-
Εχω φιλε πασσατ... οσο για το 500...με 500 αλογα..λιγο δυσκολο για γραμμες...νομιζω...δες το και σε καμια αναβαση..να δεις γραμμες απαυτον!!
-
Ξερωλας δλδ!!!! εγω τουλαχιστον εχω κ κατι να δειξω απο το 1992 με 15 παιδακια μαθητες μου κατακτοντας πρωταθληματα Ελλαδος Καρτ και εσυ λες τι κανει ο ενας κ ο αλλος κ κοντραρισου εδω μεσα γτ μονο εδω μπορεις......
ΑΑ!!!!! κ κατι ακομα ρωτα καποιον που να ξερει απο που ξεκινησα με τα αυτοκινητα κ μετα πες οτιδηποτε αλλο.... οπου ετρεξα τερματησα ψηλα!!!! κ γιαυτο κ δηκαιολογημενα το εχω καβαλησει !!!!
και δεν ειμαι κ ανωνυμος
Δ.Δεγλερης (Ninja)
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
Ξερωλας δλδ!!!! εγω τουλαχιστον εχω κ κατι να δειξω απο το 1992 με 15 παιδακια μαθητες μου κατακτοντας πρωταθληματα Ελλαδος Καρτ και εσυ λες τι κανει ο ενας κ ο αλλος κ κοντραρισου εδω μεσα γτ μονο εδω μπορεις......Οταν εσυ ξεκιναγες καποιοι αλλοι ειχαν γυρισει.
ΑΑ!!!!! κ κατι ακομα ρωτα καποιον που να ξερει απο που ξεκινησα με τα αυτοκινητα κ μετα πες οτιδηποτε αλλο.... οπου ετρεξα τερματησα ψηλα!!!! κ γιαυτο κ δηκαιολογημενα το εχω καβαλησει !!!!
Ξεκαβαλα λιγακι απο εκει ψηλα που τερματιζεις,και κοιτα την επομενη φορα να κανεις ταχυτερο χρονο απο τον πρωτο Ν2 στην Ριτσωνα.
-
Mporw na kanw mia erwthsh? Giati to exete gyrisei se kontra metaksy trackdayakidwn kai agwnizomenwn se sirkoyi?
Ola wraia kai ola kala sta trackday alla to eipa kai kapoies selides pio prin alla mono 1-2 to katalabane. Allo to na gyrizeis se mia pista kai na kynhgas ena xrono, allo na eisai consistant sto gyrologio soy se morfh agwna kai teleiws diaforetiko na eisai consistant me ton allon ston sberko soy na paizeste gia 8eseis h na psaxneis thn trypa na peraseis ton mprostino soy. Pisteyw den xreiazetai na balw sthn eksiswsh kai ton paragwnta dublarismatos kanontas ola ta parapanw..... Ti na to kanw egw loipon an ena paidi kanei xronares me ena kthnos, an den mporei na exeis diarkeia se ola ta parapanw kai an ayto to kthnos antexei thn 'kakkometaxeirhsh' gia panw apo 5 gyroys sto orio....
Ayto prospa8oyne na poyne kapoioi edw alla orismenoi to exoyn gyrizei se monomaxia les kai milame gia podosfairo.....
-
Ειναι η παιδεια που λειπει και δυστυχως θα κανει χρονια να αποκτηθει..
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Mporw na kanw mia erwthsh? Giati to exete gyrisei se kontra metaksy trackdayakidwn kai agwnizomenwn se sirkoyi?Ola wraia kai ola kala sta trackday alla to eipa kai kapoies selides pio prin alla mono 1-2 to katalabane. Allo to na gyrizeis se mia pista kai na kynhgas ena xrono, allo na eisai consistant sto gyrologio soy se morfh agwna kai teleiws diaforetiko na eisai consistant me ton allon ston sberko soy na paizeste gia 8eseis h na psaxneis thn trypa na peraseis ton mprostino soy. Pisteyw den xreiazetai na balw sthn eksiswsh kai ton paragwnta dublarismatos kanontas ola ta parapanw..... Ti na to kanw egw loipon an ena paidi kanei xronares me ena kthnos, an den mporei na exeis diarkeia se ola ta parapanw kai an ayto to kthnos antexei thn 'kakkometaxeirhsh' gia panw apo 5 gyroys sto orio....
