Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ RALLY SPRINT ΣΠΑΡΤΗΣ 6-7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. ΧΩΜΑΤΙΝΟ RALLY SPRINT ΣΠΑΡΤΗΣ 6-7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010
    • 1
    • 2
    • 3
    • 2 / 3
    Ελληνικοί Αγώνες
    19
    52
    458
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      karapetsanosj last edited by

Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
      Τελικά θα γίνει ο αγώνας;

Σήμερα τελείωσε και η χθεσινη παραταση εγγραφων . Μεχρι στιγμης ουτε φωνη ουτε ακρόαση ΑΡΑ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ IS DIED!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • S
        sp0 last edited by

Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:

Τελικά θα γίνει ο αγώνας;

Σήμερα τελείωσε και η χθεσινη παραταση εγγραφων . Μεχρι στιγμης ουτε φωνη ουτε ακρόαση ΑΡΑ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ IS DIED!

Καλά, αυτό δεν λέει και τίποτα βέβαια...Όσο 'μουλωχτά' ακυρώνονται οι αγώνες άλλο τόσο 'μουλωχτά' πραγματοποιούνται, χάρη και στο εξαίρετο πλάνο προβολής τους....

Υ.Γ. και για να μην ξεσηκωθούν οι Αγγλοσάξωνες....ο ασθενής is dead ή has died......

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • K

Ο χρήστης sp0+ έγραψε:

...ο ασθενής is dead ή has died......

Υπάρχει διαφορα επι της ουσίας? Πεθαμένος για πεθαμένος........

• C
            crn-gr last edited by

...και τουλάχιστον στην Λ.Α.Μ.Α. θα παλέψουμε δίνοντας οτι μπορουμε περισσότερο σ΄αυτους που θα ερθουν τον Μάιο στην Αμφίκλεια...

Επειδή αυτό που λες είναι ας σου κάνω μία ερώτηση πάνω σε αυτό...
            ...Εμείς (οι μη αγωνιζώμενοι) που πιθανότατα δεν θα ρθούμε και φέτος, θα έχουμε ενα δελτίο τύπου και αποτελέσματα? ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΝΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ

• Y
              yugo last edited by

Δεν ειναι θέμα θάρρους γνώμης πλέον. Ειναι γενικα το 'κλιμα' που επικρατει.

Όταν μιλάω για 'θάρρος της γνώμης' εννοώ, πολύ συγκεκριμένα, αυτά που συζητούνται, και από ανθρώπους λεσχών, τα οποία είναι α) για αναδιάρθρωση της κατανομής και της μορφής αγώνων και β) για αναβολή του HANS.

Ειναι ενα πάγιο αιτημα ΟΛΩΝ των αγωνιζόμενων που εχει 2 προβλήματα. Τα κατακόκκινα φρένα - λαμπάδα στο κατέβασμα πρός Πολυδροσο (και εχει και γκρέμια), και φυσικά με τα 3,5 χιλιόμετρα που απομένουν να προστεθούν, για να παμε στο χωριό ηδη μπαίνουμε σε 'βιλες' που καποιοι που δεν πολυσυμπαθουν το σπορ θα μουγκρισουν, και παει λέγοντας.

Τα φρένα δεν είναι πρόβλημα. Σχεδόν κανείς μας δεν είχε πρόβλημα στο Φωκίδας. Αντίθετα, το πρόβλημα δημιουργείται όταν γίνεται parc-ferme αμέσως μετά τον τερματισμό, οπότε τα φρένα δεν παίρνουν αέρα ώστε να κρυώσουν, τα υγρά βράζουν και η απλή ως το Πολύδροσο γίνεται πραγματική ρώσικη ρουλέτα. Αυτό πρέπει να το προσέξετε ΠΑΡΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Όσον αφορά τις βίλες, πρόκειται για οικοδομές εκτός σχεδίου, ως επί το πλείστον φουλ στην παρανομία, και κάθε άλλο παρά θα πρέπει να τους επιτρέπουμε να μιλάνε. Επιτέλους, δε φτάνει που έχουν χαλάσει το δάσος, αντί να τους βρίζουμε εμείς θα μιλήσουν εκείνοι; Ήμαρτον με τα λαμόγια σ' αυτή τη χώρα.

