-
Στα 5,40 ευρώ το πακέτο τα τσιγάρα...
http://www.skai.gr/articles/news/finance/Στα540ευρώτοπακέτοτατσιγάρα/
-
Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης, τόνισε θα είναι η έκρηξη του λαθρεμπορίου και του παραεμπορίου των προϊόντων καπνού.
πλακα πλακα λες να κανω κανα ντου για να εχω αποθεμα?
-
Επιτρέπεται να καλλιεργείς καπνό στον κήπο σου για προσωπική χρήση;
-
με κανα 120αρι ευρω μπορω να φτιαξω 3 μηνων αποθεμα
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Επιτρέπεται να καλλιεργείς καπνό στον κήπο σου για προσωπική χρήση;γιατι οχι? οι αγροτες τοσα χρονια ελευθερα τον καλλιεργουν, απλα θελει συγκεκριμενες συνθηκες για αυτο και τον καλλιεργουν κυριως στη βορεια ελλαδα
τωρα αν μιλαμε για γλαστρακια ειναι λιγο ουτοπικο καθως δε μιλαμε για μπαφο και πρεζακια οπως θελετε να πιστευετε καποιοι οτι ειμαστε
εγω καπνιζω 10+ γραμμαρια καπνο τη μερα περιπου και για να καλυπτω αυτη την αναγκη θελω χωραφακι
ή μηπως οχι οχι? μου βγαινει 3.6 κιλα το χρονο
βεβαια να πουμε οτι τα καπνα που βγαινουν απο τα περισσοτερα χωραφια (ειδικα αν μιλαμε για ελληνικα) ειναι σκατα δεν καπνιζονται
λιγα καπνα ειναι πολυ καλα (πχ πουρα) και τα καπνιζεις ετσι χωρις επεξεργασια, τα υπολοιπα πρεπει να αρωματιστουν (blend)
εκτος αν ειναι να επιστρεψουμε σε εποχες κατοχης
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε μιλαμε για... ...πρεζακια οπως θελετε να πιστευετε καποιοιεγω καπνιζω 10+ γραμμαρια καπνο τη μερα περιπου και για να καλυπτω αυτη την αναγκη...
I rest my case.
(τα έντονα γράμματα και τα αποσιωπητικά δικά μου για να τονίσω τα σημεία που βρήκα ενδιαφέροντα)
-
καταναλωτικη μου αναγκη ειναι ? δε νρισκω πού ειναι το περιεργο?
δεν ποναω οταν δεν καπνιζω, ουτε πρεπει να με δει γιατρος (ακομα)
και αν ξερω ποσα γραμμαρια καπνο κανω τη μερα ειναι γιατι κανω καπνο που πωλειται με τα γραμμαρια και οχι γιατι τα μετραω σαν τους buffers
σιγα μην εχω και ζυγαρια ακριβειας και grinder -
πολλα κανεις 10 γρ,θα σουν κανουν χασισοτεστ και θα σε πιασουν
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
πολλα κανεις 10 γρ,θα σουν κανουν χασισοτεστ και θα σε πιασουν2-2.5 μερες μου βγαζει ο καπνος, αρα χοντρικα 10 γραμμαρια τη μερα
αμα εκανα 10 γραμμαρια χασισι δε θα επικοινωνουσα με τον εξω κοσμο
δεν ειμαι εγω για τετοια..
-
τον 25 λες εε;
εγω τον 50αρι τον κανω αυθημερον
-
μλκα θα πεθανεις
ενας συμφοιτητης μου εκανε 25αρη(60 τσιγαρα τη μερα ειναι αυτο ) και ειχα τρελαθει τι 50αρι μου λες??
εισαι με τσιγαρο καθε 2 λεπτα?50αρι βρισκεις φρεσκο? παντου ξεροι ειναι
ή εχεις αποκλειστικα ολη την καταναλωση του τοπικου σου ψιλικανζιδικου? η οποια ανανεωνεται ασταματηταεγω αν επαιρνα 50αρι και φρεσκος να ηταν σε 5 μερες θα γινοταν σκατα
αν και υπαρχουν τροποι να διατηρειται, αλλα βαριεμαι να ασχολουμαι
-
πηρα ενα πριν κατι βδομαδες και ηταν πολυ ξερος,μετα απο λιγο ειδα μια τρυπουλα απο πισω .
αμα βαλεις φλουδα απο μηλο τον κραταει καπως νωπο αλλα οχι για πολλες μερες.
