-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Τις έχεις ή είναι under copyright??? Γιατί και θολές να είναι εγώ με πυρωμένα μέρη αυτοκινήτου π(ο/υ)ρώνομαι!!! (φρένα, φλογοβόλες εξατμίσεις, σπίθες κτλ) Τις θέλω όπως και να είναι!!!Ειναι σε copyright αλλα θα κοιταξω αργοτερα να βρω την καλυτερη και να την βαλω στο ιδιο αρθρο,οκ;
Καλά δουλεύει... Αλλά το Seat που τερμάτισε 2ο στον 20 αγώνα γιατί ήταν στους τελευταίους στην εκκίνηση στο 3ου???
Χμμ δε θυμαμαι αλλα θα το κοιταξω.
Τα σιλουετ ειναι οντως υπεροχα και πολυ θεαματικα, κατι σαν μινι DTM. Η διευθυνση για το Ιαπωνικο πρωταθλημα ειναι αυτη που εγραψες. Οσο για τα quotes... οχι δε με κουραζει καθολου!
-
3 φωτο με δισκους να υποφερουν εχουν ηδη μπει στο γνωστο θεμα
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
3 φωτο με δισκους να υποφερουν εχουν ηδη μπει στο γνωστο θεμαΠολύ καλές!!
-
Ε η πρώτη δεν είναι θολή... Αλλά όλες τους με τον τρόπο τους είναι εκπληκτικές!!!
Για το DTM σήμερα διάβασα στο AutoMotorUndSport ότι ο Pafett δεν πήρε την νίκη στο Lausitz. Αποκλείστηκε, αφού στον γύρο μετά τον τερματισμό η C Class έμεινε από βενζίνη και δεν υπήρχε δείγμα για έλεγχο!!! Άρα αποκλείστηκε και ο τρομερός Ekstrom πήρε και αλλη μια νίκη...
Τι έγινε εκεί τελικά ρε Κώστα???Τέλος η Murcie τι μας κάνει??? (και τα desktops της!!! )
Θα κατεβάσει καμά ομάδα σε κανένα αγώνα Lambo???
Τι τις πήραν??? Να τις θαυμάζουν??? -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Ε η πρώτη δεν είναι θολή... Αλλά όλες τους με τον τρόπο τους είναι εκπληκτικές!!!Την εβαλε την επομενη μερα αυτη, παλι καλα
Για το DTM σήμερα διάβασα στο AutoMotorUndSport ότι ο Pafett δεν πήρε την νίκη στο Lausitz. Αποκλείστηκε, αφού στον γύρο μετά τον τερματισμό η C Class έμεινε από βενζίνη και δεν υπήρχε δείγμα για έλεγχο!!! Άρα αποκλείστηκε και ο τρομερός Ekstrom πήρε και αλλη μια νίκη...
Τι έγινε εκεί τελικά ρε Κώστα???Εγιναν διαφορα περιεργα. Βασικα εχει γινει ενσταση απο τη Mercedes και το θεμα εκκρεμει. O Paffett εμεινε απο καυσιμα στον γυρο του θριαμβου και τον πηραν με ενα αυτοκινητο ασφαλειας μεχρι τα πιτς. Εκει επειδη ειχε καθυστερησει για το βαθρο, οι οργανωτες του εκαναν σημα να βιαστει οποτε αυτος βγηκε απο τη Mercedes πριν φτασει στο park ferme οπως θα επρεπε. Ετσι εγιναν δυο παραβασεις:
α) Το αυτοκινητο δεν ειχε 1,5 λιτρο βενζινης για να γινει ο απαραιτητος ελεγχος
β) Δε ζυγιστηκε ο Paffett για να υπολογιστει το συνολικο βαρος αυτοκινητου-οδηγου οπως οριζουν οι κανονισμοι.