• K

Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
                ...Εμείς (οι μη αγωνιζώμενοι) που πιθανότατα δεν θα ρθούμε και φέτος, θα έχουμε ενα δελτίο τύπου και αποτελέσματα? ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΝΗ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ

Εαν ειχατε διαπιστευθει, οπως προβλεπόταν και ειχε ανακοινωθει με δελτίο τύπου ΖΗΤΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για την παραλειψη, του να μην σας σταλουν τα αποτελεσματα και το δελτίο τύπου.Εαν δεν υπήρχε κατι ανάλογο δεν νομίζω οτι σε καθε ιδιωτη θα στέλνουμε σαν γραφειο τύπου αποτελέσματα επειδη ετσι του την εδωσε, και νομίζει οτι τον αγνοήσαμε. Δεν αγνοουμε κανέναν Κε Προεδρε της ΡΕΛΑ (αν δεν κάνω λάθος αυτός ειστε...).Εξ αλλου σ΄αυτη την περίπτωση εμεις χάσαμε αν επρεπε να σας ενημερώσουμε, και δεν το κάναμε, που δεν προβάλατε την συγκεκριμένη διοργάνωσή μας, οπου εν πασει περιπτωσει παρουσιάζεται τα θέματα ποικιλοτρόπως. (υπο την ιδιότητα -αλήθεια ποιά?- του φωτογράφου, βιντεογράφου, δημοσιογράφου, σαν τι να σας καταχωρήσουμε να σας εχουμε για να μην εχετε παραπονα για μελλοντικη ενημέρωση). Δειτε ομως αυτο
                http://www.lamamfiklias.gr/page_GREEK_2.htm Στην συγκεκριμενη σελίδα του site της λέσχης υπήρχε οδηγία σχετικά με την αναγκαιοτητα διαπιστεύσεων βάσει της επίσημης κάρτας της ΕΘΕΑ (πιστευω να εχετε την ανάλογη κάρτα), μαζί με την ταυτότητα του αγώνα και τις προσβάσεις των θεατων. Λυπάμαι Κε Προεδρε αλλα μαλλον δεν τηρήσατε τις διαδικασίες. Αν πάλι πιστεύετε οτι φταιμε εμείς ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα το μηπως σας αφορά?
                ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Λ.Α.Μ.Α.
                ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ

• K

Ο χρήστης yugo έγραψε:
                  ............. για αναβολή του HANS..

Υπάρχουν ανθρωποι λεσχων που συζητουν την αναβολη του HANS που ειναι το πρωτο πράγμα της προσωπικης σας ασφάλειας? Θέλετε να σας στειλω τις 23 συνεντευξεις των αγωνιζόμενων στο rally sprint του Μπραλου που το πρωτο πραγμα που λένε ειναι οτι επρεπε πασει θυσία να γίνει η εφαρμογη του HANS γιατι ειναι η μέγιστη ασφάλεια για ολους εσας τους αγωνιζόμενους?

............. Τα φρένα δεν είναι πρόβλημα. Σχεδόν κανείς μας δεν είχε πρόβλημα στο Φωκίδας. Αντίθετα, το πρόβλημα δημιουργείται όταν γίνεται parc-ferme αμέσως μετά τον τερματισμό, οπότε τα φρένα δεν παίρνουν αέρα ώστε να κρυώσουν, τα υγρά βράζουν και η απλή ως το Πολύδροσο γίνεται πραγματική ρώσικη ρουλέτα. Αυτό πρέπει να το προσέξετε ΠΑΡΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..

