-
Tα παντα αν ειναι καλα...
Zelda μαρεσει πολυ αλλα δν εχει δυστυχως
-
το final fantasy ποιο ειναι το prequel του 7?
@angelενδιαφερουσες πληροφοριες
ειδικα για τα γραφικα, μολις αλλαξα καρτα δε θελω να τρεχω παλι αν και το φαλλαουτ 3 το σηκωνα και με την 8800τελικα κρατανε στοιχεια της bethesda
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το final fantasy ποιο ειναι το prequel του 7?FF Dissidia
-
το εχω χασει το θεμα με αυτη τη σειρα δεν εχω αποψη πλεον
παντως τα παιχνιδια που εχεις θελουν καιρο μεχρι να τα βγαλεις, εκτος και αν δε θες να παιζεις κατι μεχρι τελους, αλλα να παιζεις λιγο και μετα παρακατω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το εχω χασει το θεμα με αυτη τη σειρα δεν εχω αποψη πλεονπαντως τα παιχνιδια που εχεις θελουν καιρο μεχρι να τα βγαλεις, εκτος και αν δε θες να παιζεις κατι μεχρι τελους, αλλα να παιζεις λιγο και μετα παρακατω
Aν δν υπερκολλησω δν καθομαι να το τελιωσω...πολυ λιγες φορες τα τερματιζω...
-
τοτε ελπιζω να το εχεις σπασμενο γιατι ειναι ακριβο το χομπυ του να αγοραζεις παιχνιδια
ελπιζω να μην το παρατησεις και να πιασουν τοπο τα λεφτα σου, για μενα παντως το gta απο μονο του ειναι αρκετο για να κολλησω καποιες ωρες μαζι του
-
Εδω που δν εχω το ps3 θα κολλησω χαλαρα...
αν ειχε πχ ενα zelda η ενα mario...θας κολλουσα -
να φερεις το ps3 μολις ξαναερθεις ελλαδα
εκει εχει μπολικο παιχνιδι, αλλιως κτυπα ενα wii για mario galaxy -
γαμώτο ψάχνω το ff advent children εδώ και ένα χρόνο και δεν το βρίσκω πουθενά
-
αυτο δε βγηκε ως crisis core?(το prequel)
υπηρχε και advent children παιχνιδι?
-
το crisis core ήθελα να πω λάθος
-
αα μπραβο
προσπαθουσα να καταλαβω τι ηθελες να πεις, νομιζα οτι εψαχνες μεχρι και την ταινια
το ξερεις ενα προγραμματακι το xvid4psp με το οποιο μπορεις να κανεις resize για ολα τα avi αρχεια ωστε να ταιριαξει απολυτα η αναλυση τους στο psp ή σε καποιο κινητο?
εχει το θεικο οτι αν εχεις διπλα τους υποτιτλους (με το ιδιο ονομα εννοειται), τη στιγμη που γινεται η συμπιεση, οι υποτιτλοι περνουν στο αρχειο του βιντεο και ετσι μπορεις να εχεις υποτιτλους ειτε στο psp ειτε στο κινητο σου χωρις προγραμματακια ή τρεχα γυρευε
psp δεν εχω αλλα που και που περναω στο κινητο μου τιποτα για να χω να βλεπω
-
σιγά μην δω ταινία στο psp και στο κινητό μωρέ
καλή φάση πάντως
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Tα παντα αν ειναι καλα...Zelda μαρεσει πολυ αλλα δν εχει δυστυχως
Syphon Filter: Logan's Shadow
God of War: Chains of Olympus
Syphon Filter: Dark Mirror
WipEout Pure
Resistance: Retribution
Daxter
LocoRoco 2
Jeanne d'Arc
Crush
Crisis Core: Final Fantasy VII -
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
γαμώτο ψάχνω το ff advent children εδώ και ένα χρόνο και δεν το βρίσκω πουθενάhttp://www.skroutz.gr/s/34550/Crisis-Co ... asy-7.html
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
σιγά μην δω ταινία στο psp και στο κινητό μωρέκαλή φάση πάντως
καλα θα το κανεις σε ακυρες φασεις για να σκοτωσεις την ωρα σου, οχι σπιτι σου
το καλοκαιρι εγω την εβγαζα καθε μερα για ωρες σε νοσοκομειο και δεν παλευοταν η φαση, ουτε μπορουσα να βαζω στην τηλεοραση να βλεπω ο,τι θελω (μιας και δεν ημουν ο ασθενης)
ακουστικα να μην ενοχλω και εβλεπα τα κερατα μουεπισης φιλος μου εκανε αυτη τη μοντα για το στρατο και στη ουσια μονο για τοτε και για αυτο το λογο ειχε το psp
-
καλά εννοείται ότι δεν θα τις έβλεπες στο σπίτι σου
δεν βαριόσουν να το κρατάς 2 ώρες?
έλεγα να το πάρω και εγώ στον στρατό το psp αλλα φοβάμαι το κλευειν
-
συνηθως επεισοδια σειρων εβλεπα.. αρα ουτε μια ωρα το καθενα
απο το να καθομαι σε μια καρεκλα καλυτερα ηταν και εννοειται οτι κουραζε καποιες στιγμες, αλλα τι να κανουμε.. ο πατερας μου ηθελε να δει Μπηλιω και γω οχι
στο στρατο μπορει να σε κλεψουν αυτο ειναι αληθεια, ο φιλος μου τη παλεψε παντως
-
φτου, περίμενα να μου πεις κάτι καθησυχαστικό για το κλέψιμο στον στρατό
-
καλα δεν ξερω σκηνικα συγκεκριμενα και δεν εχω παει ακομα για να χω ιδια αποψη
στο κεντρο ξερω οτι γινεται χαμος, μετα στη μοναδα σου ειναι ηρεμα τα πραγματα και με λουκετακια ή αν κουβαλας τα πολυτιμα πραγματα πανω σου δεν εχεις προβλημα
ο φιλος μου οπως σου ειπα δεν αντιμετωπισε προβλημα και το ειχε μαζι του απο την αρχη μεχρι το τελος νομιζω
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)