-
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένες ζάντες για μια bmw E46.
Ξέρει κανείς να μου προτείνει καμιά μάντρα με μεταχειρισμένα στην Αθήνα?
Αν γνωρίζετε και κανα τηλέφωνο θα με εξυπερετούσε πολύ γιατί είμαι απο επαρχία.Ευχαριστώ
-
Αν γνωρίζετε και κανα τηλέφωνο θα με εξυπερετούσε πολύ γιατί είμαι απο επαρχία.Ευχαριστώ
-
-
Στό 'χρυσό οδηγό' κοίταξες;
Επίσεις,δώσε μεγάλη προσοχή,μήν πάρεις στραβιές ζάντες.Οχι ότι δέν ισιώνουν,αλλά γιατί(όπως οι δικές μου)μπορεί νά στραβώνουν συνεχώς καί πανεύκολα,άν έχουν υποστεί μερικές φορές τό...ισιαγμα!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Επίσεις,δώσε μεγάλη προσοχή,μήν πάρεις στραβιές ζάντες.Οχι ότι δέν ισιώνουν,αλλά γιατί(όπως οι δικές μου)μπορεί νά στραβώνουν συνεχώς καί πανεύκολα,άν έχουν υποστεί μερικές φορές τό...ισιαγμα!!!Δηλαδή αν ισιώσεις τις στραβωμένες σου ζάντες, υπάρχει η σχετικά μεγάλη πιθανότητα να στραβώνουν πιο εύκολα απ' ότι παλιότερα;
-
Ο χρήστης corsa14 έγραψε:
Επίσεις,δώσε μεγάλη προσοχή,μήν πάρεις στραβιές ζάντες.Οχι ότι δέν ισιώνουν,αλλά γιατί(όπως οι δικές μου)μπορεί νά στραβώνουν συνεχώς καί πανεύκολα,άν έχουν υποστεί μερικές φορές τό...ισιαγμα!!!Δηλαδή αν ισιώσεις τις στραβωμένες σου ζάντες, υπάρχει η σχετικά μεγάλη πιθανότητα να στραβώνουν πιο εύκολα απ' ότι παλιότερα;
Χωρίς νά έχω οποιαδήποτε επιστημονική τεκμηρίωση,η εμπειρία μου μού λέει ότι,οι ζάντες μου στραβώνουν πιά μέ τό παραμικρό!!!
-
το υλικο χανει την αντοχη του... ειναι ο τροπος επεξεργασιας τετοιος που οδηγει σε αυτο το φαινομενο...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΖΑΝΤΩΝ