-
Bre Xrhstako moy, koita ti egrapsa.....
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Den lew yparxoyn kapoia amaksia poy exoyn thn filosofia toy time attack kai ena megalo MPRABO sta paidia poy ta exoyn alla sygkrinoyme anomoia pragmata.Opote ti moy deixneis to Evo ths Auto Ergonomics. Kserw akribws poia yparxoyn posa alla exw dei kai merikoys apo toy odhgoys. Alla ksanalew. Diaforetikh filosofia ena amaksi TIME ATTACK kai diaforetikh ena amaksi gia circut (agwnes taxythtas dld me thn ennoia poy epikratei se olo ton kosmo).
Oso gia ta kagkoyrika poy les..... Mallon polloi prepei na prosdiorisoyn ton orismo ayto etsi wste na mporesoyme na exoyme kalyterh syzhthsh.
-
...
Oso gia ta kagkoyrika poy les..... Mallon polloi prepei na prosdiorisoyn ton orismo ayto etsi wste na mporesoyme na exoyme kalyterh syzhthsh.Αμήν !!!
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
P.S. Kai ena video apo mena pws kataskeyazonte ta SWSTA TIME ATTACK AYTOKINHTA kai giati sygkrinoyme anomoia pragmata....
Youtube VideoΓειά σου Αλέξανδρε,
Γι' αυτό το 'καγκούρικο' τι λες ?
Και να ξέρεις Άλεξ, ότι υπαρχουν τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα τόσο υψηλού επιπέδου ήδη...
Αυτοκίνητα έχουμε... κανόνες και υποδομές δεν έχουμε...
Αμάν ρε Passat...Κάθε φορά που αγοράζεις ενα μπ.. αυτοκίνητο μας τα κάνεις ... τετράγωνα με τα βιντεάκια σου... Εδώ βγήκε το EVO11 και εσύ ασχολείσαι ακόμα με τις 'αντίκες' τα 9αρια...!
Φαντάσου να 'ψώνιζες' και κανένα COLUMBIA, τι θα γινόταν...
Και επειδή μπορεί να το σκέφτεσαι, πάρε και βιντεάκι να αρχίσεις να μαθαίνεις απο τώρα...
http://www.youtube.com/watch#v=hKOnPmVm ... re=relatedΑγοράκι μου αμα διαθέτεις χρήματα, μέχρι και στο Leman πηγαίνεις...οπως ο κύριος στο βιντεό σου.
Δυστυχώς ομως στο EBAY δεν πουλάνε συμμετοχές και προετοιμασία... -
Ο χρήστης van έγραψε:
...
Αγοράκι μου αμα διαθέτεις χρήματα, μέχρι και στο Leman πηγαίνεις...οπως ο κύριος στο βιντεό σου.
Δυστυχώς ομως στο EBAY δεν πουλάνε συμμετοχές και προετοιμασία...Βασίλη, εκτός από ένα πολύ ωραίο off-topic (παραδόξως αμφίβολου χιούμορ, αλλά περί ορέξεως...) υπάρχει κάτι που θα ήθελες να πεις, το οποίο να σχετίζεται θετικά ή αρνητικά με την ιδέα των formula saloon ?
Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα ήθελαν να ακούσουν την άποψη της νέας γενιάς της APR, σχετικά με τη καινούργια αυτή κατηγορία.
-
Tωρα ξερεις ......... το πρωτο τσουρεκι στη Σαλονικα ....του Τερκενλης ..
O πρωτος τσουρεκας στην Αθηνα με evo ...... ο PASSAT 1.8T ..
ε....μα σε ετρωγε απ'την ημερα που το πηρες το παλιοταξι να τα ακουσεις ......... γρηγορε .......
Την εχουμε γραψει ...διαβασε προς speed .........
-
Γεια χαρά σε όλους ,, νέος σε forum .. με ενδιαφέρει η formula saloon αρκετά ..
