-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τρεξιμο **πάντα **στις μύτες -
Όπως και να χει με ρέγουλα τις ασκήσεις στα πόδια γιατί...
http://www.youtube.com/watch?v=Q__jE4cK ... re=related
-
τι λένε τα καθιστικά ποδήλατα? έχω βρει ένα δείγμα της life gear σε προσφορά μοντέλο 26200
http://www.lifegear.com.tw/product_3.asp?ID=22 -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι λένε τα καθιστικά ποδήλατα? έχω βρει ένα δείγμα της life gear σε προσφορά μοντέλο 26200
http://www.lifegear.com.tw/product_3.asp?ID=22Μια χαρα ειναι,το θεμα ειναι να το χρησιμοποιεις και οχι να γινει κρεμαστρα.
Εχουμε αναφερθει σε προηγουμενες σελιδες. -
Προειδοποίηση του ΕΟΦ για συμπληρώματα από το Bodybuilding.com
To διαδικτυακό κατάστημα Bodybuilding.com ανακαλεί 65 συμπληρώματα διατροφής στα οποία εντοπίστηκαν αναβολικά στεροειδή με σοβαρές παρενέργειες, προειδοποεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων -τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν αποκλείεται να έχουν διατεθεί και στην Ελλάδα.
Τα συμπληρώματα που ανακαλούνται περιέχουν συστατικά που μόλις πρόσφατα αναγνωρίστηκαν ως στεροειδή αναβολικά και έχουν δράση παρόμοια με της τεστοστερόνης.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Προειδοποίηση του ΕΟΦ για συμπληρώματα από το Bodybuilding.comTo διαδικτυακό κατάστημα Bodybuilding.com ανακαλεί 65 συμπληρώματα διατροφής στα οποία εντοπίστηκαν αναβολικά στεροειδή με σοβαρές παρενέργειες, προειδοποεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων -τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν αποκλείεται να έχουν διατεθεί και στην Ελλάδα.
Τα συμπληρώματα που ανακαλούνται περιέχουν συστατικά που μόλις πρόσφατα αναγνωρίστηκαν ως στεροειδή αναβολικά και έχουν δράση παρόμοια με της τεστοστερόνης.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252Οριστε μια λιστα με συμπληρώματα που κανουν δουλεια
Μονο που πρεπει να κινηθειτε γρηγορα γιατι ηδη καποιοι 'σκουπιζουν' τα ραφια για προσωπικη χρηση -
Aυτα δεν ειναι συπληρωματα ,αλλα ντοπα. Για παραδειγμα η whey protein ειναι απλα σαν ενα κομματι κρεας χωρις λιπος. Δεν σου φτιαχνει μυς μονη της
-
γιατι τι σου φτιαχνει μυες μονο του? και αναβολικα να παρεις αν δε γυμναστες γινεσαι μπουρες
(το εχω δει να γινεται κι αυτο)βλακειες ειναι ολα αυτα και η απλη πρωτεινη τελειως ανουσια
μονο αν εισαι τραγικα αδυνατος να το καταλαβω , αλλα και παλι.. -
και η απλη πρωτεινη τελειως ανουσια
τσου
-
η πρωτεινη αυτη σε σκονη που παιρνουν στα γυμναστηρια βοηθαει στο να φουσκωσεις αλλα κανουν ζημια στο σκωτι και στον εγκεφαλο.
-
Η συμπληρωματικη πρωτεινη ειναι αχρηστη για ενα πολυ μεγαλο μερος του πληθυσμου,πρεπει να εχεις πολυ κακη διατροφη για να μην παιρνεις την αναγκαια ποσοτητα απο το φαγητο.(Παντως ειναι απολυτως αβλαβης για τον οργανισμο ΑΝ δεν εχουν ριξει μεσα οτι να ναι)
Περιπου 1 γρ/κιλο σωματικου βαρους χρειαζεται,οτιδηποτε αλλο ειναι μονο απο διαφημισεις περιοδικων
Although the majority of athletes eat more protein than is required to meet their special needs for sport, there are some athletes who may eat diets inadequate in protein. These athletes include:
• Athletes on low energy diets trying to achieve or maintain a lower body mass/body fat level, especially those undertaking extreme restriction to lose weight rapidly.
• Athletes restricting dietary variety, especially those cutting out large numbers of food groups.
-
Χρειάζεται πολύ νερό για να μην επιβαρύνει το συκώτι. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητη όταν θες να ζορίσεις πάρα πολύ την προπόνηση σε βάρη και δεν μπορείς να ακολουθήσεις τη διατροφή που απαιτείται. Εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε όλοι να είμαστε με το σαντουιτσάκι με τη γαλοπούλα ή τον τόνο ή να βράζουμε 10 ασπράδια τη μέρα.
Εκεί που χρειάζεται προσοχή είναι όταν μετά από σημαντική αύξηση της μυικής μάζας (που ο μεταβολισμός βαράει κόκκινο) να μην μειωθεί σημαντικά η σωματική δραστηριότητα γιατί η μυική μάζα σιγά σιγά θα μετατραπεί σε λίπος ήτοι χαιρέτα νύφη χαιρετίσματα.italakia βλάβη στον εγκέφαλο προκαλούν οι πολλές ώρες στο forum... και αυτό αφορά πολλούς από εδώ...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
italakia βλάβη στον εγκέφαλο προκαλούν οι πολλές ώρες στο forum... και αυτό αφορά πολλούς από εδώ...
