-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Παιδιά από εχθές μέσω NOVAξεκίνησε να προβάλλεται κανονικά το Motors TV!Κι'εγω σημερα το μεσσημερι το παρατηρησα,πραγματικα ηταν μια ευχαριστη εκπληξη!Το μονο που δεν ξερω ειναι αν δειχνει F1.
Στη 2η περιοδο σημερα στα MotoGP ο Gibernau πηρε την pole με τον Hayden να ακολουθει και τον Rossi να κλεινει την τριαδα.Να σημειωθει πως η διαφορα μεταξυ τους ειναι μολις 6 χιλιοστα!
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παιδιά από εχθές μέσω NOVAξεκίνησε να προβάλλεται κανονικά το Motors TV!
Κι'εγω σημερα το μεσσημερι το παρατηρησα,πραγματικα ηταν μια ευχαριστη εκπληξη!Το μονο που δεν ξερω ειναι αν δειχνει F1.
Γνωρίζει κανείς ποιά Πρωταθλήματα προβάλλει το συγκεκριμένο κανάλι (εκτός από BTCC & DTM)?
Φάνη αν δείχνει Formula 1 τότε σίγουρα δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα με το καναδικό Grand Prix.
Αν και δεν νομίζω το RTL να μην το δείξει ζωντανά. Θα δούμε όμως... -
Φοβερός αγώνας σήμερα στα MotoGP όπου διεξήχθησαν 2 αγώνες ! Ενώ ο αγώνας όδευε προς το τέλος του, ξαφνικά άρχισε να ψιχαλίζει με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά και να ξαναρχίσει μετά από 20 λεπτά. Νικητής ο φοβερός Rossi που με εξέπληξε με την τρομερή θέλησή του για την συγκεκριμένη νίκη.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Γνωρίζει κανείς ποιά Πρωταθλήματα προβάλλει το συγκεκριμένο κανάλι (εκτός από BTCC & DTM)?Ζωντανα μονο αυτα τα δυο. Ομως σε μαγνητοσκοπηση εχει Nissan World Series, Nascar, Euro F3 και ενα σωρο αλλα. Ωρες να εχεις βασικα.
Λοιπον, σημερα στο CART ειχαμε φρεσκο νικητη, τον πιτσιρικα Αμερικανο Hunter-Reay που πετυχε και ενα εκπληκτικο ρεκορ. Περισσοτερα εδω:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0Στο DTM, η γνωστη 3αδα τρελαμενων πιτσιρικαδων τα εκαναν παλι ολα! Προπσερασεις, επαφεςς και μαχη απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο γυρο. Απιθανα! Περιγραφη εδω
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0Να προσθεσω και το εξης για τους 3 πιτσιδες. Νομιζω οτι το DTM δεν ταιριαζει στο πλουσιο ταλεντο τους, θα επρεπε να βρισκονται F1. Το ακομη φοβεροτερο; Ειναι τοσο τυπακια που θα εκαναν τους διαφορους αχρωμους της F1 να φαινονται τοσο, μα τοσο βαρετοι...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Φοβερός αγώνας σήμερα στα MotoGP όπου διεξήχθησαν 2 αγώνες ! Ενώ ο αγώνας όδευε προς το τέλος του, ξαφνικά άρχισε να ψιχαλίζει με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά και να ξαναρχίσει μετά από 20 λεπτά. Νικητής ο φοβερός Rossi που με εξέπληξε με την τρομερή θέλησή του για την συγκεκριμένη νίκη.6 γύροι αγώνας που άξιζε όσο όλο το υπόλοιπο πρωτάθλημα...
Εγώ πορώθηκα με αυτούς τους γύρους. Βέβαια θα ήθελα να κερδίσει κάποιος εκ των Bayliss, Xaus (δεν το άξιζαν αλλά...)
Το μόνο που μου την χάλασε έιναι ο πολύς χρόνος που έχασε ο Gibernau πίσω από τον Bayliss... Με δεδομένη την δύναμη της Honda και την ταχύτητα του Sete στην έστω και λίγο βρεγμένη πίστα (Και ο γιατρός είναι γρήγορος αλλά όχι όσο ο Σέτε) αν είχε προσπεράσει νωρίτερα ίσως και να έιχε πλησιάσει τον Ρόσι... -
Έρχεται και το ΛεΜαν το επόμενο Σ/Κ αλλά με την λίστα των συμμετοχών που είδα...............