εγω τον θελω να ειναι λιγακι ξερος για να τραβω πιο καλες τζουρες να καταλαβαινω καλυτερα τον καπνο.αυτος ο ολντ χολμπορν ειναι νωπος ,εγω παιρνω ,(οταν παιρνω),σαμσον ειναι λιγο ξερος.
εμενα ο 50αρης μου βγταζει 60 τσιγαρα,μαλλον τα στριβεις πολυ λεπτα δλδ καπνιζεις χαρτι σκετο
γενικα ομως οι καπνοι αυτοι στα σακουλακια ειναι χαλια ,εχουν πολυ πισσα ,και βαριεμαι την διαδικασια στριψε κτλ.εγω θελω να αναψω το τσιγαρακι μου εδω και τωρα ,οχι μετα απο 1λεπτο.
-
οχι και ενα λεπτο ρε συ
εμενα μου αρεσει να διαλεγω τα χαρτακια μου, τα φιλτρακια μου
ο καπνος αμα τον συνηθισεις καταλαβαινεις οτι ειναι πολυ ανωτερης ποιοτητας απο αυτον των πακετων ο οποιος ειναι αχυρο
το οτι χαλαει, οταν βλεπεις οτι ενα απλο τσιγαρο μπορει να σου εχει παραπεσει καπου και μετα απο μηνες να ειναι ιδιο με ενα 'καινουριο' δειχνει για τι αχυρα μιλαμε
και καλυτερεψε πολυ ο λαιμος μου οταν πηγα στο καπνο
-
το θεμα ειναι να το κοψουμε να υσηχασουμε απαυτην την αρωστεια.
αμα εχεις δυναμη και σκεφτεσαι σωστα , το κοβεις.
να παει στο διαολο η μαλακια ,τι μου λες τωρα για λαιμο ,αλλου ειναι το κακο. -
κοιτα και το να μη εχεις μαυρες χλεπες ειναι κατι
εγω μετα το στρατο και αν, δεν παιζει στο αμεσο μελλον
αλλα περα απο το οτι εισαι σαπιος, δεν ειναι ευκολο να παθεις κατι θανατηφορο
κινδυνευουμε απο πολλα περισσοτερα πραγματα, πιστεψε με
-
δε νομιζω οτι συμφερει (βαλτε και το χρονο συν τοις αλλοις..) να.. καλλιεργησεις ακομα κι αν παει στα 10 ευρω το πακετο, οχι στα 5.
γενικως οσον αφορα τα στριφτα, συμφωνω σε μεγαλο βαθμο με τον qsis. δε μας εγραψε ποια στριφτα καπνιζει ομως .
ιταλακια
σιγα μην κανεις 1 λεπτο να στριψεις ενα τσιγαρο
(εκτος ισως απ'το πρωτο τσιγαρο που στριβεις στη ζωη σου)
υγ ατρομητος vs σκοκο 3-3
-
holborn κιτρινο+ rizzla γαλαζια + swan extra slim
κλασικος συνδυασμος, αλλα απο τους καλυτερους
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
holborn κιτρινο+ rizzla γαλαζια + swan extra slimκλασικος συνδυασμος, αλλα απο τους καλυτερους
οκ, μπορουμε ανετα να κανουμε τρακα ο ενας στον αλλον
τα ιδια ακριβως χρησιμοποιω εκτος απ'τα χαρτακια (rizzla ασημι)ο κιτρινος holborn γενικως σκιζει σε αρωμα (και σε πωλησεις). βασικα σκιζει γιατι περα απο το γαματο αρωμα/γευση (ισως υποκειμενικο;;; ) δεν εχει τις κλασικες μαλακιες πολλων καπνων, δηλαδη δεν ειναι βαρυς αλλα ουτε και αερας, δεν εχει ψευτικα εντονο-ενοχλητικο αρωμα, δεν εχει πολλα σκουπιδακια κλπ. επισης τον βρισκεις σε καθε περιπτερο. ετσι ειναι απο τις στανταρ επιλογες...
απο τους αλλους κλασικους ο drum ποτε δε μου αρεσε σε καμια εκδοχη του, ενω ο golden virginia ο πρασινος (τον καπνιζει η γυναικα της ζωης μου) αν κ παει καλα εμενα δε μου αρεσει. απλα καπνιζεται αλλα εγω δε θα τον καπνιζα συστηματικα με τιποτα...
ο μπλε holborn ειναι καλος (δε μου αρεσει οσο ο κιτρινος βεβαια..) αλλα βαρυς.ο 25αρης μου κραταει μια βδομαδα (τις τελευταιες 2-3 μερες χανει λιγο σε αρωμα, οπως ειναι φυσικο...)
