα μια ip δοκιμαστικη και ετρεξα καποια test στο BBCi-player και μου εδειξε οτι μπορω να δω streaming ακομα και HD αναλυση χωρις προβληματα.
Βεβαια η γραμμη μου ειναι 24αρα. Μηπως αυτοι που εγραψαν ειχαν μικροτερες γραμμες?
Το τεστ ειναι εδω: http://www.bbc.co.uk/iplayer/diagnosticsΤα τεστ εδειχναν οτι θελω ~3.5 Kbps για να παρακολουθησω streaming σε full HD και η γραμμη μου 'σηκωνε' περιπου 6.5 μεσω proxy (7.5 χωρις χρηση proxy) απο την http://www.ukproxyserver.co.uk
Δυστυχως εδω και 4 μερες οι δοκιμαστικες ip κλειδωσαν οποτε θα βασιστω στις μετρησεις της προηγουμενης εβδομαδας.
Αυριο βραδυ θα εχω το πακετο και θα σας ενημερωσω για τις τωρινες μετρησεις. -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Απο οτι εψαξα ο αγωνας προβαλεται live στο TVR 1 και στο TVR HD αλλα οχι στον TVR i το οποιο εκπεμπει ο Hotbird! Για το TRT-TURK τωρα το ψαχνω...
αυτα που λεγα............ ακομα το ψαχνεις ??
και οι λυσεις που προτινω δορυφορικα ειναι για οσους θελουν να δουν στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ τη μεταδοση. Και βλεπω τις ιδιες ερωτησεις και αποριες ενω εχω δωσει link που τα λεει ΟΛΑ και εξηγει τα παντα πιο πανω -
Αν πιανετε καποιο καναλι εξωτερικου που εχει τη μεταδοση απο την απλη κεραια σας και οχι δορυφορικο πιατο τοτε ειστε ΟΚ και θα δειτε κανονικα τη μεταδοση. Καποια καναλια οπως RAI κλειδωνουν τη μεταδοση δορυφορικα ΜΟΝΟ. ΤΩΡΑ για τροπους δορυφορικους και μεταδοση στα ΑΓΓΛΙΚΑ ειναι εδω :
BAHRAIN SPORTS
δορυφορος : BADR 26 μοιρεςBBC STREAMS / INTERACTIVE / RED BUTTON (οχι BBC ONE)
δορυφορος : ASTRA 2B 28.2 μοιρεςTR1
δορυφορος : TURKSATΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ και γινεται να τα πιασετε ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ (ΑΘηνα - θεσσαλονικη - Κρητη κτλπ)
ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ και δειχνει LIVE τη μεταδοσηΕΓΩ απο Θεσσαλονικη με 1.10 πιατο το πιανω και πληρωσα μαζι με εγκατασταση 225 ΕΥΡΩ ...
ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ FORUMS δορυφορικων για πληροφοριες και αν σας πουν σε μαγαζια ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να πιασετε το bbc streams σας λενε βλακειες !! ΠΙΑΝΕΤΑΙ μια χαρα - απευθυνθειτε στα forums !
-
-
ξεφτύλα στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα με Σούμι μέσα να μην έχουμε μετάδοση.
για κατινίστικα και για ριαλιτι αηδίες έχουμε.
σκουπιδοκάναλα και σκουπιδοπρογράμματα.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014