-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Φοβερο μαρκετινγκ !
Αυτη η διαφημιση της BMW εχει σχεση με τα μεταχειρισμεναΠανέξυπνη διαφήμιση.
Απορώ πως δεν την έχει 'μυριστεί' κανένας 'έμπορας' μεταχειρισμένων, για να την αντιγράψει χρησιμοποιώντας κανένα εγχώριο ξέκωλο από αυτά που λένε τον καιρό, τραγουδούν κλπ κλπ... -
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Φοβερο μαρκετινγκ !
Αυτη η διαφημιση της BMW εχει σχεση με τα μεταχειρισμεναΠανέξυπνη διαφήμιση.
Απορώ πως δεν την έχει 'μυριστεί' κανένας 'έμπορας' μεταχειρισμένων, για να την αντιγράψει χρησιμοποιώντας κανένα εγχώριο ξέκωλο από αυτά που λένε τον καιρό, τραγουδούν κλπ κλπ...Ελα ντε
Τι εκανες με το αυτοκινητο? βρηκες τιποτα? -
Ελα ντε
Τι εκανες με το αυτοκινητο? βρηκες τιποτα?Είμαι στο 'τσακ' να κλείσω ένα Accent '01. Απλά έχω μια υπόνοια για τα χλμ. γιατί είναι λίγα για 2001 μοντέλο...
Εσύ βρήκες κάτι?
-
οχι ακομα ψαχνω ,αν και ειδα ενα opel astra του 2006 με 60.000km απο ιδιωτη και ειναι σε πολυ καλη κατασταση .Θα δουμε......
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Είμαι στο 'τσακ' να κλείσω ένα Accent '01. Απλά έχω μια υπόνοια για τα χλμ. γιατί είναι λίγα για 2001 μοντέλο...
Το δικο μου αυτοκινητο , επειδη για την Αθηνα ειναι μεγαλο σε ογκο και σε κυβισμο , αν και ειναι μοντελο 2002 εχει 35.000 χλμ. και το 85% σε Ε.Ο, αφου συνηθως χρησιμοποιω μονο το δευτερο ΙΧ που εχω. Να εισαι δυσπιστος, αλλα υπαρχουν σημεια ελεγχου που δειχνουν την αληθεια.
-
Εδω οικογενιεακος μας φιλος εχει Audi 80 του 1989 και του εχει κανει μονο 35000χλμ , ωσπου του λεμε ολοι, το καις στα χιλιομετρα , προσεξε να μην το σπασεις .Υπαρχουν περιπτωσεις ελαχιστες ωπου βρισκεις αμαξια με λιγα χιλιομετρα σε σχεση με την ηλικια τους.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Το δικο μου αυτοκινητο , επειδη για την Αθηνα ειναι μεγαλο σε ογκο και σε κυβισμο , αν και ειναι μοντελο 2002 εχει 35.000 χλμ. και το 85% σε Ε.Ο, αφου συνηθως χρησιμοποιω μονο το δευτερο ΙΧ που εχω. Να εισαι δυσπιστος, αλλα υπαρχουν σημεια ελεγχου που δειχνουν την αληθεια.Εδω οικογενιεακος μας φιλος εχει Audi 80 του 1989 και του εχει κανει μονο 35000χλμ , ωσπου του λεμε ολοι, το καις στα χιλιομετρα , προσεξε να μην το σπασεις .Υπαρχουν περιπτωσεις ελαχιστες ωπου βρισκεις αμαξια με λιγα χιλιομετρα σε σχεση με την ηλικια τους.
Προφανώς και υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, δεν είπε κανείς το αντίθετο. Είναι όμως σπάνιες και δύσκολα τις βρίσκεις. Εγώ απλά είμαι επιφυλακτικός για να μην την πατήσω...
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Το δικο μου αυτοκινητο , επειδη για την Αθηνα ειναι μεγαλο σε ογκο και σε κυβισμο , αν και ειναι μοντελο 2002 εχει 35.000 χλμ. και το 85% σε Ε.Ο, αφου συνηθως χρησιμοποιω μονο το δευτερο ΙΧ που εχω. Να εισαι δυσπιστος, αλλα υπαρχουν σημεια ελεγχου που δειχνουν την αληθεια.
Εδω οικογενιεακος μας φιλος εχει Audi 80 του 1989 και του εχει κανει μονο 35000χλμ , ωσπου του λεμε ολοι, το καις στα χιλιομετρα , προσεξε να μην το σπασεις .Υπαρχουν περιπτωσεις ελαχιστες ωπου βρισκεις αμαξια με λιγα χιλιομετρα σε σχεση με την ηλικια τους.
Προφανώς και υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, δεν είπε κανείς το αντίθετο. Είναι όμως σπάνιες και δύσκολα τις βρίσκεις. Εγώ απλά είμαι επιφυλακτικός για να μην την πατήσω...
