-
Υψος 1,87. Βαρος 89 κιλα. Ιδανικο βαρος 84 κιλα ( γεροντοπαχα). Μεχρι τα 29 ημουν 78 κιλα (παιδι της Μπιαφρα) Το να χασω τα περιττα κιλα παντως ειναι πολυ δυσκολο στα 43 μου (κωλογερος) Ισως βοηθησουν τα νεα μετρα της κυβερνησης
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Υψος 1,87. Βαρος 89 κιλα. Ιδανικο βαρος 84 κιλα ( γεροντοπαχα). Μεχρι τα 29 ημουν 78 κιλα (παιδι της Μπιαφρα) Το να χασω τα περιττα κιλα παντως ειναι πολυ δυσκολο στα 43 μου (κωλογερος) Ισως βοηθησουν τα νεα μετρα της κυβερνησηςσχετικό είναι αυτό, η καλή διατροφή θέλει τον κουμπαρά της ενώ το junkfood χορταίνει και παχαίνει και συμφέρει!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Υψος 1,87. Βαρος 89 κιλα. Ιδανικο βαρος 84 κιλα ( γεροντοπαχα). Μεχρι τα 29 ημουν 78 κιλα (παιδι της Μπιαφρα) Το να χασω τα περιττα κιλα παντως ειναι πολυ δυσκολο στα 43 μου (κωλογερος) Ισως βοηθησουν τα νεα μετρα της κυβερνησης
σχετικό είναι αυτό, η καλή διατροφή θέλει τον κουμπαρά της ενώ το junkfood χορταίνει και παχαίνει και συμφέρει!
To να μαγειρέψεις μόνος σου συμφέρει περισσότερο από το να αγοράσεις από έξω ακόμα και τζάνκ
-
προσωπικα τον βενιζελο τον εχω για πρωινο....
κονταροχτυπιεμαι τωρα τελευταια με τον παγκαλο..... θα τον σκισω , που θα παει
-
Δεν ψήλωσα τα τελευταία 20 χρόνια ..πρόσθεσα όμως κιλά!...
1,83 και 88 κιλά...επιβαρύνω την κατανάλωση του Bravo γμτ!!! -
Παρακαλώ να γράφετε αν μετρήσατε το ύψος σας με παπούτσια.
Επίσης αν ζυγίζεστε πριν ή μετά την πρωινή τουαλέτα.
Αλλιώς δεν μπορούμε να βγάλουμε ακριβή συμπεράσματα. -
επίσης πριν και μετά το σεξ (βαρβατίλα).
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
σχετικό είναι αυτό, η καλή διατροφή θέλει τον κουμπαρά της ενώ το junkfood χορταίνει και παχαίνει και συμφέρει!
Δεν διαφωνω αλλα junkfood τρωμε 1 φορα τον μηνα. Απλα οταν εκανα οικογενεια εκοψα τις καθημερινες βολτες, αυξηθηκαν οι ωρες στον καναπε ,αυξηθηκαν οι επισκεψεις σε φιλικα σπιτια οποτε να και τα κιλα. Ελπιζω τωρα που ανοιγει ο καιρος να βγαζω τον μικρο με το καροτσι βολτα, να κανω και λιγο ποδηλατο και να ερθω στα ισια μου.
-
Mέχρι τα 17 ήμουν 1.54 (στην ταυτότητα ο αστυνομικός μου έκανε δώρο 2 πόντους) και 68 κιλά περίπου. Από τότε άρχισα να ψηλώνω και έφτασα στο 1,82, χωρίς παπούτσια, στα 22 μου. Από τότε δεν ξαναπήρα πόντο . Πριν λίγο που ζυγίστηκα το βάρος μου ήταν 84,5 κιλά, με τα ρούχα βέβαια
-
Aααααχ...πικρή ιστορία
Με ύψος 1.85 είχα φτάσει 3ή λυκείου και πρώτο έτος φοιτητής (2000-2001) 110kg.
Χώρισα από μακροχρόνια σχέση ξεκίνησα δίαιτα και γυμναστική (kick boxing 5 φορές την εβδομάδα + βάρη 3 φορές) και μέσα σε ένα 5μηνο έφτασα μέχρι και 76kg αν και έπαιζα γενικά στα 80-82kg.
Αυτά διατηρήθηκαν έως το 2007 που στον Στρατό πήρα 20kg (ποιος είπε ότι οι ΔΕΑ δεν παιρνούν καλά )
Τώρα μετά από αραββώνες (καλό φαγητό να με περιμένει κάθε μέρα σπίτι )-καθιστική δουλειά ξαναέφτασα τα 110kg αν και λόγω νηστείας έχω αρχίσει να χάνω και ζυγίστηκα 107kg.