Ηδη το θέμα οπως το θέσατε θα συζητηθει στο εκτακτο μεθαυριανό Δ.Σ.

............. Όσον αφορά τις βίλες, πρόκειται για οικοδομές εκτός σχεδίου, ως επί το πλείστον φουλ στην παρανομία, και κάθε άλλο παρά θα πρέπει να τους επιτρέπουμε να μιλάνε. Επιτέλους, δε φτάνει που έχουν χαλάσει το δάσος, αντί να τους βρίζουμε εμείς θα μιλήσουν εκείνοι; Ήμαρτον με τα λαμόγια σ' αυτή τη χώρα.

Εδω πάντως αν γίνει επεισόδειο αλλοι θα κληθουν να βγάλουν τα κάστανα απο την φωτιά. Οποτε συμφωνω μεν, ( στα περι πιθανολογούμενων καταπατήσεων κ.λπ.) αλλα.............

• K
                    kakofonix last edited by

αναβολη....
                    λογω ελλειψης συμμετοχων.

• C
                      crn-gr last edited by

...Εαν ειχατε διαπιστευθει, οπως προβλεπόταν και ειχε ανακοινωθει με δελτίο τύπου ΖΗΤΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για την παραλειψη, του να μην σας σταλουν τα αποτελεσματα και το δελτίο τύπου.

...http://www.lamamfiklias.gr/page_GREEK_2.htm Στην συγκεκριμενη σελίδα του site της λέσχης υπήρχε οδηγία σχετικά με την αναγκαιοτητα διαπιστεύσεων βάσει της επίσημης κάρτας της ΕΘΕΑ (πιστευω να εχετε την ανάλογη κάρτα), μαζί με την ταυτότητα του αγώνα και τις προσβάσεις των θεατων. Λυπάμαι Κε Προεδρε αλλα μαλλον δεν τηρήσατε τις διαδικασίες.

Όχι δεν είχα διαπιστευθεί...
                      ...η οδηγία που αναφέρεται στα περι διαπίστευσης αφορά όσους θα ερχόταν να καλύψουν τον αγώνα, εγώ δυστυχώς δεν είχα αυτή τη δυνατότητα...
                      Όμως σας είχα ζητήσει με mail (στο karapetsanosj@hol.gr), την επόμενη του αγώνα αν υπήρχε σχετικό δελτίο τύπου και αποτελέσματα, κάτι που επανέλαβα και την μεθεπόμενη. Βασικά, σαν ΜΜΕ τοπικού ενδιαφέρωντος, με ενδειέφερε να προβάλω την προσπάθεια ενός τοπικού πληρώματος στον αγώνα σας, κάτι που έκανα τρεις μέρες μετά τον αγώνα (http://www.crn.gr/index.php?option=com_ ... &Itemid=37), βρίσκοντας στοιχεία από ιστοσελίδες του χώρου.

...υπο την ιδιότητα -αλήθεια ποιά?- του φωτογράφου, βιντεογράφου, δημοσιογράφου, σαν τι να σας καταχωρήσουμε να σας εχουμε για να μην εχετε παραπονα για μελλοντικη ενημέρωση...

Ούτε φωτογράφος είμαι να έχω έσοδα από πωλήσεις φωτογραφιών, ούτε βιντεογράφος να έχω έσοδα από πωλήσεις κασσετών και dvd, ούτε δημοσιογράφος έμισθος από κάποιο ΜΜΕ. Απλός χομπίστας είμαι που αγαπώ το άθλημα και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ το προβάλω όσο μπορώ, τουλάχιστων τους τοπικούς αγώνες και τους αγωνιζώμενους.
                      Εσείς τώρα, καταχωρήστε με όπως θέλετε, παράπονο κανένα...

...ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Λ.Α.Μ.Α.
                      ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ

Ενημερωτικά, ένα γραφείο τύπου κάποιου αγώνα θα πρέπει να διαθέτει άμεσα μετά τον αγώνα (το πολύ την επόμενη του αγώνα) σε όλα τα ΜΜΕ, αλλά και σε όποιο άλλο το ζητήσει, αποτελέσματα, δελτίο τύπου και φωτογραφίες...
                      ...κάτι τέτοιο δεν κάνατε ούτε και στη σελίδα σας...

Πάντα φιλικά
                      Γιώργος Δαμανάκης

• S
                        solbasubwrc last edited by

Φίλτατοι καλησπέρα σας,θα μου επιτρέψετε να γράψω κι'εγώ την αποψή μου για τον -υποψήφιο προς αναβολή-χωμάτινο αγώνα sprint 6-7 Μαρτίου 2010.
                        Όταν αγαπητοί στον -καλώς ή κακώς-αιώνα του διαδικτύου,ανοίξει κάποιος τη ιστοσελίδα της λέσχης σας και έκπληκτος αντικρύσει ανακοινώσεις οι οποίες αφορούν (έναν ακόμα αναβληθέντα αγώνα) Νοεμβρίου 2009!!,και στιγμιότυπα in car από αγώνα κοντά στο Ναυπλιο (του παρελθόντος χρόνου και αυτός),πως θα δει πιο σοβαρά την πιθανή συμμετοχή του στον αγώνα της λέσχης σας; επιπλέον επειδή μετακινούμαι συχνά στον νομό Λακωνίας,και Αρκαδίας,από το 2007 που ομολογουμένως ήταν επιτυχημένη η οργάνωση του χωμάτινου αγώνα sprint μετά από χρόνια απουσίας σας από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό,διαπίστωσα πως η προβολή των μετέπειτα διοργανώσεων από εσάς μέσω τύπου,έντυπου ή ηλεκτρονικού υπήρξε ελλειπέστατη.
                        Κύριοι,της laspartis τη στιγμή που πιο δημοφιλείς αγώνες rally στην Ελλάδα αναβάλλονται (Βλ. Αχαιός),sprint στην κεντρική Ελλάδα ( Μπράλου) σε πιο κοντινή απόσταση από την Αθήνα και άλλα αστικά κέντρα έχουν μόνο είκοσι οκτώ!! συμμετοχές (αν δεν κάνω λάθος),πως περιμένετε ένα πλήρωμα να διανύσει τα 260 χλμ.-τουλάχιστον-από την Αθήνα για να έρθει στον τόπο διεξαγωγής του αγώνα;γιατί δεν νομίζω ότι βασίζεστε αποκλειστικά και μόνον στα πληρώματα της Λακωνίας και Μεσσηνίας;
                        Φυσικά θα μου αντιπαραθέσετε πως δεν υπάρχουν χρήματα,οι χορηγοί είναι ελάχιστοι και άλλες χιλιοπιπιλισμένες καραμελίτσες,σεβαστό και γνωστό ότι οι χορηγίες είναι είδος προς εξαφάνιση αλλά με λίγο 'τρέξιμο' και σωστές δημόσιες σχέσεις (δεν εννοώ τη 'μεγάλη γλώσσα' έτσι;) η διοργάνωση ενός αξιοπρεπούς αγώνα είναι νομίζω εφικτή.
                        Και το κυριότερο,παροχές προς τους αγωνιζόμενους,κίνητρα σε όσους θα δώσουν -τα ουκ ολίγα- ευρουλάκια τους για το παράβολο,θα 'σπάσουν' το αυτοκινητό τους που με τις όποιες στερήσεις συντηρούν για να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα.
                        Θα μπορουσα να γράφω για ώρες τις αιτίες αναβολής ενός αγώνα,αλλά δεν θέλω να κουράζω τους συν-γράφοντες στο Forum,απλά από την μεμψιμοιρία καλύτερη είναι η σωστή σκέψη, η οργάνωση,και η αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό που δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του.