Οι κυριλάτοι δεν θα έρθουν να δούνε καν .. και οι κοντράκιδες των 40 δευτερολέπτων δεν θα χαλάσουν την 19αρα ζάντα τους πάνω στα CURBS..Επίσης υπάρχουν πεινασμένοι πιτσιρικάδες που έχουν κάτι όπλα από τον πόλεμο των πατεράδων τους !!! και είναι αξιόλογοι μαχητές καθώς και τα όπλα προβάλανε ακόμα !!
Εγώ είμαι έτοιμος ξανά για όλα ... το μόνο που μπορεί να με ξενερώσει είναι η κακομοιριά και ο μικρόκοσμος που κοιτάει το πρωτάθλημα στα χαρτιά
Στην formula saloon δεν έχει βαθμούς δεν έχει πρωτάθλημα .. είναι κάτι που έχει ακόμα υγειά
Φιλικά γράφω για τους κοντράκιδες δεν έχω κάτι μαζί τους
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:hahaiv:Tωρα ξερεις ......... το πρωτο τσουρεκι στη Σαλονικα ....του Τεκενλης ..
O πρωτος τσουρεκας στην Αθηνα με evo ...... ο PASSAT 1.8T ..
ε....μα σε ετρωγε απ'την ημερα που το πηρες το παλιοταξι να τα ακουσεις ......... γρηγορε .......
Την εχουμε γραψει ...διαβασε προς speed .........
Χρήστο, είπαμε ο Βασίλης να γράψει άποψη... την δική σου άποψη την ξέρω καλά.
Αν δεν βγάλει η Peugeot taxi, δεν θα ηρεμήσεις... (είχε παλιά το 406)ΥΓ Όντως ο Τερκενλής...
http://www.terkenlis.gr/ -
Ο χρήστης n.gikas polo 6n έγραψε:
Γ
Στην formula saloon δεν έχει βαθμούς δεν έχει πρωτάθλημα .. είναι κάτι που έχει ακόμα υγειάμεγαλη κουβεντα ειπες...
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
http://www.terkenlis.gr/ΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕ passat, 35 χρόνια, ακούω τις ιδιες μ@λ@...ες.Πέρυσι και πρόπερυσι ήταν το French Cup, Σήμερα τα Saloon, παλαιότερα κύπελλο Νέων... Τόσα χρόνια ακούω τα ιδια και τα ίδια.Αν πραγματικά ολοι εσείς που 'ασχολείστε' με τους αγώνες, θέλατε πραγματικά να τρέξετε, θα τρέχατε ήδη.
Δεν σου κάνει εντύπωση οτι απόγονοι ή συγγενείς παλαιότερων οδηγών συνεχίζουν και τρέχουν? Η μηπως πιστεύεις οτι ολοι είναι της δουλειάς? Μάλλον επειδή το νιώθουν και το θέλουν...
Απλά οι περισσότεροι απο εσάς 'ονειρεύεστε' οτι θα τρέξετε!Αν πραγματικά θέλετε να τρέξετε σε αγώνες, δεν εχετε καμία ανάγκη απο κανονισμούς και κατηγορίες.Πρέπει ομως να ξεπεράσετε το σύνδρομο της καφετέρειας και του Πούλ Μουρ.Ολοι σας θέλετε να 'τρέξετε' με ενα MITSUBISHI και ενα SUBARU.EEEE δεν γίνετε εκτός αν ο μπαμπάς σας είναι ο JIGGER... Εγώ ξεκίνησα να τρέχω με Cinquecento.1997.Αυτό το είχα και για ΙΧ.Κάθε μέρα πηγαινοερχόμουν σπίτι - μαγαζί (Νεα Σμύρνη -Πολύγωνο) με το αγωνιστικό.Αυτό είχα, με αυτό εκανα την δουλειά μου.Είχα μια κοπέλλα τότε που σπούδαζε στα Γιάννενα και καθε 2ο ΣΚ, πήγαινα με αυτό να την δώ.Κοντό κωρονπήνιο-140 τελική, προβολιέρα στο καπώ, αλλα εγώ πήγαινα.
