-
Ο χρήστης madox έγραψε:
και εγω το θελω αυτο το τορενταδικο ....................παντως μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα χρειαζονται περιπου 250 ευρω για ενα σετ πιατου(1,20)-μοτερ-δεκτη-lnb-καλωδιο για να πιασω το bbc interactive απο την θεσσ/κη.Το μονο που με αποθαρρυνει ειναι μη τυχον το καναλι παψει να ειναι ελευθερο(υπαρχει και το αραβικο και το rtl σαν εναλλακτικα).225 ευρω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για θεσσαλονικη το βρηκα και περιμενω να μου το εγκαταστησουν. ΟΛΑ μεσα στην ΤΙΜΗ φιλε !! και θα πιανω 800 καναλια και φυσικα το BBC STREΑΜS και δεν θα παψει να ναι ελευθερο γιατι το bbc δεν κλειδωνει ποτε - και αν το κλειδωσουν δε θα γινει φετος - αν δειξει 1 αγωνα τοτε θα δειξει ολους - και ακομα και να κλειδωσει ,ΠΟΥ ΔΕΝ , το γυριζεις ευκολα σε αλλο δορυφορο. δεν ειναι τιποτα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ !!! : http://liveonsat.com/LJsport_other_motor.php
-
αν ειναι ευκολο στειλτε και εδω το ψαρακι...
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
στο υπογειο racing ο firefox μου έβγαλε μήνυμα να μην το επισκεφτώ .... το έχει στα επικίνδυνα sites.
Αν βαλεις το ψηφιακο certificate ολα ειναι οκ
Πως γίνεται αυτό;
Δες το FAQ, εχει ενα λινκ
-
Ο χρήστης Koupris έγραψε:
αν ειναι ευκολο στειλτε και εδω το ψαρακι...kai edo !! plz
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
θα το ήθελα και εγώ παρακαλώ
-
Ο χρήστης McLarenfan έγραψε:
θα το ήθελα και εγώ παρακαλώ
dn to pira ego
-
Παιδιά, αν δεν σας κάνει κόπο, γίνεται να μου στείλετε και εμένα το ψαράκι...?
-
Μου το έστειλε ο αδερφός μου...βγάλτε με απτη λίστα...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μου το έστειλε ο αδερφός μου...βγάλτε με απτη λίστα...ΠΩΣ το στελνετε ? στειλτε και εμενα . πρεπει να κανω κατι ??
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μου το έστειλε ο αδερφός μου...βγάλτε με απτη λίστα...εχεις την καλωσυνη να μου το στειλεις γιατι μεχρι στιγμης δεν ελαβα κατι απο αλλον..?
Ευχαριστω εκ των προτερων -
Παιδια ας στειλει καποιος το link με το ψαρακι. plz
-
Ο χρήστης Μιχάλης Φράγκου έγραψε:
Παιδια ας στειλει καποιος το link με το ψαρακι. plzαυτο ειναι το ψαρακι ? το ειχα εδω και καιρο και δεν εμπαινα. ΤΩΡΑ προσπαθησα να μπω αλλα δε με εβαζε - δεν ξερω γιατι. εχει μηπως κανονισμο να μπαινεις συχνα ?? εβαλα αλλο mail μου και μπηκα. Ωραιο site
ΟΛΕΣ τις φωτος της SUTTON σε αψογη αναλυση κατεβασα
-
και εδω ενα πμ παρακαλω.
-
και εδώ ένα p.m. αν είναι εύκολο!
-
ΤΙ ΨΑΡΑΚΙΑ και μαλ-κιες . ΕΔΩ ειναι το ΣΩΣΤΟ το Link :
http://f1arena.niceboard.net/index.htm
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ site ever. ΜΠΕΙΤΕ και διαδωστε το
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
... τα βγάζει στην ωρα τους ?
-
οποιος εχει invitation code για το racing underground ας μου στειλει pm. thnx
-
Έχω πληροφορίες ότι ο ΑΝΤ1 θα ρίξει ΠΟΛΥ χρήμα στο extreme makeover home edition με τον Σούλη.
Έδειξε και το teaser o ANT1.
Γιαυτό άφησε τη f1.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
οποιος εχει invitation code για το racing underground ας μου στειλει pm. thnxΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ !!! Invitation και εδω !!! RACING UNDERGROUND στειλτε plz
-
kai edw kapoios!tnx!
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014