Ayto prospa8oyne na poyne kapoioi edw alla orismenoi to exoyn gyrizei se monomaxia les kai milame gia podosfairo.....
Απο την μερια μου Χανιμπαλ δεν υπαρχει καμια κοντρα.Οταν ομως κανεις ενα ποστ και λες ρε παιδια γιατι να μην δοκιμασετε να συλλεξεται συμμετοχες/μελοντικους? αγωνιζομενους απο τα τρακντευς,σου την πευτουν ολοι οι φωσκολοι χεραδες με ειρωνιες και απαντησεις τυπου'' θα τους περασουμε με 106 ν1 κλπ.
Δεν το δεχομαι ρε φιλε αυτο,ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις ποσο ικανος ειναι ο οποιοσδηποτε και το ποσο και αν θα μεινει στους αγωνες?Εδω δεν μενουν οι κανονικοι αγωνιζομενοι πως εχεις απαιτησεις απο καποιον που πρωτοξεκιναει?
Δεν θα ειναι γρηγορος ο καγκουρας!!Και ποιος εισαι εσυ?Στους ελληνικους αγωνες δλδ δεν το βλεπουμε αυτο κατεπαναληψη?Και γιατι τοτε εχεις απαιτησεις απο τον πρωτοεμφανιζομενο καγκουρα?Καβαλημενο καλαμι και υπεροψια μεχρι εκει που δεν παιρνει.Λες και οι αγωνιζομενοι ειναι αλλης παστας ανθρωποι που ηρθαν απο αλλο πλανητη/το καλουπι εσπασε και δεν γινεται να ερθουν στο προσκηνιο νεοι!!
Αξιοι της μοιρας τους τελικα οι αγωνες με τετοια μυαλα δυστηχως!
Για αυτο και οι απαντησεις αυτες Χανιμπαλ -
Dim ayto poy les einai swsto alla bgainei kai apo tis 2 pleyres. Apo thn mia diabazw toses selides esena poy se kapoia stigmh ta perneis kai oi apanthseis soy einai toy styl 8a sas skisoyme ta bardoyla giati o tade kanei ton tade xrono se trackday, apantaei o allos sto idio styl kai sto telos exoyme toses selides xwris kati oysiastiko.
Akoma den bghkan kan oi kanonismoi.....
Opws eipa loipon egw den xarakthrizw kanenan. Kserw pws einai kai apo tis dyo pleyres sthn Ellada kai exw paei kai ena bhma parapera.... San symmetexontas panta. Einai polla poy xreiazesai gia na katagereis na trekseis se mia pista. Kapote isws hmoyn kai egw etsi. Alla otan efaga ta 'xastoykia' moy eida oti einai teleiws diaforetika. Anyway..... As bgoyn oi kanonismoi prwta kai meta blepoyme. Idoy h rodos hdoy kai to phdhma. An kai problepw merikoys na lene meta den nas boleyoyn oi kanonismoi einai ftiaxtei gia na boh8hsoyn twn tade klp.... Ta exw dei kai ta exw zhsei..... Gia ayto soy lew..... Megalh mpoykia fae megalo logo mhn peis.....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Dim ayto poy les einai swsto alla bgainei kai apo tis 2 pleyres. Apo thn mia diabazw toses selides esena poy se kapoia stigmh ta perneis kai oi apanthseis soy einai toy styl 8a sas skisoyme ta bardoyla giati o tade kanei ton tade xrono se trackday, apantaei o allos sto idio styl kai sto telos exoyme toses selides xwris kati oysiastiko.Akoma den bghkan kan oi kanonismoi.....