Μετά πήρα 106.Το ίδιο.Σιγά σιγά μάζεψα λεφτά και έβαλα μια PROFLEX. Αλλαξα και κοπέλα, η οποία σπούδαζε στην Πατρα, και πηγαινοερχόμουν.Ρώτα τον Κούλη, πόσες φορές είχε δει το αγωνιστικό μου παρκαρισμένο στα 'Ψηλά Αλώνια', που είμασταν και αντίπαλοι τότε. Εκανα οικονομία και δεν πέταγα λεφτά σε μπουζούκια και Club.
Εχεις την εντύπωση οτι τα βρήκα ολα έτοιμα?Είπα δλδ μια ωραία μέρα στον Πατέρα μου, οτι θέλω να τρέξω, και εκείνος αμέσως μου άνοιξε το μαγαζί του, μου εδωσε και μια OHLINS, εφτιαξε και ενα μοτέρ Τέρας και μου είπε ορμα?
Η μήπως πιστεύεις οτι εχω ενα ΜΙΤΣΟ για ΙΧ, μια 997 για την σύζυγό μου, και ενα καλό αγωνιστικό αυτοκίνητο?Εισαι τρελός και εσύ και ολοι οσοι περιμένετε μια κατηγορία για να τρέξετε...!Λάστιχα καινούρια αγόρασα για πρώτη φορά το 2005.Μέχρι τότε ειχα λεφτά μόνο για μεταχειρισμένα.Αγόραζα τα λάστιχα του Νιώρα, του Δραγώνα και μετά του Καίσαρα και κάποιων απο το PEUGEOT CUP. Ετσι ομως εκανα οικονομία και εκανα και 50 αγώνες μέχρι τότε.
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ? ΟΛΟΙ ΠΟΥΛ ΜΟΥΡ, ΜΙΤΣΟ, ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!
Γιάυτό λοιπόν, νομίζετε οτι θέλετε να τρέξετε σε αγώνες.Και κακός που ασχολείτε και η ΕΘΕΑ με το πως θα κάνει τους νέους να ερθουν να τρέξουν.
Ολοι σας εχετε ενα ΙΧ 'τούμπανο' με εκατομύρια πεταμένα επάνω του και ονειρεύεστε οτι θα τρέξετε.Μου αγοράζετε Ζάντα 19αρα για να δείχνει, σκάστρες και σποιλερ απο τον Π@π@ρ.. Development, φρένα 8πίστονα κλπ, που ολα αυτά κοστίζουν απειρα λεφτά.Αλλα για να δώσετε 1000 Ευρώ να αγοράσετε ενα κράνος της προκοπής, γάντια, ενα πιεσόμετρο ελαστικών και ενα χρονόμετρο ανθρώπινο, για οταν πάτε στα TRACKDAYS δεν τα δείνετε και χρονομετράτε με το κινητό σας τηλέφωνο, ενώ αέρα βάζετε ανάλογα με τα μποφόρ του μετεορολογικού δελτίου.Είναι ωραίο να λέτε στον ανίδεο περίγυρό σας, οτι τρέχετε σε 'αγώνες' GTCC, GP,PTCC, GTB GΤΨΨ, κλπ, αλλα στους οδηγούς αγώνων δεν συγκαταλέγεστε.Και δεν πρόκειτε...Παραμόνο αν ιδρώσει ο 'Πωπός' σας στο μπάκετ και εχει ανεβάσει η καρδιά σας 500 παλμούς απο το γλίτωμα (οσο και να ειναι αυτό) της καταστροφής, κατεβαίνοντας την φτέρη, ή την παύλιανη ή οταν 'εχετε' στο σβέρκο σας τον αντίπαλο που προσπαθεί να 'χωθεί'.Και βέβαια στο μαγικό συναίσθημα οπως της Κ2 της Ριτσώνας με την ανθρωπομπαριέρα...
Αν πραγματικά Πιστεύετε οτι θέλετε να τρέξετε στους αγώνες αυτοκινήτου πουλήστε οτι Μ@λ.. αυτοκίνητο τούμπανο έχετε και πάρτε ενα μικρό αγωνιστικό, οτι και να είναι αυτό, για να ξεκινήσετε.Δεν παίζει ρόλο η κατηγορία. Σιγά μην κυνηγήσετε και την Γενική απο τον πρώτο σας αγώνα.Ολοι οι σοβαροί σε αυτόν τον χώρο απο ενα μικρό αγωνιστικό ξεκίνησαν.Ακόμα και ο Βωβός ετρεχε με Golf II στα πρώτα του βήματα.Δεν γενήθηκε με τον S2000 στην κούνια.
