-
Mήπως θα ήταν προτιμότερο οταν ανοίγουμε να διαβάσουμε ενα topic τα μυνήματα να εμφανίζονται απο το τελευταίο προς το πρώτο; Η τουλάχιστον να υπήρχε αυτή η επιλογή για όσους το προτιμούν; Σε topics me πολλές σελίδες νομίζω θα βόλευε πολύ.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Mήπως θα ήταν προτιμότερο οταν ανοίγουμε να διαβάσουμε ενα topic τα μυνήματα να εμφανίζονται απο το τελευταίο προς το πρώτο; Η τουλάχιστον να υπήρχε αυτή η επιλογή για όσους το προτιμούν; Σε topics me πολλές σελίδες νομίζω θα βόλευε πολύ.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
wx συγνώμη που έβαλα το topic αυτό στο Περι Αυτοκίνησης
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Mήπως θα ήταν προτιμότερο οταν ανοίγουμε να διαβάσουμε ενα topic τα μυνήματα να εμφανίζονται απο το τελευταίο προς το πρώτο; Η τουλάχιστον να υπήρχε αυτή η επιλογή για όσους το προτιμούν; Σε topics me πολλές σελίδες νομίζω θα βόλευε πολύ.Με εκτίμηση,
ΔημήτρηςΜα όταν βλέπεις μία ενότητα δεξιά τέρμα! έχει μια επιλογή που λέει 'δείτε την τελευταία δημοσίευση'
-
Ας κλειδωθεί αυτό αφού βλέπω ότι το έχουμε και στο 'Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum'
Για ευκολία του forum