Opws eipa loipon egw den xarakthrizw kanenan. Kserw pws einai kai apo tis dyo pleyres sthn Ellada kai exw paei kai ena bhma parapera.... San symmetexontas panta. Einai polla poy xreiazesai gia na katagereis na trekseis se mia pista. Kapote isws hmoyn kai egw etsi. Alla otan efaga ta 'xastoykia' moy eida oti einai teleiws diaforetika. Anyway..... As bgoyn oi kanonismoi prwta kai meta blepoyme. Idoy h rodos hdoy kai to phdhma. An kai problepw merikoys na lene meta den nas boleyoyn oi kanonismoi einai ftiaxtei gia na boh8hsoyn twn tade klp.... Ta exw dei kai ta exw zhsei..... Gia ayto soy lew..... Megalh mpoykia fae megalo logo mhn peis.....
Οι απαντησεις οι δικες μου εχουν να κανουν με τα ειρωνικα σχολια των φωσκολων.Ανατρεξε πισω και δεστα ολα γραμμενα ειναι.Σαφως και γνωριζω οτι αλλο αγωνες και αλλο τρακντευ.
Δεν πρεπει ομως να προεξωφλουμε ικανοτητες ανθρωπων που δεν δοκιμασαν,οταν οι δικες μας ειναι οι οχι και καλυτερες για να το πω κομψα.
Εγω ποτε δεν ειπα οτι οι καγκουρες ειναι γρηγοροτεροι,ουτε αυτα που λες για βαρδουλα κλπΤα βιντεακια μπηκαν για να σταματησουν οι κοτσανες περι 106 κλπ.Αλλοι βιαστηκαν να το πουν,αδικαιολογητα γρηγορα. -
Ο χρήστης deg έγραψε:
και δεν ειμαι κ ανωνυμος
Δ.Δεγλερης (Ninja)
-
Dim prosexw ti grafw kai epilegw tis lekseis poy xrhshmopoiw. Den eipa loipob oti to egrapses etsi. Eipa oti to styl poy xrhshmopoihses epeidh ta phres( me kapoioy thn gnwmh/apanthsh poy den symfwnoyses) to styl poy xrhshmopoihses einai 'SAN' na les 8a skisoyme bardoyla..... Alla synexizeis kai moy apantas mono ws pros to yfos kai oxi pros tis idees kai ti 8a htan wraio na blepame...... Me liga logia....
Esy san agwnizomenos trackday, ti 8a h8eles gia na mpeis na trekseis sirkoyi? Ti 8a h8eles stoys texnikoys kanonismoys? Ti formation perimeneis na exoyn ta sporting regulatuions klp (se plaisia logika panta) . Koinws dwste idees kai oxi ti xrono gyrizei monos toy o X,Y,Z.
-
μαλον δεν εχει να προτεινει κατι Αλεξ!!! κανεις δεν ειπε να μην γινει αυτη η κατηγορια ακομα κ ο μαστορας ειπε να γινει ασχετα αν καποιοι θα το εκμεταλεφτουν κ αυτο.......
Εγω μιλαω απο προσωπικες μου εμπειριες κ το τι εχω δει στο χωρο τοσα χρονια δεδομενου οτι ειμαι αρκετα μα αρκετα χρονια οπως κ πολλων αλλων εδω μεσα που τρεχαν οι γονεις τους κ εχουμε δει κουφα πραγματα τοσα χρονια.
dim8 δεν κρατω κακια απεναντη σου ουτε ξερω ποιος εισαι ουτε ποσο χρονων εισαι αντιθετα με εσενα που γνωριζεις οτι με περασε Ν2 στη Ριτσωνα!!! Αλλα αυτοι που ξερουν ξερουν δε θα μας πεις ΕΣΥ......Εχεις να προτεινεις κατι οστε να κρατηθει αυτη η καινουρια κατηγορια???
