κουτι εχω ενα full atx chieftec και εχω την απλα μου και δε θελω να το αλλαξω εκει θα μπει ο,τι αναβαθμισω
για το pc που θα φτιαξω (με τα παλια parts) θα παρω ενα midi , δεν το εχω σκεφτει ακομα ποιο, ισως ενα φθηνο coolermaster των 30-40 που εχει φιλος μου το οποιο αν το εξοπλισεις καταλληλα (ανεμιστηρες παντου δηλαδη) εχει καλο airflow και γενικα εισαι μια χαρα απο ζεστη
εγω εχω και την powercolor 4890 η οποια σε iddle εχει 51-52 βαθμους ενω η asus 4890 (που εκανε ομως 180 και μες στις γιορτες, την εχει φιλος) που εχει τεραστια ψυξη εχει 41 , αλλα ακομα και η δικη μου δυσκολα θα ξεπερασει τους 67-68 ,αρα ειναι οκ
παντως αμα αρχισει να τρελαινεται ο ανεμιστηρας (η τον βαλω εγω να γυρναει πολυ, που αν παιζεις παιχνιδι δε σε νοιαζει αυτος ο επιπλεον θορυβος) γινονται θαυματα
τωρα για το ρευμα που καταναλωνει, αφου την παλευει μια χαρα το τροφοδοτικο μου (μιας και υποτιθεται οτι θα ημουν οριακα), αστη να καταναλωνει
edit
παντως βλεπω σε καποια συγκριτικα οτι ο i5 750 ειναι πιο γρηγορος απο τον PII 965
οχι καμια τρελη διαφορα, αλλα του ριχνει
και επειδη δουλευει και σε μικροτερη ταχυτητα (2.66 εναντι 3.4 ) δεν ξερω αν ειναι λιγοτερο ενεργοβορος ή εχει περισσοτερα περιθωρια να ανεβει
η διαφορα τιμης δεν ειναι καθολου σημαντικη παντως
παιζει να παω για i5