-
Να δείτε πως τα έλεγαν κάτι διαβολεμένα Σκοντάκια χωρίς καπώ , φτερά κ.λ.π….Παραπρό μου φαίνεται…και ένας συμπαθητικός Κύριος (το Κ δεν γράφεται τυχαία με κεφαλαίο)…Λάμπης μάλλον….
Αλήθεια υπάρχουν αντίστοιχες ελλείψεις εδώ ..????? -
Να δείτε πως τα έλεγαν κάτι διαβολεμένα Σκοντάκια χωρίς καπώ , φτερά κ.λ.π….Παραπρό μου φαίνεται…και ένας συμπαθητικός Κύριος (το Κ δεν γράφεται τυχαία με κεφαλαίο)…Λάμπης μάλλον….
Καποιοι τρέφονται με χώμα???
Τώρα που πέρασε το Ακροπολις και αρχίζουν οι ζέστες όλο και κάτι θα κάνουμε!!! Το καλοκαίρι προβλέπεται δύσκολο, μακάρι να μπορέσω την ημερομηνία που θα κανονιστεί να έρθω να ... παίξω κι εγώ!
-
mAGIK τι λέςε να κατηφορίσουμε κατα παράλληλο μεριά? Και όποιος θέλει ας κατέβει?
-
Ελα βρε Γιωργο χαθηκες και χαθηκαμε και εμεις απο τον Λαμπη.
Για πες καμμια ημερομηνια να ζαλισουμε λιγο τα παραπρο.
Τωρα που καλοκαιριασε βολευει και απογευματακη με την δροσια.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. -
Δευτ΄'ερα καπάκι μετά τις εκλογές, τάχα μου ετεροδημότες!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δευτ΄'ερα καπάκι μετά τις εκλογές, τάχα μου ετεροδημότες!!!που το ξερεις ?!?!?!?1
-
Εμένα με εξυπηρετούν τα Σάββατα που έπονται της 15ης και 1ης ημέρας κάθε μήνα (από καθαρά οικονομικούς λόγους)
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Εμένα με εξυπηρετούν τα Σάββατα που έπονται της 15ης και 1ης ημέρας κάθε μήνα (από καθαρά οικονομικούς λόγους)Να πουμε τοτε για το Σαββατο 19/6;;;;Τι λετε;;;;;
-
Ορίστε μια ημερομηνία και όσοι πιστοί θα...προσέλθουν!!
-
Λοιπόν, κανονίστηκε για 19 του μήνα. Μόλις θα έχω πάρει και αποζημίωση, να κάνω και πεντε-εξι βόλτες παραπάνω....
Για να ξεσκουριάσουμε και λιγάκι ....
ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ!!! -
Απογεμα? Μην μας κάψει και ο ήλιος. Δούλευω κι όλας μέχρι της 3 αν καταφέρω και τη σκαπουλάρω νορίτερα σας έρχομε. Καπάρο μια θέση απο τώρα.
-
Εδώ είμαι κι εγώ ............
-
Χμμμμ... Σκουντάκια ακούω... Χώμα ακούω... Λες να έρθω μια βόλτα?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Χμμμμ... Σκουντάκια ακούω... Χώμα ακούω... Λες να έρθω μια βόλτα?.....τραβάτε με κι ας κλαίω!!
-
Τραβάτε και εμένα κι ας κλαίω !
Άλλωστε,έχουν κοντά ένα χρόνο να με τραβήξουν προς τα εκεί και μου έχει λείψει!
Απόγευμα πιστεύω ότι θα είναι ομορφότερα όντως.Υ.Γ Προς Λάμπη,ενταύθα:οι χωρίς αλκοόλ,μου είπαν τελευταία ότι παχαίνουν περισσότερο από τις αλκοολούχες .Σου το σημειώνω,απλώς,διότι κάποιοι από εμάς (δεν λέμε ονόματα) βρίσκονται σε συνεχή δίαιτα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χμμμμ... Σκουντάκια ακούω... Χώμα ακούω... Λες να έρθω μια βόλτα?
.....τραβάτε με κι ας κλαίω!!
Χαχαχα, δεν είναι ανάγκη να κλάψω για να με τραβήξετε... Αλλά όπως το βλέπω μάλλον θα κλαίω που δε θα μπορώ να έρθω... Πάλι...
-
Εχμ! Κάπου εκεί θα είμαι κι εγώ.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Εχμ! Κάπου εκεί θα είμαι κι εγώ.Αν είσαι κάπου εκεί, πέρνα και από το παραλληλοδρόμιο μια βόλτα....
Για μένα είναι πολύ νωρίς για να ξέρω, επειδή μπορεί να φύγω ΠΣΚ
ΤΙ ΜΟΥ΄ΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ.....