Γιατι εγω νομιζω οτι απευθηνετε σε ατομα με αρκετο μπατζετ!!!!!Δ.Δεγλερης (που γραφω το ονομα μου)
-
Ο χρήστης antonis papa έγραψε:
διαβαζω ολα αυτα που γραφετε κ ειπα να πω και εγω τιν αποψη μου.συμφωνω με τον χριστο apr. καταρχας κ εγω πιστεβω οτι για 1-2 αντε 3 αγωνες οκ μετα που αρχισει ο ανταγωνισμος ολοι οι gtcδες θα την κανουν με ελαφρα...!!δεν ειναι ετσι απλα τα πραματα..!διλαδη ολοι εσεισ κατηγορια να μπητε ψαχνετε οπως ειστε απλα με ενα ρολλ μπαρ..??ολοι οι αλλοι χρονια τωρα που φτιαχνουν τα αμαξια τους βαση τις κατηγοριας ειναι μα....κες?? οποιος αγαπαει τους αγωνες τρεχει οπως λενε οι κανονισμοι σε ολο τον κοσμο!!ειναι απλα τα πραγματα οποιος θελει να πιγενει μια φορα το μηνα στιν πιστα κ να παιζει ας το κανει...κ ας κανει 1.00 στα μεγαρα..!!αλλα χαλαροστε με τους οδηγους αγωνων και τα περι χρονων..δεν νομιζω να εκραξε καποιος οδηγος καποιον καλο χρονο απο εναν ''καγκουρα''. κ τα περι α6 δεν μπορουν να περασουν ν2 αφηστετα..!!οποιος νομιζει οτι μπορει ας διαλεξει μια κατηγορια δοξα το θεο υπαρχουν αρκετες κ σε οτι τερεν θελει κ ας ερθει..!!οσο για τιν κατηγορια σαλουν εγινε κατα κυριο λογο γιαΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ που εχουν φτιαχθει αλλα δεν μπορουν να τρεξουν καπου κ ειναι κριμα να καθοντε κ να μην τα βλεπει ο κοσμος..!!οσο για τιν πιστα για να παει καλα να ανεβει χριαζετε μονο ενα πραγμα...ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΝΙΑΙΟ.Ποοολύ σωστος
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
........................Δεν θα ειναι γρηγορος ο καγκουρας!!Και ποιος εισαι εσυ?Στους ελληνικους αγωνες δλδ δεν το βλεπουμε αυτο κατεπαναληψη?Και γιατι τοτε εχεις απαιτησεις απο τον πρωτοεμφανιζομενο καγκουρα?Καβαλημενο καλαμι και υπεροψια μεχρι εκει που δεν παιρνει.Λες και οι αγωνιζομενοι ειναι αλλης παστας ανθρωποι που ηρθαν απο αλλο πλανητη/το καλουπι εσπασε και δεν γινεται να ερθουν στο προσκηνιο νεοι!!
Αξιοι της μοιρας τους τελικα οι αγωνες με τετοια μυαλα δυστηχως!
Για αυτο και οι απαντησεις αυτες ΧανιμπαλΕγώ που διαβάζω τόσες σελίδες τώρα καταλαβαίνω ότι τα παιδιά απο τα trackdays(οχι κάγκουρες) θα μπουν στην πίστα και θα δείξουν το δρόμο στους αγωνιζόμενους . Με τα ποστ σου αυτό δείχνεις. Υποβαθμίζεις οδηγό πίστας όπως ο Δέγλερης(δεν τον ξέρω προσωπικά) και γράφεις για χρονάρες στα μέγαρα που με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα που έγιναν ΙΣΩΣ τις έκαναν τουλάχιστον οι μισοι αγωνιζόμενοι πίστας. Αυτές οι τοποθετήσεις σου οδήγούν στην κόντρα που διαβάζουμε όλοι εδώ. Στο κάτω κάτω τα trackdays θα μπουν στα 'χωράφια' των αγωνιζομένων. Μη τους υποβαθμίζεις τόσο, έστω και με το γάντι . Περίμενε αυτό που γράφουν και άλλοι παραπάνω, να δούμε δλδ πως θα εξελιχθεί όλο αυτό. Η πίστα χρειάζετε συμμετοχές. Οι εν δυνάμη νέοι αγωνιζόμενοι θα μπορούσαν να βρίσκονται στις παιδίες (το μεγαλύτερο ποσοστο). Ας μη δημιουργούμε κόντρα. Καλό είναι να σεβόμαστε γνώμες ανθρώπων που πρωταγωνιστούν ή πρωταγωνίστησαν στο χώρο.