Λιγο πολυ και τα δυο ειναι τυπικα (την ιδια βενζινη εχουν ολα τα Mercedes και ο Paffett θα μπορουσε να ζυγιστει αμεσως μετα το βαθρο αφου οι οργανωτες τον εβαλαν στην πριζα να μην περασει απο τη ζυγαρια). Ομως οι κανονισμοι ειναι κανονισμοι και ετσι το θεμα θα μας απασχολησει λιγο ακομα.Τέλος η Murcie τι μας κάνει??? (και τα desktops της!!! )
Θα κατεβάσει καμά ομάδα σε κανένα αγώνα Lambo???
Τι τις πήραν??? Να τις θαυμάζουν???Θα γινει με τα desktops, μη βιαζεσαι Η πρωτη ιδιωτικη Murcie της DAMS θα κανει ντεμπουτο στον επομενο αγωνα του Donington.
Και κατι που σου χρωσταω για το BTCC, ο Huff ξεκινησε τον 3ο αγωνα απο τις τελευταιες θεσεις γιατι αποκλειστηκε απο τον 2ο λογω της επαφης που ειχε στην εκκινηση με τον Bentwood. Αρα παει το 1-2 για τη SEAT
-
CART (Από το site τους τα διάβασα) Ο Super Seb τους έδειξε τι οδηγάρα είναι και τους πάτησε στο Portland... Αλήθεια φέτος το Eurosport δείχνει CART ή όχι... Δεν έχω δει ούτε ένα αγώνα φέτος ρε γμτ!!!
Επιτέλους θα θυμηθούμε πως είναι μια Murcie!!! Από την μία οι ομάδες που δεν την κατέβαζαν και από την άλλη ΕΣΥ Κώστα ( ) ξεχάσαμε πως δείχνει αυτό το αριστούργημα!!!
Εντάξει πλάκα κάνω, έχω εικόνες και στο σπίτι αλλά μόνο μια είναι σε 1024x768... Καταλαβαίνεις... θέλω και άλλες...
Λες να πάει καλά η νυχτερίδα και να έχεις και έναν λόγο παραπάνω για το θέμα... Επίσης σκέφτομαι πως θα είναι σε χρώμα η DAMS-Murcielago... Έχεις κάποια εικόνα της??? Και τέλος με ποιους οδηγούς κατεβαίνει και πόσα αυτοκίνητα???Αυτά για το Σ/Κ, στο οποίο πληροφοριακά για να σε κάνω να φρίξεις είδα από motorsport μόνο F1!!!
Φρίκαρες ( ) Κώστα???
(Σαν τρίλογος έχει καταντήσει αυτό το thread... Μόνο εγώ, εσύ και ο Lybe γράφουμε... ) -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
(Σαν τρίλογος έχει καταντήσει αυτό το thread... Μόνο εγώ, εσύ και ο Lybe γράφουμε... )
Εμείς όμως που δεν παρακολουθούμε από κοντά τα πράγματα των διαφόρων πρωταθλημάτων, απλά διαβάζουμε, γι αυτο συνεχίστε να γράφετε
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
(Σαν τρίλογος έχει καταντήσει αυτό το thread... Μόνο εγώ, εσύ και ο Lybe γράφουμε... )
Εμείς όμως που δεν παρακολουθούμε από κοντά τα πράγματα των διαφόρων πρωταθλημάτων, απλά διαβάζουμε, γι αυτο συνεχίστε να γράφετε
Εννοείται πως θα συνεχίσουμε!!! Δεν βλέπεις Κώστα (Μαρινάκης αν δεν κάνω λάθος???) πόσες απορίες έχω κάθε φορά να μου λύσει ο άλλος Κώστας (Λεώνης)???
Και δεν σκοπέυω να τον αφήσω στην ησυχία του αν δεν μου ξεζουμίσει ότι έχει και δεν έχει!!! (Από γνώση πάνω σε εξωφορμουλικά motorsport!!!) -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Και δεν σκοπέυω να τον αφήσω στην ησυχία του αν δεν μου ξεζουμίσει ότι έχει και δεν έχει!!! (Από γνώση πάνω σε εξωφορμουλικά motorsport!!!)Όντως ο Κώστας είναι μια κινητή εγκυκλοπαίδεια όσον αφορά στα θέματα αυτά.
