-
Χαίρεται, καινούριος στο forum και η ερώτησή μου ειναι, αν και κατά πόσο ειναι εφικτή η μετατροπή-αλλαγή του τιμονιού σε ρύθμιση και τηλεσκοπικά, εκτός του ύψους.
Από hyundai i30 Comfort αλλά με ρύθμιση τιμονιού και μέσα-έξω(τηλεσκοπική)..... -
Χαίρεται, καινούριος στο forum και η ερώτησή μου ειναι, αν και κατά πόσο ειναι εφικτή η μετατροπή-αλλαγή του τιμονιού σε ρύθμιση και τηλεσκοπικά, εκτός του ύψους.
Από hyundai i30 Comfort αλλά με ρύθμιση τιμονιού και μέσα-έξω(τηλεσκοπική)..... -
λεφτα να εχεις και ολα γινονται!!!απλα τα τιμονι αυτο ξαχνα το αφου θα χρειαστεις εξ'ολοκληρου νεο καθως ολο το κολπο ειναι στην κολωνα με τα παρελκωμενα του
-
Όπως σου απάντησαν ήδη προφανώς πας για νέα κολόνα τιμονιού με όλα τα παρελκόμενα άρα και για ένα τρελό κόστος.
Γιατί θέλεις να τι κάνεις? Δεν σε βολεύει η θέση οδήγησης?
-
Καλύτερα ν' αλλάξεις αυτοκίνητο. Χωρίς πλάκα, εκτός του κόστους, το αποτέλεσμα θα είναι αμφίβολης αξιοπιστίας και συνακόλουθα υψηλής επικινδυνότητας στο σημαντικότερο εξάρτημα οδήγησης.
-
Το i30 δεν έχει ρύθμιση μέσα έξω? Ήμουν σχεδόν βέβαιος πως θα είχε αυτή τη δυνατότητα καθώς αν θυμάμαι καλά το αδερφάκι του προσίντ είχε αυτή τη δυνατότητα. Αν ωστόσο η δική σου έκδοση όντας βασική δεν έχει και οι πιο πλούσιες έχουν, τότε πέρνα μία βόλτα από κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο να τους ρωτήσεις μήπως το θέμα λύνεται με αλλαγή κολώνας που όμως θα σου κοστίσει πανάκριβα
Αν καμία από τις εκδόσεις δεν έχει τηλεσκοπικό τιμόνι τότε τα πράγματα γίνονται από δύσκολα έως αδύνατα σε συνδυασμό με τον αερόσακο. Αν θέλεις να πάει το τιμόνι προς το ταμπλώ δύσκολα μπορώ να σκεφτώ λύση ενώ αν θες να το φέρεις προς τα σένα θέλει ψάξιμο με αποστάτες που ίσως να μπορείς να φτιάξεις με μία κάστομ κατασκευή...
Το είχα ψάξει και εγώ ελαφρά αυτό το θέμα δες εδώ αν θες...
viewtopic.php?f=6&t=39311&p=1696504&hilit=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF#p1696504
Μετατροπή τιμονιού hyundai i30 σε τηλεσκοπικό...