-
Εγώ πάλι διαβάζω τόσες σελίδες και βλέπω λάθος νοοτροπία και από τις 2 πλευρές. Πρώτον από τους αγωνιζόμενους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νιώθουν ότι απειλούνται .Εκτός και αν φοβούνται πως ο Χ κάγκουρας ή όχι όντως θα τους ρίξει και θα χάζουν το τσιγκάκι τους. Τώρα αν και κατά πόσο θα γίνουν σφαγές και ποιος θα ρίξει σε ποιον είναι άλλο θέμα. Καλώς οι κακώς τα παιδιά από τα track days, βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση γιατί και περισσότερο κόσμο μαζεύουν αλλά και συμμετοχές. Τώρα αν καβαλήσαν κι αυτοί κανένα καλάμι και νομίζουν ότι θα ρίχνουν σε όλους και σε όλα ... κοντός ψαλμός αλληλούια.Αυτό που μ ενοχλεί όμως σαν θεατή είναι η νοοτροπία του ότι είναι δικό μου το χωράφι και δεν σε θέλω ή ήταν δικό σου και τώρα θα γίνει δικό μου χωράφι. Θα μου πούνε οι αγωνιζόμενοι ότι το πληρώσαν από την τσέπη τους αυτό το χωράφι αλλά εγώ θα απαντήσω ότι όπως στρώσατε κύριοι έτσι θα κοιμηθείτε. Γιατί ειλικρινά κατά την ταπεινή μου άποψη έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Κι αν φτάσατε να τσακώνεστε με τους δήθεν 'κάγκουρες' εσείς παλι φταίτε γιατί φτάσατε στο σημείο να τους έχετε ανάγκη για να μαζευτούν συμμετοχές και κόσμος στο σπορ που αγαπάτε.Ξέρω φταίνε τα λαμόγια, η πολιτεία, ο ανάδρομος Ερμής αλλά μην βγάζετε την ουρά σας από έξω. Η κατηγορία αυτή (αν πάνε όλα καλά) έστω και για μισό αγώνα θα φέρει συμμετοχές και κόσμο. Και όλα αυτά για τους δήθεν δολοφόνους που θα σκοτώσουν και θα σκοτωθούν τα ακού λίγο βερεσέ. Εκτός κι αν όλοι όσοι τρέχουν τώρα έχουν περάσει από σχολές οδήγησης στις πανέμορφες πίστες της χώρας μας. Επειδή όμως 99 % περάσαν από τη μεγάλη του βουνού σχολή και κάποτε κάνανε τις πλατείες που κοροιδεύουν δεν πιστεύω πως έχουν τόσο μεγάλη διαφορά από τα παιδιά των track day.
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
μαλον δεν εχει να προτεινει κατι Αλεξ!!! )Εχω προτεινει σε προηγουμενα ποστ.
κανεις δεν ειπε να μην γινει αυτη η κατηγορια ακομα κ ο μαστορας ειπε να γινει ασχετα αν καποιοι θα το εκμεταλεφτουν κ αυτο.......
Εγω μιλαω απο προσωπικες μου εμπειριες κ το τι εχω δει στο χωρο τοσα χρονια δεδομενου οτι ειμαι αρκετα μα αρκετα χρονια οπως κ πολλων αλλων εδω μεσα που τρεχαν οι γονεις τους κ εχουμε δει κουφα πραγματα τοσα χρονια.)Στα τοσα χρονια πες μας λοιπον τι εχεις δει στα τρακντευς?Χαμηλο οδηγικο επιπεδο?
Γιατι εχω δει και εγω πολλα κουφα τα 25 τελευταια χρονια στους αγωνες.dim8 δεν κρατω κακια απεναντη σου ουτε ξερω ποιος εισαι ουτε ποσο χρονων εισαι αντιθετα με εσενα που γνωριζεις οτι με περασε Ν2 στη Ριτσωνα!!! Αλλα αυτοι που ξερουν ξερουν δε θα μας πεις ΕΣΥ...... )
Ωραια αφου εσυ ξερεις,πες μας πως καταφερες να χασεις σε απολυτο χρονο απο ν2 στην ριτσωνα με α6 στην ανηφορα,μετα απο 15 χρονια εμπειριας,απο καποιον που τρεχει 4 χρονια?
Εχεις να προτεινεις κατι οστε να κρατηθει αυτη η καινουρια κατηγορια???