Λοιπόν έρχεται ένα γεμάτο δράση σαββατοκύριακο με ΜοτοGP (Dutch), LG Super. (Donington) όπως και Ράλι.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Λοιπόν έρχεται ένα γεμάτο δράση σαββατοκύριακο με ΜοτοGP (Dutch), LG Super. (Donington) όπως και Ράλι.Καλά το Σ/Κ δεν είναι τόσο γεμάτο... Τα πρώτα δοκιμαστικά των Moto GP (τα οποία φέτος δεν έχω δει ούτε μια φορά) είναι πέμπτη και ο αγώνας το σάββατο.... Αυτό είναι καλό γιατί το Eurosport σύμφωνα με το http://www.fiagt.com θα δείξει live τον τερματισμό του αγώνα εφόσον δεν θα έχει αγώνα για τα MotoGP... Αν δεν κάνω λάθος έχει και DTM αυτο το Σ/Κ αλλά βαριέμαι να το επιβεβαιώσω...
-
Οτι εγινε στο CART εδω
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0Καθυστερημενα ελαφρως λογω διακοπων...
Βασιλη, Αγγελε να ειστε καλα! Εννοειται οτι ρωτατε ελευθερα, αντεχω στο ξεζουμισμα. Απλα οπως καταλαβαινετε απαντησεις μαλλον απο την αλλη Δευτερα αφου η παραλια ξεμυαλιζει!
-
Υπό βροχή διεξήχθησαν τα πρώτα χρονομετρημένα δοκιμαστικά για την κατηγορία Moto GP στην πίστα του Assen της Ολλανδίας, με αποτέλεσμα να έχουμε μια κάπως 'περίεργη' κατάταξη:
- S.Gibernau Honda 2'12'540
- A.Barros Honda + 0'01'183
- R.Xaus Ducati + 0'01'336
- M.Fabrizio WCM + 0'01'352
- T.Bayliss Ducati + 0'01'567
- C.Checa Yamaha + 0'02'118
- V.Rossi Yamaha + 0'02'379
- C.Edwards Honda + 0'02'415
- Ke.Roberts Suzuki + 0'02'533
- M.Biaggi Honda + 0'02'562
- L.Capirossi Ducati + 0'03'018
- N.Hodgson Ducati + 0'03'162
- S.Byrne Aprilia + 0'04'329
- N.Aoki Proton KR + 0'04'405
- N.Hayden Honda + 0'04'446
- M.Melandri Yamaha + 0'04'535
- M.Tamada Honda + 0'04'637
- C.Burns WCM + 0'04'712
- J.McWilliams Aprilia + 0'05'077
- N.Abe Yamaha + 0'05'175
- J.Hopkins Suzuki + 0'05'296
- A.Hofmann Kawasaki + 0'05'534
- Ku.Roberts Proton KR + 0'05'696
- S.Nakano Kawasaki + 0'07'225
Όποιος θέλει να παρακολουθήσει τα δεύτερα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, θα προβληθούν LIVE από το Eurosport αύριο Παρασκευή στις 15:00, ώρα Ελλάδας.
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Αλήθεια φέτος το Eurosport δείχνει CART ή όχι...Βασιλη το CART δεν εδωσε τα πανευρωπαικα δικαιωματα στο Eurosport αλλα προτιμησε να επιλεξει συνεργατες ανα χωρα. Η μονη περιπτωση να δεις αγωνα ειναι στο Γαλλικο AB Moteur.
Επιτέλους θα θυμηθούμε πως είναι μια Murcie!!! Από την μία οι ομάδες που δεν την κατέβαζαν και από την άλλη ΕΣΥ Κώστα ( ) ξεχάσαμε πως δείχνει αυτό το αριστούργημα!!!