Μόνο αγώνας δεν θα είναι... Με βάση τις προηγούμενες χρονιές ο νικητής θα είναι με διαφορά κάποιο R8 (Της Champion πιθανώς)
Εκτός και αν η εργοστασιακή συμμετοχή της Panoz μετά από 4-5 χρόνια έχει κάτι να πει (μην ξεχνάμε ότι η Panoz στο ALMS με ιδιωτικό κέρδιζε πολλές φορές ρίχνοντας καθαρά στα Audi)
Και στην GTS η απόλυτη ξεφτίλα... μόνο 7 αυτοκίνητα με τα 5 να είναι 550 και 575!!!
Μόνο οι δύο κλασσικές C5-R της Corvette Racing θα υπάρχουν ακόμα!!! Ούτε καν τα Saleen δεν κατέβηκαν φέτος...Έπειτα από όλα αυτά σκέφτομαι πως το LeMans φέτος θα το δούμε μόνο για την ατμόσφαιρα (Νυχτερινή Maulsanne, μηχανικούς στα πιτ να κοιμούνται κτλ... )
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Φοβερός αγώνας σήμερα στα MotoGP όπου διεξήχθησαν 2 αγώνες ! Ενώ ο αγώνας όδευε προς το τέλος του, ξαφνικά άρχισε να ψιχαλίζει με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά και να ξαναρχίσει μετά από 20 λεπτά. Νικητής ο φοβερός Rossi που με εξέπληξε με την τρομερή θέλησή του για την συγκεκριμένη νίκη.Τρομακτικο ηταν και το ατυχημα του Nakano οπου με 280 χιλιομετρα στο τελος της ευθειας του εσκασε το πισω ελαστικο!Για να τον παρουν απ την πιστα τον σηκωσαν με τα χερια....!(?)
-
Να θυμήσω κάτι Κώστα μήπως ήσουν Ακρόπολις και δεν το διάβασες (αν ξέρεις βέβαια...)
Ο χρήστης Hakk (Ναι εγώ!!! ) έγραψε:
Κώστα... Έχεις κανα link για τα επόμενα πρωταθλήματα??? (Κάτι σε αγγλικό ε???)
Japan GT Championship (Μόνο το ιαπωνικό έχω βρει και λογικό είναι να μην ξέρω ιαπωνικά )
Το πρωτάθλημα των Silhouette που προαναφέραμε
Andros Trophy (Αυτά που πάνε sideways στο χιόνι με 4διεύθυνση)
Άμα έχεις κάτι...δώς μου το φως σου!!! -
Το Ιαπωνικο πρωταθλημα GT εχει Αγγλικη εκδοση στο επισημο site του. Απλα πρεπει να περιμενεις να φορτωθει ολη η σελιδα και θα το δεις.
Για τα αλλα δε ξερω, απο Δευτερα που θα το εχω ψαξει θα σου πω. Αν και δε καταλαβαινω τι εννοεις για πρωταθλημα Σιλουετ. Η 156 του Κολονι δε ξερω τι project ειναι. Μοιαζει πολυ με μια 155 με V10 στο κεντρο που ειχε προτεινει ο Ιταλος μαζι με την Peroni promotion (αυτη απο τα SBK) που ομως δε προχωρησε ποτε. Αν ξερεις περισσοτερα πες μου.
-
Αυτά είναι τα άποτελέσματα από τα πρώτα δοκιμαστικά στην ισπανική πίστα της Catalunya για τα Moto GP:
- Sete Gibernau Honda 1:42.934
- Max Biaggi Honda 1:43.563
- Makoto Tamada Honda 1:43.705
- Valentino Rossi Yamaha 1:43.710
- Nicky Hayden Honda 1:43.840
- Carlos Checa Yamaha 1:43.860
- Alex Barros Honda 1:43.911
- Shinya Nakano Kawasaki 1:43.945
- Marco Melandri Yamaha 1:44.071
- Troy Bayliss Ducati 1:44.277
- Loris Capirossi Ducati 1:44.290
- Kenny Roberts Suzuki 1:44.302
- John Hopkins Suzuki 1:44.463
- Colin Edwards Honda 1:44.509
- Alex Hofmann Kawasaki 1:44.623
- Norick Abe Yamaha 1:44.900
- Ruben Xaus Ducati 1:45.065
-
Μη ξεχνιομαστε παιδες, σημερα εχει Mans 24! Το rally.gr παρακολουθει και ενημερωνει τακτικα
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μη ξεχνιομαστε παιδες, σημερα εχει Mans 24! Το rally.gr παρακολουθει και ενημερωνει **τακτικα **Το είδαμε Κώστα! Ανά τέσσερις ώρες . Η Modena τι κάνει?