• K

Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:

...Εαν ειχατε διαπιστευθει, οπως προβλεπόταν και ειχε ανακοινωθει με δελτίο τύπου ΖΗΤΑΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για την παραλειψη, του να μην σας σταλουν τα αποτελεσματα και το δελτίο τύπου.

...http://www.lamamfiklias.gr/page_GREEK_2.htm Στην συγκεκριμενη σελίδα του site της λέσχης υπήρχε οδηγία σχετικά με την αναγκαιοτητα διαπιστεύσεων βάσει της επίσημης κάρτας της ΕΘΕΑ (πιστευω να εχετε την ανάλογη κάρτα), μαζί με την ταυτότητα του αγώνα και τις προσβάσεις των θεατων. Λυπάμαι Κε Προεδρε αλλα μαλλον δεν τηρήσατε τις διαδικασίες.

Όχι δεν είχα διαπιστευθεί...
                          ...η οδηγία που αναφέρεται στα περι διαπίστευσης αφορά όσους θα ερχόταν να καλύψουν τον αγώνα, εγώ δυστυχώς δεν είχα αυτή τη δυνατότητα...
                          Όμως σας είχα ζητήσει με mail (στο karapetsanosj@hol.gr), την επόμενη του αγώνα αν υπήρχε σχετικό δελτίο τύπου και αποτελέσματα, κάτι που επανέλαβα και την μεθεπόμενη. Βασικά, σαν ΜΜΕ τοπικού ενδιαφέρωντος, με ενδειέφερε να προβάλω την προσπάθεια ενός τοπικού πληρώματος στον αγώνα σας, κάτι που έκανα τρεις μέρες μετά τον αγώνα (http://www.crn.gr/index.php?option=com_ ... &Itemid=37), βρίσκοντας στοιχεία από ιστοσελίδες του χώρου.

...υπο την ιδιότητα -αλήθεια ποιά?- του φωτογράφου, βιντεογράφου, δημοσιογράφου, σαν τι να σας καταχωρήσουμε να σας εχουμε για να μην εχετε παραπονα για μελλοντικη ενημέρωση...

Ούτε φωτογράφος είμαι να έχω έσοδα από πωλήσεις φωτογραφιών, ούτε βιντεογράφος να έχω έσοδα από πωλήσεις κασσετών και dvd, ούτε δημοσιογράφος έμισθος από κάποιο ΜΜΕ. Απλός χομπίστας είμαι που αγαπώ το άθλημα και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ το προβάλω όσο μπορώ, τουλάχιστων τους τοπικούς αγώνες και τους αγωνιζώμενους.
                          Εσείς τώρα, καταχωρήστε με όπως θέλετε, παράπονο κανένα...

...ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Λ.Α.Μ.Α.
                          ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ

Ενημερωτικά, ένα γραφείο τύπου κάποιου αγώνα θα πρέπει να διαθέτει άμεσα μετά τον αγώνα (το πολύ την επόμενη του αγώνα) σε όλα τα ΜΜΕ, αλλά και σε όποιο άλλο το ζητήσει, αποτελέσματα, δελτίο τύπου και φωτογραφίες...
                          ...κάτι τέτοιο δεν κάνατε ούτε και στη σελίδα σας...

Πάντα φιλικά
                          Γιώργος Δαμανάκης

Δει ειστε φωτογραφος, βιντεογραφος δημοσιογραφος αλλα επρεπε επειδη ετσι νομιζετε να σας ενημερώσουμε prive. Εμεις ενημερώσαμε οσους ειχαν διαπιστευθει με τα αποτελέσματα (δειτε ποιο κατω τις διευθυνσεις)

