-
Καλημερα
Έχω ένα Ford Focus II, το οποίο μέχρι τώρα -αν και του φέρομαι με το ...γάντι- με έχει ικανοποιήσει.
Από εχθές, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις ηλεκτρομαγνητικές. Συγκεκριμένα 'ανοιγοκλείνουν' μόνες τους σαν...τρελλές. Το πήγα στο συνεργείο όπου μου βάλανε σπρεϋ (λιπαντικό δηλαδή).... αλλά αυτό εκεί;;;Έχετε άποψη τι μπορεί να φταίει ....και πόσο θα πάει το κουστούμι πριν πάω και με γδάρουν; (μιας και που όταν τους ρώτησα μου λένε: πρέπει να δούμε ποια φταίει αν και δεν είμαστε σίγουροι, και θα πρέπει να τις αλλάξουμε και άλλα τέτοια -υποθέτω- κουλά!)
-
Καλημερα
Έχω ένα Ford Focus II, το οποίο μέχρι τώρα -αν και του φέρομαι με το ...γάντι- με έχει ικανοποιήσει.
Από εχθές, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις ηλεκτρομαγνητικές. Συγκεκριμένα 'ανοιγοκλείνουν' μόνες τους σαν...τρελλές. Το πήγα στο συνεργείο όπου μου βάλανε σπρεϋ (λιπαντικό δηλαδή).... αλλά αυτό εκεί;;;Έχετε άποψη τι μπορεί να φταίει ....και πόσο θα πάει το κουστούμι πριν πάω και με γδάρουν; (μιας και που όταν τους ρώτησα μου λένε: πρέπει να δούμε ποια φταίει αν και δεν είμαστε σίγουροι, και θα πρέπει να τις αλλάξουμε και άλλα τέτοια -υποθέτω- κουλά!)
-
Καλημερα
-
Ο χρήστης kstampo έγραψε:
Συγκεκριμένα 'ανοιγοκλείνουν' μόνες τους σαν...τρελλές. Το πήγα στο συνεργείο όπου μου βάλανε σπρεϋ (λιπαντικό δηλαδή).... αλλά αυτό εκεί;;;αυτό που περιγράφεις συμβαίνει κατά κύριο λόγο όταν κάποια από τις ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές κολλάει (δηλαδή θέλει άλλαγμα ).
Και που έβαλαν σπρέι δηλαδή, δεν τους έκανε τίποτα.έχει χαλάσει ο μηχανισμός μέσα που συγκρατεί την (χαλασμένη) ασφάλεια κλειστή, οπότε ανοίγει κι έτσι 'παρασέρνει' και τις άλλες να ανοίξουν (= αυτό δεν κάνει πρακτικά το κεντρικό κλείδωμα? ξεκλειδώνεις 1 ασφάλεια και ξεκλειδώνουν όλες.κλειδώνεις μία ασφάλεια και κλειδώνουν όλες -δεν λέω ότι φταίει το κεντρικό κλείδωμα, απλά ότι μέσω αυτού η χαλασμένη ασφάλεια προκαλεί όλο αυτό το 'χαβαλετζίδικο' φαινόμενο ).
ΑΝ είναι αυτό που αναφέρω, συνήθως αυτή που το προκαλεί όλο αυτό το 'μπάχαλο' είναι η ασφάλεια του οδηγού (χωρίς να αποκλείεται σε σένα να φταίει και του συνοδηγού).Φυσικά και χωρίς να δει κάποιος το αμάξι, δύσκολα θα δώσει λύση.Εκτίμηση κάνω από τα συμπτώματα που αναφέρεις.
ΥΓ:και το ενοχλητικό (μου έχει τύχει μία φορά σε αμάξι 15ετίας) είναι πως δεν μπορείς να το κλειδώσεις ρε γαμώτο και το να το αφήσεις ξεκλείδωτο στο δρόμο και να φύγεις, προφανώς και δεν παίζει ως σενάριο ( ).
-
Ο χρήστης kstampo έγραψε:
ΚαλημεραΈχω ένα Ford Focus II, το οποίο μέχρι τώρα -αν και του φέρομαι με το ...γάντι- με έχει ικανοποιήσει.
Για ψάξε για διαρροή προς το ρελέ που τις οπλίζει, η μπορεί να έχει πρόβλημα ο ίδιος ο ρελές, αφού λειτουργούν μόνες τους το πρόβλημα είναι ηλεκτρικό και όχι μηχανικό, είναι πρόβλημα εντολής, έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ, το σπρέϋ ρτο ρίχνουμε όταν κάτι κολλάει και όχι όταν κάτι υπερλειτουργεί μόνο του, έτσι δεν είναι ?
-
όταν προσπαθώ να κλείσω την κεντρική και κάποια πόρτα δεν έχει κλείσει καλά μου το πετάει πίσω και δεν κλειδώνει οπότε μπορεί κάποια απ'τις λοιπές κλειδαριές να μην κλείνει σωστά.
Ηλεκτρομαγνητικές....αναποφάσιστες!