Αμ δε θυμηθηκαμε... Η DAMS αποσυρθηκε και τα πλανα της παραμενουν θολα. Ετσι και αλλιως το αυτοκινητο της ανηκει σε συλεκτη και αυτο μπλεκει τα πραγματα. Ομως ηταν να κανει ντεμπουτο η Murcie της Dick Barbour χθες στο ALMS. Φωτο θα υπαρχουν σιγουρα, απο αποτελεσματα δε ξερω τι εκανε. Περισσοτερα αυριο λοιπον.
Αυτά για το Σ/Κ, στο οποίο πληροφοριακά για να σε κάνω να φρίξεις είδα από motorsport μόνο F1!!!
Φρίκαρες ( ) Κώστα???Ελπιζω να επανορθωσες αυτο το ΣΚ
Περιγραφες απο DTM και ETCC εδω:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
-
Αυτή η φράση από το άρθρο στο rally.gr...'...Το BMW όμως συνέχισε να απομακρύνεται και έτσι οι πιλότοι της Alfa επικεντρώθηκαν στο να κρατήσουν πίσω τους....' ξεκινάει πάαααρα πολύ άσχημα ( ) τελειώνει όμως όπως πρέπει!!
Διαμαρτύρομαι!!...Είναι H ΒΜW!!! [/b]
-
Αυτά για το Σ/Κ, στο οποίο πληροφοριακά για να σε κάνω να φρίξεις είδα από motorsport μόνο F1!!!
Φρίκαρες ( ) Κώστα???Ελπιζω να επανορθωσες αυτο το ΣΚ
Αν επανόρθωσα λέει!!! Σ/Κ δεν προλάβαινα να διαβάσω για την εξεταστική!!!
Πάντως περιγραφή για τον απίστευτο αγώνα του FIA GT δεν βλέπω στο rally.gr... Στην φάση που ο Luhr χτύπησε τον Alzen τα πήρα στο κρανίο (το έβλεπα και live) ευτυχώς που το βράδυ στα highlights έμαθα για την ποινή που πήραν οι Wendlinger/Melo και άλλαξε κάπως η διάθεσή μου... Σκιζει η Saleen !!! 3 νίκες τους έχει φέτος... Από τελευταία ΠΡΩΤΗ (έστω και με φρέσκο κινητήρα)
Στο Σπα τώρα αλήθεια, θα αντέξουν τα Saleen???
Για ETCC τι να πω... Να παίρνει η BMW τους βαθμούς επειδή στην εκκίνηση παίρνει 3 θέσεις άνετα... (Θα μου πεις άμα η Αλφα είναι καλύτερη να μάθει να τους προσπερνά... Πάντως και τα ETCC πλησιάζουν την F1 σε προσπεράσματα... Να μην γίνονται δηλαδή...)
Στα MotoGP ο΄Ρόσι τους έκανε να παραμιλούν... Φάνηκε οτι όλη την ώρα έπαιζε τον Σέτε... Άμα τον είχε προσπεράσει στην αρχή θα του είχε ξεφύγει σίγουρα καμιά 20 sec. (Το ότι μπήκε sub-forum για μοτοσικλέτα δεν σημαίνει ότι εμείς εδώ θα σταματήσουμε να γράφουμε για MotoGP - το λέω γιατί δεν βλέπω τα αποτελέσματα από τον Lybe όπως κάθε άλλη φορά)
Αυτά για το Σ/Κ... Πάμε για Σπα τώρα και τον 24ωρο!!!Τέλος αφήνω τους ηλίθιους της DAMS και τον συλλέκτη που δεν αφήνει την κούκλα να κατεβεί...
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Τέλος αφήνω τους ηλίθιους της DAMS και τον συλλέκτη που δεν αφήνει την κούκλα να κατεβεί...Αυτο σου κανει για αποζημιωση;
http://www.americanlemans.com/gallery/2 ... /19_lg.jpg
Κουκλα η Murcie της Dick Barbour Racing αλλα αργη (σε σχεση βεβαια με τον καλυτερο ανταγωνισμο της κλασης). Ηταν 3 δευτερολεπτα πισω με κορυφαιους πιλοτους αλλα και φανερη την ελλειψη εμπειριας στο αυτοκινητο. Το μελον της ανηκει!