Γιατι εγω νομιζω οτι απευθηνετε σε ατομα με αρκετο μπατζετ!!!!!)Δλδ τα σαξοραλλα και τα χοντα των 5000-10000 ευρω ειναι αυτοκινητα με μεγαλο μπατζετ?Τα μχ-5 και αυτα?
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Εγώ πάλι διαβάζω τόσες σελίδες και βλέπω λάθος νοοτροπία και από τις 2 πλευρές. Πρώτον από τους αγωνιζόμενους. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νιώθουν ότι απειλούνται .Εκτός και αν φοβούνται πως ο Χ κάγκουρας ή όχι όντως θα τους ρίξει και θα χάζουν το τσιγκάκι τους. Τώρα αν και κατά πόσο θα γίνουν σφαγές και ποιος θα ρίξει σε ποιον είναι άλλο θέμα. Καλώς οι κακώς τα παιδιά από τα track days, βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση γιατί και περισσότερο κόσμο μαζεύουν αλλά και συμμετοχές. Τώρα αν καβαλήσαν κι αυτοί κανένα καλάμι και νομίζουν ότι θα ρίχνουν σε όλους και σε όλα ... κοντός ψαλμός αλληλούια.Αυτό που μ ενοχλεί όμως σαν θεατή είναι η νοοτροπία του ότι είναι δικό μου το χωράφι και δεν σε θέλω ή ήταν δικό σου και τώρα θα γίνει δικό μου χωράφι. Θα μου πούνε οι αγωνιζόμενοι ότι το πληρώσαν από την τσέπη τους αυτό το χωράφι αλλά εγώ θα απαντήσω ότι όπως στρώσατε κύριοι έτσι θα κοιμηθείτε. Γιατί ειλικρινά κατά την ταπεινή μου άποψη έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Κι αν φτάσατε να τσακώνεστε με τους δήθεν 'κάγκουρες' εσείς παλι φταίτε γιατί φτάσατε στο σημείο να τους έχετε ανάγκη για να μαζευτούν συμμετοχές και κόσμος στο σπορ που αγαπάτε.Ξέρω φταίνε τα λαμόγια, η πολιτεία, ο ανάδρομος Ερμής αλλά μην βγάζετε την ουρά σας από έξω. Η κατηγορία αυτή (αν πάνε όλα καλά) έστω και για μισό αγώνα θα φέρει συμμετοχές και κόσμο. Και όλα αυτά για τους δήθεν δολοφόνους που θα σκοτώσουν και θα σκοτωθούν τα ακού λίγο βερεσέ. Εκτός κι αν όλοι όσοι τρέχουν τώρα έχουν περάσει από σχολές οδήγησης στις πανέμορφες πίστες της χώρας μας. Επειδή όμως 99 % περάσαν από τη μεγάλη του βουνού σχολή και κάποτε κάνανε τις πλατείες που κοροιδεύουν δεν πιστεύω πως έχουν τόσο μεγάλη διαφορά από τα παιδιά των track day.Σωστοτατος σε ολα.
-
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Εγώ που διαβάζω τόσες σελίδες τώρα καταλαβαίνω ότι τα παιδιά απο τα trackdays(οχι κάγκουρες) θα μπουν στην πίστα και θα δείξουν το δρόμο στους αγωνιζόμενους . Με τα ποστ σου αυτό δείχνεις. Υποβαθμίζεις οδηγό πίστας όπως ο Δέγλερης(δεν τον ξέρω προσωπικά) και γράφεις για χρονάρες στα μέγαρα που με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα που έγιναν ΙΣΩΣ τις έκαναν τουλάχιστον οι μισοι αγωνιζόμενοι πίστας. Αυτές οι τοποθετήσεις σου οδήγούν στην κόντρα που διαβάζουμε όλοι εδώ..
Μαλλον διαβαζεις ή καταλαβαινεις επιλεκτικα φιλε μου.Τα ποστ των φ ωστηρων που θα τους περναγαν με ν1 106 τα διαβασες?Το οτι θα ερθουν για εναν αγωνα και μετα θα φυγουν τα διαβασες?
