-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σήμερα είδα πολλά 'ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Η ΑΠΛΗ ΚΑΙ Η 100ΑΡΑ'. Τα στεγνώσανε τα κοράκια τα βενζινάδικα.
Πολύ πετυχημένο αυτό το 1.5ε/λτ παραπάνω. Δουλεύει ο ανταγωνισμός. Ανταγωνίζονται οι βενζινάδες στο ποιος έχει την καλύτερη μεζονέτα.πανικοβλήθηκε ο κόσμος και γέμισαν σχεδόν όλοι είτε το είχαν ανάγκη είτε όχι
-
εγω παλι δε γεμισα με μισο ντεποζιτο ειμαι, αντε να δουμε τι θα κανω με αυτο
-
Μην αρχίζετε να τσακώνεστε και για τις εταιρείες καυσίμων, για όνομα..
Προσωπικά σε συνάρτηση και με τον πρατηριούχο όλες τις εμπιστεύομαι το ίδιο, αλλά δυσανασχετώ λίγο με την shell γιατί έχουν 10 είδη βενζίνης power, racing, formula1, dragster και δεν ξέρω τι και νιώθω ότι αν βάλω την ταπεινή 95αρα θα σέρνομαι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω παλι δε γεμισα με μισο ντεποζιτο ειμαι, αντε να δουμε τι θα κανω με αυτοΑν ενδιαφερεσαι σου πουλαω τη δικη μου βενζινη 2€/λτ Θα βαλω ενα λαστιχο και θα τραβηξω απο το ρεζερβουαρ
-
Οχι κ άδικα όμως κύριε Ντέμη Ρούσο.
1 εβδομάδα χωρίς καύσιμα...ας πούμε εγώ κάνω 60 χλμ καθημερινά δηλ 420 μόνο για την δουλειά μου. Και άλλα 80 για άλλα να η 500αρα...οριακά θα με βγάλει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οχι κ άδικα όμως κύριε Ντέμη Ρούσο.1 εβδομάδα χωρίς καύσιμα...ας πούμε εγώ κάνω 60 χλμ καθημερινά δηλ 420 μόνο για την δουλειά μου. Και άλλα 80 για άλλα να η 500αρα...οριακά θα με βγάλει.
Επειδη την εχεις πιο πολυ αναγκη 2,5€/λτ ειδικα για σενα
-
Για Θεσσαλονικη παντως μεχρι αυτη την ωρα (Πεμπτη βραδυ..) δεν υπαρχουν προβληματα...
Τα περισσοτερα εχουν ακομα καυσιμα! -
Και το Γαλατσι μεχρι στιγμης μια χαρα ειναι! Απο το μεσημερι δεν νομιζω να αλλαξαν πολλα τουλαχιστον αν εξαιρεσεις τα πρατηρια Shell που ειδα κολλημενα χαρτια στις αντλιες τους.
-
Εγώ παρακαλάω να στεγνώσουν τα πρατήρια, να γλιτώσω τα ...εκτός έδρας από την δουλειά. Στο γραφείο πάω και με το λεωφορείο!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ παρακαλάω να στεγνώσουν τα πρατήρια, να γλιτώσω τα ...εκτός έδρας από την δουλειά. Στο γραφείο πάω και με το λεωφορείο!Ελληνικο μενεις?
-
λεωφορείο; Θα πρέπει να αλλάξω 3 λεωφορεία αν φτάσω ποτέ...
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Για Θεσσαλονικη παντως μεχρι αυτη την ωρα (Πεμπτη βραδυ..) δεν υπαρχουν προβληματα...
Τα περισσοτερα εχουν ακομα καυσιμα!Ωραία πάω να βάλω 2 - 3 ευρώ στο scooter να γεμίσει
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγώ παρακαλάω να στεγνώσουν τα πρατήρια, να γλιτώσω τα ...εκτός έδρας από την δουλειά. Στο γραφείο πάω και με το λεωφορείο!
Ελληνικο μενεις?
Ναι.
Κανονικά τώρα θα είχα Μετρό βέβαια, αλλά δεν άφησαν τον Σουφλιά να ολοκληρώσει το έργο του και να τώρα... -
Εχεις το Αμαξοστασιο διπλα 155-103-Β2-141 θα φτιαχτει και το μετρο και θα 'στε αρχοντες!
-
Το Β2 βγαλτο παει εφυγε!!! Μονο 155, 103, 141!!!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εχεις το Αμαξοστασιο διπλα 155-103-Β2-141 θα φτιαχτει και το μετρο και θα 'στε αρχοντες!Καλά, το Μετρό το βλέπω πλέον σε κάνα χρόνο και βάλε...
Αφού ακόμη και να τέλειωνε εγκαίρως, δεν έχουμε τρένα!
Η παραγγελία έγινε μόλις το φθινόπωρο, οπότε...Μέχρι να γίνει, αναγκάζομαι να κρατάω δύο αυτοκίνητα: η Lancia είναι απαραίτητη για να πάω στην δουλειά...
-
Ο χρήστης StarAlliance έγραψε:
Το Β2 βγαλτο παει εφυγε!!! Μονο 155, 103, 141!!!Ε καλα πως κανεις ετσι Βγαινει ομως σπανια μεν αλλα βγαινει
-
Την κυριακή θα κάνω Θεσσαλονίκη-Αθήνα οδικώς.Την Δευτέρα που πρέπει να γυρίσω πίσω πως το βλέπετε?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εχεις το Αμαξοστασιο διπλα 155-103-Β2-141 θα φτιαχτει και το μετρο και θα 'στε αρχοντες!
Καλά, το Μετρό το βλέπω πλέον σε κάνα χρόνο και βάλε...
Αφού ακόμη και να τέλειωνε εγκαίρως, δεν έχουμε τρένα!
Η παραγγελία έγινε μόλις το φθινόπωρο, οπότε...Μέχρι να γίνει, αναγκάζομαι να κρατάω δύο αυτοκίνητα: η Lancia είναι απαραίτητη για να πάω στην δουλειά...
Πουλαω βενζινη αν ενδιαφερεσαι Κοιτα πιο πανω
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Την κυριακή θα κάνω Θεσσαλονίκη-Αθήνα οδικώς.Την Δευτέρα που πρέπει να γυρίσω πίσω πως το βλέπετε?Κλείσε ξενοδοχείο και πάρε καμία φίλη αθηναία για ποτό
Βενζίνη ώρα μηδέν!