'carspeed@protothema.gr carspeed@protothema.gr' , 'CLUB ΣΜΑΡΤΜΑΝΙΑ' , info@r40.gr, 'protothema@protothema.gr protothema@protothema.gr' , rally-contact@techlink.gr, 'SITE MOTORS' , zach@ath.forthnet.gr, 'ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ' , 'ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΡΙΜΠΑΛΙΔΗΣ' , 'ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΒΟΙΩΤΙΚΗΣ ΩΡΑΣ' , 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ' , 'ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ' , 'ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ' , 'ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ' , 'ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ' , 'ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΦΩΣ' , 'ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ' , 'ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ AUTO FLASH' , 'ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SCORE' , 'ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SENTRA' , 'ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ' , 'ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ' , 'ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ' , 'ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GO' , 'ΛΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΚΑΝΑΛΙ STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ' , 'ΜΑΘΙΟΣ ΜΑΝΣΟΛΑΣ' , 'ΠΕΓΚΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ' , 'ΣΙΜΟΣ ΣΟΦΟΣ' , 'ΣΙΜΟΣ ΣΟΦΟΣ' , 'ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΤΟΣ' , 'ΣΤΡΑΤΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ' , 'ΣΤΡΑΤΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ' , 'ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΣΙΧΛΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ' , 'ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ DRIVERS NEWS' , 'ΦΩΤΟΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ PHOTO RALLY PRESS'
                          Να σημειωθει οτι η αναφορα τελικα που κανατε στο site σας δεν ηταν για τον αγωνα γενικα αλλα για το πληρωμα το Κρητικο που συμμετειχε στον αγωνα . Αυτο στην Κρητη το λετε γενικη ενημερωση η μεμονωμενη προβολη σε site ιδιωτικο με διαφημισεις?
                          Στο δευτερο μέρος λετε οτι στο site μας δεν υπήρχαν τα αποτελέσματα. Λετε να τα βαλαμε αποψε?
                          Για δες τε καλύτερα Κε Δαμανακη
                          http://www.lamamfiklias.gr/page_GREEK_6.htm Αν εχουμε καποια αλλη εκκρεμότητα παντα στην διαθεση σας.
                          ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ

• C
                            crn-gr last edited by

...

Μεγάλε, όσο και να συνεχίσουμε αυτή τη συζύτηση άκρη δεν θα βγει, για τον απλούστατο λόγο ότι ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
                            ...μην το κουράζεις λοιπόν...
                            ΤΕΛΟΣ

• T
                              theo13 last edited by

απορω αν θα γινει το πρωταθλημα ετσι οπως παμε

• Y
                                yugo last edited by

Υπάρχουν ανθρωποι λεσχων που συζητουν την αναβολη του HANS που ειναι το πρωτο πράγμα της προσωπικης σας ασφάλειας?

Ναι, υπάρχουν.
                                Και καλό είναι να μην μπούμε πάλι στη συζήτηση για το αν είναι το πρώτο πράγμα για την προσωπική ασφάλεια. Αυτό, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη το ιστορικό και η στατιστική των ατυχημάτων που θα είχαν αποφευχθεί στην ιστορία των ελληνικών αγώνων αν υπήρχε HANS σε σύγκριση με το αν είχαν ληφθεί κάποια άλλα μέτρα ασφαλείας, σηκώνει μεγάλη κουβέντα.

Εδω πάντως αν γίνει επεισόδειο αλλοι θα κληθουν να βγάλουν τα κάστανα απο την φωτιά

Ξέρετε, σ' αυτή τη χώρα υπάρχει (έτσι λέμε, τουλάχιστον) δασαρχείο, αστυνομία και πολεοδομία. Και πάνω απ' αυτά υπάρχουν νόμοι. Και πάνω από τους νόμους υπάρχει το Σύνταγμα.
                                Ειδικά το Μάιο που θα έχει βγει η νέα υπουργική απόφαση για το πώς θα επιβάλλονται πλέον τα πρόστιμα στα αυθαίρετα και σε τι πόσο θα ανέρχονται αυτά, πιστέψτε με, αρκεί μια νύξη για να το βουλώσουν. Απλώς θυμήστε τους ότι η κα Μπιρμπίλη σκοπεύει να μαζέψει ως το τέλος του 2011 μεγάλο κομμάτι από το ποσό των 15 δις που υπολογίζεται ότι είναι τα συνολικά πρόστιμα που πρέπει να επιβληθούν στα αυθαίρετα (και μακάρι να το κάνει, αν θέλετε την άποψή μου).

