-
παιδια θελω να αγορασω αμαξι και για να πω την αληθεια ειμαι κοντα στο vw golf 1.4 160ps fsi highline ειδα κ αλλεσ μαρκες αλλα κανενα δεν με εντυπωσιασε.τα λεφτα ειναι στα 21.700 ευρω και θα ηθελα τι γνωμη σασ αν πιστευεται οτι για τα χρηματα αυτα ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορω να κανω συνδιαζοντας και εξωτερικη εμφανιση κ εσωτερικη αλλα και επιδωσεις
-
παιδια θελω να αγορασω αμαξι και για να πω την αληθεια ειμαι κοντα στο vw golf 1.4 160ps fsi highline ειδα κ αλλεσ μαρκες αλλα κανενα δεν με εντυπωσιασε.τα λεφτα ειναι στα 21.700 ευρω και θα ηθελα τι γνωμη σασ αν πιστευεται οτι για τα χρηματα αυτα ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορω να κανω συνδιαζοντας και εξωτερικη εμφανιση κ εσωτερικη αλλα και επιδωσεις
-
-
Αν σου αρέσει και στην οδήγιση και εμφανισιακά αλλά και σαν ποιότητα εσωτερικού (εμένα δν μου άρεσε τα παλιότερα golf ήταν καλύτερα μεσα αλλά κάπου έπρεπε να γίνουν περικοπές λόγο ακριβής πίσω ανάρτησης ) πάρτο αλλά ρίξε οπωσδήποτε μια ματιά στα megane tce , new astra , leon tsi αλλά και στο focus που μπορει να μην έχει turbo μοτερ αλλά είναι εξεραιτικό οδηγικά .
-
σε ευχαριστω φιλε μου θα ξανακανω μια ερευνα και ελπιζω να επιλεξω τιν καλυτερη δυνατη επιλογη!!!!αν και να σου πω κατι παντα ελεγα οτι αν παρεισ γερμανικο αμαξι παρε audi που για μενα ειναι η κορυφη αλλα λιγο ακριβο κ δυσκολα μπορω να το παρω και μετα το vw που επισεις πιστευω οτι ειναι ενα κλικ πιο μπροστα απο ford opel!!!!!
τι μαρκα να επιλεξω?