αυτο ξαναπεστο
http://www.healthview.gr/?q=επιστημονικά-νέα/διεθνή/η-κατανάλωση-πολλών-πρωτεϊνών-ενδέχεται-να-συρρικνώνει-τον-εγκέφαλο -
To συκωτι δεν εχει καμια αναγκη προστασιας απο την περισσεια πρωτεινης,αποδειξη οτι χρονια τωρα υπαρχουν τα (νομιμα) συμπληρωματα και δεν εχουν προκαλεσει βλαβη σε κανεναν.
Οι μυες δεν μετατρεπονται σε λιπος,γιατι δεν μπορεις να κανεις τα σκ@τα χρυσό,ουτε το αντιστροφο.
Οταν δεν γυμναζεσαι,μειωνεται ο μεταβολισμος,οι θερμιδικες αναγκες,μειωνεται ο μυικος ογκος λογω ελλειψης ερεθισματος, και ετσι δημιουργουμε συνθηκες δημιουργιας λιπους,αλλα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα σε καθε περιπτωση. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
To συκωτι δεν εχει καμια αναγκη προστασιας απο την περισσεια πρωτεινης,αποδειξη οτι χρονια τωρα υπαρχουν τα (νομιμα) συμπληρωματα και δεν εχουν προκαλεσει βλαβη σε κανεναν.Μιλάω για πρωτεϊνη από συμπλήρωμα, όχι από αυτή που παίρνουμε με το φαγητό. Το ότι όλα τα συμπληρώματα έχουν ανάγκη από πολύ νερό μου το έχει πει γιατρός. Η ζημιά στο συκώτι ούτως ή άλλως δεν φαίνεται σε 1 χρόνο αλλά μακροπρόθεσμα
Οι μυες δεν μετατρεπονται σε λιπος,γιατι δεν μπορεις να κανεις τα σκ@τα χρυσό,ουτε το αντιστροφο.
Οταν δεν γυμναζεσαι,μειωνεται ο μεταβολισμος,οι θερμιδικες αναγκες,μειωνεται ο μυικος ογκος λογω ελλειψης ερεθισματος, και ετσι δημιουργουμε συνθηκες δημιουργιας λιπους,αλλα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα σε καθε περιπτωση.Το ίδιο πράγμα λέμε, εγώ το είπα πιο απλουστευμένα. Κάθε οργανισμός έχει την τάση να διατηρεί ίδιο αριθμό κυττάρων.
-
παρήγγειλα το Alpine C-90 μεθαύριο λογικά θα το έχω
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
To συκωτι δεν εχει καμια αναγκη προστασιας απο την περισσεια πρωτεινης,αποδειξη οτι χρονια τωρα υπαρχουν τα (νομιμα) συμπληρωματα και δεν εχουν προκαλεσει βλαβη σε κανεναν.
Μιλάω για πρωτεϊνη από συμπλήρωμα, όχι από αυτή που παίρνουμε με το φαγητό. Το ότι όλα τα συμπληρώματα έχουν ανάγκη από πολύ νερό μου το έχει πει γιατρός. Η ζημιά στο συκώτι ούτως ή άλλως δεν φαίνεται σε 1 χρόνο αλλά μακροπρόθεσμα
Οταν δεν γυμναζεσαι,μειωνεται ο μεταβολισμος,οι θερμιδικες αναγκες,μειωνεται ο μυικος ογκος λογω ελλειψης ερεθισματος, και ετσι δημιουργουμε συνθηκες δημιουργιας λιπους,αλλα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα σε καθε περιπτωση.Το ίδιο πράγμα λέμε, εγώ το είπα πιο απλουστευμένα. Κάθε οργανισμός έχει την τάση να διατηρεί ίδιο αριθμό κυττάρων.
Προφανως μιλαμε για πρωτεινη σε συμπληρωμα,αν διαβασεις τι γραφω ειναι 100% σαφες.
Να πεις στον/στην γιατρο οτι δεν υπαρχει καμια αναγκη για πολυ παραπανω νερο απο το συνηθες,απλως το νερο σε βοηθαει να αποβαλεις με την ουρια την παραπανω πρωτεϊνη.
Επισης στα ιατρικα χρονικα δεν εχει βρεθει ακομα παγκοσμιως ένας ανθρωπος που να επαθε κατι το νεφρο του ή το συκωτι του απο συμπληρωμα πρωτεϊνης,ολα αυτα ειναι θεωριες επι χαρτου που στην πραξη εχουν καταρριφθει.
-
εγω μια φορα δεν θα επαιρνα συμπληρωμα πρωτεινης ,καλυτερα να μειωσω την γυμναστικη μου παρα να επιβαρυνω τον οργανισμο μου.
συνηθως αυτοι που πανε στα γυμναστηρια εκτος απο πρωτεινες παιρνουν και βιταμινες,αμινοξεα κτλ.
-
Επισης στα ιατρικα χρονικα δεν εχει βρεθει ακομα παγκοσμιως ένας ανθρωπος που να επαθε κατι το νεφρο του ή το συκωτι του απο συμπληρωμα πρωτεϊνης,ολα αυτα ειναι θεωριες επι χαρτου που στην πραξη εχουν καταρριφθει.
Όπως κατάλαβες αναφέρομαι γενικά σε συμπληρώματα.
-
Mα τι σχεση εχουν τα συμπληρωματα με την ντοπα,μην τα μπερδευετε σαν αμορφωτες κυρατσες.
Γυμναστήρια και άλλα