Το μεσημέρι είναι και ο αγώνας των Moto GP. Η σειρά εκκίνησης διαμορώθηκε μετά τα δεύτερα επίσημα δοκιμαστικά ως εξής:
- S.Gibernau Honda 1'42'596
- V.Rossi Yamaha 1'42'959 + 0'00'363
- N.Hayden Honda 1'43'124 + 0'00'528
- M.Biaggi Honda 1'43'563 + 0'00'967
- M.Melandri Yamaha 1'43'601 + 0'01'005
- A.Barros Honda 1'43'647 + 0'01'051
- R.Xaus Ducati 1'43'680 + 0'01'084
- J.Hopkins Suzuki 1'43'693 + 0'01'097
- M.Tamada Honda 1'43'708 + 0'01'112
- T.Bayliss Ducati 1'43'793 + 0'01'197
- C.Edwards Honda 1'43'832 + 0'01'236
- C.Checa Yamaha 1'43'860 + 0'01'264
- S.Nakano Kawasaki 1'43'948 + 0'01'352
- A.Hofmann Kawasaki 1'44'126 + 0'01'530
- L.Capirossi Ducati 1'44'131 + 0'01'535
- Ke.Roberts Suzuki 1'44'175 + 0'01'579
- N.Hodgson Ducati 1'44'761 + 0'02'165
- N.Abe Yamaha 1'44'988 + 0'02'392
- J.McWilliams Aprilia 1'45'108 + 0'02'512
- S.Byrne Aprilia 1'45'200 + 0'02'604
- G.Lavilla Suzuki 1'46'142 + 0'03'546
- A.Pitt Moriwaki 1'46'327 + 0'03'731
- Ku.Roberts Proton KR 1'46'399 + 0'03'803
- N.Aoki Proton KR 1'46'957 + 0'04'361
- M.Fabrizio WCM 1'47'503 + 0'04'907
- C.Burns WCM 1'48'684 + 0'06'088
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Μη ξεχνιομαστε παιδες, σημερα εχει Mans 24! Το rally.gr παρακολουθει και ενημερωνει **τακτικα **
Το είδαμε Κώστα! Ανά τέσσερις ώρες . Η Modena τι κάνει?
Ε οκ, ανα 4 ωρες αλλα τουλαχιστον δεν ειμαστε συνδρομητικοι
Η καλη 360 της JMB εγκατελειψε νωρις, ενω αυτή της Cirtek το παλεψε αλλα οι 911 ειναι απλα απιαστες. Μη ξεχναμε οτι και η ομαδα ειναι ιδιωτικη, ενω οι Γερμανοι κατεβασαν οτι καλυτερο ειχαν. Τωρα ειναι 7η στη κλαση, αλλα γυριζει πολυ αργα.
-
Απιθανος αγωνας στο Mans με μαχη μεχρι τελικης πτωσης!! Περιγραφη θα βρειτε εδω:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
Μεχρι αυριο θα υπαρχει και ενα αφιερωμα με εκπληκτικες φωτο για τα ματια και το desktop σας
-
Απιθανος αγωνας στο Mans με μαχη μεχρι τελικης πτωσης!! Περιγραφη θα βρειτε εδω:http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
Μεχρι αυριο θα υπαρχει και ενα αφιερωμα με εκπληκτικες φωτο για τα ματια και το desktop σας
Bρε τον Colin!, 3oς κατηγορίας 9ος γενικής....
Περιμένουμε Κωνσταντίνε...
-
Χτες ο Rossi μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια μέσα στην έδρα του Gibernau, κατάφερε να πάρει μια πολύ δύσκολη νίκη και να πλησιάσει στην βαθμολογία τον Ισπανό:
- V.Rossi Yamaha
- S.Gibernau Honda + 0'00'159
- M.Melandri Yamaha + 0'13'923
- C.Checa Yamaha + 0'19'213
- C.Edwards Honda + 0'21'205
- R.Xaus Ducati + 0'22'847
- S.Nakano Kawasaki + 0'24'014
- M.Biaggi Honda + 0'24'104
- N.Abe Yamaha + 0'35'676
- L.Capirossi Ducati + 0'40'775
Έτσι μετά και από αυτόν τον αγώνα η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:
- S.GIBERNAU 106
- V.ROSSI 101
- M.BIAGGI 80
- C.CHECA 49
- A.BARROS 48
- C.EDWARDS 44
-
Τα παιχνίδια των χρωμάτων την ημέρα, η λάμψη των φώτων την νύχτα, η απαράμιλλη γοητεία των εξωτικών αυτοκίνητων, η χαρά και η απογοήτευση των οδηγών, η εξουθένωση των μηχανικών. Το rally.gr σας παρουσιάζει την άλλη πλευρά του Γαλλικού μαραθωνίου όπως την κατέγραψε ο ταλαντούχος φακός του Sutton.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
-
Σαββατοκύριακα δεν μπορώ να είμαι στο forum (φοιτητής που χρησιμοποιεί τα πισιά της σχολής του γαρ) και δεν γράφω αλλά θα ξεδώσω τώρα...
