-
αύριο και γω για καφέ στην πίστα
-
Ήταν ένα πολύ ωραίο τριήμερο,και ίσως το καλύτερο track day που έχει γίνει.
Χάρηκα που ξαναμίλησα με τον Νίκο(Νick-K)και γνώρισα τον Γιώργο(sv2)
Aνδρέα??Γιατί δεν ήρθες?
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ήταν ένα πολύ ωραίο τριήμερο,και ίσως το καλύτερο track day που έχει γίνει.Χάρηκα που ξαναμίλησα με τον Νίκο(Νick-K)και γνώρισα τον Γιώργο(sv2)
Aνδρέα??Γιατί δεν ήρθες?
Αν κρίνω από τις φώτο του Nick-K πρέπει να περάσατε ΤΕΛΕΙΑ!
Πέρα από την Exige του Τέο, είδα και ένα ΚΤΜ ...δε παίζει να υπάρχει άλλο στην Ελλάδα!
Ανεβάστε καμιά φώτο/βίντεο...έστω στο fb
-
Βάζω μερικές που τράβηξα. Δυστυχώς έφυγα σχετικά νωρίς και δεν τράβηξα πολλές..
2 κουκλιά
KTM X-Bow
-
-
Ήταν μια πολύ ωραία ημέρα, ο καιρός πεντακάθαρος και πολύ καλή παρέα! Χάρηκα πολύ που τα είπα και γνώρισα αρκετούς από κοντά! Ευχαριστώ πολύ τον Theo για την συνοδήγηση που μου πρόσφερε!! Απίστευτη αίσθηση το Lotus! Ειλικρινά το αμάξι στρίβει απίστευτα!!! Για 2-3 ώρες ένιωθα ακόμα τα G που έφαγα στο σώμα μου!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Aνδρέα??Γιατί δεν ήρθες?
Οπως λεει κι'η παροιμία:
'Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες' -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Τι είναι τούτο ωρέ
Προφανώς ιδιοκατασκευή αλλά θέλουμε λεπτομέρειες!!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Τι είναι τούτο ωρέ
Προφανώς ιδιοκατασκευή αλλά θέλουμε λεπτομέρειες!!
-
Παίζουν τίποτα κινήσεις προς την πίστα αυτόν τον καιρό;;
-
Την Κυριακή θα είμαι στην πίστα. Έχει trackday το Honda-Tech.gr Club και θα μπούνε 2-3 φίλοι και θα πάω μια βολτίτσα να βγάλω και καμιά φωτογραφία και λίγο συνοδήγηση.
Θα είναι κανείς άλλος?
-
Μερικές φωτογραφίες από το trackday του Honda-tech.gr από το σαβ/κο στην πίστα των Σερρών.
http://www.flickr.com/photos/33284937@N ... 360493119/
-
-
Ωραίος ο Νικ!!!
Πόσες συμμετοχες ειχε Νικο; -
Ευχαριστώ Αντρέα!
Γύρω στις 85 συμμετοχές είχε απ' ότι βλέπω στο forum τους.
Πάντως ήταν πολύ καλά! Καταπληκτική μέρα (ουτε παραγγελία να είχαμε τέτοια καθαρή ατμόσφαιρα και ουρανό με ωραία σύννεφα για τις φωτο ) πολύ κόσμος-αυτοκίνητα και πολύ ωραίο φιλικό κλίμα με χαβαλέ και γέλιο!Μπράβο τους, ωραία διοργάνωση. Πάντως σε κάθε session είχε 7-8 αυτοκίνητα περίπου τουλάχιστον για χθες που ήμουν εγώ.Μπήκα λίγο με ασημί s2000 και driftάραμε Και με τον φίλο μου με το κόκκινο TT-S αλλά με χαλασμένη ανάρτηση δυστυχώς.
-
Λίγες ακόμα.
-
εγώ είμαι συναχομένος από την Παρασκευή λέμε.. έχουμε κάνα χρόνο από τους δικούς μας Nick ?
-
Πολύ ωραίες φωτογραφιες!
Μπράβο!
-
Ευχαριστώ nEK
Νικόλα περαστικά φίλε.
Με το Χρήστο γυρίσαμε 1:40.076 με πρόβλημα στην ανάρτηση και στο τέλος μας έκλασε το αριστερό μπροστά αμορτισέρ. Πρώτη φορά στην πίστα, δεν πίεζε πολύ. Έχει πολύ ψωμί ακόμα.
Ο Κασνάκης με το Type-r 1:36.937, o Λάζος με το Golf GT 1:38.78
-
up up!
Ψηνόμεθα με Μάρκο, realzeus, kyr (?) για μια βολτούλα για καθημερινή.
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)