Σ'αυτο εχεις ενα δικιο. Παντως μπορεις να δεις και τη φθορα του σαλονιου, τιμονιου και γενικα ολου του εσωτερικου. Και αυτο ενα ειδος ελεγχου και αντικατοπτριζει την χρηση που του εγινε
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σ'αυτο εχεις ενα δικιο. Παντως μπορεις να δεις και τη φθορα του σαλονιου, τιμονιου και γενικα ολου του εσωτερικου. Και αυτο ενα ειδος ελεγχου και αντικατοπτριζει την χρηση που του εγινεΣίγουρα είναι ενδείξεις, όχι όμως και απόλυτος 'μπούσουλας' διότι πολλοί βάζουν καλύμματα σαλονιού, στο τιμόνι κλπ. Ταμπλώ,λαβές, χερούλια κλπ τα κοιτάω ενδελεχώς...Ωστόσο εν γένει έχεις δίκιο, το εσωτερικό σε γενικές γραμμές μπορεί 'να σου πει' αρκετά πράγματα
-
Που να ακουσετε δικαιολογιες στα εκ γερμανιας μεταχειρισμενα και επαγγελματικα... το είχε παπους... κυκλοφορούσε στη πόλη μονο κλπ! Που αν δεις αντιστοιχα αυτοκινητα στο mobile .de εχουν όλα τουλαχιστον 5πλασια χιλιομετρα!!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Που να ακουσετε δικαιολογιες στα εκ γερμανιας μεταχειρισμενα και επαγγελματικα... το είχε παπους... κυκλοφορούσε στη πόλη μονο κλπ! Που αν δεις αντιστοιχα αυτοκινητα στο mobile .de εχουν όλα τουλαχιστον 5πλασια χιλιομετρα!!Αν ψαξεις καλα υπαρχουν και αυτοκιντα με λιγα χιλιομετρα
-
Εδω οικογενιεακος μας φιλος εχει Audi 80 του 1989 και του εχει κανει μονο 35000χλμΨέμματα είναι. Έχει γυρίσει ο μετρητής στα 999.999 km άρα έχει κάνει 1.035.000 km. Πάω στοίχημα ότι έχει αλλάξει και δυο-τρεις κινητήρες στο μεταξύ.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εδω οικογενιεακος μας φιλος εχει Audi 80 του 1989 και του εχει κανει μονο 35000χλμ
Ψέμματα είναι. Έχει γυρίσει ο μετρητής στα 999.999 km άρα έχει κάνει 1.035.000 km. Πάω στοίχημα ότι έχει αλλάξει και δυο-τρεις κινητήρες στο μεταξύ.
Οχι δεν το μετακινει γιατι εχει ενα σκουτερ για τις δουλειες του. Μονο το σκουτερ εχει χιλιομετρα
Σημειωση: το εχει σαν αναπηρικο το Audi 80 για το παιδι του -
Arkady τελικα βρηκες τιποτα της προκοπης ?
-
Arkady τελικα βρηκες τιποτα της προκοπης ?Ναι, του πήρα τελικά ένα Ηyundai Accent '01 αυτόματο.
Λίγα χλμ, book service και καλή κατάσταση. Άσε που ο πατέρας μου δεν είχε ξαναοδηγήσει αυτόματο και τώρα την έχει καταβρεί, απο την ευκολία οδήγησης του.
Εσύ βρήκες κάτι? -
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Ναι, του πήρα τελικά ένα Ηyundai Accent '01 αυτόματο.
Λίγα χλμ, book service και καλή κατάσταση. Άσε που ο πατέρας μου δεν είχε ξαναοδηγήσει αυτόματο και τώρα την έχει καταβρεί, απο την ευκολία οδήγησης του.
Εσύ βρήκες κάτι?Δεν βγαινει απο μεσα να μαντεψω? Και γω θα ηθελα αυτοματο
-
Και γω θα ηθελα αυτοματοΥπάρχουν κάποια. Περίπου 4κ-4.5κ θα βρεις αυτόματο Accent του '03-'04.
Αν σου αρέσει το γκαζάκι, καλύτερα manual. Τα αυτόματα είναι για πιο relax καταστάσεις ή απαιτούν πολλά άλογα για να πεις ότι έχω καλό γκάζι. -
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Και γω θα ηθελα αυτοματο
Υπάρχουν κάποια. Περίπου 4κ-4.5κ θα βρεις αυτόματο Accent του '03-'04.
Αν σου αρέσει το γκαζάκι, καλύτερα manual. Τα αυτόματα είναι για πιο relax καταστάσεις ή απαιτούν πολλά άλογα για να πεις ότι έχω καλό γκάζι.Ενταξει δεν κανω και κοντρες στην εθνικη για να πω οτι σκοτωνομαι η ρελαξ καταστασεις μαρεσουν στην οδηγηση εκτος και αν παιξω λιγακι
-
Ο χρήστης Arkady έγραψε:
Ναι, του πήρα τελικά ένα Ηyundai Accent '01 αυτόματο.
Εσύ βρήκες κάτι?Οχι δεν βρηκα ακομα
-
Η' μαλλον βρηκα! αυτοhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/546820/ ........ εχει ενα μικρο χτυπημα οπως αναφερει και η αγγελια , αλλα ενταξει δεν με πειραζει , με μια αλοιφη για γδαρσιματα θα γινει τζαμι
Εγγύηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου: Υπάρχει νόμος?