Καλά... Τι Σ/Κ ήταν αυτό!!! ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!!!
Όλα τα καλούδια είχε...-
LeMans
Σχόλια : Εγώ φέτος που δεν υπήρχε κλειστό στις μεγάλες (Εκτός της Panoz Elan) δεν με ένοιαζε η μάχη της πρώτης θέσης
Εγώ ενδιαφερόμουν για την GTS και χάρηκα που η Vette τα έριξε στις βρωμο-Ferrari που μόνο ταχύτητα στην ευθεία ήταν... Σε στροφές και αξιοπιστία.....................
Και μη μου πει κανείς πως η 550 με το 66 ήταν πρώτη και το πρόβλημα την έριξε πίσω... Γιατί φταίει το νούμερο ο Davis(κάποιος από το 88 ) που την χτύπησε στα Ford Chicanes... Όπως είπε και ο Magnussen έφταιγε ο 88 καθώς έπρεπε να προσέξει λίγο εφόσον ο μπροστά ήταν κλειστό...
Τέλος μπράβο και στον Tom για την 6η νίκη σε 8 αγώνες και 5η συνεχόμενη!!!
Και μπράβο στην ομάδα που κατέβασε το οικολογικό καίω_καλαμπόκι_και_λαχανικά βιοαιθανολικό αυτοκίνητο!!!
Για τα desktops Κώστα..... Δεν έμεινα ικανοποιημένος. Όυτε ένας κοκκινισμένος δίσκος???
(Καλά η 550 που της έμειναν οι δίσκοι αναμένοι ε??? ΤΕΛΕΙΟ. Θύμιζε κάτι παρόμοιο που είχε πάθει ο Earnhardt Jr. σε έναν αγώνα του NASCAR) -
Moto GP
Καλά του την είπε ο Ρόσι του Σέτε... (Επίσης ωραία τούμπα ο Bayliss)
Κρίμα που δεν κέρδισε ο Pedrosa στα 250 αφού υπερείχε αισθητα του Randy... -
BTCC
Μεγάλη η άνοδος των Seat... Ξεφεύγαν από τους άλλους για την πλάκα και δεν πήραν την νικη στον τρίτο λόγω των γνωστών MG -χτυπάω όποιον βρω- Μπράβο στα MG καθώς δίνουν ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα... Ε στον πρώτο αγώνα να πάρει και μια νίκη το Vauxhall
Ερώτηση : Κώστα τα BTCC πως κατατάσσονται για κάθε αγώνα από τους τρείς??? -
24 ώρες του Nurburgring
ΒΜW M3 GTR στο 1-2 με την πρώτη να έχει μέσα τους δύο Muller
Άλλο τώρα...
Τα Silhouette που συ λέω Κώστα είναι σαν και αυτά στις φώτο
http://www.ultimatecarpage.com/frame.mv?file=car.mv&num=1408
http://www.ultimatecarpage.com/frame.mv?file=car.mv&num=1910Τέλος του μακροσκελούς μηνύματος αλλά έπεσε πολύ motorsport!!!
-
-
Ο χρήστης Hakk έγραψε:
Εγώ ενδιαφερόμουν για την GTS και χάρηκα που η Vette τα έριξε στις βρωμο-Ferrari που μόνο ταχύτητα στην ευθεία ήταν... Σε στροφές και αξιοπιστία.....................Αδικος εισαι, οι 550 τα πηγαν καλυτερα απο το αναμενωμενο. Πηραν pole και γενικα κερδιζαν μεχρι να γινει αυτο που λες παρακατω. Ας προσεχαν, οι Αμερικανοι δικαιωθηκαν για την υπερπροσπαθεια και τα μεγαλα εξοδα που εκαναν τον χειμωνα.
Τέλος μπράβο και στον Tom για την 6η νίκη σε 8 αγώνες και 5η συνεχόμενη!!!