• K

Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:

...

Μεγάλε, όσο και να συνεχίσουμε αυτή τη συζύτηση άκρη δεν θα βγει, για τον απλούστατο λόγο ότι ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                  ...μην το κουράζεις λοιπόν...
                                  ΤΕΛΟΣ

Τις μαγκιες κε Δαμανακη οπου σου περνανε τα 'μεγαλε και ετσι'... Οχι σε μένα. Οσο για το αν ζω απο τους αγωνες ΜΑΘΕ εξυπνε που ολα τα γνωρίζεις οτι αυτός που εχει την εταιρεία βιντεοσκοπησεων ειναι ο Κωστας Καραπετσανος. Εγω λέγομαι Γιαννης Καραπετσανος ειμαι μελος του Δ.Σ. της λέσχης και υπεύθυνος γραφείου τύπου της Λ.Α.Μ.Α. και δεν ζω απο τους αγωνες, ουτε ζω γι αυτους. Ημουνα μεγαλοστέλεχος τραπεζικό και τωρα απλα εισοδηματίας. Τωρα το αν 'ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ' το ειδαμε στο site σου που 'τιγκαρει' πληρωμένων διαφημισεων....ΜΕΓΑΛΕ ΙΔΕΟΛΟΓΕ!
                                  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ

• S
                                    sp0 last edited by

Καλό θα είναι να μην μαλώνετε πάνω στην ταφόπλακα ενός αγώνα και σίγουρα δεν είναι ο χώρος για να προμοτάρονται άλλοι αγώνες...Ανοίξτε νέο θέμα ή πείτε τα με πμ...Αν έχετε να προσθέσετε κάτι για τον αγώνα της Σπάρτης, σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να ακούσουν...

• E
                                      el-em last edited by

Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
                                      Καλό θα είναι να μην μαλώνετε πάνω στην ταφόπλακα ενός αγώνα και σίγουρα δεν είναι ο χώρος για να προμοτάρονται άλλοι αγώνες...Ανοίξτε νέο θέμα ή πείτε τα με πμ...Αν έχετε να προσθέσετε κάτι για τον αγώνα της Σπάρτης, σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να ακούσουν...

ΕΜΕΙΣ,(ΛΟΓΩ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ) ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΥΡΚΟΣ -ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΖΟΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΙΑΚΑΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ). ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΓΙΝΑΝ 15.
                                      ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΕΣΥΡΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΛΙ 13.
                                      Ε,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ 13 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ !!!
                                      ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'

• A
                                        a-tec last edited by

ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ. ΕΣΤΩ ΑΣ ΑΡΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ HANS ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΑΚΥΡΩΣΗ. ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΤΟΝ ΗΔΗ ΜΑΡΑΣΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ!

• S
                                          sp0 last edited by

Δηλαδή, ειλικρινά, νομίζετε ότι το HANS είναι το πρόβλημα;

• P
                                            platis last edited by

Λοιπον, πραγματικα θλιβομαι οταν ανθρωποι που τρεχουν, αρα ξοδευουν τα ποσα που ξερουμε ολοι,(ας μην τα παραθεσω κι ανατριχιασουν οι εφοριακοι!) κοστολογουν το κεφαλι, τον αυχενα και την παραπληγια τους 1000 Ευρω.
                                            Οριστε, δεν ετρεξαν 2 Ρ.Σ., βγηκε το Hans. Για να δουμε τωρα ποσοι θα τρεξουν στο επομενο?
                                            Ευθαρσως δηλωνω, οτι αν αναβληθει η υποχρεωση του Hans θα ειμαστε για (πιο πολλα) κλαματα.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