Σε αυτους να χρεωσεις την ''κοντρα'' καιοχι σε εμενα.
Αμφιβαλεις οτι εχουν γινει χροναρες απο ''καγκουρες'' σε οποιαδηποτε πιστα?
Και βεβαια μπορουν να τις κανουν και οι αγωνιζομενοι,ποιος ειπε το αντιθετο?Ισα ισα που αυτοι πρεπει να τους κανουν και ευκολοτερα λογω εμπειριας και καλυτερης προετοιμασιας σε οτι αφορα το στησιμο κλπ.Στο κάτω κάτω τα trackdays θα μπουν στα 'χωράφια' των αγωνιζομένων. Μη τους υποβαθμίζεις τόσο, έστω και με το γάντι . Περίμενε αυτό που γράφουν και άλλοι παραπάνω, να δούμε δλδ πως θα εξελιχθεί όλο αυτό. Η πίστα χρειάζετε συμμετοχές. Οι εν δυνάμη νέοι αγωνιζόμενοι θα μπορούσαν να βρίσκονται στις παιδίες (το μεγαλύτερο ποσοστο). Ας μη δημιουργούμε κόντρα. Καλό είναι να σεβόμαστε γνώμες ανθρώπων που πρωταγωνιστούν ή πρωταγωνίστησαν στο χώρο.
Και εσυ δειχνεις να εχεις την νοοτροπια οτι'' θα μπουν στα χωραφια σας''.
Δεν νομιζω οτι υπαρχουν χωραφια,εγω βλεπω οτι και οι μεν θα ωφεληθουν απο τους δε και το αντιστροφο.
Δεν υποβαθμιζω κανεναν αγωνιζομενο.Αλλα οταν υπαρχει αμφισβητηση χωρις αποδειξεις,θα υπαρχει και αντιλογος. -
Μαλλον Δημητρη...ο DIM8...δεν θα ειρθε ριτσωνα...να δει την γλυστρα..και οτι ολοι οι αλλοι στην Α6 φοραγαν σειριακο...οσο για Ν2...παιζαν το πρωταθλημα τα παιδια...και πηγαιναν ετσι ...
-
Ναι Φωντα μου μαλον γτ δε μπορει με τετοιο νερο πνευμονια θα παθαινε,αλλιως δεν θα εγραφε τετοια, θα ειχε ποιαστει το χερι απο την ομπρελα
Δημητρη πες οτι θες εχω ακουσει παρα πολλα κ θα ακουω
μην τα περνεις ολα προσοπικα ομως στο ξαναλεω δεν εχω κατι με κανεναν εδω μεσα
απλα τις γνωμες μας να λεμε κανεις δεν θα κερδισει απο εδω αν δεν ιδρωσει.....Δ.Δεγλερης
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
:ysterical: Ναι Φωντα μου μαλον γτ δε μπορει με τετοιο νερο πνευμονια θα παθαινε,αλλιως δεν θα εγραφε τετοια, θα ειχε ποιαστει το χερι απο την ομπρελαΑπο την ομπρελα δεν ειχαν πιαστει τα χερια μου,αλλα απο την αλλαγη των ελαστικων κυριολεκτικα στο παραενα στο αυτοκινητο που πηρε και την γενικη του αγωνα,μιας και εκεινη την ωρα αρχισε να βρεχει πιο δυνατα.
στην επομενη ριτσωνα κοιτα να ειναι τα δικα σου χερια ξεπιασμενα και να τα περασεις τα ν2.Δημητρη πες οτι θες εχω ακουσει παρα πολλα κ θα ακουω
μην τα περνεις ολα προσοπικα ομως στο ξαναλεω δεν εχω κατι με κανεναν εδω μεσα
απλα τις γνωμες μας να λεμε κανεις δεν θα κερδισει απο εδω αν δεν ιδρωσει.....Ουτε και εγω εχω κατι με κανεναν,αλλα η υπεροψια και ο μηδενισμος με ενοχλει και θα τον σχολιαζω.
Καλους αγωνες να εχεις.
FORMULA SALOON!!! [+Διάσπαση από Αγώνες Ταχύτητας 2010]