-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το να φωναζεις την αστυνομια, ειδικα σε ακυρες βραδινες ωρες και σε μεγαλα τρακαρισματα (εφοσον εχεις απολυτο δικιο και εισαι καθαρος) ειναι η πιο ενδεδειγμενη κινηση
δε ξερω με τι αλητες εμπλεξες και ποτε, αλλα με τα τωρινα δεδομενα σουν δινουν τα λεφτα και κυνηγανε τον πελατη τους
επισης επειδη πολλες ασφαλιστικες εχουν καλυψη για ανασφαλιστο οχημα, καλο ειναι να διευκρινιζουμε οτι ο αλλος ειναι ανασφαλιστος και οχι να περιμενουμε 'να τα βρουμε'..
επειδη φιλε μου ειμαστε γειτονες, αν ποτε τρακαρουμε να ξερεις οτι θα περιμενεις την αστυνομια
Σε μεγάλα τρακαρίσματα δεν ισχύει ο φιλικός διακανονισμός. Το όριο ήταν 6.000 Ευρώ, ίσως να έχει ανέβει στα 9.000, δεν είμαι σίγουρος.
Δεν έμπλεξα με αλήτη, ένα παληκάρι 28 ετών ήταν, που τον βρήκε η αστυνομία μέρα μεσημέρι τον Αύγουστο του 2009 με 0.44 Αλκοόλ.
Η ασφαλιστική του είναι ο Φοίνικας, και δε με πληρώνει αν και το παιδί έκανε δήλωση ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. Τους έκανα αγωγή αναγκαστικά.
Η κάλυψη των ασφαλιστικών αφορά όπως πολύ σωστά το γράφεις ανασφάλιστο ΟΧΗΜΑ. Όχι ασφαλισμένο όχημα που το οδηγάει μεθυσμένος, η οδηγός χωρίς δίπλωμα.
Αν τρακάρουμε και φταίω, να ξέρεις ότι θα σου ζητήσω ειλικρινά συγνώμη, πριν έρθει η αστυνομία. Αν σε ικανοποιήσω υπογράφοντας τη δήλωση φιλικού διακανονισμού έτσι ώστε να αποζημιωθείς για τη ζημιά σου από τη δική σου ασφαλιστική η τη δική μου (Εθνική), έχει καλώς.
Αν παρόλες τις καλές μου προθέσεις με κρατήσεις στο σημείο σώνει και καλά δύο ώρες μέχρι να έρθει το περιπολικό, θα σου δώσω τα στοιχεία μου (όπως απαιτεί ο νόμος) μπροστά στον αστυνομικό, και για το ποιος έφταιγε θα δηλώσω ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου, όπως μου λέει η ασφαλιστική μου
-
αλητες ειναι οι τυποι της ασφαλιστικης, οχι ο αλλος απο τη στιγμη μαλιστα που παραδεχτηκε οτι φταιει
εννοειται οτι επρεπε να σε ειχαν πληρωσει και να βουλωναν
στο δικαστηριο δεν παιζει να χασεις, απλα χανεις το χρονο σου επειδη αυτοι εχουν δικηγορους να καθονται
για αυτο σιχαινομαι τις ασφαλιστικες
-
Καλή τύχη με τον Σ. Για μια πόρτα έφθασα να περιμένω 3 μήνες...
Κυνήγα τους ανελέητα. 20 μέρες μου είχαν πει και εμένα και περίμενα 5 μήνες. Κάθε μέρα τηλέφωνα. Δεν υπάρχει καμιά επικοινωνία μεταξύ ανταλλακτικών και συνεργείου
honda Θεσ/νίκη τρακάρισμα