-
Τέλος αφήνω τους ηλίθιους της DAMS και τον συλλέκτη που δεν αφήνει την κούκλα να κατεβεί...
Αυτο σου κανει για αποζημιωση;
http://www.americanlemans.com/gallery/2 ... /19_lg.jpg
Κουκλα η Murcie της Dick Barbour Racing αλλα αργη (σε σχεση βεβαια με τον καλυτερο ανταγωνισμο της κλασης). Ηταν 3 δευτερολεπτα πισω με κορυφαιους πιλοτους αλλα και φανερη την ελλειψη εμπειριας στο αυτοκινητο. Το μελον της ανηκει!
Να σου πω δεν φταίει η εμπειρία γιατί και η Reiter (αν εξερέσεις τις δοκιμές) δεν είχε εμπειρία αλλά τους ξέσκισε στην Βαλένθια... Μάλλον οι Βέττες φταίνε (Πήρε και την τρίτη θέση στην γενική!!!) που κάνουν τους αλλους να φαίνονται κότες!!!
Πάντως αποζημιώθηκα από φώτο ΑΛΛΑ όχι από αγωνιστική δράση (θέλω να την ΔΩ να τρέχει) και από την μη ύπαρξη των Murcie-Desktops 1024x768 Το έπιασες το υπονοούμενο Κώστα???
Αν δεν το έπιασες φταίει το γεγονός ότι δεν είναι υπονοούμενο... Στο πετάω ξακάθαρα... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ MURCIE-DESKTOPS??? ΒΑΡΕΘΗΚΑ...
Τελικά τι θέση πήρε η Murcie στο Mid-Ohio??? (Γενική και GTS)
Και θέλω και σχόλιο για το FIA GT... -
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Αν επανόρθωσα λέει!!! Σ/Κ δεν προλάβαινα να διαβάσω για την εξεταστική!!!Α οχι ετσι (μιλησε ο αναμαρτητος τωρα)
Πάντως περιγραφή για τον απίστευτο αγώνα του FIA GT δεν βλέπω στο rally.gr... Στην φάση που ο Luhr χτύπησε τον Alzen τα πήρα στο κρανίο (το έβλεπα και live) ευτυχώς που το βράδυ στα highlights έμαθα για την ποινή που πήραν οι Wendlinger/Melo και άλλαξε κάπως η διάθεσή μου... Σκιζει η Saleen !!! 3 νίκες τους έχει φέτος... Από τελευταία ΠΡΩΤΗ (έστω και με φρέσκο κινητήρα)
Στο Σπα τώρα αλήθεια, θα αντέξουν τα Saleen???Αναγκαστικα με τους πολλους αγωνες το ΣΚ επρεπε να μπουν καποιες προτεραιοτητες. Το τι σκεφτοταν ο Luhr εκεινη την ωρα παντως μονο ενας θεος το ξερει...
Τα Saleen ανεβαινουν διαρκως (και στο ALMS). Πρωτη φορα γινεται σοβαρη εξελιξη και μαλιστα απο 3 κορυφαιες ομαδες (Konrad, ACEMCO, RML) και τα αποτελεσμα φαινονται. ΕΙναι ετοιμα για 24ωρο; Κανεις δε ξερει αλλα αν οντως αντεξουν αυτοματα γινονται και τα φαβορι για τον τιτλο αφου θα εχουν διορθωσει και την τελευταια αδυναμια τους.
