Ο χρήστης kostastsport έγραψε:
Παιδια καλησπερα ειμαι κατοχος ενος corolla t sport ο οποιο εχει 150000 χλμ.Στα 145000χλμ εβαλα τα AMSOIL 10W-40 (AMO) εχει πραγματι πολυ υσηχη λειτουργια ομως εχει χασει πολυ στο στροφαρισμα εκτος αυτου εχω παρατηρησει αυξηση στη καταναλωση.Πριν απο τα ΑΜΟ εβαζα τα 300V τα οποια στα 3500 χλμ τα εκαιγε.Μηπως θα ηταν καλυτερα να βαλω 5w40?Μπορειται να μου προτεινεται κατι αλλο για το συγκεκριμενο μοτερ?
Εφόσον σε ενδιαφέρει η ευστροφία και η κατανάλωση εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις κάποιο 10w30 εφόσον στο επιτρέπει και ο κατασκευαστής. Σωστά υποψιάζομαι ότι έχεις τον κινητήρα 1,8 με τα 192 άλογα; Είναι αυτός που γράφει Yamaha πάνω και στροφάρει σαν μοτοσυκλέτα;
Ποιό συγκεκριμένα αν θέλεις την προστασία σχεδόν 40άριου (hths 3,8) θα πρότεινα redline και αν θές μεγαλύτερα διάρκεια στα χλμ Amsoil ATM
που έχει tbn 12+ έναντι 8 που έχει το redline.
Φυσικά, πολλοί εδώ μέσα θα σου πουν να μην δοκιμάσεις 30άρι, δεν κάνει για την Ελλάδα, ότι θα καταστρέψεις τον κινητήρα κλπ. Ακόμα και έτσι να είναι - που αμφιβάλλω - αυτό θα φανεί μετά από πολλά χλμ χρήσης που μάλλον θα έχεις δώσει το αυτοκίνητο
Στο μεσοδιάστημα θα έχεις κερδίσει ευστροφία, κατανάλωση και θα έχεις χαρεί το αυτοκίνητό σου περισσότερο. Φυσικά εξαρτάται πολύ και από την χρήση που κάνεις καθώς και από τις θερμοκρασίες που ανεβάζει το λάδι σου (οι οποίες με τα 30άρια θεωρητικά τουλάχιστον θα πέσουν).
Μια άλλη ποιό συντηριτική επιλογή είναι να βάλεις κάποιο 5w40 όπως π.χ. το Motul 8100 ή το Amsoil AFL τα οποία έχουν χαρακτηριστικά με έμφαση στην διάρκεια σαφώς περισσότερο από ότι το 300V (υποψιάζομαι το 5w40, σωστά;). Φυσικά μπορείς να δοκιμάσεις και τα redline 5w40 ή 10w40.
Αυτή η μειωμένη ευστροφία που αναφέρεις μάλλον εξηγείται με την λογική ότι το 300V πρέπει να έχει αρκετά περισσότερα αντιτριβικά συγκριτικά με το AMO. Το ένα είναι σπορ προσανατολισμού το άλλο ποιό γενικού, ποιό καθαριστικό, φανερο από το γεγονός ότι κάνει και για diesel.
Ουφ, αρκετά η λογοδιάρροια, για να μαζευτώ λιγάκι