για να καταλαβετε ποσο το εχω μειωσει, καπνιζα 20 τσιγαρα τη μερα. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τον 25 λες εε;εγω τον 50αρι τον κανω αυθημερον
Απλα με σοκαρες
Αγορι μου μιλαμε για τρελη εξαρτηση
κανε κατι ρε συ να εστω να το μειωσειςεγω μετα το στρατο και αν, δεν παιζει στο αμεσο μελλον
Αυτο το λενε πολλοι , το τσιγαρο δεν το κοβεις με προγραμμα π.χ μετα τον στρατο 'η μολις κανω εκεινο 'η το ταδε.
Σχεδον ολοι μου οι φιλοι λεγανε το καλοκαιρι οτι απο 2 Ιουλιου που υποτιθεται θα απαγορευοταν το τσιγαρο θα το κοβανε............. μεχρι στιγμης κανενας δεν το εκοψεαλλα περα απο το οτι εισαι σαπιος, δεν ειναι ευκολο να παθεις κατι θανατηφορο
κινδυνευουμε απο πολλα περισσοτερα πραγματα, πιστεψε με
Εισαι με τα καλα σου ????
Πρωην συνεργατης στην δουλεια εφυγε 36 χρονων απο καρκινο των πνευμονων εξ αιτιας του τσιγαρου καπνιζε 3 πακετα την ημερατο θεμα ειναι να το κοψουμε να υσηχασουμε απαυτην την αρωστεια.
αμα εχεις δυναμη και σκεφτεσαι σωστα , το κοβεις.
να παει στο διαολο η μαλακια ,τι μου λες τωρα για λαιμο ,αλλου ειναι το κακο.Μακαρι εστω να κανετε μια προσπαθεια και να ζητησεις βοηθεια απο τον φαρμακοποιο σου .
Οι πρωτες 2 εβδομαδες ειναι οι δυσκολες ! μετα θα εισαι αλλος ανθρωπος -
Ο χρήστης skye έγραψε:
holborn κιτρινο+ rizzla γαλαζια + swan extra slim
κλασικος συνδυασμος, αλλα απο τους καλυτερους
οκ, μπορουμε ανετα να κανουμε τρακα ο ενας στον αλλον
τα ιδια ακριβως χρησιμοποιω εκτος απ'τα χαρτακια (rizzla ασημι)ο κιτρινος holborn γενικως σκιζει σε αρωμα (και σε πωλησεις). βασικα σκιζει γιατι περα απο το γαματο αρωμα/γευση (ισως υποκειμενικο;;; ) δεν εχει τις κλασικες μαλακιες πολλων καπνων, δηλαδη δεν ειναι βαρυς αλλα ουτε και αερας, δεν εχει ψευτικα εντονο-ενοχλητικο αρωμα, δεν εχει πολλα σκουπιδακια κλπ. επισης τον βρισκεις σε καθε περιπτερο. ετσι ειναι απο τις στανταρ επιλογες...
απο τους αλλους κλασικους ο drum ποτε δε μου αρεσε σε καμια εκδοχη του, ενω ο golden virginia ο πρασινος (τον καπνιζει η γυναικα της ζωης μου) αν κ παει καλα εμενα δε μου αρεσει. απλα καπνιζεται αλλα εγω δε θα τον καπνιζα συστηματικα με τιποτα...
ο μπλε holborn ειναι καλος (δε μου αρεσει οσο ο κιτρινος βεβαια..) αλλα βαρυς.ο 25αρης μου κραταει μια βδομαδα (τις τελευταιες 2-3 μερες χανει λιγο σε αρωμα, οπως ειναι φυσικο...)
για να καταλαβετε ποσο το εχω μειωσει, καπνιζα 20 τσιγαρα τη μερα.ο holborn ειναι ο πιο ισορροπημενος για συνεχη χρηση
ειναι οσο αρωματικος πρεπει, χωρις να ζαλιζει, ειναι οσο γευστικος πρεπει , πολυ καλη ποιοτητα, αρκετα νωπος
δε μπορω να σκεφτω κατι καλυτεροοσο για τα χαρτακια και γω το σκεφτομαι να το παω σε ασημενια, εχει αρχισει να με ενοχλει και η χαρτουρα των γαλαζιων
καλα τα αλλα χαρτονια που καπνιζουν οι υπολοιποι πραγματικα με ενοχλουν
το οτι μπορεις να επιλεξεις χαρτακια ειναι αλλο ενα + των στριφτων
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#2]