-
αγαπητοί φίλοι,
μέχρι πρότινος είχα το golf V 1400 FSI. Κλείνοντας 5 χρόνια είμαι γενικά ευχαριστημένος με την ποιότητα κύλησης, την οδική συμπεριφορά και την ποιότητα. Βέβαια τα 90 άλογα ήταν κάπως λίγα ενώ ήταν κάπως σπαστικό το συμπλήρωμα λαδιού (1lt/χρόνο) που 'απαιτούσε' ο FSI κινητήρας.
Μου δίνεται η ευκαιρία μέσω εταιρικού αμαξιού να πάρω ένα καινούργιο, και σκέφτομαι το 3008 (το βασικό μοντέλο με τα 120 άλογα). Μου αρέσει η εμφάνιση και επίσης πιστεύω ότι θα είναι επαρκέστατο για τα 4 άτομα της οικογένειας.
Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε στα παρακάτω:
-
Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα έχω Γαλλικό αυτοκίνητο, υπάρχει κάποιο πρόβλημα - ζήτημα που αφορά γενικά τα γαλλικά και ιδίως τα peugeot? Σε σχέση πάντα με τα VW και δή το Golf. Ζητήματα ποιότητας και ασφάλειας με ενδιαφέρουν περισσότερο!
-
Εξειδικεύοντας το (1), είχα ακούσει παλιά ότι σε περίπτωση τρακαρίσματος τα peugeut δεν είναι και ότι ασφαλέστερο (ξέρω ωστόσο ότι το 3008 είναι 5* NCAP).
-
Θα εκτιμούσα απο τους φίλους με 3008 να μου πουν εν τάχει αν είναι ικανοποιημένοι
Αν τα παραπάνω σας φαίνονται μπούρδες, pls pardon my ignorance , απλά έχω το γνωστό άγχος πριν την απόκτηση νέου αυτοκινήτου!!!
Χίλια ευχαριστώ!
-
-
αγαπητοί φίλοι,
μέχρι πρότινος είχα το golf V 1400 FSI. Κλείνοντας 5 χρόνια είμαι γενικά ευχαριστημένος με την ποιότητα κύλησης, την οδική συμπεριφορά και την ποιότητα. Βέβαια τα 90 άλογα ήταν κάπως λίγα ενώ ήταν κάπως σπαστικό το συμπλήρωμα λαδιού (1lt/χρόνο) που 'απαιτούσε' ο FSI κινητήρας.
Μου δίνεται η ευκαιρία μέσω εταιρικού αμαξιού να πάρω ένα καινούργιο, και σκέφτομαι το 3008 (το βασικό μοντέλο με τα 120 άλογα). Μου αρέσει η εμφάνιση και επίσης πιστεύω ότι θα είναι επαρκέστατο για τα 4 άτομα της οικογένειας.
-
Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα έχω Γαλλικό αυτοκίνητο, υπάρχει κάποιο πρόβλημα - ζήτημα που αφορά γενικά τα γαλλικά και ιδίως τα peugeot? Σε σχέση πάντα με τα VW και δή το Golf. Ζητήματα ποιότητας και ασφάλειας με ενδιαφέρουν περισσότερο!
-
Εξειδικεύοντας το (1), είχα ακούσει παλιά ότι σε περίπτωση τρακαρίσματος τα peugeut δεν είναι και ότι ασφαλέστερο (ξέρω ωστόσο ότι το 3008 είναι 5* NCAP).
-
Θα εκτιμούσα απο τους φίλους με 3008 να μου πουν εν τάχει αν είναι ικανοποιημένοι
Αν τα παραπάνω σας φαίνονται μπούρδες, pls pardon my ignorance , απλά έχω το γνωστό άγχος πριν την απόκτηση νέου αυτοκινήτου!!!
Χίλια ευχαριστώ!
-
-
αγαπητοί φίλοι,
-
-
-
Χίλια ευχαριστώ!
-
-
Το 3008 είναι σίγουρα καινούριο μοντέλο, οπότε το αν πάσχει κάπου ακόμα δεν είναι γνωστό.
ΟΜΩΣ, βασίζεται σε δοκιμασμένα μέρη εδώ και χρόνια (207/308) για τα οποία δεν υπάρχει τίποτα φοβερό. Εξαίρεση αποτελούν κάποια καινούρια ηλεκτρονικά τα οποία έχει εισαγάγει το 3008 στην κατηγορία και τα οποία είναι άγνωστη ποσότητα, χωρίς από την άλλη πάλι να έχει ακουστεί κάτι από τους χρήστες.
Το 120αρι είναι καλό μοτεράκι, με φοβερή απόκριση και πολύ όμορφο ήχο. Αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στην 'μεταφορική' φιλοσοφία του 3008, ειδικά αν το φορτώσεις. Βλάβες δεν έχουν ακουστεί.
Όσον αφορά το (2), με το συμπάθειο πάντα, μ@λακίες.
Για το (3), υπάρχει σχετικό θέμα στο οποίο μπορείς να ρωτήσεις τους κατόχους του.
-
αγαπητέ drdino
όταν λες φόρτωμα, δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με 4 επιβάτες και 3-4 βαλιτσούλες... Είμαστε τετραμελής οικογένεια, και για ναγλυτώνω την γκρίνια τους πηγαίνω συνέχεια βόλτες
-
Aυτό είναι φόρτωμα.