Αυτές είναι οι απόψεις μου Passat και πιστεύω πολλών σοβαρών απογόνων του χώρου, που βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται, σε αυτόν τον χώρο. Ολοι οι άλλοι ή δεν θα τρέξουν ποτέ(λόγω της αδικης κοινωνίας...) ή θα τρέξουν για ενα Φεγγάρι και θα τους 'ξεχάσει και η μάνα' τους μετά...
ΥΓ:Λείπει απο την συλλογή μας ενα DVD.Μήπως το εχει πάρει το ματι σου?
-
Πόσο δίκιο έχεις Βασίλη.......
Άλλα ποιός ακούει;......
-
Και επειδή κάποιοι 'ειδήμωνες Φώσκολοι' θα με πουν κομπλεξικό και καβαλημένο, πάρτε ενα βιντεάκι για να καταλάβετε τι σημαίνει οδηγός αγώνων...
http://www.youtube.com/watch#playnext=1 ... fI_uLUpb6oΙταλικά δεν ξέρω, εβαλα ανθρώπους να με βοηθήσουν να το μεταφράσω, το κατέβασα, ασχολήθηκα, τα λέει όλα.
Και βέβαια δεν το βρήκα μόνος μου, αλλα κάποιος που εκτιμώ πολύ και πιστεύω οτι ζεί μόνο για τους αγώνες...Αν και τότε είμαι κομπλεξικός και καβαλημένος, τότε ναί είμαι.Και δεν θέλω οι διάφοροι 'φώσκολοι' -'μηχανοδηγοί' και δήθεν 'οδηγοί αγώνων' να **αναπνέουν τον αέρα **του χώρου που μοιράζομαι με συναδέλφους.
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Αν και τότε είμαι κομπλεξικός και καβαλημένος, τότε ναί είμαι.Και δεν θέλω οι διάφοροι 'φώσκολοι' -'μηχανοδηγοί' και δήθεν 'οδηγοί αγώνων' να **αναπνέουν τον αέρα **του χώρου που μοιράζομαι με συναδέλφους.
Στην επομενη συνελευση του Σοαα να πας να τους τα πεις αυτα.
Σαν δεν ντρεπονται που προσπαθουν με τον οποιο τροπο να σου στερησουν το οξυγονο, προσπαθωντας να προσελκυσουν γιαλαντζι μαρσιποφορους αγωνιζομενους -
Ο χρήστης van έγραψε:
Και επειδή κάποιοι 'ειδήμωνες Φώσκολοι' θα με πουν κομπλεξικό και καβαλημένο, πάρτε ενα βιντεάκι για να καταλάβετε τι σημαίνει οδηγός αγώνων...
http://www.youtube.com/watch#playnext=1 ... fI_uLUpb6oΙταλικά δεν ξέρω, εβαλα ανθρώπους να με βοηθήσουν να το μεταφράσω, το κατέβασα, ασχολήθηκα, τα λέει όλα.
Και βέβαια δεν το βρήκα μόνος μου, αλλα κάποιος που εκτιμώ πολύ και πιστεύω οτι ζεί μόνο για τους αγώνες...Αν και τότε είμαι κομπλεξικός και καβαλημένος, τότε ναί είμαι.Και δεν θέλω οι διάφοροι 'φώσκολοι' -'μηχανοδηγοί' και δήθεν 'οδηγοί αγώνων' να **αναπνέουν τον αέρα **του χώρου που μοιράζομαι με συναδέλφους.
Vasilh metafrash prego....
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Αν και τότε είμαι κομπλεξικός και καβαλημένος, τότε ναί είμαι.Και δεν θέλω οι διάφοροι 'φώσκολοι' -'μηχανοδηγοί' και δήθεν 'οδηγοί αγώνων' να **αναπνέουν τον αέρα **του χώρου που μοιράζομαι με συναδέλφους.
