-
Ο χρήστης papavasiliou έγραψε:
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΩΣ ΠΑΜΕ?FOUL
-
Ευχαριστουμε πολι!!
Το 6αρι αγοραστικε απο κοινου για καθαρα λογους διασκεδασης...Ειχαμε και στο παρελθον πολιτικο!!!
Προσπαθουμε να ειμαστε συντιριντικοι και το κανουμε με κεφι και καλη παρεα!
Δυστηχως διαλεξαμε λαθος εποχη και λαθος χωρα!!
Ευχομαι και εγω με την σειραμου καλο αγωνα σε ολους και καλη διακεδαση!!! -
η απεργια των τελωνειακων υποτιθεται οτι ειναι τριημερη
(τριτη - τεταρτη - πεμπτη ) οποτε , λογικα δεν υπαρχει προβλημα.
βεβαια , κατα ποσο ισχυει η λογικη στην χωρα μας ....... -
ΕΝΑΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΧΑΡΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.......
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ.......ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ!!!ΥΓ.ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΕΛΕΙ ΚΟΣΜΟ........ΜΑΚΑΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ 'ΒΕΠΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ Κ ΟΧΙ ΠΡΑΣΙΝΟ....''
-
Ο χρήστης iakobos έγραψε:
Ευχαριστουμε πολι!!
Το 6αρι αγοραστικε απο κοινου για καθαρα λογους διασκεδασης...Ειχαμε και στο παρελθον πολιτικο!!!
Ευχομαι και εγω με την σειραμου καλο αγωνα σε ολους και καλη διακεδαση!!!Λαθος χωρα διαλεξατε.Η εποχη ειναι μια χαρα!
Καλως ηρθατε! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λαθος χωρα διαλεξατε.Η εποχη ειναι μια χαρα!
Καλως ηρθατε!Μηπως εννοεις λαθος περιοχη ..... μιας και η ευρωπαικη ενωση εχει την Ηπειρο σαν την φτωχοτερη της ευρωπης ?
Δεν θα εχουν μετρισει τισ φτερουγεσ της ...φαινεται οι ασχετοι .........
-
Μπλόκο στην αγορά των καυσίμων βάζουν οι τελωνειακοί αφού αργά το βράδυ αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους που τελειώνουν την Παρασκευή με επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες μέχρι και τις 24 Φεβρουαρίου που είναι η γενική απεργία της ΓΣΕΕ.
-
Nα περασετε ολοι καλα και μην αγχωνεστε.....Το Αχαιος μολις αναβληθηκε για ενα μηνα
-
Eλα ρε gamoto .... θα καθυστερησουν και την αποχη τους οι φιλοι σου ......κριμα .
-
Eλα ρε gamoto .... θα καθυστερησουν και την αποχη τους οι φιλοι σου ......κριμα .
-
-
Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως!!!
-
ΚΑΥΣΙΜΑ
ΜΕΤΑ ΤΗΣ 24 ΦΕΒ,ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΚΑΥΣΙΜΑ
ΜΕΤΑ ΤΗΣ 24 ΦΕΒ,ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.Τον 'ηπιαμε' κανονικα.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Eλα ρε gamoto .... θα καθυστερησουν και την αποχη τους οι φιλοι σου ......κριμα . ΤΡΙΣΠοιος κανει αποχή ; Aπλα δεν μπορουν να τρεξουν χωρις licence .... (αν και κατι μου λεει , οτι ...... ....θα σε δω στη Πατρα)
Τελος παντων , κοιτα να περασετε καλα και παρτε και κανα ζεστο ρουχο , γιατι θαχει ψοφόκρυο .
-
Ο χρήστης FIESTA έγραψε:
ΕΝΑΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΧΑΡΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.......
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ.......ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ!!!ΥΓ.ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΕΛΕΙ ΚΟΣΜΟ........ΜΑΚΑΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ 'ΒΕΠΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ Κ ΟΧΙ ΠΡΑΣΙΝΟ....''
Από πάρα μα πάααααρα πολές ημέρες στό http://www.xwmatinos.gr - http://www.rally.gr - http://www.elpa-ethea.gr και ΒΕΒΑΙΑ !!!!!!! στό http://www.alalamias.gr, KAI χάρτης ΚΑΙ προσβάσεις θεατων ΚΑΙ προσβάσεις Τεχνικού Ελέγχου ΚΑΙ συμμετοχές ΚΑΙ πρόγραμμα ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ......
Καλώς να ώρίσετε.
-
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
Φιλτατε passat1.8t ας λεει ο καθενας οτι θελει!
Εγω χαιρομαι πραγματικα γιατι δυο νεοι ανθρωποι με αγαπη για το αυτοκινητο,που ξεκινησαν απο βελτιωσεις,γρηγορα αυτοκινητα,κοντρες και truck day κατεληξαν στους ελληνικους αγωνες ραλυ.
η διασκεδαση ειναι σιγουρη ανεξαρτητα απο το αμαξι,
και οπως βλεπουμε ξεκινουν την προσπαθεια τους απο την αρχη, τιμοντας το 2ο σπριντ Μπραλου σε αντιθεση με ολους εμας.Το προβλημα Ποσειδωνα ειναι μην αναπνευσουν το πολυτιμο οξυγονο απο τους αγωνιαριδες στον Μπραλλο.
-
Ο χρήστης iakobos έγραψε:
Ευχαριστουμε πολι!!
Ευχομαι και εγω με την σειραμου καλο αγωνα σε ολους και καλη διακεδαση!!!Γιακομπς καλο αγωνα.Το αυτοκολητο με το καγκουρω το εβαλες?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Φιλτατε passat1.8t ας λεει ο καθενας οτι θελει!
Εγω χαιρομαι πραγματικα γιατι δυο νεοι ανθρωποι με αγαπη για το αυτοκινητο,που ξεκινησαν απο βελτιωσεις,γρηγορα αυτοκινητα,κοντρες και truck day κατεληξαν στους ελληνικους αγωνες ραλυ.
η διασκεδαση ειναι σιγουρη ανεξαρτητα απο το αμαξι,
και οπως βλεπουμε ξεκινουν την προσπαθεια τους απο την αρχη, τιμοντας το 2ο σπριντ Μπραλου σε αντιθεση με ολους εμας.Το προβλημα Ποσειδωνα ειναι μην αναπνευσουν το πολυτιμο οξυγονο απο τους αγωνιαριδες στον Μπραλλο.
Μπράβο στα παιδιά που τουλάχιστον έχουν τα @@ να το πάνε παρακάτω...στο αληθινό...
Μακάρι να συνεχίσουν....
-
DIm No Worries m8!!
Εχω τα γονιδια του καγκουρα αφου ειμαι γεννημενος και εχω μεγαλωσει 'down under'!!
V8 power!
2o RALLY SPRINT ΜΠΡΑΛΟΥ από την Α.Λ.Α.Λ.