Για τέτοιες συνθήκες ΙΜΗΟ το ατμοσφαιρικό είναι οριακό. Το τούρμπο είναι πολύ πιο σωστή λύση, άσε που με το 6αρι θα καις και πιο λίγο.
Αν μπορείς πήγαινε για το 150αρι (πλεον 156αρι ), θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο.
-
απλα επειδη ειναι εταιρικο μπορει να μην εχει δικαιωμα επιλογης...παντως αν μπορεις να παρεις το 150αρι τοτε να επιλεξεις αυτο. Και οσο αφορα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του αυτοκινητου αν κανεις τον κοπο και διαβασεις τα σχολια των αγοραστων στο αντιστοιχο topic και κυριως του Pitt τοτε σιγουρα θα το εκτιμησεις το αυτοκινητο. Τα παιδια αναφερουν τη καθε λεπτομερεια...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aυτό είναι φόρτωμα.Για τέτοιες συνθήκες ΙΜΗΟ το ατμοσφαιρικό είναι οριακό. Το τούρμπο είναι πολύ πιο σωστή λύση, άσε που με το 6αρι θα καις και πιο λίγο.
Αν μπορείς πήγαινε για το 150αρι (πλεον 156αρι ), θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο.
Ακριβώς. Από τη στιγμή που θα καλύπτεις πολλά χλμ φορτωμένος και μάλιστα με την οικογένειά σου, θεωρώ πως η υπερτροφοδότηση (από τη στιγμή που μπορείς να αποκτήσεις έως και μεσάιου κυβισμού αυτοκίνητο) είναι μονόδρομος για εσένα.
-
οκ
Εισασταν όλοι κατατοπιστικότατοι
Ευχαριστώ
-
μα καλα θα πας απο γερμανο σε γαλλο????? Αν και εχουν ανεβει γενικως τα γαλλικα αυτοκινητα αρκετα τα τελευταια χρονια δεν εχουν φθασει ακομα τα γερμανικα στανταρ.
Μηπως να το ξανασκεφτοσουν για κανενα VW CROSS TOURAN????? -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
μα καλα θα πας απο γερμανο σε γαλλο????? Αν και εχουν ανεβει γενικως τα γαλλικα αυτοκινητα αρκετα τα τελευταια χρονια δεν εχουν φθασει ακομα τα γερμανικα στανταρ.
Μηπως να το ξανασκεφτοσουν για κανενα VW CROSS TOURAN?????XAXXAXAXA
Ωραίος!
Από το μπεντσμαρκ φυσάει των ενενήντα αλόγων στο ταλαίπωρο PUG. Τι διαβάζουμε...
-
εγω λεω να πας.εξαλλου δεν θα καταλαβεις κ ιδιαιτερη διαφορα τοσο σε επιδοσεις οσο κ στον τομεα την οδικης απολαυσης..δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα 2 αλλα το πρωτο ειναι γκολφ κ το δευτερο wannabe suvlaki με οτι αμφοτερα συνεπαγονται..
-
συγκρινεις δηλαδη σε συμπεριφορα το golf με ενα suv?
-
επ!ατιμε!σχεδον σουβλακι ειπα.δεν νομιζω να ειναι σουβλακι το 3008..εκτος κ αν κοιταω λαθος αυτοκινητο.. ,εξαλλου κ εκεινο το γκολφ δεν ηταν κ σπορ,μια χαρα αξιοπρεπες καθημερινο αυτοκινητο ειναι.κ το 3008 το ιδιο.απλως ελαφρως πιο γρηγορο..ελπιζω..
-
και ελαφρως πιο υπερυψωμενο
-
Πάνε στο τουρμπίσιο 3008
-
Μη παρεις τιποτα αδερφε.
Τα Γαλλικα χαλανε, τα Γερμανικα σκανε, τα Ιταλικα σκουριαζουνε, και τα Γιαπωνεζικα ανακαλουνται!!!!Υ/Γ:Σε δεκα ποστ απο τωρα θα ξεσπασει ααααααλλος ενας ΓαλλοΓερμανοΙταλοΓιαπωνεζικος πολεμος
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Μη παρεις τιποτα αδερφε.
Τα Γαλλικα χαλανε, τα Γερμανικα σκανε, τα Ιταλικα σκουριαζουνε, και τα Γιαπωνεζικα ανακαλουνται!!!!Υ/Γ:Σε δεκα ποστ απο τωρα θα ξεσπασει ααααααλλος ενας ΓαλλοΓερμανοΙταλοΓιαπωνεζικος πολεμος
-
βλέπω ότι η συζήτηση φουντώνει.
Για να σας γειώσω λίγο (και να με μπινελικώσετε πιθανότατα), έχω αρχίσει να σκέφτομαι και το passat που είναι περίπου στην ίδια τιμή και φαίνεται να έχει καλύτερο εξοπλισμό
-
Ο χρήστης tmanolat έγραψε:
βλέπω ότι η συζήτηση φουντώνει.Για να σας γειώσω λίγο (και να με μπινελικώσετε πιθανότατα), έχω αρχίσει να σκέφτομαι και το passat που είναι περίπου στην ίδια τιμή και φαίνεται να έχει καλύτερο εξοπλισμό
Σκαει λεμεεεε
είχα golf, να πάω σε peugeot 3008?