-
Paidia n systh8w.xrhstos lefas o eggonos tou.eimai tou aderfou tou t eggoni ara k aytos pappous m einai!!!1exw dei k t elikoptero t opoio t klepsan exw dei k ts mhxanes tis opoies exw!!!ayto h8ela n pw mono
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
και εγω την ιδια απορία έχω τι τελικά εγινε η πατέντα και γιατί -βάση αυτων που διαβάζω και δέχομαι οτι στέκουν- κάτι τοσο αποτελεσματικό δεν βρήκε εφαρμογή σε μια 'βιοτεχνια μοτοσυκλέτιστικών ονείρων ' εδώ στην ελλάδααν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω καλό θα είναι να το γράψει
tn mhxanh prospa8hsan polloi na thn 'klepsoun'k na thn vgalous sth dhmosiothta san dikia tous efeyresh gia ayto apofasisthke po thn oikogeneia n paramhnei sthn katoxh mas
-
-
Ο χρήστης LEFAS έγραψε:
Paidia n systh8w.xrhstos lefas o eggonos tou.eimai tou aderfou tou t eggoni ara k aytos pappous m einai!!!1exw dei k t elikoptero t opoio t klepsan exw dei k ts mhxanes tis opoies exw!!!ayto h8ela n pw monoΚαλως ηλθες στο φορουμ.Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες ομως γιατι τα greeklish απαγορευονται [mod]
-
Ο Θανάσης πίνει καφέ με τον Britten και τα λένε, αυτοί γλύτωσαν από τους λαλάκες, αλλοίμονο σε εμάς.
-
o θεος ας αναπαυσει την ψυχη αυτου του απιστευτου Μηχανικου που δυστυχως γεννηθηε στην Ελλαδα κ 1 διαστημα για να επιβιωση αυτος κκ τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ PROJECT του ,αναγαστηκε να φτιαχνει κυλινδροεφαλες για παπακια με ενσωματωμενο ψυγειο λαδιου οπως κ εξατμισεις παλι για παπακια...
ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!
RESPECT!!!!! -
ειχα διαβασει κατι αρθρα για τον λεφα και δεν τα πιστευα
φοβερο μυαλο και αυτοδιδακτος
αυτο με τον britten ειναι αληθεια ,η γυναικα του britten ειχε ζητησει απο τον Λεφα να παει στην αυστραλια να συνεχησει την μοτοσυκλετα τουαπιστευα πραγματα!!!!
evo2 για πες αυτο με τις κυλινδροκεφαλες, δεν το ειχα ξαναακουσει
-
Το άλλο με το ελικόπτερο το ξέρεις ?
-
Όποιος έχει υλικό ή εμπειρίες ας τις μοιραστεί με τους υπόλοιπους. Είναι κρίμα να μένουν στην αφάνεια τέτοιες προσωπικότητες ...
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Το άλλο με το ελικόπτερο το ξέρεις ?ειχα διαβασει για ενα ελικοπτερο , φυσικα χειροποιητο και κινητηρα απο rx7(νομιζω με δυο κινητηρες)
μακαρι να βρεθει ενας τροπος να το δουμε, εστω και απο φοτο
Θ.ΛΕΦΑΣ (Ο.............ΜΑΣΤΟΡΑΣ) :-((