Στην επομενη συνελευση του Σοαα να πας να τους τα πεις αυτα.
Σαν δεν ντρεπονται που προσπαθουν με τον οποιο τροπο να σου στερησουν το οξυγονο, προσπαθωντας να προσελκυσουν γιαλαντζι μαρσιποφορους αγωνιζομενουςΑς κατοχυρωθούν και ας αποδοθούν οι τίτλοι ιδιοκτησίας του thread στον dim8. Δεν αφήνει που δεν αφήνει ασχολίαστο ο,τιδήποτε δεν του πολυαρέσει, ας το κάνει και με αρμοδιότητα.
Όπως τα έχει παρουσιάσει περιμένουμε όλοι εξαιρετικό οδηγικό επίπεδο (δεν αμφιβάλλω ότι πολλοί td-αδες το διαθέτουν) και εξαιρετικό 'αθλητικό' επίπεδο.
Αλλά όπως βγαίνουν μερικοί και κράζουν τους κουλούς αγωνιζόμενους, ας περιμένουν και το κράξιμο στους κουλούς td-αδες. Γιατί όπως κράζεται το πίσω νο'υμερο με το παρτάλι, έτσι θα πέφτει και το κράξιμο για τον 'μη αγωνιζόμενο' που με 400 ίππους θα κάνει 1.15.
Ας περιμένουμε. -
Ωραιος ο van. Ετσι ειναι μαγκες, θυσια*! 1,5 χρονο ειμαι χωρις (προσωπικο) αυτοκινητο και βολοδερνω με το γλastra F της οικογενειας, με κρεμαργιερα που εχει πιο πολυ τζογο και απο το καζινο Λουτρακιου, την ταπετσαρια του ουρανου να μου κανει μασαζ στο κεφαλι, με ραδιοκλαρινοφωνο αντι για CD και φυσικα χωρις A/C, επισης αν και εχει ABS, ενας συρμος του Μετρο (γεματος εννοειται) φρεναρει καλυτερα. Αλλα ξερετε κατι: I don't give a fuck!!!! (ζμπουτσαμ' επι το ελληνικοτερο). Οταν εχει αγωνα, εχει αγωνα, τελος.-
Δεν εχω Α/6 με τετραπιστονες,καινουργια λαστιχα, σχεσεις και τα δεοντα. Χεστηκα ομως ρε. Τον αγωνα μου. Οταν σβηνουν τα μοτερ στη διαδικασια 5λεπτου και απλωνεται η ησυχια ειναι ιερη στιγμη. Και αυτο πρεπει καποιος να το ζησει. Οσο και αν εχουμε ευτελισει το θεσμο, πιστεψτε με, αξιζει. Λεω να μη κανω πιστα φετος (για να αλλαξω αυτοκινητο το '11) και το αγγελακι παλευει με το διαβολακι μεσα μου.*επ ουδενι δεν κανουμε θυσιες σε προσωπικο επιπεδο εννοειται. Ντυνομαστε, τρωμε, κανουμε τις βολτες μας, εχουμε τις κοπελες μας. Απλα δεν υπερβαλλουμε.
-
passat, dim8 ακούτε;
Διαβάστε προσεκτικά τι σας έγραψε ο Βασίλης και ο johanndelta και μην τα παρεξηγείτε όλα.....
Ποιο πολύ σεβασμό αξιώνει ο πιτσιρικάς με το Γιούγκο που παει td γιατί αποδεδειγμένα δεν δύναται για το παραπάνω παρά ο 'χεράς' με τη φτερούγα, που έχει ρίξει τόσα χρήματα στο ρημάδι, όσο θα του κόστιζαν 5 πρωταθλήματα με ένα αγωνιστικό της προκοπής....Και είμαι βέβαιος ότι όλοι όσοι θα εμφανιστούν με το καλό στα grid της νεοσύστατης κατηγορίας με τα 'τούμπανα', είναι εκεί όχι γιατί δεν μπορούν να τρέξουν κανονικά, σε πραγματικό αγώνα, αλλά γιατί πραγματικά δεν γουστάρουν να υπόκεινται σε οποιοδήποτε περιορισμό σε κανόνες και συμπεριφορές, κάτι που συνεπάγεται ένας πραγματικός αγώνας.