Μονο μπραβο; Βαθια υποκλιση σε ενα τυπακι που θα επρεπε να χαιρομαστε στην F1. Ας ειναι, τωρα θα μεινει στην ιστορια. Πραγματικα μεγαλος!
Και μπράβο στην ομάδα που κατέβασε το οικολογικό καίω_καλαμπόκι_και_λαχανικά βιοαιθανολικό αυτοκίνητο!!!
Οντως. Ισως σε μερικα χρονια καταλαβουμε τη σπουδαιοτητα αυτης της συμμετοχης.
Για τα desktops Κώστα..... Δεν έμεινα ικανοποιημένος. Όυτε ένας κοκκινισμένος δίσκος???
Δε φταιω Βασιλη, ο Sutton τις εβγαλε θολες ολες που ειχαν δισκοφρενα γμτ...
Ερώτηση : Κώστα τα BTCC πως κατατάσσονται για κάθε αγώνα από τους τρείς???
Στον πρωτο απο τα προκριματικα, στον δευτερο οι 10 πρωτοι τερματισαντες ξεκινουν με αναποδη σειρα και στον τριτο ξεκινουν οπως τερματισαν στον δευτερο αλλα με βαρη. Πολυπλοκο αλλα δουλευει μια χαρουλα ε;
Τα Silhouette που συ λέω Κώστα είναι σαν και αυτά στις φώτο
http://www.ultimatecarpage.com/frame.mv?file=car.mv&num=1408
http://www.ultimatecarpage.com/frame.mv?file=car.mv&num=1910Το 406 ειναι απο το Γαλλικο πρωταθλημα τουρισμο, το αλλο ειναι concept αν δε κανω λαθος για το σαλονι της Γενευης. Το πρωταθλημα μαλλον αλλαζει κανονισμους απο το 2005 σε Super2000 (ETCC). Πληροφοριες θα βρεις στο site της FFSA (στα Γαλλικα μονο)
http://ffsa.turbo.m6.fr/index.phpΠαντως η 156 που ειχες πιο πριν δεν εχει τρεξει ποτε σε αυτο το πρωταθλημα. Μονο κατι Peugeot 406, Seat Toledo, BMW M3 και Ford Mondeo θα βρεις
-
Δε φταιω Βασιλη, ο Sutton τις εβγαλε θολες ολες που ειχαν δισκοφρενα γμτ...
Τις έχεις ή είναι under copyright??? Γιατί και θολές να είναι εγώ με πυρωμένα μέρη αυτοκινήτου π(ο/υ)ρώνομαι!!! (φρένα, φλογοβόλες εξατμίσεις, σπίθες κτλ) Τις θέλω όπως και να είναι!!!
Ερώτηση : Κώστα τα BTCC πως κατατάσσονται για κάθε αγώνα από τους τρείς???
Στον πρωτο απο τα προκριματικα, στον δευτερο οι 10 πρωτοι τερματισαντες ξεκινουν με αναποδη σειρα και στον τριτο ξεκινουν οπως τερματισαν στον δευτερο αλλα με βαρη. Πολυπλοκο αλλα δουλευει μια χαρουλα ε;
Καλά δουλεύει... Αλλά το Seat που τερμάτισε 2ο στον 20 αγώνα γιατί ήταν στους τελευταίους στην εκκίνηση στο 3ου???
Το 406 ειναι απο το Γαλλικο πρωταθλημα τουρισμού, το αλλο ειναι concept αν δε κανω λαθος για το σαλονι της Γενευης. Το πρωταθλημα μαλλον αλλαζει κανονισμους απο το 2005 σε Super2000 (ETCC).
Παντως η 156 που ειχες πιο πριν δεν εχει τρεξει ποτε σε αυτο το πρωταθλημα. Μονο κατι Peugeot 406, Seat Toledo, BMW M3 και Ford Mondeo θα βρειςΤο ξέρω... Έψαχνα φώτο για το Seat αλλά μόνο τα Peugeot βρήκα... Στο σπίτι πάντως έχω και από Seat Toledo, Cordoba ή ότι άλλο κατεβάζει... Σκίζουν σε εμφάνιση όμως ε???
Την 156 Coloni την έβαλα πριν σαν δείγμα για το πως μπορεί να είναι μια Alfa DTM αν κατέβουν...PS. Καλά δεν κουράστηκες με τόσα quotes??? Έγω βαρέθηκα που έκανα τρία!!!
Τέλος ποίο site λες για JGTC??? http://www.jgtc.net ???
Αγώνες πίστας στο εξωτερικό - Διάφορα νέα