Βεβαια, η μεγαλη ερωτηση ειναι αλλη για το Spa. Θα κατεβει η Maserati; Αγνωστο ακομα αν και ο Salo ξαναδοκιμασε την MC12, ο Fisico ειναι ετοιμος και ο Bouchut ξεκοψε απο ολες τις υπολοιπες υποχρεωσεις που ειχε για φετος. Οι αλλες ομαδες φωναζουν και για το οτι θα κατεβει καθαρα εργοστασιακη ομαδα και ο Ratel παρακολουθει αμηχανα.Για ETCC τι να πω... Να παίρνει η BMW τους βαθμούς επειδή στην εκκίνηση παίρνει 3 θέσεις άνετα... (Θα μου πεις άμα η Αλφα είναι καλύτερη να μάθει να τους προσπερνά... Πάντως και τα ETCC πλησιάζουν την F1 σε προσπεράσματα... Να μην γίνονται δηλαδή...)
Δικιο εχεις αλλα φανταζομαι οτι ειναι καθαρα θεμα τυχης. Καποιος απο τους επομενους αγωνες θα ειναι για τα βιβλια της ιστοριας. Δεν μπορει να γινει αλλιως απο τη στιγμη που ολοι ειναι τοσο μα τοσο κοντα.
-
Βεβαια, η μεγαλη ερωτηση ειναι αλλη για το Spa. Θα κατεβει η Maserati; Αγνωστο ακομα αν και ο Salo ξαναδοκιμασε την MC12, ο Fisico ειναι ετοιμος και ο Bouchut ξεκοψε απο ολες τις υπολοιπες υποχρεωσεις που ειχε για φετος. Οι αλλες ομαδες φωναζουν και για το οτι θα κατεβει καθαρα εργοστασιακη ομαδα και ο Ratel παρακολουθει αμηχανα.Α έχει και κότσια να κατέβει στον πιο δύσκολο αγώνα (24 ώρες, flat στο γκάζι κτλ) Μακάρι ν αέρθει και να την δούμε... Μην έρθει όμως μόνο για να σπάσει 1 ώρα μετά....
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Να σου πω δεν φταίει η εμπειρία γιατί και η Reiter (αν εξερέσεις τις δοκιμές) δεν είχε εμπειρία αλλά τους ξέσκισε στην Βαλένθια... Μάλλον οι Βέττες φταίνε (Πήρε και την τρίτη θέση στην γενική!!!) που κάνουν τους αλλους να φαίνονται κότες!!!Ειπαμε ο ανταγωνισμος ειναι κορυφαιος αλλα η DBR παρελαβε ενα ετοιμο αυτοκινητο και ετρεξε χωρις δοκιμες ενω η Reiter ειχε σχεδιασει, εξελιξει, δοκιμασει και μετα τρεξει. Δεν ειναι το ιδιο προφανως.
Πάντως αποζημιώθηκα από φώτο ΑΛΛΑ όχι από αγωνιστική δράση (θέλω να την ΔΩ να τρέχει) και από την μη ύπαρξη των Murcie-Desktops 1024x768 Το έπιασες το υπονοούμενο Κώστα???
Αν δεν το έπιασες φταίει το γεγονός ότι δεν είναι υπονοούμενο... Στο πετάω ξακάθαρα... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ MURCIE-DESKTOPS??? ΒΑΡΕΘΗΚΑ...Μεσα στη βδομαδα θα εχουμε... καλλιστια (πως γραφεται γμτ; ). Θα δεις τι εννοω. Για να δεις τους αγωνες χρειαζεσαι Motors TV, τους εχει live
Κοιτα ποσο χαμηλη ειναι, σχεδον πρωτοτυπο
http://www.americanlemans.com/gallery/2 ... y/7_lg.jpgΤελικά τι θέση πήρε η Murcie στο Mid-Ohio??? (Γενική και GTS)
Προκριματικα: 11η γενικης/5η κλασης και 24η γενικης/6η κλασης
Αγωνας: 7η γενικης/4η κλασης και η αλλη δε ξεκινησεΠηγες:
http://www.americanlemans.com/paddock/2 ... ifying.pdfhttp://www.americanlemans.com/paddock/2 ... alrace.pdf
Αγώνες πίστας στο εξωτερικό - Διάφορα νέα