(Καλοί και κακοί υπάρχουν παντού...Άλλα κάπου οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο την εμφάνιση 'φυντανιών'..)
-
Ο χρήστης van έγραψε:
http://www.terkenlis.gr/ΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕ passat, 35 χρόνια, ακούω τις ιδιες μ@λ@...ες...
...
Αυτές είναι οι απόψεις μου Passat και πιστεύω πολλών σοβαρών απογόνων του χώρου, που βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται, σε αυτόν τον χώρο. Ολοι οι άλλοι ή δεν θα τρέξουν ποτέ(λόγω της αδικης κοινωνίας...) ή θα τρέξουν για ενα Φεγγάρι και θα τους 'ξεχάσει και η μάνα' τους μετά...ΥΓ:Λείπει απο την συλλογή μας ενα DVD.Μήπως το εχει πάρει το ματι σου?
Βασίλη αυτό λέγεται απάντηση!!! Δεν συμφωνώ σε όλα (και το ξέρεις) αλλά εκτιμώ ότι μίλησες ξεκάθαρα για την δική σου οπτική γωνία (που πίστεψέ με, από κει ούτε όλη την εικόνα βλέπεις, ούτε σφαιρικά μπορείς να το προσεγγίσεις).
Καταρχήν όσον αφορά την 'κατάθεση ψυχής' και το ξεκίνημά σου... αν νομίζεις ότι όλοι ξεκίνησαν από Evo, Sti, M3 κλπ είσαι πολύ γελασμένος!! Αλλά δεν πιστεύω ότι αφορά το θέμα μας ότι το 1ο μου αυτοκίνητο (από το 1984 μέχρι το 1990) ήταν ένα Fiat 126...
Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί από τους ομολογουμένως πολύ καλούς οδηγούς των Ελληνικού τύπου Time Attack, προβληματίζονται με το ενδεχόμενο ζημιών από επαφές σε κανονικό αγώνα ταχύτητας. Δεν τους αδικώ... τα αυτοκίνητά τους έχουν κοστίζει ΠΟΛΛΑ (παντελονίδειος γαρ) και ήδη είναι αξιέπαινοι που τα χρησιμοποιούν στην πίστα κυνηγώντας τα δέκατα αντί να τα έχουν για την καφετέρια (όπου παρεπιπτόντως βασιλεύουν συνήθως γερμανικά δημιουργήματα και όχι ιαπωνικά ταξί...).
Γι αυτό και είπα ξεκάθαρα ότι αν η Formula Saloon επιτρεπόταν να συμμετέχει στις Αναβάσεις, θα βλέπαμε πολύ μεγάλη συμμετοχή (αυτό έχω εισπράξει από σχετικές συζητήσεις, αυτό μεταφέρω). Προσωπικά θεωρώ ότι ο ΣΟΑΑ προλαβαίνει ακόμα να το σκεφτεί και να το εισηγηθεί στην ΕΘΕΑ.
Σχετικά με το ΥΓ σου... σου εύχομαι να το βρεις γρήγορα! Όσα dvd έχω δανειστεί από την ομολογουμένως πλούσια συλλογή σου, τα έχω 'διαχειριστεί' και σου τα έχω επιστρέψει. Εξάλλου είσαι πάντα ευπρόσδεκτος να έρθεις σπίτι μου (μόνος ή με την οικογένεια) και να δεις ότι δεν υπάρχει κάτι από την συλλογή σου...
-
Vasilh metafrash prego....
+1
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
passat, dim8 ακούτε;Διαβάστε προσεκτικά τι σας έγραψε ο Βασίλης και ο johanndelta και μην τα παρεξηγείτε όλα.....
