-
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται
-
Με τον Λάμπη εχει συνενοηθεί κάποιος?Γιατι τον βλέπω να κάνει login αλλά δεν έχει γράψει απολύτως τίποτα!!
-
Μιλησα με τον Λαμπη για 19/6 απογευμα και ειναι Ο.Κ.
Πειτε ποιοι θα ερθετε για να κανονισουμε την ωρα,μην ξημερωσουμε εκει
γιατι θα εχουμε αλλα προβληματα.Ξερει ο Προεδρος. -
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
γιατι θα εχουμε αλλα προβληματα.Ξερει ο Προεδρος.Ναι...έχει άλλα 17 χιλιόμετρα μέχρι την...'ανασυγκρότηση'!!
Καλά..ο Λάμπης δεν μπορεί να γράψει?Αφου μπαίνει στο Φόρουμ!!
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
γιατι θα εχουμε αλλα προβληματα.Ξερει ο Προεδρος.Μετά το ενιαίο;
Καλό μου ακούγεται!!! -
Φαγώθηκες ρε Νίκο! Ορίστε, έγραψα. Τί κατάλαβες;
Αν είχα να μεταφέρω κάτι σημαντικό στην παρέα θα το έκανα.
Απλά, σας περιμένω το Σάββατο το απόγευμα στις 19/6 και ελπίζω (όπως πάντα) να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Φαγώθηκες ρε Νίκο! Ορίστε, έγραψα. Τί κατάλαβες;
Αν είχα να μεταφέρω κάτι σημαντικό στην παρέα θα το έκανα.
Απλά, σας περιμένω το Σάββατο το απόγευμα στις 19/6 και ελπίζω (όπως πάντα) να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.
Λάμπης ΚουρτέσηςΕ πως τι κατάλαβα ρε Λάμπη?!! Κάτι θα κατάλαβα κι εγω!!!
Οτι και να μας πεις για το Παραλληλοδρόμιο...σημαντικό είναι!!! -
Ok. τότε. Υπάρχει και καινούργια διαδρομή μήκους 3,7 χλμ. (συνδιασμός της κλασσικής διαδρομής και νέων δρόμων) που ενδείκνυται για προπόνση αγωνιζομένων και στήσιμο αγωνιστικών.
Τα παραπρό έγιναν πιό γρήγορα, (στήθηκαν διαφορετικά) και σύντομα θα πάρετε όλοι μιά επιστολή που θα σας ενημερώσω για το Παραπρό κλάμπ με ετήσια συνδρομή και το εσωτερικό πρωτάθλημα παραπρό με έπαθλο τη δωρεάν συμετοχή στο ράλι Κορίνθου τον Νοέμβρη.
Αυτά προς το παρόν.
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Ok. τότε. Υπάρχει και καινούργια διαδρομή μήκους 3,7 χλμ. (συνδιασμός της κλασσικής διαδρομής και νέων δρόμων) που ενδείκνυται για προπόνση αγωνιζομένων και στήσιμο αγωνιστικών.
Τα παραπρό έγιναν πιό γρήγορα, (στήθηκαν διαφορετικά) και σύντομα θα πάρετε όλοι μιά επιστολή που θα σας ενημερώσω για το Παραπρό κλάμπ με ετήσια συνδρομή και το εσωτερικό πρωτάθλημα παραπρό με έπαθλο τη δωρεάν συμετοχή στο ράλι Κορίνθου τον Νοέμβρη.
Αυτά προς το παρόν.
Λάμπης ΚουρτέσηςΑρα υπαρχουν νεα κ μαλιστα πολυ καλα!!!
-
θα περιμένω ανταποκρίσεις...μιας και θα λείπω απο τις 17/6 έως τις 4/7...
salome....βγάλε σε παρακαλώ το γυναικείο πληθυσμό του forum ασπροπρόσωπο -
έχω καταφέρει να είμαι ΠΣΚ παρά ΠΣΚ αθήνα, κάνοντας τις απίστευτες αλχημείες. Έχετε καταφέρει να κανονίζετε τα..πάντα τα ΣΚ που δεν είμαι εδώ
Καλή διασκέδαση, ελπίζω να έρθουν οι γιώργος-ρένα μαζί να μάθω τουλάχιστον για την καινουργια διαδρομή
Στήσιμο αγωνιστικών στην καινούργια διαδρομή; Να δω κούκο και σιέλ να την κάνουν και μετά να τσακώνονται για τί στήσιμο θέλουν τα παραπρό('ένα καφάσι μπύρες στη θέση του συνοδηγού, και 10 κιλά παϊδάκια πίσω') -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
θα περιμένω ανταποκρίσεις...μιας και θα λείπω απο τις 17/6 έως τις 4/7...κακοπερνάμε ε???
Θα προσπαθήσω για το Σαββατο! Δεν είναι σίγουρο ακόμη
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
κακοπερνάμε ε???φιλενάδα αν θές αλλάζουμε...
δεν είναι τίποτε σπουδαίο 350 γερμανο-αγγλάκια στην Κώ
αν πρόσεξες χάνω και την εκδρομή και την παραπρο-πονηση -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αν πρόσεξες χάνω και την εκδρομή και την παραπρο-πονησηωχ!!! Δίκιο έχεις! Χάνεις και το παπιγκο!!!
Να στείλουμε κανα ελικοπτερο να σε πάρει από την Κω να σε φέρει????
-
Λάμπη βάλε τα ποτιστήρια να δουλέψουν
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Να στείλουμε κανα ελικοπτερο να σε πάρει από την Κω να σε φέρει????θα βάλει το χέρι του ο 'Θεός'-Calibrator?
-
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Αυτά προς το παρόν.
Λάμπης ΚουρτέσηςΩραία τα λες!!!!
Ο Νάζος θα είναι εκεί;;;
Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς! Είτε που θα πατσίσουμε, είτε που θα φυγαδευτώ όπως όπως μέσω Τριπόλεως!!! (μη μας δει και κανένα γνωστό μάτι και που να κρυφτούμε μετά... ) -
Βρε σείς , ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΟΙ θα έρθετε στο Πάπιγγο ?
Αποστόλης.
-
Ο Νάζος θα είναι εκεί;;;
Σε περιμένει Γιωργάκη μου με 'ανοιχτές αγκάλες'. Η πλάκα είναι που ήταν στενοχωρημένος την άλλη φορά, λόγω του αποτελέσματος. 'Λες κύριε Λάμπη να μην ξαναέρθει πάλι; Συγνώμη, δεν το ξανακάνω!' Η αλήθεια είναι ότι έχει προπονηθεί αρκετά, οπότε.....
Λάμπη βάλε τα ποτιστήρια να δουλέψουν
Μπά! Έχει περισσότερη πλάκα χωρίς τα ποτιστήρια. Άσε που δεν χαλάει και η διαδρομή όταν είναι στεγνό.
Πάντως να ξέρετε ότι τα παραπρό γλιστράνε κάπως λιγότερο, άρα είναι πολύ πιό γρήγορα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι διασκεδαστικά.
Λάμπης Κουρτέσης
-
Τελικά έκλεισε για το Σάββατο ;;
... γιατί έχουμε και αγώναΤο πρόγραμμα για το ΣΚ στα Μέγαρα υπάρχει πουθενά ;; ... στο rally.gr δεν το βγάζει.
ΤΙ ΜΟΥ΄ΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ.....