Από Δευτέρα ξεκινάω πάλι kick boxing εντατικά, μου έχει λείψει η αίσθηση ότι είμαι πανάλαφρος και μπορώ να τρέξω-σκαρφαλώσω παντού
-
Πολυ εχει αδυνατισει το φορουμ
-
σαν πρεζονι στα τελευταια του, υποθετω.
-
Εγώ το έχω κάνει λάστιχο, από τα 110 στα 80 και τώρα πάλι στα 100, είμαι ψηλός όμως . Ευτυχώς εφτιαξε ο καιρός και ξανάρχισα ποδήλατο .
-
Είμαι 1.82m και 71kg, μετά από επίμονες προσπάθειες πάχυνσης. Δεν λέω πόσο ήμουν στα αδύνατα μου.
Αλλά δεν ανησυχώ, όλο το σόι από τη μεριά του πατέρα μου είμαστε έτσι και χειρότερα.. καλός μεταβολισμός!
-
Να βγάλουμε και καμιά επίσημη μέτρηση Μ.Ο....
-
1,80μ και 95 κιλα γ#@!*&% ΑΛΛΑ σε διαδικασια τρελης επαναφορας σε ανθρωπινα επιπεδα!!!
-
Απογραφή τώρα! Που πήγαν όλα αυτά τα κιλά της γενιάς των 700€; Θα πάει επιτέλους κανείς φυλακή ή θα τα κουκουλώσουνε πάλι όλα μεσ'τα φαρδιά τους ρούχα;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
σαν πρεζονι στα τελευταια του, υποθετω.Γιατί οταν είδα τις επιλογές και τις 4 ψήφους στην συγκεκριμμένη, είπα μέσα μου οτι ο skye εδω την έριξε την ψήφο του...;;;;
Πολλά νταγλαρια εδω μέσα πάντως...!!
Εγω 1.81 και 83 κιλά...Μέχρι τα 29 μου ημουν 73 κιλά...Άπο τότε μέχρι τώρα (34) σταθερά +10 κιλά....
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
σαν πρεζονι στα τελευταια του, υποθετω.
Γιατί οταν είδα τις επιλογές και τις 4 ψήφους στην συγκεκριμμένη, είπα μέσα μου οτι ο skye εδω την έριξε την ψήφο του...;;;;
Πολλά νταγλαρια εδω μέσα πάντως...!!
Εγω 1.81 και 83 κιλά...Μέχρι τα 29 μου ημουν 73 κιλά...Άπο τότε μέχρι τώρα (34) σταθερά +10 κιλά....
Εκεί την έριξα και εγώ.. 1.75, 63 κιλά
-
1.77 με 75 κιλά. Το κανονικό μου είναι λίγο πιο κάτω βέβαια, πράγμα που σημαίνει μια κοιλίτσα την έχουμε...
Υπέρμαχος της καθιστικής (και ξεκούραστης... ) ζωής , δεν αθλούμαι πλέον ποτέ (ενώ κάποτε πήγαινα το πρωί για ποδήλατο και το μεσημέρι για χάντμπολ ή μπάσκετ...), περπατάω ελάχιστα (αναλόγως από το πόσο μακριά έχω παρκάρει στην δουλειά, στο σπίτι -ευτυχώς- παρκάρω απέξω... , αλλά προσέχω στο 90% των περιπτώσεων (αφήνω και ένα 10% χαλάρωσης, για να μην γίνω μ@λάκας, αν και ο koutsan θεωρεί πως ήδη είμαι τέτοιος και χειρότερος ...) τι τρώω για ν' αποφύγω την ...πάχυνση!Όλα τα παραπάνω, αγχώνουν τρελά φυσικά το μωρό μου, που με το...πανύψηλο μπόι της (1.55 με το ζόρι ) και τα 47 κιλά της, νιώθει πως πρέπει να χάσει 1-2...
Έγω βέβαια της λέω πως δεν πρέπει να χάσει (ε και λίγο μπουτάκι δεν κάνει κακό, μην μου γίνει και ανορεξική... ) και αυτή μου λέει πως ΠΡΕΠΕΙ αυτή να χάσει και εγώ να βάλω (για να νιώθει αυτή καλύτερα... ) και περνάμε εμείς καλά και εσείς καλύτερα κλπ κλπ
Πόσα κιλά είστε?