-
Ο χρήστης artech έγραψε:
Όσον αφορά τώρα την εγγύηση... Porsche, Mercedes, BMW, Saab και Renault έχουν από δύο χρόνια η καθεμία. Ελπίζω να μην πέσουμε στο ατόπημα να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ τους!
Το θεμα των εγγυησεων το εθιξα με την εξης εννοια..
Οταν θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο των 15000 ε και ο ανταγωνισμος δινει περισσοτερα χρονια εγγυηση σιγουρα θα προσμετρηση στην επιλογή μου!!!!!
Αν παω στα 40,000 ε και ολοι δνουν την ιδια εγγυσηση οπως και γινεται , δεν θα προσμετρηση καθολου διοτι δεν εχω και πολλες επιλογες, ολοι εχουν την ιδια.
Αρα η λογική η mercedes, porseche, κα εχουν 2 χρόνια , για μενα δεν στεκει, μιλας για αλλο επιπεδο ανταγωνισμου που η εγγυηση ειναι απο τα τελεταια πραγματα που τους ενδιαφερει, ενω στο φασμα 10000 εως περιπου 25000ε δεν μπορεις να το αγνοεις , ειναι συγκριτικό πλεονεκτημα με την βαρυτητα που εχει για τον καθενα αυτό. -
Τα παραπάνω χρόνια εγγύηση εξαργυρώνονται στην τιμή του κάθενος.
Θεωρητικά και πρακτικά το clio είναι η καλύτερη επιλογή, με μοναδική -ελάχιστη- παραχώρηση στους χώρους (σε σχέση με το Corsa). Σπουδαία οδική συμπεριφορά σε συνδυασμό με πραγματική άνεση και δυνατό κινητήρα.
Η αρραβωνιαστικιά μου έχει clio εδώ και τέσσερα χρόνια. Το μόνο που χρειάστηκε είναι λάδια και το φωτοκύτταρο που δίνει εντολή στην μίζα (αξίας μικρότερης των 30 ευρώ) -
Παιδια για ενα λεπτακι εδω.
μην πυροβολειτε τον πιανιστα.
Δεν καταλαβαινω πως την ειδατε ετσι ρε παιδια. μια προταση καναμε, και το παιδι απ'οσο μπορω να καταλαβω, δεν θελει αμαξι για πιστα, ουτε για να κανει πατνιλικια. ε ναι λοιπον, επειδη το οδηγησα, πιστευω οτι το κλιο ειναι το καλλιτερο απο τα 3 σαν αμαξι, το κορσα το χειροτερο. (γιαρις στη μεση) λοιπον. ΤΟ γιαρις υπερτερει μακραν σε χωρους μπρος - πισω, ειναι μικροτερο 15 εκατοστα σχεδον (για το παρκαρισμα) εχει καλλιτερη ορατοτητα, εχει εγγυηση τογιοτα, και επισης το μπλου ειναι και πολυ αναβαθμισμενο. Εγω για αμαξι πολης θα επαιρνα γιαρις. -
Και εγώ το Yaris θα το προτιμούσα από αυτά τα δύο. Θα έβλεπα όμως και Ibiza, Fiesta, Jazz.
Το καλό του test drive είναι ότι ακριβώς αποκομίζεις την αίσθηση που είναι αρκετά προσωπικό πράμα και που σε κερδίζει ή σε χάνει από πελάτη ό,τι και να λένε όλοι οι άλλοι..... -
ετσι ειναι. προσωπικα, σε καμια περιπτωση δε μου φανηκε το γιαρις υποδεεστερο απο τα αλλα 2 τοσο πολυ οσο λεει ο φιλος αρτεχ.
Απο κει και περα, εγω θα κοιταζα και το Τζαζ απο αυτα που λες... τα αλλα 2 δε μαρεσουν , αλλα αυτο με την κολοκυθοπιτα το ξερεις?? -
Να προσθέσω και Forfour ή βγαίνει ακριβό δεν ξέρω? Ή το ίδιο σε Colt...
-
Το Jazz, παιδιά, ήταν υπέροχο! Το μόνο που χρειάζεται είναι κάπως πιο 'ψαγμένες' αναρτήσεις. Αλλιώς ο κινητήρας του είναι το κάτι άλλο: στις 2800 βγάζει όλη τη ροπή του κάτι που τον κάνει απίστευτα σβέλτο, εύστροφο και ελαστικό! Θυμάμαι ότι το είχα οδηγήσει και πήγαινε βολίδα!! Τιμόνι και κιβώτιο μου είχαν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις επίσης!!
Το πρόβλημα ήταν ότι ήταν λίγο ακριβότερο από τα άλλα... συν το ότι είναι του Σαρακάκη... -
Το Ford Fiesta; Έχει 5ετή εγγύηση, που ισχύει και για τα ηλεκτρονικά μέρη. Και είναι και ευχάριστο εσωτερικά (από οδηγική συμπεριφορά δεν γνωρίζω τι κάνει, όμως ως ford δεν μπορεί να είναι ντενεκές).
http://www.ford.gr/ns7/warranty/-/war_new/
Edit:
Έπεσε κι έκπτωση
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=22986 -
Ένα test drive θα πείσει και τον πιο δύσπιστο ως προς το πιο είναι πιο σύγχρονο, ασφαλές, με κορυφαία οδική συμπεριφορά και άνεση, ευχάριστο σχεδιασμό, δυνατό και ροπάτο κινητήρα, σβέλτο κι ευέλικτο για την πόλη και γρήγορο, ασφαλές και άνετο για το ταξίδι. Δηλαδή στην τελική καλύτερο αυτοκίνητο...Όχι το corsa δεν είναι κουβάς, απλά υποδεέστερο.
Δεν μπορεί όλα τα περιοδικά που βγάζουν το clio κορυφαίο να τα 'παίρνουν' -
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !!!!!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑ
ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ CORSA .....ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
-
Ο χρήστης nikgr έγραψε:
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑ
ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ CORSA .....Καλή σου μέρα!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Περιμένουμε εντυπώσεις, αν και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι θετικότατες!
CORSA Ή CLIO