Ποιο πολύ σεβασμό αξιώνει ο πιτσιρικάς με το Γιούγκο που παει td γιατί αποδεδειγμένα δεν δύναται για το παραπάνω παρά ο 'χεράς' με τη φτερούγα, που έχει ρίξει τόσα χρήματα στο ρημάδι, όσο θα του κόστιζαν 5 πρωταθλήματα με ένα αγωνιστικό της προκοπής....Και είμαι βέβαιος ότι όλοι όσοι θα εμφανιστούν με το καλό στα grid της νεοσύστατης κατηγορίας με τα 'τούμπανα', είναι εκεί όχι γιατί δεν μπορούν να τρέξουν κανονικά, σε πραγματικό αγώνα, αλλά γιατί πραγματικά δεν γουστάρουν να υπόκεινται σε οποιοδήποτε περιορισμό σε κανόνες και συμπεριφορές, κάτι που συνεπάγεται ένας πραγματικός αγώνας.
(Καλοί και κακοί υπάρχουν παντού...Άλλα κάπου οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο την εμφάνιση 'φυντανιών'..)
Σπύρο, σε μένα μιλάς ε, μην ξεχνιόμαστε!!
Έχουμε συναντηθεί πολλές φορές στην πίστα και γνωρίζεις πολύ καλά με τι 'εργαλείο' πάλευα τόσα χρόνια με τους χρόνους... δεν γεννήθηκα πάνω σε carbon αεροτομή...
Αλλά δεν ανέχομαι την σνομπαρία και τον μηδενισμό που αποπνέουν για τους 'άλλους' οι δήθεν αγνοί αγωνιάρηδες... αυτοί που σε κάθε ευκαιρία προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους συναθλητές τους, τους Τ.Ε. και στην τελική τον εαυτό τους (όσοι δεν κάνουν τα παραπάνω, ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ αναφέρομαι σε αυτούς).Όσο για το 'δεν γουστάρουν να υπόκεινται σε οποιοδήποτε περιορισμό σε κανόνες και συμπεριφορές' εσύ που το διαπίστωσες ? Η Formula Saloon, έχει τεχνικές ελευθερίες μόνο. Όλα τα υπόλοιπα διέπονται από τους ίδιους κανόνες που ισχύουν για όλους.
Και στην τελική Σπύρο... θλιβερότατες εικόνες κατάντιας και αθλιότητας, έχω δει συχνά στα πιτς επίσημων αγώνων ταχύτητας (και Ενιαίου..), αλλά ποτέ σε οργανωμένο Trackday ή διοργάνωση τύπου Time Attack. -
Ο χρήστης van έγραψε:
Και κακώς που ασχολείτε και η ΕΘΕΑ με το πως θα κάνει τους νέους να ερθουν να τρέξουν.Βασιλη με εντυπωσιαζεις, μαλλον δε διαβασες το ΔΤ του ΣΟΑΑ οπου ο προεδρος του προσωπικα ανακοινωνει την νεα κατηγορια που δημιουργηθηκε μετα απο προταση του ΣΟΑΑ.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_tax-news-article&article_id=17472&race_id=0οποτε κακως εσυ γκρινιαζεις για την εθεα και κακως ο APR λιγο πιο πριν κανει λογο για τους χωματινους που αποφασιζουν. Που ειναι βεβαια με οσα αυτο συνεπαγεται για το αθλημα που αγαπαμε, αλλα καλως ή κακως πλεον το μπαλακι ταχυτητες το εχουν πασαρει αλλου. Αρα η ευθυνη για αυτο που θα δουμε φετος (αεροδρομια, formula saloon, συνυπαρξη με τα gtcc που κανουν time attack στην ταχυτατη Τριπολη χωρις κλουβια κλπ) βαρυνει κυριως την Startline και τον ΣΟΑΑ.
Στην formula saloon δεν έχει βαθμούς δεν έχει πρωτάθλημα .. είναι κάτι που έχει ακόμα υγειά
μεγαλη κουβεντα ειπες...
Μια εξισου μεγαλη κουβεντα ειναι οτι αυτη τη στιγμη η formula saloon δεν εχει υποσταση, οταν αποκτησει θα μπορουμε να πουμε για την υγεια της.
FORMULA SALOON!!! [+Διάσπαση από Αγώνες Ταχύτητας 2010]